- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Megnéztem hajsza által ajánlott pontkártyát, és elég jó áron van, szerintem veszek egy ilyet.
Ezek szerint meg lesz az alap 64 kártyám, és elkölthetem még a 3.000 pontot. Olvastam, hogy sokkal jobban megéri lapnként vásárolni, mert úgy jobban kijövök de úgy gondoltam veszek a 3.000 pontból 1.000-rt boostert a kíváncsiság meg a bontogatás és a szerencsém próbáratétele miatt. Ez az 1.000 pont kb. 700 forintomba van, ennyit megér a móka.
A kérdésem az lenne, hogy milyen boostereket vegyek? Mert láttam, hogy van 3 féle. Van jobb vagy rosszabb? Az újabb lapok a jobbak, vagy inkább a régebbieket szeressem? Melyikben nagyobb az esélyem belenyúlni valami jóba?
A maradék 2.000 pont elköltésével viszont még várok, hogy lássam milyen lapokra van szükségem, meg milyen színnel fogok nyomulni. Ezt majd szerinem egy 10-15 játékóra után elköltöm. Majd segítséget kérek, hogy mi az ami a témában jó...
Más: miért jó (vagy nem jó?) ha ugyan abból a lapból több darabbal rendelkezem?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- HP Elite x2 1012 G1,12",FHD+ ,m5-6Y54,8GB,256GB,WIN10, LTE
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest