Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-12 10:42:46

LOGOUT.hu

Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7001) #54715584 válasza DNReNTi (#7000) üzenetére


#54715584
törölt tag

szerk: akkor most előfizetsz? :D

[ Szerkesztve ]

(#7002) Argos válasza DNReNTi (#7000) üzenetére


Argos
őstag

Nagy tévedés.
Nem a hirdetők tartják el, hanem a felhasználók. Hiába hirdetne itt akárki, ha senki se járna az oldalra / blokkolna. Abból nincs reklám megjelenítés, így nincs pénz, ergo nem jön legközelebb ide hirdetni az adott cég. Ennek pedig az a vége, hogy 'pofa be-roló le'.

Az pedig, hogy csak pár ember teszi szóvá. Nos, az az a réteg, akik kicsit értenek a motorháztető alatt futó dolgokhoz (képes elindítani a feladatkezelőt és megnézni mi az, ami zabál és miért lassul be az egész hóbelevanc, mi nyalja le a net-keretet, ha a PH!-ra kattint..) és legalább valamennyire érdekli, hogy mi van/lesz az oldallal. A nagy többséget azért nem zavarja, mert eleve nem is látja (blokkol), vagy ezt tapasztalja és máshol olvasgat inkább.

...elmúlik...

(#7003) lezso6 válasza Argos (#7002) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Hatalmas tévedés. Nem a fehasználók, hanem az áram tartja el a PH!-t. Mert ha nem lenne áram, nem nézhetnétek a PH!-t. Hülyeségeket hagyjuk már, mindig lehet ezt tovább görgetni, s ebben nincs semmi konstruktív, csak okoskodás. Jó lenne egyébként ezt a konteó-logikát is mellőzni ("van az pééénz", "azé csinálják hogy fizess elő", stb), mert ez egyrészt egy primitív balkáni reakció, másrészt nem így van. Senkinek se jó, nekünk sem, hogy ilyen bughalmaz reklámok vannak.

A reklámok felvitele az oldalra sajnos egyáltalán nem úgy történik, ahogy itt gondoljátok. A valóság az, hogy jön hirdető nagy nehezen meggyőzik a reklámfelület-értékesítők a cégeket, hogy hirdessenek itt. Szerződés, stb, hirdető fizet, a kampány bannereinek inicializációs scriptjei helyükre kerülnek. Ez az esetek túlnyomó részében több héttel a kampány előtt történnek, mivel ez a bevált bevett módszer. Ez azt jelenti, hogy mi nem tudunk semmit a bannerekről, csak azt, hogy X * Y méretű. Amikor végül elkezdenek megjelenni, akkor nem tehetjük azt, hogy "hát bocs, de ez a szemét nem kell", mert egyrészt már az egész le lett fixálva, másrészt elveszíthetjük a hirdetőt, mivel olyan partnerrel senki nem akar hirdetettetni, amelyik az utolsó pillanatban visszamondja a hetekkel előre megtervezett kampányt.

Ilyenkor annyit tudunk és szoktunk tenni, hogy szólunk nekik, hogy javítsák. Na ez úgy megy, hogy küldök egy mailt az értékesítő kolegának, hogy bugos a banner. Ő pedig ír az ügynökségnek egy emailt, hogy nem jó a banner, s hogy ez senkinek sem jó, minket szidnak miatta, az ő hirdetésük meg emiatt kevesebbszer fog megjelenni, stb. Az ügynökség aztán ezt továbbküldi a banner "fejlesztő"-csapatnak, hogy javítsák ki. Majd ők megcsinálják, aztán visszküldik, ügynökség cseréli az adszerveren bannert, így jó lesz. Már ha sikerül egyáltalán kijavítani, s nem lesz belőle más bug vagy nem akad el. Na most ennek az egész hóbelevancnak az átfutási ideje több hét, a legjobb esetben is. Addigra meg ugye 99%-ban már lejárt a kampány.

Szóval összefoglalva: senkinek sem jó helyzet, nem lehet előre tudni, bürokrácia van, nem a PH!-n múlik, patt. :( :O :W Néha sajnos becsúszik az ilyen, most az év végén tényleg sok volt (némítós reklám, mobilfagyasztó, CPU-killer). Annyi remény van még, hogy propagáljuk a saját adszerverünket, ami blokkolhatatlan reklámokat csinál, oda eddig jóval minőségibb cuccokat raktak fel, remélhetőleg szép lassan felfut, most épp sajnos nem nagyon használják, mert lassú a szerver, szóval már csak emiatt is jó lenne a szervercsere.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#7004) canniball válasza lezso6 (#7003) üzenetére


canniball
nagyúr

Bármiféle okoskodás nélkül kérdezem mert fogalmam sincs hogy működik ez a piac, de olyat nem lehet kérni, hogy mielőtt élesben megjelenne a banner ti láthassátok és előre tudjatok szólni ha gázos? A hirdetőnek is jó, nektek is, a felhasználóknak is; mindenki nyerne vele.

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#7005) DS39 válasza lezso6 (#7003) üzenetére


DS39
nagyúr

a saját adszerverünket, ami blokkolhatatlan reklámokat csinál

szerintem ilyen nem létezik, hogy éred el hogy ne lehessen blokkolni?

tárgytalan, rájöttem, hogy random generált div azonosítókkal oldjátok meg.

[ Szerkesztve ]

(#7006) lezso6 válasza canniball (#7004) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Saját adszerveresnél előbb szoktuk látni, szóval igen, ott jobb a helyzet, ha esetleg gond van. De ugye azt nem nagyon lehet megcsinálni, hogy emiatt késik a kampány indulása.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#7007) krx21 válasza canniball (#7004) üzenetére


krx21
nagyúr

+1
Szerintem minden szoftvernek így kell működnie. Itt valahol, vagy mindenhol hiányzott a TESZTELÉS!
Speciel én már újra raktam a tabletet, még azon is elgondolkodtam, hogy elromlott... Most jelenleg 2 böngészőt használok egyszerre.... Én úgy gondolom, hogy a prohardver felhasználók minimum megérdemelnének egy tisztességes tájékoztatást az oldalon és nem nyomozva kelljen informálódni a hiba okáról!

[ Szerkesztve ]

(#7008) Argos válasza lezso6 (#7003) üzenetére


Argos
őstag

Ne érts félre, téged aztán abszolút nem akartalak megszólni.
Akármi gebasz adódik, te legalább bármikor záros időn belül reagálsz. S ha tudod az okát megírod - mint most is - és lehetőségeid szerint javítod.

A 'ki tartja el az oldalt' szempontjából meg lemehetünk az alapokig, hogy erőmű, meg energiahordozók.. De, az szerintem vitán felül áll, hogy ha nincs olvasó, nincs lapcsalád se. Kb. ez lett volna a lényege annak, amit írtam.

A prémiumot csupán azért hoztam fel, mert akkor arról volt szó, hogy normális reklámok lesznek - és voltak is egy darabig, így nem is volt bekapcsolva a blokkoló. De, az utóbbi 3-4 kampány már sok volt.
Távol álljon tőlem a "konteózás", inkább csak reméltem, hogy a prémium lendít valamit a helyzeteteken és lesz némi lehetőségetek válogatni a hirdetők közt, vagy legalábbis lesz beleszólásotok és nem kell minden vackot úgy elfogadni, ahogy elétek dobják..

Ellenben így, hogy leírtad a ~pontos életútját egy reklámbanner-nek, már elég más a leányzó fekvése. :U
Azt viszont egyáltalán nem értem, hogy hogy lehet az a bevett szokás egy kampánynál, hogy egy deka preview-t nem kaptok róla, hanem egyszer csak elindul a számára fenntartott helyen és csak les mindenki, ha gubanc van vele - akár bug, akár esztétikai (beleordít/villog a képembe).
Így már teljesen világos, hogy ilyen átfutási idővel és nulla előzetes infó nélkül nem sokat tehettek. Visszamondani meg persze, hogy nem lehet az nyilvánvaló. Mindig is utáltam a bürokráciát, de ez kész vicc így..

Nos köszi, hogy leírtad!
Reméljük jövőre, ha beindul az új szerver, többen fogják inkább a ti adszervereteket igénybe venni és mindenki boldog lesz. :)

...elmúlik...

(#7009) ALFA válasza DNReNTi (#7000) üzenetére


ALFA
senior tag

Több milliós szerződés? :Y

Nem kéne 10 embernek nagyon gyorsan egy egyesületet alapítania és összedobnia egy fórumot? :U

Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?

(#7010) #90933760 válasza DS39 (#7005) üzenetére


#90933760
törölt tag

Generál egy új címet neki és kiadja újra. Már sok oldalon futottam ilyenekbe. Mondjuk a PH ha a pofámba is fogja tolni a reklámokat az legalább nem mellnövesztő, faroknövesztő, zsírcsökkentő kapszulás, 2 nap alatt 7 nyelvet megtanuló, hogyan legyél milliomos, örököltél 1 millió dollárt, nyertél egy ájfónt, túl lassú a géped töltsd le a speedup appot vagy épp meztelen nénik orbitálisan nagy csöcseinek egymáshoz csapkodása lesz majd.

[ Szerkesztve ]

(#7011) ALFA válasza lezso6 (#7003) üzenetére


ALFA
senior tag

Halkan és lábujjhegyen egy szerény javaslat:

Olyan megoldás, hogy a nattudású reklámmarketingesetek a céggel szerződve beilleszt két sort a tájékoztatóba, hogy milyen típusú (urambocsá: szabvány) bannert láttok szívesen, illetve, hogy kampány előtt x nappal egy minta bannert adjanak az IT fő-vezérigazgatótoknak tesztelésre, .. szóval, esetleg, ha ilyesmilyen ötletetek esetleg, netalántán felmerülne, hogy alkalmaznátok, nem gördítenék akadályt, hogy ingyen és bérmentve a magatokévá tegyétek, akár nyílvánosan is. :R

Tudom, a reklámügynökségek jelentős része úgy adja el magát, hogy "most jött ki a legbaróbb xperflashes szarság, esztetet senki se tudja blokkolni, ezerrel nyomassuk" csak épp azt felejtik el, hogy az ilyen az messzire köp még a http-re is, hogy döglött volna meg mindenki, akinek a flashesszarsaghoz bármilyen köze volt és van és lesz, kéremalássan. :O

Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?

(#7012) Lauda válasza Argos (#7008) üzenetére


Lauda
félisten

Nem szeretnek beleronditani az eszmefuttatasba, csak egy gondolat. ;)

Az olvaso tartja el az oldalt. Aha. Induljunk onnan, hogy aki nem uzemeltet ilyen szervereket es oldalt, annak lovese nincs, hogy egy ilyen hardver kornyezet kiepitese mennyibe kerul, nem beszelve a halozati eleresrol es az aramszamlarol. Aztan abbol hogy itt a ket joskapista irogat egymasnak a forumon az az oldalnak pontosan nulla forint bevetelt hoz. Tehat ahhoz, hogy a ket joskapista tudjon egymasnak irni, az oldalt fenn lehessen tartani szuksegesek a reklamok, vagy a premium elofizetes, amivel "ki tudod valtani" a reklamokat. A ket dolog egymasra epul, egyik sem mukodik a masik nelkul. Reklam nelkul nincs oldal amit olvasnal, olvaso nelkul nincs aki nezze a reklamot. Es akkor meg hol van a dolgozok fizetese? Az uzemelteto haszna?

Mielott valaki megint megjegyzi, hogy a PH segget nyalom, annak jelzem hogy nem. Csak gondolkodom.

[ Szerkesztve ]

(#7013) Fred23 válasza #90933760 (#7010) üzenetére


Fred23
nagyúr

"Generál egy új címet neki és kiadja újra." Ez mennyire megbízható? Jelenleg is van ilyen reklám? Nálam most kikapcsolt uBlock mellett sincs semmi, egy darab se; barátnőm gépe egyébként. :F
Ma nálatok is így néz ki az oldal?:

[ Szerkesztve ]

(#7014) Lauda válasza Fred23 (#7013) üzenetére


Lauda
félisten

Nem, igy:

Valami blokkol nalad, mert pont a reklam helye marad ki.

[ Szerkesztve ]

(#7015) sutykuru válasza Lauda (#7012) üzenetére


sutykuru
tag

Olvasd el ezt és ezt.
És válaszolj őszintén, hogy Te reklámoznál-e itt, ha csak ezt a két oldalt olvastad el.

(regisztrált user az regisztrált usert jelent, tehát semmi köze a valós felhasználókhoz)

(#7016) Lauda válasza sutykuru (#7015) üzenetére


Lauda
félisten

:DDD

Mellesleg nem ertem a temanak mi koze ahhoz, hogy en hirdetnek-e itt.

(#7017) sutykuru válasza Lauda (#7016) üzenetére


sutykuru
tag

Ha az angol és a magyar nyelvű ajánlatot nem sikerült normálisan megírni, akkor miért várjuk el, hogy legyen tökük azt mondani egy fos cpu pörgető reklámra, hogy dugjátok fel srácok a fejlesztőtöknek.

(#7018) ivana válasza Argos (#7008) üzenetére


ivana
Ármester

Az egészel az a baj, hogy mivel a mobilos felület használhatatlan az ember átvált desktop módba, főleg tabon. Utána meg olyan reklámok jönnek be amik képesek lefagyasztani is az androidos chrome-ot, ami egyáltalán nem normális működés, és azért szólni kellene annak a pistikének aki a bannert "programozta", hogy konkrétan használhatatlanná teszi az oldalt.

(#7019) canniball válasza ivana (#7018) üzenetére


canniball
nagyúr

Szerintem meg pont a mobil felület az ami tökéletes tableten (és persze mobilon is).

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#7020) ivana válasza canniball (#7019) üzenetére


ivana
Ármester

Cikket olvasni ok, de fórumozni borzasztó, kb. egy 3"-os telóra való a felület.

(#7021) canniball válasza ivana (#7020) üzenetére


canniball
nagyúr

Fórumozáshoz is tartom a véleményem, sokkal könnyebben kezelhető a mobil felület.

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#7022) vgyuri válasza canniball (#7021) üzenetére


vgyuri
őstag

Kedvencek olvasatlan hozzászólások: asztali nézetben az aktuális oldal utolsó hsz-át veszi, mobilon bárhol tartok mindent olvasottá tesz. Asztalin a következő oldal és az utolsó oldal ikonjai túl közel vannak egymáshoz.

[ Szerkesztve ]

(#7023) #33253120 válasza canniball (#7021) üzenetére


#33253120
törölt tag

Én sikítófrászt kapok tőle. :)
Információ, és funkciószegény kialakítás ami erőlteti magát. Kifejezetten örülni tudnék neki, ha a beállításokban ki lehetne kapcsolni, hogy soha ne ajánlja fel...

Ennél jobban már csak azt utálom, hogy a Hardverapró random a mobilos felületre dobál...

(#7024) lezso6 válasza #33253120 (#7023) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

A hamarosan, HA-val érkező PH! reszponzív designnal elég jó lesz a mobilos felület, 100%-os funkcionalitású.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#7025) #33253120 válasza lezso6 (#7024) üzenetére


#33253120
törölt tag

Jól hangzik, kivéve ha a reszponzív azt fogja jelenteni, hogy nincs választási lehetőségem ha az asztali változatot kívánom nézni.
Szóval várom. :)

(#7026) lezso6 válasza #33253120 (#7025) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Van tervben ilyen, hogy valahogy választható legyen, hogy ne húzza össze az oldalt mobilon / tableten.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#7027) krx21 válasza #33253120 (#7023) üzenetére


krx21
nagyúr

Egy erős +1

(#7028) #33253120 válasza lezso6 (#7026) üzenetére


#33253120
törölt tag

Előre is köszönjük.

(#7029) canniball válasza vgyuri (#7022) üzenetére


canniball
nagyúr

"Kedvencek olvasatlan hozzászólások..."
Ezeket egyáltalán nem használom, az e-mail értesítőből pontosan tudom mi az új és a benne lévő link pont oda mutat.

"Asztalin a következő oldal és az utolsó oldal ikonjai túl közel vannak egymáshoz."
Bizony, még mobil nézetben is előfordul hogy a telefon kis kijelzőjén az utolsó oldal ikonja helyett véletlenül a "Teljes verzió" linkre bökök annak közelsége miatt (aztán lehet szenvedni vele hogy visszaállítsam).

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#7030) canniball válasza #33253120 (#7023) üzenetére


canniball
nagyúr

Én pont fordítva látom: az imént említett topik-értesítő mail vagy az RSS olvasó hozza a linket, ráklikkolva pedig pont azt az információt látom ami érdekel mégpedig egy sallangoktól és csicsától mentes, puritán felületen. Egy szóval tudom jellemezni: tökéletes. Illetve majdnem: a postok keletkezésének idejét hiányolom és hogy a Tg funkciók nem érhetőek el mobil felületen, de ezekkel bőven együtt tudok élni.

Ha asztali felületet akarsz akkor úgy kell beállítani a készüléket hogy azt hozza. Ha úgy van belőve és mégis mobil verziót látsz akkor a készülékben/a szoftvereidben keresendő ennek az oka, a mobil felület nem tudja erőltetni magát...

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#7031) Argos válasza Lauda (#7012) üzenetére


Argos
őstag

Lehet ezt ragozni. Maradjunk annyiban, hogy szimbiózis, kereslet-kínálat vagy tyúk-tojás. Egyik sincs a másik nélkül. És optimális esetben valamilyen módon mindkettőnek tennie kell a másikért.

(#7018) ivana:
Ahogy lezso is írta, hamarosan jön az új designe - de legalábbis a béta teszt -, az az előrejelzések szerint orvosol sok dolgot, köztük a HA-t és a mobil felületet.
Egyébként én elég ritkán használom mobil eszközön az oldalt, de azokon az első dolgom volt amúgy is felpattintani az Adguard-ot.

...elmúlik...

(#7032) #33253120 válasza canniball (#7030) üzenetére


#33253120
törölt tag

Én azt nem bírnám ki ha naponta +több száz mail landolna a fiókomban.
Éjfél óta:
Lakásfelújító, és szakemberkereső topic: 24hsz
Aktuális flametopic: Gépépítés kompromisszumokkal: 45hsz
S7: 48hsz
Debrecen lokál: 52hsz

És akkor még hol a többi?

(#7033) Argos


Argos
őstag

Ha, már pörög itt kicsit az élet. Lesz esetleg prémium hosszabbítási akció/kedvezmény, illetve várhatóak funkció bővítések?

[ Szerkesztve ]

...elmúlik...

(#7034) canniball válasza #33253120 (#7032) üzenetére


canniball
nagyúr

Valóban hasznos lenne egy olyan funkció mint a privátoknál, hogy (topikonként) csak az első postról jöjjön az értesítő. De részemről többszáz mail is elfér a postafiókban, az elsőben lévő linkre klikkolok a többit meg törlöm.

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#7035) Lauda válasza Argos (#7033) üzenetére


Lauda
félisten

Nekem erre 5 honapja, tobbszori kerdes ellenere sem kepesek valaszolni.

[ Szerkesztve ]

(#7036) lezso6 válasza Lauda (#7035) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Akkor dacból most se válaszolok... ;]

Nem láttam, nem emlékszem, mindenre azért nem tudok én se válaszolni, de a legtöbb dologra szoktam, ember vagyok én is na. Lehet cseszegetni, hogy írjak már, de azért ne így. :(

Plusz prémium feature-ök biztos lesznek még természetesen, de egyelőre most nem jut eszembe semmi. Prémium árkedvezményről sincs tudomásom, hogy lesz-e, de szerintem a mostani ár se olyan magas szerintem.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#7037) Argos válasza lezso6 (#7036) üzenetére


Argos
őstag

Köszi!
Volt (van) elég kalamajka a lapcsalád életében, sejtettem, hogy nem ez a prio most. De, egy kérdést megért.
Meg legalább levesszük a terhet a vállatokról és ötletelünk helyettetek. :)

...elmúlik...

(#7038) lezso6 válasza Argos (#7037) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Ja, elég retek volt ez az év, rengeteg hardveres problémával. De jövőre jön új HA, design, szerver. Meg persze komolyabb feature-ök is a jobb felhasználói élményért, ami most a béka segge alatt van. :D :B

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#7039) Lauda válasza lezso6 (#7036) üzenetére


Lauda
félisten

;] Nem itt kerdeztem, a premiumos topikban. Nem cseszegetes volt, hanem tenyt irtam le es nem neked szolt. :)

[ Szerkesztve ]

(#7040) lezso6 válasza Lauda (#7039) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Teljesen mindegy, ha mindenkinek szól, akkor engem lehet cseszegetni. Akár privátban is. Csak ne ez legyen már, hogy "már megint leszarnak minket", mert amit írtál, abból kb ez jön, pedig nem igaz.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#7041) SUPREME7 válasza lezso6 (#7040) üzenetére


SUPREME7
őstag

Dehogynem. :D Csilliárdszor lett kérve egy confirm a véletlen tiltogatásra. :U vagy tedd át a timestamp mögé, és akkor már nem böknék rá privát helyett. (vagy opcionálisan lehessen kikapcsolni a rejt gomb megjelenését, magyarán az egész fícsört, semmi értelme úgyse.)

Na mindegy, buék, reméljük jövőre alakul valami, és kíváncsian várom az új HA-t.

[ Szerkesztve ]

(#7042) lezso6 válasza SUPREME7 (#7041) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Ünnepek közöttre ígértem, de egyszerűen nem volt elég időm, még folyamatban van, a hsz-rejtés bugjának javítása is.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#7043) Lauda válasza lezso6 (#7040) üzenetére


Lauda
félisten

Igen, jol megfogalmaztad. Pontosan telibevanszarva az egesz premiumos topik ugy ahogy van. Ott a topikja, ott lett kerdezve sokminden. Nem fogok ezert privatokat irkalni senkinek sem. De amugy mar nem is erdekel. Ha a prohardvert ennyire nem erdekli az egesz, akkor engem miert erdekeljen. Befizettem volna akar tobb evet is elore. De semmi reakcio az egvilagon. Most mar nem fogok, bohoc nem vagyok azert.

[ Szerkesztve ]

(#7044) lezso6 válasza Lauda (#7043) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Ja, hogy így állunk, hogy csakazértseírokprivátot. :D Mi lenne, ha a javítsuk a PH!-tba írnál? Tényleg nem követem a prémiumos topikot már. A bugos, ötletes és lassúságost szoktam, persze nem mindig írok, de az nem jelenti azt, hogy nem vettem tudomásul, csak ugye nem lehet mindig mindenre válaszolni. :)

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#7045) Lauda válasza lezso6 (#7044) üzenetére


Lauda
félisten

Nem dehogyis, nem errol van szo. Miert irnek neked emiatt privatot? Ha irnek is privatot miert neked? Mindennek megvan a maga helye ahol ir ezzel kapcsolatban az ember, nem hinnem, hogy privatban kellene ilyesmiket megbeszelni. Ez mindenkire ugyan ugy tartozik.

(#7046) ALFA


ALFA
senior tag

Jaaaauuuuuúúúúúú ez az év végi hangulat. :))

Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?

(#7047) sutykuru válasza Lauda (#7045) üzenetére


sutykuru
tag

Kalandornak is vannak zaklatói állítólag, lezso6nak miert ne lehetnének? Neki nem jár? :D

(#7048) lezso6 válasza Lauda (#7045) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Mert én szoktam írni a feature-öket, én mindenképp tudok mindenről.

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#7049) Argos válasza lezso6 (#7038) üzenetére


Argos
őstag

Hja, nem volt egyszerű, de innen már csak felfele! :K
Már alig várom!
Jövőre..
Jövőre?
Szóval holnap? :D

...elmúlik...

(#7050) Lauda válasza lezso6 (#7048) üzenetére


Lauda
félisten

Hat ha privatterrort szeretnel, tolem megkaphatod. :DDD ;] De tenyleg, ez nem privatos dolog, mindenkire egyforman tartozik, igy szerintem illene valakinek ugy figyelni azt a topikot, hogy be lenne teve a kedvencekbe es ha olyan kerdes/panasz erkezik, az valamilyen szinten le legyen reagalva.. ;) Amikor irtam a kitiltasos privatos dolog miatt, az tenyleg hamar intezkedesre kerult, szoval az rendben volt. :)

sutykuru :D :D

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.