Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikloska007
csendes tag
Mint tudjátok már a kezdetektöl tolom a BG -t és igaz sokxor fel is idegesit vagy ezzel vagy azzal de még mindig azt mondom hogy az online játékok közt az egyik legjobb aki szereti az ilyen jellegü játékokat.
Nem régen olvastam az EA oldalon hogy a 2 részt az 1 re fogják épiteni és mindent amit megszereztél át tudod vinni csoportositani a másikba, szóval nagyon várom.
Mindig irjátok hogy nincs a játékban pénz az EA -nak de az nem teljessen igaz mert ha nem lenne akkor az oroszoknak eladták volna pedig nem kis lovét ajánlottak fel a jogokért de nem tették vajon miért?
Szó szót követ én szeretem de abban maximálissan igazat adok hogy több odafigyelésre lenne szükség ugy mint az elején volt.
Ha valakinek kell BFP akkor nyugodtan írjon rám mert én folyamatossan adok el.
További jo játékot
Peti grat a rangodhoz

Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Crimson Desert
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest