Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
válasz
Morgomirhun
üzenetére
hát ez fura mondjuk én mindig védekezek. ugy csinálom hogy 3. orbig aggressorral, utána hozok egy shadow wormot és egyszerüen haladok vele előre és disintegrál mindent nem kell csak kb 4 sámán, uánta védelem a megmaradt aggressorok és s kukac + hozok még egy deepgorgeot meg 2hammerfalt. most is megvolt ugyan meghalt a kukac mert elfelejtetettem hogy jön a sárkány is, de megvolt a deepgorge nagyon hasznos persze ehez kell enlightment. viszont az még eszembe sem jutott hogy várjak a 2. orbal, vagy te mire gondolsz megépited és utána vársz? mert a lényeg az lenne hogy rogan ne menjen oda a kapuhoz mert folyton kirohangál néha csak ugy.. nem tudom mit lát meg.
mondjuk ha te vársz a 2. orb megépítésével és aztán viszont ugye van akkor egy csomo power
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Esik a hóóó!!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Éjszakai műszak
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- További aktív témák...
- Gamer Egér RGB!!
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest