Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo0328
senior tag
végre meglett az 50-es szint
-
gergo0328
senior tag
vki nem tudja h is kell megfordítani a monitorképet?Van vmi billentyűkombináció.
igen 180/90 fokban.1 nap alatt 10 millióval több meccs: 52 356 310 Holnap már lehet játszhatunk vele
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Emberek megvettem ezt a vietnamot. Hát nagyot csalódtam... Ez egy elbaszott rajzfilm. -_-'
-
megint én
őstag
Na mind1 kiheverem. A sima addigis kárpótol... xD
Viszont minden beállítást végignyálaztam, és arra jutottam, hogy a legbabább beállítás a minden high, és a Bloom HBAO meg ki. Dxlevel 11
És megnéztem Low, Med, és High graffal dettó ugyan onnan meddig lehet ellátni, és minél Hihghabb annál tovább lehet látni, és még jobban is ki lehet szúrni pl a fa lombkoronájában csücsülő snipert... De az a HBAO az meg a szó szoros értelmében semmi-de semmit sem ad a cuccnak csak minusz 40%fps. Szóval az 1értelműen off[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
Jaja, éppen írni akartam, csk megelőztél.
Amúgy ha lesz időm/kedven mindegyikről csinálok print screeneket, és feltöltöm. Azon az Arica Harboron látszik a legjobban a külömbség. Viszont az a bibi, hogy néha elfeketedik a képe, és csak a célkereszt látszik... Valaki találkozott ilyesmivel???
-
Def26
félisten
-
harry3
őstag
Ha felülsz negyediknek én lefényképezem.
Giinos: Most olvastam, hogy dolgoznak a problémán, de az ünnepre való tekintettel lassabban halad. Azért kapják a sok pénzt, hogy a mi érdekeinket nézzék, ha már a mi pénzünkből holiday-eznek. Elhiszem, hogy ünnepelnek, de én már nem tudom, hogy mióta nem tudtam megnézni a statomat.
sith7: Arra én is kíváncsi lennék, sok videóban láttam olyan headshotokat, amit ugorva lő, én meg egy helyben is mellélövök.
[ Szerkesztve ]
-
gergo0328
senior tag
Csak nálam nincs célkereszt MG36-ban HC-n?
-
Źşë'
addikt
háhá, pofon egyszerű!! veszel valami privát aim hekket!!
(#24516) harry3 apa pici fia megvette a privát hekkjét és menőzik hogy milyen fasza gyerek. Eltalálja egy gyerek fejét akár ugrásból is anélkül hogy zoomolna!
Részt vettem egy xfire versenyen, asszem tavaly volt. Frankó kis gta4 filmeket töltöttem fel melyek ilyen random, véletlen szerű történések (többek szerint is nagyon frankók voltak!). A verseny lényege az volt hogy minél több "cool" szavazatod legyen, vagyis ez is számított. Bejutottam 3 kategóriában is a top 10be, de innentől már csak azoknak volt nagyobb esélyük akik az 1-3 helyen szerepeltek (nagyobb, ez baromság, csak azoknak volt esélyük mint utólag kiderült),! én meg voltam a 6. 8. és 9. A végén persze nem nyertem, de az egésztől felment bennem a pumpa mivel olyan videók lettek a dobogós helyezettek és vihették haza a 24" Samu wd screen monitorokat (3. helyezett), ill Ati radeon 5870et (2. helyezett), meg a 2000$ értékű custom ibuypower Chimera (1. helyezett) PCket amelyben a gyerek eldobja a kést, az meg megtalál 200m-re egy gyereket és meghal! kurva vicces de nyert a srác! Holott ki volt írva h nem lehet csitelni se sőt zenét rátenni a filmre se! De a szabályokat leszarták még a bírák is, csak menjen le a verseny hisz ez egy baromi nagy reklámfogása az xfirének.
Bc2ben ha valaki ugorva lő egyet a célkereszt nem ott lesz ahol lennie kellene, szvsz ilyen ovális (vagy legalábbis a mozgás irányától eltérő) alakban mozdulhat el. Pontosan még mákkal is nehéz fejest lőni így, ugrás közben. Nem is beszélve ha össze is jön egy ilyen videó, az igen ritka, kb mint a lotto 5ös.
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
még annyit akartam írni csak elfelejtettem ) hogy van egy srác, eddig 2x kérdezte meg h van e csitem bc2höz, mondom nincs, minek az, mire ő akkor csá, mondom csá : )
ezzel bírnak csak érvényesülni..
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
megint én
őstag
válasz gergo0328 #24524 üzenetére
Na ez már valami, Nem úgy mint a k.csög' sniperek fenn a hegyen. én pár hete egy 24 slotos szerón voltam és mindenki rajtam kívül sniperezett. Fogtam és mind 1től 1ig leTKztam a rohadt Géciket undorító. 1 ember húzza az M-comot? Én is szoktam sniperral menni, de én be is húzom azt az Mcomot... De sztem ez a Marci_fcb és társai pont leszarják. 2.63as kd sniperral, de mediccel meg már csak 0.95 hogy is van ez???
-
megint én
őstag
Ehhez csak ezt
http://www.youtube.com/watch?v=NYGlWjIKoY4
Lehet, hogy már láttátok... -
r-chee
őstag
válasz megint én #24527 üzenetére
Ez egy kedvenc videóm, nagyon frankón megcsinálták, mint ahogy a srác többi videója is klafa .
Kiegészítettem a blogom némi kis infóval a Vietnam-ról: LINK
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
Źşë'
addikt
válasz megint én #24527 üzenetére
hehe ezt még én linkeltem be : ) a srác nagyon elvont lehet!
rájöttem h mikor kap az ember 30 pontot squad javítás esetén! ha 2en vannak a járműben és én javítom : ) ha egyedül akkor 20
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Újra mennek a nagyobb stat oldalak.
Nálam az utolsó frissítés 3000/1500 egész jó, bár nem csak a vietnam dobta meg ennyire.Más: melyik drivert jó hd5850-hez ami bc2-vel fasza ?
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
válasz megint én #24525 üzenetére
Erről jut eszembe. Tegnap előtt volt egy SnowBee nevű cheater 71/5-ös stattal, a fák mögött egyből észrevett, az aimbot meg rángatta a fegyverét. Én támadó voltam, ő védő, fogtam, átmentem az ő csapatába és gránátvetővel lövöldöztem rá, kirobbantottam előle a ház falát...
-
mackosajt
addikt
nem inkább úgy van, hogy ha squadbeli ül a tankban, akkor 30, mert normál 20 +10 squad pont, ha meg idegen ül benne, akkor csak 20.
pont, mint amikor a kijelölt squadcélt viszed, akkor ott is +10 pont. Én így vettem észre.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
madgie
titán
válasz ADAM1337 #24535 üzenetére
A Statsverse-féle gyorsabb, az 1 óra 45 perc alatt frissült
-
Def26
félisten
válasz megint én #24525 üzenetére
Marci_fcb én vagyok, de ezt a profilt direkt sniperra húzom. Egyébként sokszor én szoktam rohanni időzíteni, mert a medic nem csinál semmit csak szórja a szarjait, meg újraéleszt a legnagyobb ko. -ban 25x.
Szvsz minden kasztal lehet idióta módon játszani, és az, hogy melyik mit csinál attól függ aki mögötte irányítja. Aki idióta, az másik kasztban is idióta.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
sith7
nagyúr
Tegnap nekem is volt egy szuper medic csapattársam
Mentünk, 3 - an jöttek szembe, ő beugrott fedezék mögé, én nem tudtam, pont mellette estem össze ...3 azaz háromszor élesztett újra, mire őt is lelőtték
már az ellenfél is folyamamatosan "lol" - ozott... neki is ciki volt, az orruk előtt élesztgetett fedezékből, én meg lépni nem bírtam
-------------------------------------------------------------------------------------------------
circa 60 milliónál tartunk -
Def26
félisten
Kevés idegesítőbb ven ennél. Persze az sem sokkal jobb amikor a sniperok szednek le állandóan, de szerencsére többször is puska jobb felén állok.
Egyébként ha lenne rá valami team deatmatch vagy deatmatch akkor mindenki ki tudná élni magát.
Arra is emlékszem, hogy amíg a medicnek vissza nem vették az m60 -at kicsit gyengébbre nem lehett normálisan mozogni tőlük, mert qrva messziről már szedtek is le vele. Hányszor ment a vita itt a fórumban arról is.[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
Źşë'
addikt
azért durva h a pcs tábor 2xesét csinálta meg a boxos pontoknak
Community
59 404 030 team actions so farez holnapra simán meglesz!
-
robyg
senior tag
Srácok nem tudjátok véletlenül,hogy lehet a Badhez megszerezni a Kitupgrade nevü dlc-t?
Hogy lehet megvásárolni?
-
megint én
őstag
DeathMatch... Az segít, nem a hegyről kell lowulni, hanem menni, és aprítani a jónépet...
madgie 24542
Azt elárulom, hogy a PKM azaz az 1. LMG az épp pont ugyan annyit sebez mint az M60 csak éppen gyorsabban is lő.... Igen szerintem is faszság, de ez a drága EA ilyen jól balanszolta a fegyvereket És azok amiket a game ír, hogy demage és a csík a felén túl van a kamu, és még nagyobb lol, de az smg-k szinte mindegyike többet sebez mint az M60.
def26
Ja-ja az az embertől függ, de akkor is undorító a hegyen kukkolni, én SOHA sem ülök a hegyen, sőt utóbbi időben nem is gamelek rush modban, mert mindíg nagyon inbalansz az egyik oldal, és ez azt vonja magával, hogy a másik oldal nem mer kijönni a fedezékébő, és még inbább a játékmenet, szóval a Rush az egy sz@r.
gergo0328
At4 episode 1
AT4 episode 2
Ebben iszonyat szép fregek vannak Pl:
2:34-től, 3:20-tól 4:32-től(ezen majdnem besz@rtam kilövi vít felé és visszahozza... ) és talán a legszebb 7:07-től. Le a kalappal, ilyet nem gyakran látni.
Mellesleg itt egy vidi magáról az AT4ről
Hát nem éppen a leg kellemesebb halál bennégni 20 centi báncélban
Nekem amúgy Hevy Metalon a rekordom 72/11 (750 pontos conquest) 10830pontom volt csak ingame és erre jöttek még a plecsnik. Szidhatott a mésik csapat rambója, mert később jöttem föl, és éppen hogy csak megelőztem a legvégén neki 10790 pontja lett
Ja és mellesleg 56 azaz ötvan hat plecsnim volt!
neoteric
Azt több néven is káttam, pl New weapons DLC, meg mittom én mi... De ja amúgy EAstore, vagy Steam.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest