Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icepter
csendes tag
Ha már én indítottam el a lavinát akkor velem is számolhatsz

-
Icepter
csendes tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Icepeter a nevem vegyél fel nyugodtan.most találtam ezt a forumot,sok magyart felveszek a játékba de úgy nagyon semmi hírem nincs ha erre gondolsz
pvp ben amiket most játszom nagyon bejön mert tetszik hogy sokkal nagyobb szintüeket elverek mint én úgy hogy van olyan lapom ami meg naon nincs felfejlesztve pl Sunderer aztán így is megy.most lettem Battlemaster -
Icepter
csendes tag
Sziasztok. Most reggeltem fel ide és örömmel látom hogy van jó pár magyar Battleforge rajongó.2 kérdésem lenne.
1 valaki meg tudná mondani hogy OnSet miert nincs fenn soha? Nagyon tetszenek a videói és az a célom hogy játszak vele és leverjem Pvp ben.
2 magyar 1v1 torna mikor lesz legközelebb? Nem kéne szervezni egyet?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pvp ben amiket most játszom nagyon bejön mert tetszik hogy sokkal nagyobb szintüeket elverek mint én úgy hogy van olyan lapom ami meg naon nincs felfejlesztve pl Sunderer aztán így is megy.most lettem Battlemaster