Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bager13
senior tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Ki mondta, hogy itt minden jó!? Senki
Ki mondta, hogy nincsenek bugok!? Senki
Mind ismerjük a bugokat van, akinél több előjön van, akinél kevesebb.
Biztos sok embernél gamebreaker dologok is előfordulnak, mint korábban elmítettem, ők teljesen jogosan adnak hangot a nemtetszésüknek.Ami zavar az a divatrinya meg a bullshit kijelentések.
Ez a hitreg/netcode téma meg úgy látom teljesen megosztó. Én elfogadom, hogy neked ilyen érzésre, nem vonom kétségbe a szavad.
Te meg fogadd el, hogy az általam játszott fps-ekben szarabb, mint itt.
Megbeszéltük, lépjünk tovább!Lehet, míg nem lesz olyan állapotban a játék, mint, ahogy te szeretnéd jegelned kéne! Ha később sem rakják rendbe, akkor elengedni!
-
bager13
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
-
bager13
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
1. Pontosan, ugyanígy egy bullshitre.
2. Nem én álltam beléd, szóval inkább neked kéne! -
bager13
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Kicsi fiam!
Van sok bug persze, meg alkalmatlan a komolyan vehető online játékra, a szánalmas netcode miatt
Erre hoztam fel a CS-s példát, mert ez a kijelentés egy bődületes bullshit. De ne zavarjon!
-
bager13
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Tévedés, ha valaki hülyeséget ír, arra reagálok.
Kicsit el van túlozva ez a divat rinya. Unalmas egy kicsit a nettó baromság, amit itt egy-két egyén nyomat. -
bager13
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Bocsánat, hogy nem sírom tele napi szinten a fórumot.
Eddig semmi olyat nem írtam, ami nem tény lenne.
De látom már ez is baj.
-
bager13
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nálam még egyszer sem voltak botok.
-
bager13
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Mondjuk ez engem is zavar, de nem lepődtem meg rajta. Ezeknek a cégeknek ez az életük, hogy mindenen spórolnak.
-
bager13
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
A hivatalos szervereken váltogatják a játékmódokat closed weapon módban vetésforgóban, portalban bármikor megtalálod.
-
bager13
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Sajnos ez megy minden játéknál. Spolrolnak, minnél kevesebb költség legyen.
A CS:GO-ban sem cserélték le a hivatalos szervereket 64-ről 128-ra. Hiába ment miatta a sírás. -
bager13
senior tag
válasz
sixpak
üzenetére
Van lehetőséged zárt kaszt módban játszani. Egyébként azokon sokkal jobb a csapatmorál.
Ha ez alkalmatlan komolyan vehető online játékra, akkor mit szóljon szegény CS??? Ahol ennél sokkal durvább hitreg és netcode(subtick csoda) probléma van. Ahol csak 5v5 van mégsem sikerült megoldani normálisan. Jah meg kliens oldali és szarrá lehet csalni benne magad emiatt.
Értem én, hogy most ez divat ezt kell írni, ezen kell sírni.
De azért hülyeségeket ne irogassunk már! -
bager13
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Nyilván ez csak puszta következtetés, de legyen.
De ez csak a PC. És akkor mennyi PS és az XBOX csodaszám? -
bager13
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Ne idegelj kérlek!
Pont erről beszéltem, hogy a steames EGYIDEJŰ játékosszámból nem fogod tudni meghatározni a TELJES ÖSSZES platformot magába foglaló játékos bázist.
Maximum következtetni lehetne... -
bager13
senior tag
válasz
meszike91
üzenetére
Persze, hogy nem, ő csak ide jár trollkodni.
Egyébként teljesen így van a kezdeti hype és az elvárások nagyon nem voltak reálisak.Így, hogy a hype vonattal jött egyének átültek egy másik hype pontra, lett a kép tisztább. A hibák miatti panaszok egy része persze jogos. De nagy részük csak hisztérikus sírás a "semmin" .
Meg ugye a gyengébb képességű "emberek" úgy számolnak játékosszámot, hogy egyenlőség jelet raknak a steam egyidejű játékos szám és a játékosbázis közé.
Az egyel okosabb érti a kettő között a különbséget, de ő kizárólag a Steam-es adatokból megmondja, hogy az össz platformon mi a helyzet.
Na most ezeknek magyarázd el, hogy merre folyik a Lánchíd!
-
bager13
senior tag
Családos emberek vagyunk, meg öregek is, akkor játszunk, amikor van rá lehetőség. Ez így van rendjén.
Közben persze egyenes arányban csökkent a skill a hajhagymákkal egyetemben.Mondjuk én még szerencsés vagyok, mert ha mindenki alszik, akkor tudok "mikrofonozni".
De ugye ez a késői game time sok játékostársamnak nem igazán tetszik. Főleg nem hétköznap.Azért jó látni, hogy sokan vannak, akik mindent feladva az objektívre koncentrálnak. Össze is kéne verődni egy jó kis squaddá!
Azért egy pár kört mentél a BF3-al
Nyilván mindenki szeret nyerni, de az évek alatt azért rájön az ember, hogy nem csak az a lényeg. Meg mindig van következő meccs.
Maradj is tiszta!
-
bager13
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Engedd el! Az itt lévők 95%-ka örülne egy ilyen csapattársnak, mint te.
Nyugi én loserebb vagyok kifutok feléleszteni 3 embert a biztos halál tudatában. De sajnos, mint kiderült ezzel nem vagyok hasznos a saját csapatom számára.
Aki meg azért lép ki egy meccsből, hogy ne romoljon a statja az a legszánalmasabb a világon!
-
bager13
senior tag
válasz
Dave567
üzenetére
Egy ilyen fajta csapatjátékban nem attól leszel jó, hogy 2-es a K/D, és nyerni sem feltétlen amiatt fogsz.
Biztos van, aki így működik.
De egy bizonyos kor és érettség felett pont leszarod, hogy lelőnek, kikapsz vagy hogy éppen milyen a K/D-d.
Ez egy játék, majd legközelebb nyersz, élvezni kell és leszarni minden mást.
-
-
bager13
senior tag
válasz
yodamester10
üzenetére
A lézert szedd le és rakd rá azt a suppressort, ami ad plusz hipp fire-t, ha neked az fontos.
Így mehet rá a nagy tár. -
bager13
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Na igen, meg ezek a hülye szabályok, ezt nem szabad, azt nem szabad...vicc, hogy emiatt írnod kellett nekik...
-
bager13
senior tag
válasz
Dave567
üzenetére
A régi szép idők ugye?!
Igen, nem vagy ezzel egyedül nagyon sok szerverről repültem én is örökre(cod:UO, cod2, cod4, bf 1942, BF2, BF3 cod: bo1) , mert szakértő admin úr szerint csaltam...
Először idegesített, de aztán később már inkább szántam őket.
A dedikált szerverek legnagyobb rákfenéje ez.
Tudom, hogy egyedül vagyok ezzel a véleménnyel, de én nem szeretném, ha újra lenne. -
bager13
senior tag
válasz
Dave567
üzenetére
Ebben igazad van, sokkal szélesebb körben elterjedt a gaming, mint 20 éve.
Csak sajnos az a közösség nem volt különb, K/D buzi volt az "összes".
Mondjuk a toxikus, kivételező, kiskirály szerver adminok már akkor is jobban zavartak, mint a koszálló K/D hero csapattársakat. -
bager13
senior tag
válasz
Polllen
üzenetére
Én is jót nevettem az általad leírtakon. Legalább együtt nevetünk.
Mindenki azzal játszik, amivel akar és nyilván mindenkinek meglehet róla a szubjektív véleménye.
Viszont azt nem szeretem, ha elferdítjük a tényeket.
Mikor a BF6-ot a hype idején az egekbe magasztalták az sem tetszett és most ez sem tetszik.
Mert egyik sem fedi a valóságot.A CS-vel kapcsoltban meg, ha valakinek ezzel újat mondtam az nem játszott vele vagy vörösköd van.
Én mindig is azt vallottam, mondtam és tettem is, ha valaki tud számára jobb alternatívát, akkor ott kell hagyni az adott game-et és átmenni szépen arra.
(pont így tettem én is) -
-
bager13
senior tag
válasz
Lendova
üzenetére
Kevesebb ilyen volumenű bug van benne, mint több jó pár kint lévő online Fps-ben. Ahol a hitreg is okádékabb, mint itt valaha is volt.
Azért kicsit nézzük objektíven a dolgokat. Ne túlozzunk egyik irányba sem, annak fényében, hogy éppen mi a divat. Hogy éppen fel kell szopni a game-et vagy éppen el kell hordani mindennek.
-
bager13
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
K/D sem??? Akkoriban ment ám igazán ez a K/D fszméregetés
-
bager13
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
2005-ben is így nézett ki a legtöbb játék. Ilyen téren nem igazán változott semmi. Nézz csak vissza a megszépült emlékeid közé!
Persze ott a dedikált szerverek fénykorában az admin kiskirályok boldog-boldogtalant kjraktak. Ezzel kicsit ritkítva a felvázolt egyéneket. De cserébe kiraktak mindenkit, aki nem az ő felfogásuk szerint játszott vagy jobb volt náluk.
-
bager13
senior tag
-
bager13
senior tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Valahogy nálam ez máshogy jön le, pont fordítva, mint írod. A beta-ban esélyem nem volt reagálni, vagy 3 embert elrakni egy ponton foglalás közben.
Most meg ez mind megvan. Simán lerakok 3 embert és van esélyem reagálni is, ha elkezdenek lőni(persze nem mindig). És nem SMG-vel megyek. -
bager13
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
A stutter a steames verziónál már helyreállt, akinek van még csak egy "fájlok éppségének ellenőrzését" kell lefuttatnia és kész.
Pro!Petya: Egyszer próbáld meg más szemlélettel indítani a játékot, meg fogsz lepődni, akkor nem fog arcon csapni semmi, max paskolgatni.
És az is baj, hogy idealizálod(idealizáltad beta idejében) a játékot, minden írásodból ez tűnik ki.
De ez a nagy hype átka.De értelek, mert én ezt anblock elmondhatnám ugyanúgy a CoD széria kapcsán(meg a CSééé kapcsán is) . Amit én idealizáltam és, ami lett...fogtam magam és szó nélkül otthagytam.
Kerestem olyat, ami kielégít az igényeim és a számomra fontos dologban jobb a többinél. -
bager13
senior tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Tudod az baj és ez most nem csak neked szól!
Hogy a hibákra és a negatív dolgokra koncentráltok így mivel hiba van benne bőven, csakis azt fogjátok meglátni.
Az idealizálásba meg bele sem megyek...Ha azt néznétek, hogy mi jó benne, mi az amivel jobb a többinél. Akkor teljesen más kép jönne le a játékról.
Nekem, ami miatt jobb, mint a többi piacon lévő fps:
szinte alig van csaló, nincs SBMM, egyedi hangulat, nincsenek cartoon network karakterek, azon a mapon és abban a módban mész, ami tetszik, nincs pay to win, és stb...és stb...Végsősoron, ha ezek ellenére nem élvezitek, nem adja meg azt az érzést, akkor unintall és irány máshova. Kár szenvedni olyan dologgal, ami nem elégít ki. Én legalábbis ezt szoktam tenni.
-
bager13
senior tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Persze, ezt megértem. Nyilván mindenkinek más az a határ.
Meg nálam az általad említett sok embert érintő bugok fele elő sem jött, a hiteg/ttk/ttd témakört meg már kitárgyaltuk.Maradjuk annyiban, hogy megértem mi a bajod. Miért van rossz szájízed.
Kicsit görcsösen akarnak bizonyítani a devek, hogy most aztán na...Ennek ellenére tartom a véleményem, a BF 6 felfelé lóg ki abból a bizonyos sorból minden aspektust figyelembe véve.
-
bager13
senior tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Hát számomra ez így nagyon visszás. Jól elvagy vele, de telesírod a fórumot(már bocsánat).
Nekem ez így nem kerek, de ez legyen az én bajom.
Máshogy működünk. Én, ha így vélekedem egy játékról, mi te, akkor fogom letörlöm és hagyom örökre(hiába jó az alap. Az újkori CoDok is jó játékok lennének, ha...) .A hibák jelen vannak ez tény. Ezek a frissítések is megmosolyogtatóak (pl key bind reset, az tiszta CoD feeling
). Dehogy nagyon nincs rendben a játék az nem igaz. 25 év alatt volt szerencsém pár multi fps-hez, ez nagyon nem tartozik ahokhoz, ami nincsenek rendben. -
bager13
senior tag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Mondjuk ezt könnyen meg lehetne oldani, kérdés, hogy miért nem teszik. Egyből megoldanák a fél játékosbázisnak a hitreg problémáját.
-
bager13
senior tag
Nagyon sokat számít az ellen pingje.Beraktam mellém/ellenem 20-30-as pingüeket. Tű pontos volt a hitreg.
Most, ha anomáliát fogok észlelni kíváncsiságból egyből meglesem annak a pingjét, aki leszedett. -
bager13
senior tag
válasz
Dave567
üzenetére
Nálam csak akkor jön elő néha, de ez már a mostani frissítés előtt is így volt, ha 4-nél több kört nyomok egymás után.
Ha újraindítom a játékot, akkor megszűnik(gondolom ez a vram telitődési hibával összefügg) .Amúgy meg 350-400 Fps és fluid az egész.
((csében van olyan, hogyha fut a discord, akkor ilyen lesz a játék. Na az nagyon dűhítő és nem találok rá megoldást))
-
bager13
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Most ezzel semmi újat nem mondtál. Minnél közelebb ülsz a szerverhez, annál kevesebb a csúszás. Leírtad az online játékok alap problémáját. Megnyugtatlak ez minden másik online fps-be így van.
Pl lanon CS-zni vagy online cs-zni.
-
bager13
senior tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Ez az el van bukva a játékosbázis 90%-ka, akkor egy bullshit
Ezt gondolom a steam stat EGYIDEJŰ játékosszámból következtetted ki...
Az lenne egy beszédes adat, hogy ha a havi/heti össz playerszámot látnánk MINDEN platformot ideértve. Mert ez addig csak játék a számokkal...
A játékosszám csökkent, de ebben nincs semmi meglepő. Minden játéknak ez az életciklusa, megjelenéskor mindenki nyomni akarja, még az is aki eddig BF-et nem látott. Majd lecseng az újdonság varázsa és vándorolnak tovább. Képzeld még az Arc Raiders-nél is így van.
A BF6-nál a nagy hype miatt ez még jobban kiütközik.
Aztán szépen beáll egy konstans játékosbázis és szebb jövőt.Az, hogy a Minecraft-os Józsi, a CoD-os Pistike elhagyta a játékot nem rossz hír. Hanem a legjobb, ami történhetett. Köszönöm szépen megvagyok nélkülük.
-
bager13
senior tag
Pontosan, egy belső nézetes lövöldében mindig előnyt fog élvezni az, akinek több fps-e van.
Emlékszem anno CoD: UO-ban magas frame számmal gyorsabb volt a karaktered, magasabbat ugrottál és úgy fostad a skulókat, hogy az enemy pislogni sem tudott.De, aki meg szeretné tapasztalni a jelenséget, az menjen pár kör CS-t 80-100 Fps-el 60 HZ-es monitorral ( 80-100 pinges oroszok ellen, ha tetézni szeretné).
Mindjárt más véleményen lesz a BF6 "hitregjével" kapcsolatban.
Pedig ott a kliens oldal számítja ki a jóságot és küldi utána a szerver felé... -
bager13
senior tag
Többminden is előfurdulhat ilyenkor.
Aki lelő, annak magas a pingje, így neked hiába 20 ha neki 90. A kettő összreadódik, plusz a szerver éppen leterhelt és már kész is.Vagy éppen ellenkezőleg a szerveren ül 7-es pinggel és 400 Fps-el a hatás hasonló lesz. (körbehugyozós effektus)
Nyilván minden játék használ valamilyen desinc kompenzációt a netkódban. Azzal is szépen csúsznak a dolgok alapjáraton.
"Mondjuk az pár hete foglalkoztat, hogy ha szar a hitreg, és emberek érzetre pislogástól halnak. Akkor van a másik oldal, akik lelővik őket és azt érzik, hogy 1 hitelnek mindenkit rambó móban.
