Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blue@X
senior tag
válasz CharlieDrop #46469 üzenetére
Megpróbálom a test menüből megnézni hogy ilyenkor milyen V értékkel operál. Gondoltam arra is hogy talán az akku lehet a ludas (bár indul szépen), de nem tudom hogy ilyen esetben is világítana-e az ikon.
-
Blue@X
senior tag
Mostanában többször is van (E46 318i FL) olyan hogy felvillan a töltés jelző (piros akku ikon) majd egy idő múlva elalszik (van hogy 5-10 másodperc). Ma például 15 perces menet után elaludt. Volt szerelőnél de nála nem produkálta a hibát. Más is tapasztalt ilyet már?
-
Blue@X
senior tag
Tud valaki egy BMW-hez értő szakembert, aki életvitelszerűen szereli ezt a márkát, lelkiismeretes és Székesfeherváron található?
-
Blue@X
senior tag
válasz MPowerPH #29801 üzenetére
Totalcar csinált már ilyet nem is olyan régen: http://totalcar.hu/magazin/technika/2015/01/20/fogyasztasmeres_premium_vs._normal_gazolaj_vs._etolaj/
-
Blue@X
senior tag
válasz stickermajom #27741 üzenetére
41mm-est rendeltünk először, az nagy volt. Kinézetre ugyanaz, 3 LED, nagyon szép fénye van. E46 limo van nekem, de ugyanaz mint a tied. Lehet necces lesz a 39mm, az az 5mm a 41 és a 36 között pont egy csatlakozófejnyi volt, na annyi kellett hogy beférjen.
-
Blue@X
senior tag
válasz stickermajom #27732 üzenetére
Én ebayről rendeltem, semmi gondom nincs vele, nagyon szép a fénye, nem jelez hibát vele a kocsi. Annyit hozzátennék hogy én a 36mm-est vettem: kb ilyet.
-
Blue@X
senior tag
válasz Agostino #27443 üzenetére
Én még a 17-es 225/45-t is "nagynak" érzem ezekhez a magyar utakhoz. A téli 205/55 R16-os, egy fokkal talán jobb vele az autó (de valóban jobban néz ki a 17-el, efelett meg túlzás szerintem, + költség sem éri meg). Fogyasztásban nem tudom összehasonlítani mert egyik téli másik nyári...
[ Szerkesztve ]
-
Blue@X
senior tag
BMW e46-nál az ajtó feletti műanyag "sín" kicsit lejjebb csúszott előre, így a hátsó ajtó feletti részen ahol ez a két elem találkozik van egy 5cmes rés. Tudja valaki esetleg hogy valamilyen módon ez visszatolható, esetleg valahogyan rögzíthető hogy ne csússzon szét?
-
Blue@X
senior tag
Egy kérdésem lenne a hozzáértőkhöz. BMW E46 318i N42B20 motorral (143HP), elkezdte enni az olajat (0,8-1l/1000km). Szerelő szerint motort meg kellene bontani, szelepszárszimering és egyéb alkatrész csere megoldhatja.
Amit észrevettem hogy ha hosszabb távon közlekedek vele szinte nem is eszi az olajat (500km alatt szinte nulla mm a nívó pálcán, ez két részletben 100-as folyamatos utazó tempóval), viszont ha sokszor indítgatom (napi munkába járás, kb 2-3km) akkor eszi. Egy helyben állva kisebb gázadásokra (2-3000rpm) fehér füst van (elég sok, pár másodpercig a gázelvételtől még tart, ilyenkor eszi az olajat rendesen nívó pálca szerint több mm), illetve a ventin keresztül egy kis ideig olajszagot is érezni lehet. Ilyenkor olajfolt (fél tenyérnyi) is megjelenik a kocsi alatt.
Olvasva fórumokat sok helyen írják hogy ez egy nagyon rossz konstrukció a BMW-től. Sokaknál ilyen hibát a vákuum pumpa okoz. Lehet hogy először meg kellene nézni a motort honnan is ereszti az olajat (nem szeretném egyből megbontani), azt megoldva hátha nem eszik ennyi olajat (Castrol Edge 5w40 van benne).Aki bármilyen építő jellegű tanácsot, esetleg tapasztalatot tudna megosztani annak megköszönöm. Esetleges Fejér megyei BMW szerelő elérhetőséget tudna adni (E46-ban jártas), azt is megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
Blue@X
senior tag
-
Blue@X
senior tag
Kérdésem lenne, hátha már más is találkozott ezzel a hibával. E46 318i, ha elindítom akkor a bal oldali lámpát mutatja a check controlnál a műszerfalon. A jobb oldali helyzetjelző világít, jobb oldal jó viszont a bal oldali helyett a bal index világít. Ha ráadom a világítást akkor pedig csak a bal oldali bal lámpa világít, a jobb oldalon minden jó. Ha pedig refire rakom jó minden. Ez a hiba indítás után pár perccel megoldódik általában. Valakinek ötlet mi lehet a gond?
-
Blue@X
senior tag
Egy 2003-as 206k km-t futott E46-os 318i-be milyen olajat javasoltok és melyik márkát? Ha jól tudom több mint 4 liter kell bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest