Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mondjuk szerintem is elég elnagyoltak a kérdések, amiből nem tudom hogyan tudják azonosítani a gyenge pontokat. Vicces, a legutolsó labs teszten még februárban írták, hogy figyeljük mikor volt packet loss és jegyezzük fel, aztán az utána lévő kérdőívben senki nem kérdezte meg.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Minden tök alapon, az zavart, hogy nehezebben tudtam körbeforogni, de biztos lehet hangolni, hogy érzékenyebb legyen. De ilyen 1-2 méteres oldalra mozgásokat úgy követtem le, hogy az analóg karhoz sem nyúltam szinte, vicc.
-
CptAdamica
nagyúr
Adtam még egy esélyt a játéknak így kedd után, amúgy kár volt, 1W/4L lett a vége, annyira hitvány szar a balansz, hogy az kifejezhetetlen. Amúgy nekem nem fagyott 9800x3D-vel -20-as undervolt van rajta mindösszesen.
Ja és gondoltam kipróbálom milyen kontrollerrel a game Cairo-n, abszolút kontroller szűz voltam ebben a játékban, meg amúgy is csak TPS játékokat játszok vele, gombkiosztást is a meccs alatt tanultam, sokat bénáztam, de azért vicces, hogy mennyire erős a rásegítés és milyen 1v1-eket lehet behúzni, nem is tudom miért szenvedtem itt aimlabs-al...

-
CptAdamica
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én azt hittem Golmud 3. pályaként fog érkezni a 3. szezonba, hát tévedtem, Wake Island is elég lerágott csont, legalább a 3. szezon csak 2 hónap lesz, ha nem írták el.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Kétlem.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Szerintem semmit, valószínű valami anti cheat probléma az is, mondjuk szerencsésebb eset, mert nem az egész gépet hágja meg.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Lendova
üzenetére
Igen, elég erős volt tankok ellen és kellett is a nerf, de az ilyen meglepiket igazán megírhatnák és akkor nem kéne értetlenkedni, hogy ami eddig talált, az most miért nem ad semmit.
Szokásos DICE balfasz kommunikáció, mint amit most is csináltak. Volt új Labs teszt, kiértesítettek mindenkit Discordon a csoportban, ahol eddig csak EA App-on át ment a tesztelés, viszont most jött a Steames változat és nagyon sokan nem értették, hogy akkor most az EA App változatosok nem fértek hozzá az új Steames változathoz. Ez a TOTALfps már a 2042 idején is egy ritka nagy balfasz volt, most is bizonyítja rátermettségét.
-
CptAdamica
nagyúr
Úgy tűnik az RPG-t tényleg elkúrták, elvileg 100 méterre van zérózva és lassabb is.

-
CptAdamica
nagyúr
Én amúgy az elmúlt 1 hónapban utáltam meg a játékot. Matchmaking annyira szar, hogy állandóan vesztes körökbe dobál be. Mentem ezen az új módon is 2 kört, mind a kettő vereség lett természetesen, arról szól ez az új mód, hogy 1 körben kikaphatsz 3x. CQ az játszhatatlan, Escalation jó volt egy ideig, de mára az is teljesen jellegtelen lett, ahol hol az egyik csapat győz nagyon, hol a másik.
Emellett a magas pinges kínai játékosokkal se kezdenek semmit, minden meccs kábé így néz ki:

Matchmakingben az is szar, hogy sok meccs nem indul el, mert megkezd több szervert feltölteni, aztán csak ott áll az egész, aztán izzad, hogy elinduljon. Emellett kábé minden halálom sniper által van, megmozdulni nem lehet a pályán, mert mindenhol egy csipa vár, na meg minden ánuszba rpg van, tank balansz sehol, repülő balansz sehol, jet loadout sehol, air radar sehol, packet loss nélkül nincs is kör... na mindegy, majd az S3-ban visszanézek.
-
CptAdamica
nagyúr
Ezt a szar supermoto-ot is megérte lefejleszteni, amikor kijött mentem 2 kört, de az elmúlt pár napban tudtam elindítani egy kört, hogy meglegyen a challenge, most meg játék közben nekem is fogta és bezárta magát.
-
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
prokxy
üzenetére
Ja, én már egy ideje elengedtem a CQ-t, mert ez van állandóan rajta. Escalation egy fokkal jobb, de mostanában ott is elkezdődött ez. Mondjuk nálam most büntiben van a játék, mert állandóan kiszopószimulátor megy, ami azt jelenti, hogy 5 vereségre jut 1 győztes kör.
Amúgy, amit még totál igazságtalannak érzek, az a pc vs konzolos harc. Viccesnek találom, amikor panaszkodnak a konzolosok a pc játékosokra, miközben sokszor úgy csicskítanak, hogy csak pislogok. A kisebb recoil baromi nagy segítség ott.
-
CptAdamica
nagyúr
Ezt a CZ3A1 fegyver feloldást is nem tudom melyik matematikus számolta ki, még tudok szerezni 8 pontot az eheti küldetésekkel, de még azzal sem lesz meg. Ó boy...
-
-
CptAdamica
nagyúr
RPKM egész jó lett, távolra nagyot megy.
-
CptAdamica
nagyúr
Micsoda bunkersz került Redsecbe.
-
CptAdamica
nagyúr
Nálatok nem szoktak ilyen anomáliák lenni néha, hogy bezárja magát a játék kör közben? Ma pálya betöltésnél újraindította a gép magát. Sikerült kibugázni a hibát, csöves eaanticheatre mutat. Volt régebben még néhány anomália, gondolom az is ehhez kapcsolódik.
-
CptAdamica
nagyúr
Valaki magyarázza már el, mert nem vagyok matematikus, hogy a gránát vetővel hová kell célozni, hogy meghaljon a páciens? Mondok egy példát, bent van a sarokban, 10 centire lövöm a lábához és 90hp, mindenképp a szájába kell lőjem?
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Redsec 30Hz-en kezd, majd az utolsó pár kör szűkölésre vált fel 60Hz-re.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
És ha nem igaz, ami ki van írva, akkor miért pont 30Hz, miért nem 20Hz?
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
60Hz-en mennek a szerverek.
-
CptAdamica
nagyúr
Patch note-ból még egy érdekesség:
"Decreased speed of the IFV, MBT & Attack Heli Aim Guided Missiles."Kíváncsi leszek mennyire lesz hatásra, jelenleg az attack heli kábé egy repülő koporsó. Álmaimban még olyat is eltudnék képzelni, hogy működik az air radar és jelzi, ha repül feléd rakéta, esetleg csipog is...
-
CptAdamica
nagyúr
Szerintem ehhez az emberek mentalitásán kéne változtatni, vagy minden kör előtt levetíteni, hogy az adott módban mi a feladat, mert sokszor a egyedül szenvedek a foglalással, a többi játékos meg a körön kívül 5-10 méterrel nézelődik.
A sweetspot mehetne tőlük, amúgy a bázison szerintem jelenleg az a gáz, hogy nem lehet belőni, ha valaki ott kempel. Legalább azt megcsinálhatnák, hogy ha valaki kifelé lő, akkor lehessen már viszonozni.
-
CptAdamica
nagyúr
-
CptAdamica
nagyúr
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Csak a redditen megy a Delta Force-al a verseny, meg néhány sajtónál, aki átvette redditről, mert redditen éppen ezen lehet most picsogni.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Lendova
üzenetére
Igen, néha azért figyelem. Nekem általában 20ms alatt van, de az ellenfélnek 60-70. De múltkor volt olyan, hogy egyáltalán nem éreztem fair-nek az egyik 1v1-et, érzésre nekem kellett volna nyerni, aztán ránéztem a pingjére és 140 volt, mondom most már értem. Plusz ezeket a 140+ pinges kínai játékosokat sem értem, hogy ezeket a szerver teszi össze szarul, vagy VPN-el tolják.
Néha amúgy a konzolos párharcok is érdekesek, amikor hamarabb kezdem el lőni kábé 5 méterről karabéllyal, aztán KTS-el hamarabb lenyom úgy, hogy minden golyó látszólag talált. Remélem azért a kövi patch-el lesz érdemi fejlődés ilyen téren, labs-ban sokkal jobbnak tűnt, legalább is mindig szinkronban volt a C/S hit log szerint, meglátjuk live-on is jó lesz e.
#11718 Veiled Bride
Ezt én is adom, hogy sokkal jobban ki kéne tartaniuk egy-egy döntésük mellett, mert a vége az a káosz lesz, ami a BFV TTK módosítása volt. -
CptAdamica
nagyúr
Nekem is van sok problémám vele, a legfőbb a hitreg miatti igazságtalanságok sokszor, talán ez frusztrál a legjobban. De amúgy nekem azóta is azt az élményt adja, mint amit a bétától kaptam, csak viccesnek tartom ezt a felduzzadó nosztalgia faktort ilyenkor, hogy még a 2042-ben is mekkora volt a skillgap, amikor mindenki porig fikázta akkor a játékot, amiért például a helik/repülőket is sokkal könnyebb volt irányítani a jelenlegi részhez képest.
Például ne felejtsük el, hogy a kezdetekben a repülők még a házakról is lepattantak, ekkora nagy skill kellett hozzájuk, vagy például egy tankot felrobbantani C4-el annyi volt, hogy sundance-el kiugrottál a szállító heliből, mögé csapódtál, aztán dobáltad rá a C4-et, mire kapcsolt volna a sofőr, már nyomtad is a detonátort.
Úgy láttam éledezik a Battlebit is több, mint 2 év csipkerózsika álomból, gondolom a készítők észlelték, hogy majd megint letudnak húzni némi pénzt a játékosokról a sok fikázás közepette. Majd figyeljétek meg, hogy a streamerek mennyire odáig lesznek érte, amikor újra elstartol.

