Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razuel
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Ha swiftclawwal kezdtem volna, ő hamarabb ért volna az orbjához és hamarabb is lett volna meg a powerje rá, így dryaddal indultam. Ő húzott egy wellt, de mivel dryaddal voltam így esélyem nem lett volna a dread ellen ha én is húzok egy wellt, így inkább vártam t2re. A cc-s lyrisht meg azért kellett támadni, mert kül az arcomba robbantotta volna amint kijön a rootból. Így 110ből levert volna 240et. Bár az igaz, hogy a 2. oinkos lyrishnél elbasztam, elfelejtettem, hogy a lyrisht tower mellett nem lehet knockolni. A wellt meg azért húztam az arcába, mert ha nem húzok még tovább nőtt volna a power előnye és ígyis úgyis megbasz.. A legnagyobb gond a reaverrel van. Nem vagyok pure így nincs DO-m, az aggressor meg nagyon dárga. Azon gondolkozok, hogy lehet bekéne rakni egy moont, az jó L counter lenne. A többire van emberem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- Gen.4 es riser kábel 25cm
- Dell Alienware AW2521HFLA 25" 240Hz Gamer Monitor 27% ÁFÁS - 0248BE
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest