Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikloska007
csendes tag
Mint tudjátok már a kezdetektöl tolom a BG -t és igaz sokxor fel is idegesit vagy ezzel vagy azzal de még mindig azt mondom hogy az online játékok közt az egyik legjobb aki szereti az ilyen jellegü játékokat.
Nem régen olvastam az EA oldalon hogy a 2 részt az 1 re fogják épiteni és mindent amit megszereztél át tudod vinni csoportositani a másikba, szóval nagyon várom.
Mindig irjátok hogy nincs a játékban pénz az EA -nak de az nem teljessen igaz mert ha nem lenne akkor az oroszoknak eladták volna pedig nem kis lovét ajánlottak fel a jogokért de nem tették vajon miért?
Szó szót követ én szeretem de abban maximálissan igazat adok hogy több odafigyelésre lenne szükség ugy mint az elején volt.
Ha valakinek kell BFP akkor nyugodtan írjon rám mert én folyamatossan adok el.
További jo játékot
Peti grat a rangodhoz

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GTA VI
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kihal az Orion is, mint TV gyártó?
- VR topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, makulátlan állapotban, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Xbox Series X, makulátlan, karcmentes állapotban, újrapasztázva, 6 hó gar, Bp-i üzletből eladó!
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5 , illetve 3,5 HDD BAZÁR
- LG 34UC79G Ultrawide 144Hz monitor
- Asus G14 GA402RK 32 GB, 2 TB + Anime Matrix /HIBÁTLAN
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest