Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icepter
csendes tag
Ha már én indítottam el a lavinát akkor velem is számolhatsz

-
Icepter
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Icepeter a nevem vegyél fel nyugodtan.most találtam ezt a forumot,sok magyart felveszek a játékba de úgy nagyon semmi hírem nincs ha erre gondolsz
pvp ben amiket most játszom nagyon bejön mert tetszik hogy sokkal nagyobb szintüeket elverek mint én úgy hogy van olyan lapom ami meg naon nincs felfejlesztve pl Sunderer aztán így is megy.most lettem Battlemaster -
Icepter
csendes tag
Sziasztok. Most reggeltem fel ide és örömmel látom hogy van jó pár magyar Battleforge rajongó.2 kérdésem lenne.
1 valaki meg tudná mondani hogy OnSet miert nincs fenn soha? Nagyon tetszenek a videói és az a célom hogy játszak vele és leverjem Pvp ben.
2 magyar 1v1 torna mikor lesz legközelebb? Nem kéne szervezni egyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pvp ben amiket most játszom nagyon bejön mert tetszik hogy sokkal nagyobb szintüeket elverek mint én úgy hogy van olyan lapom ami meg naon nincs felfejlesztve pl Sunderer aztán így is megy.most lettem Battlemaster