Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrM94

addikt

Na hazaértem vótam megin tekeregni.
    Az ótós témához annyit,hogy az az utvonal,ahol jöttunk az kb olyan,volt hogy nem voltak nagy kanyarok egyáltán,plusz a srác aki vezetett, asszem egy ha nem két éven keresztul minden héten egyszer vagy kétszer bejárta,mivel az volt a heti körútja a melóhelyén.S mi sem vagyunk hülyék hogy megakarjunk halni,lazán volt idő lefékezni,és még a másik srácot is lazán beengedtuk a mi sávunkba hogy neki se legyen semmi baja.Nem hiszem,hogy olyan nagy gebasz az ,ha egy nagyon hosszú egyenes szakaszon megnyomtuk neki.
    +,hogy a srác annó sofőrként dolgozott,mint kiderült a fentidolgokból, 25 év felett van és 18 éves korától van könyve.
    Azért szerintem van valami XP je,hogyha naponta tekerte a perecet.
    Akármennyire,hülye vagyok én meg szeretek hőbörögni,de meg nem őröltem.

Mackósajt,őszinten,dobd neki a feketét,és úgy hogy ne lehessen visszavonni.Egy férfit két dolog tesz férfivá,a szava,és a golyói. 3k ért eladni a becsületed.Hát elég olcsó volt...
    @habugi, nemtartom korrektnek az álláspontodat.úgyanúgy lehetk korrekt egy 16 17 éves is mint egy idősebb tag,vagy másképp mondva egy 35 éves is ugyanúgy kibacchat veled mint egy huszonéves.Lásd példám,énis üzleteltem a macival és asszem tizennyóc voltam,mégsem b@sztam át.Lásd,akkor nem is volt pirospontom ph-n,személyesen találkoztunk,ha jól emlékszem biharkeresztesen, ami neki is volt egy kis km,és nekemis.Tehát a lapot ki sem tudta próbálni helyben.Gari a lapra nem volt.Én eltűnök a vámon,másik országban vagyok,mit tudott volna cisnálni?Szerintem nemsokat..De én elvből nem baccok át senkit...Tehát szerintem ez nem kortól függ.

Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés