Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Ja előzőről jut eszembe. Azt a naturost akiről beszéltem megfogtam T1-en
Linekiller adta az ihletet. Kezdtem phase towerekkel és az nem jött be. Majd visszavonultam és wellt húztam. Ekkor linekiller taktikáját követve, taktikát váltottam. Lehoztam 2 dred-et és széthúztam őket. Majd mikor jött és letette a roots-ot csak az egyiket állította meg és menekült a másiktól a másik irányból. A mozgatható dred-el berobbantottam és amint újra használható volt nasty a másik dred-el is. Rootsnak hála nem tudott healelni az 1. nasty után és a 2. tarolt. 1 shaman és 1 ww maradt neki.A baj, hogy a meccs eleji próbálkozásaim miatt power előnybe került és a bogarakat már nem tudtam visszaverni... kikaptam, de T1-en a szokásos rush-át visszavertem háh

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgatós találkozó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Google Pixel topik
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- További aktív témák...
- SkyWatcher Virtuoso Gti 150/750 Flex Dobson távcső
- Thinkpad T16 Gen1 16" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS A21 Plus TG ARGB fekete
- Professzionális weboldalt készítünk, ami nem csak jól néz ki hanem ügyfeleket is hoz!
- Honor Magic 6 Pro 512GB Black Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X13 G1I - i7-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Linekiller adta az ihletet. Kezdtem phase towerekkel és az nem jött be. Majd visszavonultam és wellt húztam. Ekkor linekiller taktikáját követve, taktikát váltottam. Lehoztam 2 dred-et és széthúztam őket. Majd mikor jött és letette a roots-ot csak az egyiket állította meg és menekült a másiktól a másik irányból. A mozgatható dred-el berobbantottam és amint újra használható volt nasty a másik dred-el is. Rootsnak hála nem tudott healelni az 1. nasty után és a 2. tarolt. 1 shaman és 1 ww maradt neki.