Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

Ezen kár tovább vitáznotok. Ha megnézzük, hogy a pvp játékosok közül ki milyen színeket használ akkor natureből minden féle kombinációt találhatunk. Ha csak a top10 vagy top20at nézzük akkor is van ott minden, pure nature, fire-nature, nature-frost. Vajon ezek a játékosok csak azért használják a naturet mert azzal nehezebb a játék és így kihívás? Vagy azért van tele minden nature vagy stonekin játékos deckje kb 4-5 CC lappal mert teljesen használhatatlan és tönkretették de nincs más amit berakhatnának helyett? Erősen kétlem...
    (cinizmus-ON: Gyuri neked, hány CC spelled is van deckkedben? Gondolom egy sem mert előzőleg azt írtad, hogy mind tönkretették és mehet a kukába...)

Persze ugyan ez nagyjából igaz a fire-re is. Minden színkombinációban jól használható és a nature-rel szemben t1en is gyors és szórakoztató játékot kínál (bár amit sokan elfelejtenek, hogy nehezebb is vele játszani mint a többivel). A különbség szerintem csak annyi, hogy a pure fire kicsit gyenge a lost souls óta. Amíg a shadow vagy a nature olyan lapokat kapott az új edition-nel amik kulcs lapok lettek, addig a fire a fireswornön kívül (ami pont a fire deck ellen jó...) olyan common lapokat amik még a legelvetemültebbek pvp deckjébe se fér be.
    Mondjuk én azért okkal védem most a pure firet mert az utóbbi időkben csak frost-fire deckkel játszottam és ez alatt egyszer sem(!) vert meg pure fire. Még akkor sem ha egyébként jóval magasabb rangú és ami ennél fontosabb valószínűleg jobb játékos is volt. A shieldelt drake ellen egyszerűen nem tudnak mit kezdeni.

Új hozzászólás Aktív témák