Akkor náluk meg jó vagy hogy van ez?!... " -
bager13
senior tag
Nekem nincs bajom a hitreggel. Pont ilyen volt számomra a beta-ban is. 90%-ban azt írja, ami történik.
Ezek az aniomáliák alapvetően az online játék alap problémái. Mindig lesz benne egy bizonyos csúszás, pontatlanság. Nekem akkor jön elő, ha az ellenfélnek nagy a pingje, emellett az adott szerver is hulladék.
Ez minden online játéknál előjön nálam, semmi kiugró.Azt sem felejtsük el, hogy ha én 400 fps-el 180 Hz-es monitorral nyomom, az ellen meg 80 fps-el 60 Hz monitorral, akkor nagy eséllyel én nyerem a párharcot.
Beletolom szépen a 4-5-6 golyómat, ebből annyit fog érzékelni, hogy kapott kettőt és fekszik.
És sír, hogy szar a hitreg/netkód és stb...pedig semmi köze hozzá.Ez minden online fps-ben így van. 20 éve is így volt és most is.
Pl. meg lehet nézni egy CS-t, ahol nem a szerveroldalon történik minden számítás, cserébe ugyanez a "hitreg" probléma fenáll és még rommá is lehet hackelni emiatt... -
bager13
senior tag
válasz
kill_switch
üzenetére
Én is így gondolom
-
-
-
-
bager13
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Megint
-
bager13
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Szerintem is a legjobb lövölde, nem is bírom letenni.
Nagyon sok olyan hibája van, ami miatt nagy a sírás. Viszont pl. a CoD-ban nem volt belőle ekkora hiszti.
Teszem azt a bill kiosztások alapértelmezettre rakása update után. A CoD-ban egy időben ez nem egyszer fordult elő és így tovább...Kicsit úgy érzem, hogy itt a "nagy" véleményvezéreket majmolják sokan ilyen téren. Mikor Hype-olták, akkor ők is, mikor sírtak, akkor ők is.
A free weekend meg azért nem dob akkorát( a steames számokat nézve, mert persze a többit nem tudjuk ea, epic, konzolok és barátai), mert aki akarta az ki tudta már próbálni magát a játékot az ingyenes részének keretein belül. Mégha az nem is a multi, de ad egy képet róla.
Személy szerint én örülnék, ha nem hígulna a nép és maradna az értelmesebb réteg. Van elég játszópajtás így is. Closed Weapon módban nagyon minőségi brigád szokott összejönni.
-
bager13
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Akkor szerintem te is fogadd meg a nekem adott tanácsodat!
-
bager13
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Ááá most, hogy így mondod ez egy bukott, halott játék, törlöm is...
-
bager13
senior tag
Látom már, hogy hol beszélünk el egymás mellett.
Én Conquest módról beszéltem az előző HSZ-ben.
Bár tegnap ittam pár sört, de azért csak nem halucináltam a dolgot. Random idegennel sikeredett ez is.Rushban azért nyilván nem így van. Egyszer, ha sikerült ezt összehoznom. Nagy százalékban, ahogy te mondod elég hamar szétkapták alólam a szekeret.
Conquestben elég jókat lehet vele menni, persze nem olyan, mint a pl. BF3-ban
-
bager13
senior tag
Nekem majdnem minden nap van olyan, hogy beülök gunnerként egy random mellé tankba. Megyünk előre, foglalunk és több, mint a fél meccsen életben vagyunk(van, hogy végig) 50 plusz killekkel.
Persze ehhez jól össze kell dolgozni. De ha ez egy randommal is megy, akkor haverral meg pláne...Biztos nem ugyanazzal a játékkal játszunk.

-
bager13
senior tag
válasz
Lendova
üzenetére
Úgy van, teljesen igaz.
Én emlékszem a BF3-ra is ugyanezt mondták, mint most a 6-ra.
Ez már inkább CoD... nem is igazi BF... bezzeg a BC2-ben... És így tovább.
Nincs új a nap alatt.
Mindig ismétli magát a történelem.CoD-nál ugyanez. Elhordták anno mindennek az MW2-öt most meg azaz etalon.
-
bager13
senior tag
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Persze értem én, de randomokkal ez mindig random lesz. Kevés olyan alkalom lesz, amikor a csapattársaid nagy része megfontoltan, taktikusan az objektívre fog koncentrálni.
Ezek "pub szerverek" mindenki úgy játszik és azt, amit akar. (tudom anno nem így volt).
Szóval ez veszett fejsze.Ezzel szemben egy "saját" csapattal teljesen mást lehet kihozni az egészből.
Hasonló beállítottsággal rendelkezőkkel ezek a kínjaid mind megoldodnának.Én is már túl vagyok a 40-en, . Nyilván a győzelemért megyek, de azért észreveszem magamon, hogy képes vagyok elkalandozni a nagy célt figyelmem kívül hagyva.
Azért játszom, hogy szorakozzak, nem, hogy vért izzadjak. Ahogy te is mondtad, azt a tiszta 10 percet hadd élvezzem már ki
-
bager13
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Igazából a legtöbb sírás és steames értékelés alapja, hogy a megfáradt CoD játékosok, azt várták a BF6-tól.
Hogy kapnak egy CoD-ot bohóc skinek/tematikák nélkül.
A Redsec-nél ugyanez, vártak egy unikornis lézerfegyver nélküli Warzone-t, ahol nem a patkányfejűvérzombi vív élet-halál harcot nikibeavispredátorvérfarkas ellen.
De nem azt kapták, hanem egy BF-et, ami kicsit tolódott az arcade irányba. A BR módja is pont, hogy illeszkedik a BF alap felépítéséhez, persze azért sokban hajaz a Warzone-ra. -
bager13
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Köszi szépen, akkor ez így elég korrekt.
-
bager13
senior tag
A heti küldetésekhez a season végéig vissza lehet térni?
Teszem azt az első hétből elmaradt valami és mondjuk azt csak az 5. hétnél csinálám meg. -
bager13
senior tag
Sokan panaszkodnak, hogy a játékosok nem az objektívre koncentrálnak a mecsseken.
Hát ő... nem jó módot indítotok...
A closed weapon módban az enginer javít, a medic éleszt, mindenki követi a squad leander utasítását, és így tovább...
Mint a "régi szép időkben"
BF3 óta nem játszottam ilyen jó köröket. -
bager13
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Most amúgy a sláger az a redditen, hogy a BF3 szebb volt...
Szívesen ott ülnék egy ilyen mellett, mikor elindítja a BF3-at és összeomlik a világ a fejében.CoD topicban volt egy arc, aki szerint cod 4 óta az összes utána lévő rész ugyanúgy néz ki és ugyanaz a gunplay...
Akármennyire is kevés az újítás évről-évre a CoD-ban, azért ez még ott is komolytalan kijelentés.
-
bager13
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mondjuk, ha azt preferálod, akkor miért szenvedsz a többi mapon
Ott a custom search és problem solved, a portálról nem is beszélve. -
bager13
senior tag
Na ne mondd!
12 éve a bf4 topicban [ebben] a HSZ-ben telibe ugyan ezt írtad le mint ma [ebben] HSZ-ben.
Plusz egy kis [ráadás] a témával kapcsolatban.
A pályákról is van egy kis [gyöngyszem]
És ez csak egy kis morzsa, biztos lehetne még találni szépségeket.Szóval jahhh! Isteníted a BF3-at, BF4-et, közben meg anno ugyan azokért sírtál, mint most. Van hogy szóról-szóra...
-
bager13
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Pont, mint a CSééé-ben
-
bager13
senior tag
válasz
pRoject22
üzenetére
Beta jellegű volt a hitreg, laggos szerverekkel kiegészítve. Kétlem, hogy megjelenéskor is ilyen lesz.
Azzal meg, hogy a CoD-ban tűpontos a hitreg sokan vitatkoznának.

#1736: szembejött ez a kép facebookon délelőtt, már úgy voltam vele, hogy elvágom netkábelt vagy a nyak...
-
bager13
senior tag
Igen az volt az, engem is teljesen kiégetett
. Igen, a levezetésben én is 10 szeres szózót mondtam steamre:
"Viszont itt 4 napról van szó, szóval kicsit sűrűbb volt a nép, ezért ilyen 10-11-szeres lehetett az össz player szám steamen."Ugyanazon a logika mentén vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

FollowTheORI
IntelKiller7