- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razuel
aktív tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Te valamit nagyon félreértessz..
Nature t1 abból a 3 lapból + a heal, cc lapokból áll (Reméltem, hogy ezt nem kell külön említeni, úgylátszik tévedtem..
). Jól is néznénk ki, ha csak 3 lappal lehetne verni a frostot. Freemkat meg ne hasonlítsd se hozzám se máshoz, mivel ő top első. Még jóhogy nem tudom megfogni ellene a rusht. Ha megtudnám akkor én is a top 5-be lennék. Arra meg nem kéne alapozni, hogy Onset (az egyik legjobb pvp-s itt a forumon) ellen nem tudsz mit csinálni a te szinteden. Hidd el én is bármelyik színnel megvernélek, hiába nem játszottam még semmivel nature-ön kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
). Jól is néznénk ki, ha csak 3 lappal lehetne verni a frostot. Freemkat meg ne hasonlítsd se hozzám se máshoz, mivel ő top első. Még jóhogy nem tudom megfogni ellene a rusht. Ha megtudnám akkor én is a top 5-be lennék. Arra meg nem kéne alapozni, hogy Onset (az egyik legjobb pvp-s itt a forumon) ellen nem tudsz mit csinálni a te szinteden. Hidd el én is bármelyik színnel megvernélek, hiába nem játszottam még semmivel nature-ön kívül.