Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz Gyuri27 #12951 üzenetére

Ezzel kapcsolatban csak egy megjegyzésem lenne:

Egyszer már írtam erről véleményt, akkor (is) én volt a "hülye". Semmivel sem rosszabb a nézőpontja, mint a Tied, csak Te meg az ellenkezőjét csinálod. Továbbra sem értem, hogy miért megy a "noob"-ozás. Valamiért az emberek úgy csinálnak, mintha mindenkinek ki lenne osztva, hogy mivel játszhat, és erre mindenki azon problémázik, hogy a másiknak mennyivel jobb. Pontosan, ahogy linekiller is leírta, ha valami jó, azt elkezdik használni. Ha sokan használják, akkor aki használja, már noob. Ennyi. Ez egyébként nem csak itt van így, hanem más online játékokban is.

Vannak emberek, akik valamiért felsőbbrendűnek képzelik magukat az összes többi játékosnál, és Ők döntik el, hogy mi a noob, és mi nem. Ezt a dolgot sosem fogom megérteni, hogy miért megy a sírás. Ha akkora OP dolgok azok, akkor miért nem használja az, aki sír miatta? Ja, mert akkor már "noob" lesz. Ki mondja ezt? Ki dönti el? Rendszerint azok, akik nem használják. Nagyon jó példa erre amit írtál. A kinti fórumon mindenki sírta a nature nerf miatt. Addig-addig sírtak, amíg a többség is elhitte, hogy így van ez jól. Ez a "noob" dolog pontosan ugyan így zajlik. Az emberek addig mondogatják egymásnak, hogy ez, vagy az "noob" dolog, hogy a végén már elhiszik...

Megj.: a Street Fighter 4-ben a Ken-el játszó játékosokat pl.: nemes egyszerűséggel "Kenoob"-oknak hívják...mert aki azzal játszik az noob. Ebből is látszik, hogy simán ki lehet csinálnak valamit, csak jó sokszor kell elmondani, és a végén már mindenki elhiszi. Így viselkedik a tömeg, buta birka módjára.

Miért olyan nehéz elfogadni, hogy mivel nincsenek korlátozások, azért mindenki azzal játszik, amivel akar. Így az, hogy Te mivel játszol, a Te döntésed, és viseld ennek a következményeit. Ha nem tetszik, amivel játszol, mert gyengének ítéled, játssz mással, ha meg nem, akkor ne, de ezért ne más legyen már a hibás....

Szerk.: ez természetesen nem csak neked szólt, ez az általános véleményem a "noob" témáról. Szerintem nem az a "noob", aki XY lapot használ, hanem az, aki egyfolytában azon kattog, hogy kire, és hogy lehet rámondani, hogy NOOOOOOB

Új hozzászólás Aktív témák