- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
VincentVG
üzenetére
Nekem is az a gondom most, hogy igazából nem tudni, mit változtatnak, vagy barmolnak el balansznak csúfolva+mire áll be a bot kérdés.
Nomeg HC, ott ugye, főleg, ha lenne legalább f~l bot, könnyebb lenne sok feladat. 1 szerveren mondjuk 1 körre ment vasárnap ez az 50% bot, 16v16+botok,igaz nem HC, de a kövi mapon már nem jöttek botok, aztán lett 5v5,úgy is elindult, de ennyi.
Egyszerűen nem tudni, mi hogy lesz, random, mit kapsz a szerókon+szerintem le fogják vinni a követelményeket.
Fegyóknál is morci, hogy csak a lövöldözés fejleszti, miközben pl. cod kill confirmedben a cetlikért fegyó xp is jár, aki ott ahhoz szokott, hogy foglalgatva, cetlit szedve is haladt valamennyit, ki fog fakadni előbb-utóbb. -
pandras83
őstag
válasz
VincentVG
üzenetére
Ne legyél már ennyire try hard ember. Játssz a játékkal, szervezz magad köré embereket vagy csatlakozz másokhoz és haladni fogsz az upgradekkel, nem mellesleg új barátokra is találhatsz. Annyira kiábrándító tőled is meg mástól is állandóan ezt a rinyálást olvasni az xp farmról meg a kiskapukról. Szerinted az összefarmolt fullos fegyó vagy a taktikus csapatmunka és mapok ismerete tesz jobb játékossá?
-
válasz
VincentVG
üzenetére
Nem.Epic-re lépj az Account felületre (én Chrome-ból szoktam), és ott csomó mindenhez hozzá tudod linkelni az Epic accodat, többek között az EA-hoz is.Na most beléptem megnézni, úgy tűnik rosszul emlékeztem, az EA nincs felsorolva. Akkor marad, amit Mr.Csizmás írt. Bocsi.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
VincentVG
üzenetére
értékesítés az szept. elején volt 2 hétig. ha van, beváltani okt 31-ig lehet.
-------------------
hova legyen olcsóbb? 14-16k vs. 70€ teljesen jó indok, ha nem számít a platform, esetleg az epic-es cashbackból pass-t venni lehet még olcsó, de a pass-t meg kifarmolhatod simán, ahogy IntelKiller7 írta párszor korábban. -
válasz
VincentVG
üzenetére
Szerintem várj október elejéig, az Intel akkor fogja kiküldeni a kulcsokat. Ès ha nem HW-hez kötött az aktiváció akkor biztos el lehet csípni a bolti ár alatt kulcsot.
Esetleg STEAM ajándék kártyát keress akkor tudsz spórolni kicsit.
CS2-z és a szintlépéskor kapott ládákat add el. Ha jól csinálod egy hónap alatt összejöhet 10-20€
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Természetesen hivatalos úton vedd meg az a tuti.
-
válasz
VincentVG
üzenetére
Ha a térképekre gondolsz, azok valószínűleg ingyenesek maradnak, ahogy volt az utóbbi két BF-ben is... ami fizetős lesz azok plusz skinek, esetleg fegyverek... meg általában aki megveszi a passt az előbb fel tudja ezeket oldani, mert vagy eleve unlock lesz, vagy XP boost formájában hamarabb eléri...
De lényeges dologról igazán nem marad le senki, aki nem fizet semmi extrát.
-
válasz
VincentVG
üzenetére
Nincs, szerintem megjelenésig nem is nagyon lesz erről info sok... majd, ha elindult a játék rendesen és "jól megy", szerintem utána lesz több info...
Ahogy nézem az első BattlePass tartalom már meglesz a megjelenéskor talán, benne van a Phantom kiadásba is a pass, ha az eddigi mintát követik akkor az kb 2-3 hónap lesz, és utána várható a második szezon és új mapok...
Esetleg valami karácsonyi meglepi extra lehet...
Szóval szerintem leghamarabb december második fele vagy január lesz az első nagyobb csomag. -
válasz
VincentVG
üzenetére
Én kb egy éve tértem át kontira pc-n. Viszont ez lenne az első fps amit így nyomok. Utoljára X360-on multiztam modern warfare-ban kontival.Eléggé elszoktam tőle. 2 nap után viszont meguntam hogy rommá lőnek és egérre váltottam. Hát sokkal jobb lettem az biztos. Nekem már valszeg nincs türelmem beleölni azt a rengeteg órát amit az igényel hogy kontival jobb legyek skillben. De egy biztos ezerszer jobb érzés, kényelmesebb "kanapésan" játszani mint egérrel.
-
-
Szupercsirke
tag
válasz
VincentVG
üzenetére
köszi megpróbálom azért félek hozzányúlni mert ha nem kapcsol be a gép én nemtudom megszerelni
aki meg csinálta nekem már nem segít...... szomorú vagyok van mellette 3 hdd az baj? most nincs rákötve. windows uefi módra rakni meg standard azt látom ezek biztonsági kulcsok kellenek? ezt az egyet nem értem... -
AnonymusX
őstag
válasz
VincentVG
üzenetére
Not active szöveg az enabled felirat alatt nem túl biztató. Próbáld meg az itt leírtakat, de előtte azért mentsd le a fontos fájlokat a gépről.
-
PuMbA
titán
válasz
VincentVG
üzenetére
CSM letiltása esetén újra kell rakni a Windows-t, ugyanis ekkor nem UEFI módban lett feltelepülve. Így nem lett GPT partícíós tábla se kialakítva a merevlemezen stb.

Ezeket a dolgokat Windows telepítés előtt kell elintézni, hogy biztosan működjenek. Anno a Windows 10-zel lettek ezek ajánlottak bekapcsolásra, ha valaki akkor lemaradt róla, azt most nagyon váratlanul érintheti, de legalább el lesz intézve és többet sose kell foglalkozni vele.
-
Rison77
senior tag
válasz
VincentVG
üzenetére
Az.. hazaérek tegnap megvan a kódom, elindítom, secureboot mi a f..... Nálam alapból nem működik 1x próbáltam bekapcsolni, de brickelte a biost.. csak loopolt utána a gép, bios-ig se jutott el.. Egyedül az volt a szerencsém, hogy gigabyte, van tartalék bios... 2x játszottam el, utána azt mondtam, oké nem lesz secureboot.. Nevetséges ez az elvárás.. Redditen is vannak szép számmal posztok, bekapcsolták a secureboot-ot, utána nem talál bootolható lemezt a rendszer, black screent kap a beállítás után el se indul a gépe..
Gondolkodhatnának mielőtt kitalálnak ilyen agymenést, hogy átlag user bios-ba turkáljon egy játék miatt.. -
Lendova
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 27% ASUS VY249HF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

aki meg csinálta nekem már nem segít...... szomorú vagyok van mellette 3 hdd az baj? most nincs rákötve. windows uefi módra rakni meg standard azt látom ezek biztonsági kulcsok kellenek? ezt az egyet nem értem...
FollowTheORI
IntelKiller7