Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IHyoutonI
csendes tag
Hello all
Egy kis segitséget szeretnék kérni pvp-vel kapcsolatban
kb egy másfél hónapja mutatta meg egy ismerősöm a BF-et, azóta megvettem a játékot
beruháztam 1-2 lapra és az bfkartyak.fw.hu oldalra Linekiller által felrakott nature/frost/tetszőleges deckre is beruháztam, Popiika tanácsolta hogy cseréljem ki a Tremort Fathom Lord-ra benne és a stranglehold-ot mark of the keeper-re végül a Dryadot rakjam be az amazon helyére, de még mindig nem érzem ezt a decket...A Deck Mostani állapota:
Dryad,Shaman,Windweavers,Swiftclaw.Spirithunters,burrower,Ghostspears,Lyrish Knight,
Aggressor,Crystalfiend,Fathomlord,Mark of the keeper,ice barrier,glacier shell,kobold trick,homesoil,surge of light,Hurricane,Ensnaring Roots,Curse of Oinktippeket szeretnék vagy további kártya ötleteket ár nem nagyon érdekel

Előre is köszi Hyouton
helyesírási és fogalmazási gondok megeshetnek, fáradt vagyok egy kicsit

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, szép állapot 96% akku (247 ciklus) 6 hó
- BESZÁMÍTÁS! MSI Ventus 3X OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest