Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
3L1T3
addikt

-
sinya85
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
másik gépben is ezt csinálja ahol a 7900XTX meg jo szóval megy gariba
-
Enigma1945
őstag
Köszönöm a segítséget, a biost resetáltam, és jó lett!
Akinek esetleg low end gépe van legalább ilyen, az nyugodtan vágjon bele!
75 fps mindig meg volt low beallításokon! de inkább 80+ fps!!!
ryzen 5 3600 4.2ghz minden mag
gtx 1070 8gb
16gb ram 3600 mhz
fhd felbontássimán élvezhető, nem laggol, nincs meg akadás, nincs fps le esés!
nagyon jol van megirva a program!2016-os gtx nem öreg gtx?
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ki lett kapcsolva jelenleg DLSS/DLAA a jatekban.
-
Veiled Bride
senior tag
Hát nem tudom ki hogy van vele de ez az új map conqvest-ben egy az egyben olyan mintha codoznák. Nem lesz a kedvencem szerintem. Viszont ment az előrendelés a standard verzióra. A plusz skinek annyira nem érdekelnek a battle pass-t meg ráérek megvenni októberben ha lesz benne olyan tartalom ami érdekel.
-
nincsnév007
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A jet gépekben is van bf3as hang.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Kirazott a hideg amikor meghallottam eloszor.
-
jjohn
aktív tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Szia!
BIOS-ban Boot menü a secure boot-ot enable-re állítottam. Utána lesz aktív Key Management, legalábbis nálam.
-Key Management-ben
-Restore Factory Default Keys
Mentés
És ha minden igaz jónak kell lenni.
Utána csekkolhatod msinfo32 ezt kell látni.
-
zzola
titán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Lehet inkább a megfelelő topikban kellene érdeklődni.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok ezt a secure boot matyit hol lehet beallitani? biosban bele mentem secure boot, es ra mentem uefi, vagyis modositottam, de ugyanaz.. tippek?
asus alaplap b550 chipset -
Zsolesz1885
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen, fú de komoly volt újra hallani. Amúgy csak 24 fős a rush, meg viszonlyag kicsi az empire pálya. A járműves pályákat nagyon várom.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
BF3 mcom hang.
[link] -
gali777
őstag
-
-
Squad Death Match-et ti sem látjátok? Meg a DLSS nektes is eltünt?
-
sinya85
senior tag
Esetleg erre valaki megoldás?

-
bandi0000
nagyúr
válasz
Kontrafake
üzenetére
Türelem ifjú Padavan
Én is párszor kiléptem mire oda dobott be ahova akartam, én már örülök ennek is -
3L1T3
addikt

-
bandi0000
nagyúr
válasz
Kontrafake
üzenetére
Játékmódok közt van, de nem szerver csak játékmód kereső
Más:
Ez az Empire se lett túl nagy map, remélem a maradék azért nagyobb lesz majd
-
Kontrafake
lelkes újonc
üdv. hol van szerverkereső?
-
Laraxior
titán
Map szerint nem lehet játszani?
Ez a Kairó nem az én műfajom -
wolf13
őstag
Nincs sorban állás ?
-
Zsolesz1885
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Még nem mentem Rush-t, ez a régi lenne az mcom-os dolog?
-
IntelKiller7
Topikgazda
Fuuu, Rush-on az uj map, meg ahogy az Mcom riaszt. A hideg kiraz. Full BF3 hangulatom lett😀
-
zebra_hun
veterán
Eddig volt dlss, már nincs. De nekem semmi frissítés nem jött. A múlt hetivel megyek.
Másnál is van ez? -
warcat
veterán
Featured: Rush
hmmmmm-hmmmm
-
3L1T3
addikt

-
venom8888
őstag
open beta most indult, jojjetek

-
BaLee
addikt
válasz
pendre54
üzenetére
Degradáció miatt nem kell aggódni már 13. - 14. gennél ha újonnan veszed a procit, minden alaplapgyártó kiadott hozzá fixeket, viszont én is azt mondom, hogy inkább az aktuális generációból válassz. Lehet nem gyorsabb, lehet kicsit lassabb is, de fogyasztásban veri a 13. - 14. gen-t. Új konfignál én sem építenék már az előző generációból gépet. Ha már van egy alaplapod meg memóriád mint nekem volt akkor ok akkor mehet a 14600, 14700.
Nekem a béta 1440p felbontáson, maxra húzva mindent 9070 XT-vel és 14700k-val 120-140fps között ingadozott. -
zebra_hun
veterán
Már megy.
-
Def26
félisten
válasz
CptAdamica
üzenetére
egy coach vagy pszichológus ennél sokkal több. Szóval sokaknak ez rendben van,.

-
venom8888
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Bocsanat,nem olvastam vissza.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Mikortol lesz Live megint a beta? Ugy olvastam hogy 8:00 kor,de ugy tunik megsem.
a Magyar BF6 DC csoport mukodik, itt a link aki keres majd tarsakat kis gyilokra. [link] -
-
3L1T3
addikt
🗺️ DICE on #Battlefield6 Maps
“We want a map that suits every type of player.”
“Speed is a factor of map size.”👟 Infantry → Empire State, Saints Quarter
🛡️ Tanks → Siege of Cairo, Iberian Offensive
🚁 Helis → New Sobek City, Manhattan Bridge
✈️ Jets → Operation Firestorm, Mirak Valley, Liberation PeakNot every map needs to be huge — but every map has a role for every player.
Big maps are coming. Tempo will scale. Full-octane Battlefield inbound.
-
VincentVG
senior tag
elobb gondoltam "előtöltöm" a betat az uj map-el, de nem szedett semmit. ( PC-n vagyok ) - nalatok is ez van? ( vagy lejott ez mar multheten egyben csak most lesz elerheto..)
-
Olvastam hogy hemzsegtek itt is már a csalók a bétában, kellett is a bannhammer.
A 2042 nálam kimaradt.Mennyit javult itt az anti-cheat rendszer? Vagy kár reménykedni itt is, 1 hónap múlva tele lesz ez is csalóval?
Mit gondoltok? -
Hublot
őstag
De hol van a legjobb leg sikeresebb Magyar csapat? “rZr” merre vagytok?? Üzenem nekik, hogy porolják le a billentyűzetet és hajrá.
ui: hajrá minden régi új IRAM tagnak!
-
Winne
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A pontosságom nagyon kevés, ez fixen rossz.

-
IntelKiller7
Topikgazda
Beta sajat statisztika, ha valaki kivancsi a sajatjara: [link]
-
Lehet tudni, h a phantom edition-ben lévő xp boost az meddig fog tartani?
-
xavix13
őstag
Beköszönős, a béta kellemes nosztalgiát ébresztett eddig.
Beleolvasva a topikba, látom még fel-fel tűnik 10-15 évvel ezelőttről is jó pár arc, helyes.
(Bár lehet ti az előzőeknél is itt voltatok)
-
IntelKiller7
Topikgazda
Igy nez ki.
-
zzola
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Akkor már a vérpistikék is tehetnek ki videót.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Mai patch-el mar lehet Xboxon is streamelni, felvenni meg kepet csinalni a jatekbol.
-
Def26
félisten
14. -én itthon hány órától lesz játszható a béta?
-
VincentVG
senior tag
en jo "keson" csak az SW battlefront I -el kezdtem FPS -ezni online. szval igazan jo sosem voltam, nem volt honnan visszaesni
+ a kanape mellett a nagy screen szolt, azota meg mar lett egy 77es OLED is, hat... a latvany brutal / 120fps. bar sztemTV meretben a sweet spot a 65" / 4k-ban, 77nel mar eleg nagy a kez es a fegyver de azert nem panaszkodok 
de top shooter igy tuti nem leszek
viszont imadom. es probalok esszel jatszani, ha mar eger/bill combo ellen kb eselytelen azonos tudas mellett.. -
zebra_hun
veterán
válasz
pendre54
üzenetére
Akkor lépd meg a fejlesztést.
Kérdésedre nem nagyon lehet szívvel válaszolni.
Én nem tapasztalok semmi problémát sem a 13700k-val, sem a 14900k-val. De én nem is úgy használom, ahogyan az átlag.
Lefokoztam durván első nap, első percében, amikor megláttam első bekapcsolásakor.
1.5 év alatt az I9 egyetlen ezredvoltot sem romlott. I7 sem. Nem is fog sztem, de ilyet biztosan nem fogok és nem is szabad kijelenteni. Ellenkezőjét sem, ami itt divat...
Az biztos, hogy így lefokozva jól teljesít.
Adatok a RPL topikba a BF6-tal kapcsolatban.
Sztem a 12700k is jó, de a 13700k még jobb. A 14900/700k meg annál is jobb. Alapon nem, de ügyes vagy, tudom
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz
zebra_hun
üzenetére
Még egyszer, ez egy non-K-s proci, szóval itt túl sok vari nincs. Egy dolgot tudok tenni, hogy az alaplap BIOS-ában, kilövöm a fogyasztási limitet( Asus Multicore Enhancement= Enabled), így legalább a 65 wattos limitet nem viszi figyelembe, és emiatt nem veszi vissza a proci teljesítményét, hogy tartani tudja a limitet.
A BF2042-ben, ezzel az opcióval, a játék alatt folyamatosan benyal a proci 110-120 wattot, és ott átlagban így megvan a 110-130 körüli fps. A BF6-ban, ez már csak 70-90 közötti volt, és inkább a 70-hez közelebb.(szinte majdnem minden beállítás low, két-három beállítás volt csak hight-ultrán. -
Dave567
veterán
válasz
pRoject22
üzenetére
Az sbmm miatt nem volt tű pontos ott sem, csak HC miatt volt jó, azzal is vittem ki az összes MW szériát.
Nekem sajnos még mindig a régi MW1/2 az etalon, az is marad.
Semelyik Cod/Bf nem tudja azt felül múlni számomra.
Bétába itt kb 20 percert raktam bele, nálam marad jelenleg az Insurgency játék. -
zebra_hun
veterán
válasz
pendre54
üzenetére
A 9900 nem bizonyult elég erősnek?
Hétvégén ki szeretném próbálni az én 9900-m. (10700k, de az pont ua)
CML topikba be fogom rakni. Bf5 simán tartja a 140 fps-t, de az nem ennyire terhel.
Nem tudom próbáltad e, érdekel. Nekem nem jutott időm arra már.
3060ti sztem dlss-sel is gpu limites lenne 140-re zárva.
Kipróbálom több vga-val is.Szerk:
Storno, látom igen -
válasz
F_Zolee
üzenetére
"Azzal a procival elhúzná még."
Annyira már talán nem. A hétvégén feltettem egy kérdést itt. [link] Amire érkezett például egy ilyen válasz, ami szerint ez már proci limitre utal, amit hajlandó vagyok el is fogadni, ugye lévén ez egy non-k-s proci csak. [link] De egyébként a kártya is lesz majd cserélve, de az már csak jövőre, először a proci kérdést akarom rendezni. -
omfgk
veterán
válasz
pendre54
üzenetére
és minek fogyasszon feleslegesen 25-40 watt-ot, amikor például a jelenlegi inteles cuccom meg beéri 8-10 wattal
Persze ,hogy így nagy különbségnek tűnik, mert csak procit nézel.
Egy 7700 kb 25W egyébként idle.
Proci oldalon van 10-15W-al nagyobb fogyasztás, chipset-nél még 10W.Szóval egész gépnél ez úgy néz ki ,hogy az Intel fogyaszt 50-55W-ot, az AMD 70-75W-ot.
20W-al nem fog kijönni sose a matek. Még 365x12 óra esetén sem.Ha mindenképpen Intel, akkor ki kell várni az új socket-en a Nova Lake-et.
2026 valamikor. -
Köszi a véleményed, és valóban hosszú távra van tervezve, mondhatni végső megoldás
, de az AMD-s cuccokal van egy kis gondom. Legkevésbé áll szándékomban, főleg itt, hitvitát nyitni az Intel vs AMD fronton, de ami tény, hogy az AMD tétlen, idle állapotban kb. háromszor annyit zabál, mint az Intel. Erről a topikjában már érdeklődtem, és többen ugyan ezt erősítették meg, meg e Reddit-en is hasonló beszámolókat látok.
Mivel én már vén, tökéletlen nyuggerként
egész nap itthon vagyok, nálam nem ritka, hogy napi 12-14 órát megy a gép, és csak azért nem kapcsolgatom folyamatosan ki-be, mert mondjuk 20-30 percre valami egyéb dolgom akad, és minek fogyasszon feleslegesen 25-40 watt-ot, amikor például a jelenlegi inteles cuccom meg beéri 8-10 wattal. -
omfgk
veterán
válasz
pendre54
üzenetére
A probléma ,hogy mindenképpen egy már halott platformot vennél.
És az a lap 120K. Az a kombináció szerint így nem jó.Ha nem lesz bele már új gen, akkor legyen jó áron.
200-220k a proci és a lap, attól függően ,hogy melyik proci.
Ha mondjuk 120-140k lenne, akkor azt mondanám oké, ennyiért kevés az alternatíva, de 200 felett bőven van opció. Sőt, 180-ért összerakok jobbat.
B650E-F, 7700 és még a Zen 6-ot is belepakolhatod 2 év múlva. Szóval 4 évre betonbiztos platform legalább. -
batai15
félisten
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Hányok a codtól.
Nagyon remélem a bf nem lesz ilyen mert akkor el engedem az fpst -
redingitell
senior tag
Ha bármi ilyesmi (csillám póni szkin) törekvés lenne, az már látszódott volna a korábbi BF-ekben is. Tisztában vannak vele, hogy ugyan nagy pénz van benne, de azzal is, hogy az megölné a BF-et.
De gyanítom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel.
Valamikor nagyon COD-oztam. 1 és a 2 idejében. waroztunk, szervereket béreltünk, klánoztunk. Talán még a 4 volt olyan, hogy "normális" attól kezdve "elkurvult". Meg meg próbáltam a warzone-t,de hagyjuk is...... -
Üdv!
Véleményeket kérnék, figyelembe véve a játék hardverigényeit. Tervbe van véve a jelenlegi kb. 5-6 éves cuccaim cseréje(i9 9900 non-K, 32 GB DDR4-es RAM, Z390-es alaplap) A jelenlegi VGA, ami egy Asus Tuf OC-s 3060Ti, az még maradna, majd jövőre lenne csere, egy 16 GB-os 5060 Ti-re. 1440-es monitor, ez is maradna.
A terv, egy árban is elfogadható, középkategóriás rendszer összerakása lenne, inteles vonalon. A kinézett alaplap, egy Asus Tuf Z790 Pro lenne, a proci esetében, két vari között vacillálok.
Az egyik lehetőség, egy I7-12700K, a másik, egy i5-14600K. Mindkét proci mellett vannak érvek, ellenérvek. Mivel kizárólag csak játékokhoz kell majd, erről az oldalról nézve, ma már egyre inkább elvárás a 8 P mag, ez szólna a 12700K mellett, meg az, hogy ezt a szériát nem érintette a 13. 14.-es generációt érintő mizéria.
Az i5-14600k viszont újabb, jobb pl. a memória kezelése.
Az áruk lényegtelen, mert kb. egy árban kaphatók.
Szóval, akiknek van a két proci közül bármelyik, mi volt a tapasztalatuk a bétát illetően, ezzel is megkönnyítve a döntésemet.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Még a 2042-es télapó boris is botrányt kavart, szerintem most bizalmat kell építeniük, szinte 100% , hogy nem lesznek hányadék skinek mint a CoD-ban

-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Azt már lenyilatkozták ,hogy ez egy katonai lövölde és autentikus skinek fognak csak jönni, olyan ami bele illik
-
Veiled Bride
senior tag
Jogos amit írsz de mindketten csak találgatunk hogy mi lesz. Majd az idő eldönti. Szerintem ők már régen tudják hogy hány plusz mapot és fegyvert fogunk kapni pluszban. Ezt nem hasraütésre és egyik napról a másikra döntik el hanem jó előre megvan az ütemterv. Igaz ez is csak találgatás a részemről. Minden kiderül majd a maga idejében.
-
bul07
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Pont ez az fizet érte. És ezzel a készítőt arra ösztönzi hogy arra koncentráljon és esetleg hátrébb sorolja a plusz tartalmakat, mert abból nem lesz olyan hasznon mint skin gyártásból.
Ha senki nem venné a skinket akkor muszáj lenne a játék eladásra rámennie, tehát jó játékos csinálni, sokáig tartalommal ellátni hogy vegyék az emberek az adott játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- World of Tanks - OFF topic
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Rockrider Race 940 S
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én is párszor kiléptem mire oda dobott be ahova akartam, én már örülök ennek is

Ez a Kairó nem az én műfajom

FollowTheORI