- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neocskaa
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
De a startégiában a kő-papír-olló a lényeg
...nem az OC kombók egymásutáni sikeres bevitele. Én csak azért nem veszem meg, mert folytatás. Unom, hogy nincs semmi új ötlet a játékiparban, csak a pénzméhes játékkiadók, (pl. Activison) akik szegény programozók maradék fantáziáját is elveszik azáltal, hogy kényszerítik őket a franchiseok készítésére. Lásd: Call of Duty, Assassin's Creed, Battlfield... sorolhatnám. Egykaptafára készül az első, második, harmadik.... sokadik rész is, ami jó is lenne a fanatikusoknak, de hogy félévente 10-12 ezer forintot kiadni egy játékélményben/játékmenetben igen-igen egyforma játékért... azért az sok, ezért is ellenzem a Batlleforge 2 ötletét.Sousuke: Pure shadowos létemre azt tudom tanácsolni, hogy várd meg amíg több (3-4) maget is lehív, akkor egy lava field és csáó, egyszer majdcsak kifogy a chargeból. Healeld a burrower(eke)t, azzal is fogy a mage élete. Támadj több oldalból, az is segíti, hogy elfogyjon. Ghostspears a legjobb a mage ellen szerintem, sok az élete, jól lehet healelni, egy burrower és egy ghostspearsel annyi a magenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- iPhone 17 Pro MAX 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...nem az OC kombók egymásutáni sikeres bevitele. Én csak azért nem veszem meg, mert folytatás. Unom, hogy nincs semmi új ötlet a játékiparban, csak a pénzméhes játékkiadók, (pl. Activison) akik szegény programozók maradék fantáziáját is elveszik azáltal, hogy kényszerítik őket a franchiseok készítésére. Lásd: Call of Duty, Assassin's Creed, Battlfield... sorolhatnám. Egykaptafára készül az első, második, harmadik.... sokadik rész is, ami jó is lenne a fanatikusoknak, de hogy félévente 10-12 ezer forintot kiadni egy játékélményben/játékmenetben igen-igen egyforma játékért... azért az sok, ezért is ellenzem a Batlleforge 2 ötletét.