-
CptAdamica
nagyúr
Eljutottunk ide is, még a 2042 is lyobb vót sok mindenben!!!!!

-
CptAdamica
nagyúr
Battlefield 6 - Community Update - Season 2 Reactions and BR Solos Testing
Volt nemrég új blog poszt, elvileg 6-9-ig BR solo mód tesztelhető lesz mindenki számára a rendes játékban. -
CptAdamica
nagyúr
válasz
sixpak
üzenetére
Nálam még mindig csak a hitreg a problémás néha, meg hogy elmegy a jármű hangja, amit azért is sajnálok, mert szerintem a sound design zseniális benne, főleg amikor hajlandó vagyok felrakni a fejhallgatót, még több száz óra után is felfigyelek erre.
De amúgy ja, újdonság varázsa elmúlik sokszor, nálam például az Arc Raiders van ilyen állapotban, megmutatta, amit megtudott 100 óra alatt, azóta nincs nagy újdonság, de majd hátha ott is átalakítják a wipe rendszert, attól még néha visszanézek 1-1 körre.
-
CptAdamica
nagyúr
Összefoglalva ezt a játékot: minden is szar benne és még a botok is csalnak.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Dzsízüsz, amúgy egyszer igazán mutathatnák az emberi arcukat és faszkodás helyett megadhatnák mondjuk mind a kettőt... elég szégyen.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Mármint, ha megkaptad az xp boostot, akkor már nem jár ingyen bp, mert az kiváltja? Ha meg jár xp boost is, de most nincs bp, akkor nem értem a szenvedésüket.

-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Én arra emlékszem, hogy Eastwood-on amikor IFV-vel mindig bementem a középső házba, akkor belső nézetre kellett váltani és akkor nagyon lassú volt. De lehet bug, nem tudom.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Fixed an issue where tank turret aiming speeds differed between first-person and third-person zoom views.
Ennyi változás történt, belső nézetből zoomolva eddig is lassú volt. Külső nézetben csak a kamera miatt tűnik gyorsabbnak. -
CptAdamica
nagyúr
Egész jó ez az új sniper kütyü, elég jól lehet vele támogatni a tankokat, meg a gyalogságot.
-
CptAdamica
nagyúr
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Azt gondolná az ember, hogy már csak van egy listájuk az értintettekről, bejelentkezéskor csekk, majd kárpótlás odaad és megy mindenki a dolgára...

-
CptAdamica
nagyúr
Xbox Game Pass Ultimate, Premium és Essential tulajok ingyenért pörgethetik a gammát 23-ig.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Redsec mindig is 30Hz-en ment, az utolsó pár kör szűkülésre skálázódik fel 60Hz-re.
-
CptAdamica
nagyúr
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
Madn!ght
üzenetére
Ha EA App-ból indítod, akkor kezdésnek nézd meg, hogy ott a "manage add-ons" alatt írja e a phantom frissítést, vagy próbáld meg Epicből indítani a játékot, hátha akkor összeszedi magát. Ha semmi, akkor supportnak írj.
#11401sZapu
Nálam most a hitreg pontosabb, de a packet loss jobban érezhető. Kövi update megy rá erre, reméljük akkor nagyobb ugrás lesz. -
CptAdamica
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Azt hiszem buzeráltak valami a szenzitivel, hogy egységes legyen talán akkor, ha külső nézetből zoomolsz be és akkor, amikor belső nézetben vagy. Beállításokban finomítani kell.
Elvileg csak a Phantom edition tulajok fognak kapni kárpótlás BP-t, de idő lehet, meg hát megint bénáznak, szóval aki ilyet vár, az szerintem várjon kicsit, mielőtt megveszi.

És van Twitch drop is:

-
CptAdamica
nagyúr
Jó ez a kis heli, már a fáj a lelkem, hogy mennyire rommá fogják nerfelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- Projektor topic
- Powerbank topik
- Házimozi belépő szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Parfüm topik
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5460
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest