nem tudm, mi bajod a fagyasztással.
én ha főzök, annyit készítek, hogy minimum 3-4 adagot le tudjak fagyasztani.
kifőzött tésztát, még a pertrezselymes rizst is jegelem.
ránott húst, fasírtot, pörköltet, főzeléket, ragulevest.
répás, kápiás karajt, szűzérmét, carbonara típusú szószt.
mindent.
hetente 1x főzök pár dolgot, a fagyasztóban pedig párhuzamosan mindig van 3-4-5 fajta köret, 1-2 fajta leves, és sok főétel.
dobozolva.
és ezekből a 0.25-ös és 0.5-ös dobozokból egy normál méretű mélyhűtőbe rengeteg elfér.
vannak dolgok, amik nem tolerálják a fagyasztást.
pl.a krumli.
furcsaán rostos állagú lesz.
de én erre is megtaláltama megoldást: nagyon apróra vágom, így nem vehető észre. így már gulyáslevest is jegelek.
ritkán főzök, de akkor sokat. így egy ebédre visszaosztva negyed óra főzésidő jön ki.
ennyi.
napi fél-egy órát én sem szeretek bohóckodni a konyhában.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html