Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Kenyér
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
Minnél jobban utánna olvasok a bitcoin működésének annál jobban nem értem azt

Most már teljesen összezavarodtam.
Például Ha nekem utal 1btc-t pistike és van egy címem amit ha jól értem a bitcoin kliensel tudok generálni akkor az 1 átutalt coinom hol tárolódik, magán a gépen egy fájlba? mi van ha ez törlöm? vagy ha tranzakcionként váltogatom a cimem? mihez rendeli az én összegemet?ahhoz hogy én tudjak fizetni mindenképpen kell kliens. Mi van ha én épp a munkahelyemen ülök egy gép előtt és valamit szeretnék venni, telepitek egy klienst megvárom még betölti az összes blokkot és utánna tudok küldeni? az miért praktikusabb mintha paypalon egyet kattintok?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Canon EOS DSLR topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trollok komolyan
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest