Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kereső funkció=oké, privát szekció= oké
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Sziasztok, ma bármilyen cikkre rá szeretnék kattintani mindig ez fogad.Talán teszteltek, vagy nálam van a hiba?, Csak mobil nézetben működik
"503 - Service Unavailable
Sajnos kérését nem tudtuk teljesíteni, mivel a RIOS R6 motor éppen frissítés alatt áll. Kérjük próbálja meg újra.
Unfortunately your request could not be fulfilled, because the RIOS R6 engine is being updated right now. Please try again."[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
-
válasz thesound #19304 üzenetére
Hasonló nekem is Logout mobilnézetből szeretnék belépni ,ahogyan rá nyomok a belépésre , egy új ablakba teszi a belépést ,de itt már asztali nézetbe teszi automatikusan , elfogad mindent .
Majd vissza tesz mobilnézetbe szintén automatikusan és ott vagyok megint ahol az elején , fel kínálja a belépés lehetőségét.
Csak akkor tudok belépni , ha teljesen beállítok mindent asztali nézetbe , picikét macerás ( iPhone SE méreteit ismervén).
Ez a jelenség volt IOS 15.7~16.0~16.1 ami a legfrissebb.
Nálam lehet valami protokoll vagy beállítási problémaA káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz Viktor0610 #19308 üzenetére
Köszönöm
dqdb
Ez igaz[ Szerkesztve ]
-
-
-
Sziasztok , lehet egyedi hibám lesz ,de hátha tudtok benne segíteni .
iPadOs reszponzív nézetben az oldalon bármilyen hozzászólást szeretnék pl kijelölni , az egész elkezd eszeveszett tempóban felfelé pörögni a megjelenített tartalom amíg a lap tetejét el nem éri és eközben minden kijelöl . Vagy amíg az érintés tart .
Van erre valamilyen megoldás , vagy marad más “nézeti módok” egyike ?A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
válasz lugosi #20077 üzenetére
Ohh , hát ez kellemetlen . Főleg hogy olyan gyorsan történik , mire megtudnám állítani már 200-Hsz ki is jelölte .
Köszönöm a segítséget , akkor legközelebb ügyfelek erre a dologra .
Lezso6
Mostanában elég gyakoriak lettek az Apple felé ilyen jellegű “ okossága” gondolok itt elsősorban a bejelentkezési mizériára.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Változott fent az ikonok ?Közben feljebb olvasva látom , hogy igen
-
-
válasz Intruder2k5 #20386 üzenetére
HardverApród kiesik az érdeklődési körömből . Azért is voltam rá kiváncsi .
-
Sziasztok.
Tudom régi téma, csak tájékozódás szempontjából kérdem ez a kiléptetés ás vissza lépési dolog ez mikor lesz orvosolva?
Vagy már kész vagy nem is volt hiba és csak nálam van valami baj
Hétévégén elengedtem minden Apple eszközömet amin itt szoktam irkálni és Win 10 Pro-n vagyok most és a jelenség ugyan az. (előzmények, sütik előtte törölve).
Például írok egy kisebb szösszenetet , de már a küldésgomb lenyomásakor már kéri megint a belépést, az addig írt válaszom pedig odavész. Ez nagyon kellemetlenA káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest