Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem az ugrott be elsőre, hogy a kör eleji "bevonulás" rövidül le ezáltal, amit személy szerint kifejezetten kedveltem, különösen Firestormon. Volt egyfajta atmoszférája annak, amikor megindul a teljes járműpark és pl USA kezdőről begördülünk-berepülünk A pontra. Generation Kill atmoszféra
A lerövidített távolságokkal csak nő a korábban általad is említett interakciók száma és azok gyakorisága és sűrűsödni fog a gameplay úgy általában. Mindegy, ez van. Ezt kell szeretni.
-
-
pandras83
őstag
Az ok hogy a Firestorm mindig is relatív nagy map volt, de valamiért nem bírták megállni, hogy ne zsugorítsanak a játékteren. Hasonlítsd össze a bázisok helyét az eredeti map layouttal. Azt sejtem, hogy a bázisokon való spawn után sokkal gyorsabban az első zászlóknál lehetnek majd a playerek és talán így többnyire elkerülhető lesz, hogy az egyik team már a kör elején kiszoruljon a mapról. Érdekes húzás mindenesetre.
-
-
Azért sírunk, mert október 10 még messze van
-
3L1T3
addikt
Sírunk még, hogy nem lesz nagy MAP sok járművel?
-
-
Kontrafake
lelkes újonc
Amúgy lecserélték a traileres csapatot? Jóval komolyabb trailereket csináltak még a 2042 eventekhez is, mint most a jelenlegi bf6 trailerek.
-
zzola
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem úgy néz ki, ez az olcsó játékosok gamer PC-je (a konzol).
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
-
xkoti
senior tag
Sírva olvasom ezeket a kommenteket hogy sajnos "gyász" pc-m van
Viszont majd PS5-re egyszer valamikor beújítom a gamet. -
Spizzi
aktív tag
válasz
Locutus
üzenetére
Én is kipróbáltam mind a kettő nagy pályát, hát.... nekem jobban hasonlít valami Modern Warfare-féle Ground War pályára a Mirak Valley mind méretében és felépítésében, Firestorm meg érzésre sokkal kisebb mint a régi verzió.
Lehet én szoktam hozzá a nagy pályákhoz az elmúlt tíz évben, de ezek a BF6-os "nagy" pályák kb. méretre 1/3-a pl.: Monte Grappa, Twisted Steel, de az ilyeneknek mint a Sinai Desert 1/5-e, azt is jóindulattal.
Mirak-on amúgy CQ-ban a két központi épület vonalában van végig harc, néha egy tank meg pár gyalogos próbálgat flankelni abból falu jellegű részből oszt' annyi.
Ez a build amivel most játszunk meg nem tudom mikori, de érzésre 2 évvel öregebb a bétánál.
-
Na toltam egy kicsit azon A bizonyoson.
Valóban nagyoBB map mint az eddigiek. Bár eléggé lineáris a foglalnivalók elhelyezkedése. Jármű van minden, relative elérhető is.
A kliens viszont nem tűnik annyira jónak, mint az open volt. Mintha ez más, korábbi verzió lenne... -
Dtomka
veterán
Aki esetleg nem olvasta vagy hallott róla és esetleg most venne\cserélne intel cput netán intel gput azoknak ajánlom:
A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel - PROHARDVER! Processzor / Videokártya hír
Nekem holnap érkezik:
Intel Core i5-14600K 69 990 Ft-ért - Processzor | Alza.hu
Igen tudom AMD-re jobb a BF6 is, de ennyit nagyon megér az a proci. -
BITBOYS
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Multiban, játék közben min 200, a legtöbb ami engem is meglepett az 530 volt.
De én csak codozok, sajnos más játékra nincs időm így erre hegyeztem ki a beállításaimat.
Monitor 1440p.
Igazából az fps annyira nem érdekelt, a cpu/gpu time ms csökkentése volt számomra a lényeg. Ezek szépen beálltak 3ms-re, így már nyugodtan alszom
-
-
BITBOYS
addikt
Legjobban azzal jársz (bár gonodol ezzel is tisztában vagy), hogy az 1%-0.1% fps legyen a lehető legmagasabb.
Sajnos nekem abból kellett főznöm amim van, de csak kipréseltem szerencsétlen 12400f-ből all core 5.6GHz-et, a 9070-et pedig rommá uvéztam. Ddr5 kapcsán pedig törekedtem a cl értékek minimalizálására. Win 10-et is kicsit meg kellett simogatni és jelenleg szárnyal a gép
Szerencsére a cod minden hibás vagy rossz beállításra azonnal dobálja a hibaüzeneteket vagy kifagy/kidob asztalra. Hapedig játszható marad több órán keresztül akkor minden ok.
FreeSync-et nem használom, szerencsémre én nem veszem észre a töredezést. -
omfgk
veterán
Multiba minek a ilyen olyan csicsázott grafika, árnyék a levélnek meg ilyen balgaságok, low beállításon legyen szép és annyi.
Én még ha tehetem is némely játékban hogy magasabb grafikán fusson biztos hogy mindent low-ra fogok állítani.Így a kérdésed értelmetlen.
Hiszen simán le lehet butítani a grafikát.Tehát az zavar ,hogy valaki ultrán használná?
Az lenne a probléma, ha a magasabb részletesség valamilyen előnyt jelentene. -
Spizzi
aktív tag
Ennyi erővel az összes FPS megragadhatott volna a Quake szintjén technikailag. Minden ember más, nálam valahogy így néz ki a prioritási sorrend:
játékélmény > a játék atmoszférája, külleme > személyes teljesítmény meccs közben
Az, hogy egy 45 perces / 100 killes breaktrough-ban 5-el többet ölök mert nekem ott nem volt porfelhő mikor az ellenfélnek igen nem ad hozzá annyit mint az, hogy éppen csak nem mászik le a képernyőről a játék.
-
bul07
nagyúr
Multiba minek a ilyen olyan csicsázott grafika, árnyék a levélnek meg ilyen balgaságok, low beállításon legyen szép és annyi.
Én még ha tehetem is némely játékban hogy magasabb grafikán fusson biztos hogy mindent low-ra fogok állítani.
Minél kevesebb hátráltató tényező a játék céljának az elérésében, és füst vagy lövés közbeni homályosítás igen nagy hátrátató tényező az ellene lenyomásában.BC2-ben is low grafikán hiányosabb volt a bokor meg fák és sokkal hamarabb észrevehető volt ez ellenséges játékos.

-
Spizzi
aktív tag
válasz
BITBOYS
üzenetére
Minden játékot az alábbi beállításokkal játszom:
-V-sync off
-FreeSync Premium Plus on
-AntiLag on
-SAM on
-FRTC 168 lock (2 frame pozitív kilengésnek hagyok helyet mert előfordulhat)
Így 5ms alatti a latency nálam is többségében.Memóriákat nem szoktam babrálni, mondjuk úgy, hogy örülök, hogy stabil és még soha nem volt semmi errorom (ezt most le is kopogtam), CL30 6000MHz egyébként és természetesen EXPO on, bár ez említésre sem méltó annyira alapvető.
A FreeSync-et hiába kapcsolom ki, sajnos nem fenyeget az a veszély, hogy 170 fölé menjen a frame. Rohadt érzékeny szemem van, minden apró képtörést észreveszek, esélytelen, hogy FS nélkül játszak bármit is.
Leveszem majd lowra is grafikát FRTC nélkül, megnézem, hogy hol a CPU felső határa ahonnan már kiköszön, de van egy gyanúm, hogy bőven 200 frame felett valahol. Aztán ránézek erre az új overkill preset-re is, bár biztos elsírom majd magam.
Annyira nem akarok még tech gyíkoskodni, lesz 2 óra playtime és most jobban izgat, hogy milyen a gameplay Firestorm-on meg Mirak Valley-n mert a béta paintball pályái egyelőre nem igazolták azt a 37.500 forintot amit a játékba invesztáltam.
-
BITBOYS
addikt
Szerintem az xtx tökéletes lesz hozzá, brutális az a kártya.
Majd a beállításoknál told el a grafikát a cpu irányába, a vga-t pedig engedd szabadon futni, azaz kapcsolj ki minden syncet. A monitoron nem fogod látni a töredezést ami 170Hz felett történik vagy csak nagyon minimálisan.
Én a cod-ot így használom és a cpu/gpu time 2-3ms átlagában van, néha a cpu felmegy 4ms-re de az nagyon ritka.
Illetve ddr5 memóriánál a latencyt próbáld meg a legalacsonyabbra állítani, nálam ez 6000MHz cl 28-36-36 + némi másodlagos időzítések babrálása. -
Spizzi
aktív tag
válasz
sittes79
üzenetére
Hát de nem is feltétlen a 170->200 FPS mert azt úgy sem tudom kihasználni a 170Hz kijelző miatt, ezért tényleg felesleges lenne. Viszont ha magasabbra tudom miatta állítani a grafikát úgy hogy maradjon a megcélzott frame akkor megérte.
De mint tegnap kiderült nem az ultra lesz az ultra, hanem az overkill amit a béta alatt nem is lehetett beállítani. (De ma viszont megfogom nézni a playtesten hogy fut úgy) és a bétás ultra értékekkel nem feltétlen voltam melégedve, igaz nem is figyeltem mi okozza (CPU v. GPU v. is-is).
7900 XTX a kártya, egyébként lehet, hogy a 7800X3D bírta a tempót és a kártya volt haldokló állapotban 100% usage körül, na ez a nagyobbik rossz mert ezzel nem tudok mit kezdeni. Bár kétlem, hogy a GPU lenne a ludas, nincs RT a játékban, raszterben pedig a vén ló XTX mai napig ver mindent 5080>/= (-4090). Szóval ha ezen nem fut normálisan akkor a glorius megváltó mindenható 4070Ti/5070Ti-okon még úgy sem fog, pedig elvileg azoknak a teljesítményszintjére kellene optimalizálni minden játékot, tekintve, hogy az a jelenkori sweetspot. Én meg azt nem nevezném teljesítménynek, hogy 2025-ben egy pörgős shooter 100-120 képkockákat produkál magas grafikai beállítással egy felső-középkat. kártyán, ez inkább elszomorító.
De nem tudom, hogy egy béta meg pár alpha alapján egyébként mennyire lehet messzemenő következtetéseket levonni, inkább megvárom a teljes megjelenést és majd akkor látom tisztán, hogy mi a helyzet. 9800X3D-re cserét nem bánom ha az kell, max 60-70 ezret kell ráfizessek, de ha a kártya oldaláról van gebasz akkor egyelőre annyi volt ez a téma, mert az AMD oldal legtetején űlök (9070 XT sem veszi fel a versenyt a manual full OC XTX-el), NV terméket pedig elvből sem veszek, de ha nem lennék ilyen fránya fafejű, akkor sem érne meg 700 ezret rápótolni egy 5090-re anyagilag.
-
-
-
BITBOYS
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Alza akcióra értettem, 14600k mellé adják most a játékot és a proci is nagyon jó árban van.
Különben 12400f-et használok rx 9070 párosításában. -
-
Raidon
őstag
Egy játék miatt csak akkor cserélj ha van fölösleges kidobni való pénzed. Szerintem az a plusz néhány fps nem oszt nem szoroz. Nálam 5800X van 4070S-el is Full HD megvolt bőven 120-130 körül ultrán. Most van 5800X meg 4070Ti Super. Majd kiderül. De teljesen Smooth volt úgy is.
-
omfgk
veterán
válasz
Zilko87
üzenetére
Hagyjuk.
A teszt megtévesztő.
Megtéveszti a hozzá nem értőket.És félreértés ne essék, ezt mindkét táborra értem.
Akik azzal kezdik ,hogy hű mekkora különbségek, pedig lehet ,hogy nem vették számításba a tesztkörülményeket és azokra is, akik azzal kezdik ,hogy a teszt félrevezető mert 1080p. -
Spizzi
aktív tag
1440p170Hz kijelzővel játszok, lehetőség szerint a legmagasabb grafikán ahol még nem droppol be soha a játék 140 frame alá.
Ha teszem azt, ezekkel a paraméterekkel is lesz +30 avg. frame a 9800X3D javára a 7800X3D-el szemben, akkor megejtem a váltást mert az már érezhető játék közben.
-
omfgk
veterán
válasz
Zilko87
üzenetére
ilyen processzorral nem full hd-n játszik, és ettől magasabb felbontáson valószínűleg elenyésző lesz a különbség
A DLSS aranykorában aligha tudod ,hogy ki milyen fps-el játszik.
Én 4K-n játszok.És ez beállításoktól és vga-tól függően lehet 60 fps és 250 fps is.
Pont ezért jó az 1080p teszt. Mert az mindenkinek hasznos adatot tud adni.Egyáltalán nem megtévesztő. Kivéve ha nem tudod értelmezni.
X proci tud 200 fps-t 1080p-ben.
Y proci tud 150 fps-t 1080p-ben.Ezek nem fognak változni csak a felbontást emelve.
Tehát 1440p-n játszva, ha neked kell a 180 fps, akkor X proci, ha elég a 140 fps, akkor Y proci.Ugyanez nekem 4K-n DLSS.
Tudod mi a megtévesztő teszt?
4K Ultra. És minden proci tud 90 fps-t. Mert full gpu limit van.
Na ez az adat csak azoknak jó, akik max 90 fps-t akarnak.Aki 120 fps-t akar, az nem tudja meg amit szeretne.
-
Zilko87
aktív tag
"Komoly a különbség a 7800X3D / 9800X3D között, eddig direkt nem váltottam mert a többi játéknál nagyon minimális, gyakorlatilag hibahatár volt."
Erre reagáltam. Feltételezem a fórumtárs egy ilyen processzorral nem full hd-n játszik, és ettől magasabb felbontáson valószínűleg elenyésző lesz a különbség. Azért megtévesztő mert a grafikon nem mutatja sem az 1440p-s, sem a 4K-s teljesítményt.
-
-
Spizzi
aktív tag
-
bozont
veterán
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Szintén az 5700x-szel. A játék saját monitorozója is azt jelezte, hogy 12 szálat használ.
-
Gainka
őstag
Mentettem el Aq-Ip-on alaplapot memoriat cpu-t, a Giga 850M mindkét helyen drágult illetve az egyik am5 cpu is amit figyeltem.
-
SZKEBE75
senior tag
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igen, nekem fel sem tűnt a betaban a hiánya. Szóval én a hírből értesültem. A grafika nagyon szép, és RX 6800-zal is 100 körüli FPS-em van +-20.

Multiba abszolút felesleges. Amúgy az AMD-nek és az Intelnek is jó hír. -
boogie84
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Igy van, sztem az emberek 95%-a nem fog sirni a hiany miatt. Arra lennek kivancsi, mennyivel fut jobban a jatek megjelenes utan, mint a beta.
Ma allitolag a kivaltsagosak kapnak 2 ora jatekidot. -
-
Sugárkövetés off.
Amúgy szerintem jó döntés. Nvidia nem fog örülni 😁 -
BITBOYS
addikt
Lehet procit kellene cserélnem a gépben
[link] -
Rony949
őstag
válasz
Kontrafake
üzenetére
Az háborús bűnnek minősül.
-
Novver
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
Szerintem megfelelő beállítások mellett kibírja még, de tény hogy ennyi VRAM ma már kevés az részletesebb játékhoz.
-
nincsnév007
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
jól lenne ha kapcsolható lenne, inkább de én ennek örülök.
-
Novver
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én kimondottan csíptem azt a gömböt
-
IntelKiller7
Topikgazda
kiszedtek a zold kort az ammo/heal lada korul.
-
Novver
senior tag
válasz
Kontrafake
üzenetére
A trailer után engem is érdekelne

-
IntelKiller7
Topikgazda
Ripple Effect Studio Technical Director Christian Buhl says #Battlefield6 won't have spectator mode or platoon system at launch.
No official word (yet) whether it's coming at some point later. -
Kontrafake
lelkes újonc
vajon a kalapáccsal ki lehet végezni az élesztésre váró embereket?
-
Rony949
őstag
Mirak Valley map. Ez már döfi. Kifejezetten Bad Company-s érzetem van tőle.
-
pandras83
őstag

Igazi szerverkereső! HC Closed Weapons Conquest, miegymás. Jó lesz ez.
plusz oldschool tank hud -
Spizzi
aktív tag
1440p170Hz kijelzőn akkor viszonylag jól el leszek a 7800X3D+7900XTX kombómmal, de alapvetően brutál amúgy a gépigény aki szép grafikával + FHD-tól magasabb felbontáson szeretne játszani, eddig egyik mainsteam FPS-t sem volt probléma a gépemnek ultra 170 fps-el futtatni.
Béta és az eddigi playtestek alapján nekem nem jött át, hogy mitől X3D / XTX killer ez a játék, elhiszem a rombolhatóságnak és a csillió particle effektnek kell a kraft... na de ennyi? Mert amúgy az összkép nem olyan székkel hátraesős mint a maga korában a BF3 például, sőt továbbmegyek... textúrák szintjén talán a DF még szebb is, ha abba is szállna a por meg a füst minden második négyzetméteren (illetve az assetek ki lennének cserélve futurisztikról kortársra) szerintem ember nem mondaná meg, hogy ez nem egy új BF. Ja és az ultrán fut tökéletesen, nem csak high 144.
Úgy látszik azzal, hogy a fejlesztők végre 5 év után kezdik elengedni a prevgen konzolokat nem a technikai hátterét bővítik egy-egy játéknak mert nincs ami limitálja, hanem ugyanúgy kiadják azt a langymeleg vizuális megvalósítást, csak most már még jobban sz*rhatnak az optimalizálásra mert nem kell elfusson 12 éves hardveren.
-
Spizzi
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Valami újabb build lehet mert most frissítem a Labs-et és 95 GB, a béta sem volt ennyi.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica
üzenetére
0:35 ---> throwing knife
-
nanofocus
tag
Mit akar vajon jelenteni a global scale campaign?
-
omfgk
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Protected by Javelin anticheat. És közben lecsap a banhammer. Az tetszett.

Rögtön utána ahogy a fél tucat gyökér mortar-ozik, az már kevésbé.
BF1-nek se tett jót a Mortar.
A Mortar Truck meg pláne. -
Spizzi
aktív tag
Látványosan szebbek a gameplay jelenetek ebben a trailerben mint a bétában, nincs rajta ez a homály filter, ami nálam konstansan jelen volt a béta alatt a képernyő szélein, szerintem chromatic abberation + vignette volt és nem is találtam meg, hogy hol lehetett volna kikapcsolni.
Remélem a holnapi playtesten a legújabb build-et kapjuk majd meg, illetve valami nagyobb mapet mert a béta számomra nagyon kaotikus volt, legalábbis BF mércével mérve. Továbbá a movement nerf is biztosan sokat ad majd az élményhez.
-
Ez nagyon jónak ígérkezik

Mondjuk az a 600+ beállítás pc-n kissé furának tűnik elsőre. -
CptAdamica
veterán
Battlefield 6 Official PC Trailer
Azt hiszem előre mentek a leak-eknek.
-
prokxy
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszi Urak, ez a 2 óra nem lesz vmi nagy durranás, max vmi stream-en megnézem utólag, mert a megadott időpontban nem leszek masina előtt.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
-FreaK-
üzenetére
[link] aki szerint az ilyen mozgás BF -be való az takarodjon már bocsánat a szavakért de most komolyan ?!
[link] A fegyverek recoilja szerintem nem volt rossz, azért ezek erős túlzások szoktak lenni mint sok autós játékba amiben már 30cal se akar kanyarodni az autó ezzel “szimulalva” hogy mekkora skill kell autóversenyzéshez közben meg a valóságban a 25 éves tragacsommal is siman beveszek kerekcsikorgas nélkül kanyarokat 90el…
A probléma a random szórás meg xar hitreg így sokszor csak bad luck hogy nem adta be nem skill issue. -
Mr.Csizmás
titán
-
gali777
őstag
-
-
-
omfgk
veterán
Nem lesz nagy változás. Inkább a mozgások, különleges mozdulatok összefűzését limitálják.
És ez így helyes is. Maga a mozgás fasza volt.
Csak a bakkecskézés nem illett bele. Mert össze lehetett fűzni jó időzítéssel jumpokat és slide-okat.Illetve az új build-ben már benne lesz a recoil változás. Amit egyébként már a béta előtt megléptek, de a béta verzió még pont nem tartalmazta.
Az biztos ,hogy kb minden fegyverre ráfér egy kicsivel több visszarúgás. Én tuti az attachmentek buffjait fognám vissza.
Mert egyébként az alap-alap fegyverek teljesen rendben voltak.Általában a grip-ek megszerzése után lett lézer a fegyver. Amikor már enhanced recoil control-t adott, ott hirtelen minden is jó volt távolra.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Viszont majd PS5-re egyszer valamikor beújítom a gamet.