Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #125147 üzenetére
Olyannira sültkrumpli, hogy 24/7-re valszeg 4,5 lesz a plafon. max télen 4,6 ha kinyitom az ablakot (mondjuk nevetek de belül elkeserít )
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Methionyl
senior tag
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Methionyl #125153 üzenetére
Ez hazugság, mert nálam beteszük a lapodba, hogy megy-e a frissítés után, a saját RAM-jaiddal, illetve foglalatban lesz hagyva, amíg szállítod, így a legbiztonságosabb utaztani.
Heki:
1,296V@4,5 fagyott az IBT Very High...Miért ó Lyaly?
Lili: Akár hogy bókolsz, nem változik meg az identitásod
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #125155 üzenetére
6709K vagy 7700K? Az első generációs skylake-ek voltak nagyon anti tuningosak.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz #Morcosmedve #125155 üzenetére
ettől tartok én is, nem fogom tudni lemosni magamról már ezt, pedig nem is igaz, csak a ti mocskosnak tűnő fantáziátok miatt van ez
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #125159 üzenetére
Ez durva.....igazi sertés-táp-krumpli.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #125163 üzenetére
De volt. Egy i5-3570-em...4.2 GHz@1.37 V...az antituning királya volt...azon a kacsa is megsûlt.
-
Jakuskacsa
senior tag
Péntekre megjön a gépem... hétvégén majd akkor rád, vagy medvére számíthatok egy kis okosításban? Nem ismerem túlságosan az intel konfigokat. Rohadt jó árban hozzta cole86 kolléga, iponhoz képest majdnem 20e-bel olcsóbb ugyanaz a rendszer...
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
MiklosSaS
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Jakuskacsa
senior tag
Összefosta magát a kocsiba az aksi. Ááá mondom megint jókor... Öröm az ürömben, hogy hívtam a szervizes ismerősömet, mondom had vegyek már egy aksit a unixos kártyádra, az kb 40% bónusz. Kérdi milyen kell?
Mondom a paramétereket, erre meséli, hogy volt egy vevője, megrendelte az aksit, oszt azóta se híre se hamva. Féláron ideadja, mert pont ilyen áll a polcon kb 2 hónapja gyári állapotban.
Ezzel csak az a baj, hogy olyanok vagyunk mint Al Bundy-ék. Ha ér egy kis szerencse, akkor utána özön a baj
Már várom mit hoz a jövő[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
törölt tag
válasz Jakuskacsa #125168 üzenetére
Dejólenne ha csak egy akksi megdöglése lenne a " nagy bajom "
15ezer oszt megy tovább az élet, és legalább nyugodt vagy hogy új akkuval mész neki a télnek - nézd a jó oldalát
-
CJ4567
nagyúr
válasz Jakuskacsa #125165 üzenetére
Egy zárt CPU + B250-es alaplapon mit szeretnél állítani? Ha alulfeszelésen gondolkodsz, felejtsd el. Nem állítható a CPU feszültsége. CPU GT, CPU LLC (level1 csak, de akkor is) bezzeg van. RAM időzítések állíthatóak, azt még engedi. C-stateket ajánlott itt még bekapcsolni, aztán kb. ennyi. Meg átállítani BIOS-ban hogy W7, vagy W8.1/10-et telepítesz.
Jegyzem meg, ha bekapcsolod az MSI Fast Bootot, akkor te már csak BIOS resettel jutsz BIOS-ba, vagy pedig feltelepíted a programot hozzá.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz CJ4567 #125171 üzenetére
Ok... eddig tiszta, de pl. ha 3000 es ramokat vettem hozzá, akkor azokat betudom lőni arra, vagy nem? (mert elvileg 2400 max). Vagy pl. fsb-t lehet állítani? Vagy pl. pont az ilyesmire gondoltam, mint amit mondasz is, hogy mit szabad és mit ne a bios-ban?
-
Methionyl
senior tag
Medve lebeszélt a csunya hero IX-ről és sprórolt nekem egy csomó pénzt . az aljas
Megköszönném itt is, amiért segítőkész volt mind végig.
Most már remélem kihajcsa a 1080-at
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
-
törölt tag
-
CJ4567
nagyúr
válasz Jakuskacsa #125172 üzenetére
Nem, csak 2400-on fognak menni. FSB állítás sincs.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Mahrenburg
őstag
válasz bandi0000 #125135 üzenetére
Láttam, hogy megpróbálod telepotyogtatni Morcos léket kapott tavának minden szegletét a pasztázott oldalával lefelé ejtett CPU-ddal, mely tevékenységednek hála az előbb említett topikgazda immár az őrület határára sodródott, réveteg, semmibe meredő tekintettel katatóniába derMedve...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
MrM94
addikt
Pincér szakmában megesik hogy néha eltörik valami..
Nekem megvolt az első "törésem"Hogy mit törtem el?Mások csészét..Poharat..Sörösüveget..
Na hát én egy asztalnak az üveglapját
Rá a lábamra...bevan dagadva bicegek..Kiváncsi leszek a főnökség fejére reggel.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
törölt tag
Na lacica, lassan ébred én meg most fexek ...
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #125191 üzenetére
CMK16GX4M2B3000C15 ilyenem van. ez alapján nem hiszem de kommentbe olvasom:
There are three different versions of this RAM with the same model number:
3.XX Micron
4.XX Samsung B-Die
5.XX HynixOtthon jobban megnézem, hátha..
Amúgy miért, jobbak a B-die-os ramok?
-
MiklosSaS
nagyúr
Napot! 4 nap szabadsag ON!
-
hackeeeee
Jómunkásember
~16k-ból lenne Ultimate edition a Motorsport 7-ből...
@Methi: Tuningosabb.
Lehet, hogy jó lesz. - Ryzen-hez ugye b-die ajánlott.
Ha fel tudsz majd vele menni 3.6 fölé, akkor bizony jó lehet.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Projektor topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Cyberpunk 2077
- Facebook és Messenger
- Nintendo Switch
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs