- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
pachito
üzenetére
Mai középárfolyamon 219,87 Ft = 1$. Ez az árfolyammozgásoktól függően 4200-4500 Ft-ot jelent a 20k-ért, ami szerintem egy reális ár. Hát, sok szerencsét az eladáshoz neked és a másik srácnak is, remélem sikerül. Nem tudom mennyire kelendő még mostanság a bfp, mert egyrészt nem igazán voltam mostanság online, másrészt meg elég kevesen vannak már a játékban...
A replayeket amik fel lettek téve amint lesz rá időm meglesem (az egyetem és a munka együtt elég sok időmet elveszi) és írok róluk véleményt. De addigis csak annyit, hogy ha jól emlékszem, a twilight transformation nem éppen egy gazdaságos megoldás (bár már nem emlékszem pontosan hogyan gazdálkodik a voiddal, ha az átváltozás árának 90%-át azonnal visszaadja, akkor talán még használható is, hiszen ekkor nincs lekötött power az egységekben, de ha ez nem így van, akkor kétlem, hogy olyan jó megoldás lenne)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 15.gen! Intel Core ULTRA 7 265K (20mag!) +32GB DDR5 +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS C41N1904 gyári, új akkumulátor, 0-1 ciklussal
- TP-LINK RE705X AX3000 WiFi 6 Extender
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest