Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Témát váltva mondanék egy dolgot:
ghost-vpn proxy használatával becsapva a szervert lehet akár itthonról is tokent vásárolni, akit érdekel miként és hogyan, írjon rám pm-et.Amúgy még két dolog: ma annyira nem megy a pvp, emiatt buktam is 2-őt (meg még 1-et amiért pont meccs közepén jött meg a pizzám), majd egy pure fire-t megvertem Uro-n. Ezen a meccsen is szarul kezdtem (t1-en szar voltam az elején, de azért az az erupt, amit elnyomott egy csöppet fals volt). Utána viszont amint powerelőnybe kerültem (a plusz wellt, amit húzott beütöttem), már nem adtam ki a meccs irányítását a kezemből, s ez a bukást jelentette számára.
A replay itt található.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ulefone RugKing 4 Pro
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest