- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
sixpak
üzenetére
Nálam még mindig csak a hitreg a problémás néha, meg hogy elmegy a jármű hangja, amit azért is sajnálok, mert szerintem a sound design zseniális benne, főleg amikor hajlandó vagyok felrakni a fejhallgatót, még több száz óra után is felfigyelek erre.
De amúgy ja, újdonság varázsa elmúlik sokszor, nálam például az Arc Raiders van ilyen állapotban, megmutatta, amit megtudott 100 óra alatt, azóta nincs nagy újdonság, de majd hátha ott is átalakítják a wipe rendszert, attól még néha visszanézek 1-1 körre.
-
bager13
senior tag
-
-
bager13
senior tag
válasz
sixpak
üzenetére
Van lehetőséged zárt kaszt módban játszani. Egyébként azokon sokkal jobb a csapatmorál.
Ha ez alkalmatlan komolyan vehető online játékra, akkor mit szóljon szegény CS??? Ahol ennél sokkal durvább hitreg és netcode(subtick csoda) probléma van. Ahol csak 5v5 van mégsem sikerült megoldani normálisan. Jah meg kliens oldali és szarrá lehet csalni benne magad emiatt.
Értem én, hogy most ez divat ezt kell írni, ezen kell sírni.
De azért hülyeségeket ne irogassunk már! -
CptAdamica
nagyúr
válasz
sixpak
üzenetére
Újdonság a nagyközönségnek az extract shooter, mondjuk nálam pont fordítva van, BF 329 óra, Arc 85. Mind a kettő jó játék, de valószínűleg nálam azért is fulladt ki hamarabb, mert csomó extract shooterrel játszottam már és a műfaj legnagyobb gondját nem sikerült megreformálnia, ráadásul alig jött érdemi tartalom a megjelenése óta.
-
-
Pro!Petya
addikt
Közben megtaláltam redditen is, szóval nem csak nálam van a hiba.
Most láttam olyat hogy valaki 85 tokent kapott egy sima 15-ös heal küldetésért...
Olyan a battle pass mint maga a játék
(tegnap bug bug hátán, csupa olyan ami még nem volt) HC-n hol volt hol nem volt scoreboard, tele rakta lelőlhetetlen BOT-okkal Eddig bot-okat se láttam sznte.., frankón átment rajtuk a skuló de semmi, "napkitörés" az új pályán a C-D pontnál , meccs végén random sötét képernyő, stb stb
De mindezek közül a kedvencem hogy egyik pillanatról a másikra bezárja magát a játék és buktam pl 3-4-5 küldetés befejezést az XP-ről - killekről és az elbaszarintott időmről ne is beszéljünk.
Annyi dolgguk lett csak volna hogy kiveszik a téli event-et de ezt se sikerül nekik..., aztán meg csodálkozás van hogy ha jön egy "update"
Alig várom a következő "költségcsökkentet" frissítéseket a felvásárlás miatt..., amik eddig se voltak valami acélosak. -
Pro!Petya
addikt
Próbáltam DDU/clean install-t nem segített. Redditten is sok a panasz rá szval nem nálam van a hiba.
#9396SzlobiG
A lista így sem volt teljes még
Kihagytam pl hogy ADS csak félig tartja fel a fegyvert néha így elmászik a közelítés. Ritkán fordult elő eddig szerencsére.
Vagy még ami számomra nagyon idegesítő hogy meccs vége után az új játékba úgy tudok csak leéledni hogy már 2-3 pont bevan szedve mindkét oldalon..... Pedig jó ha 10sec telt el mapváltásnál.
Máskor meg várunk 1-2 percet hogy megteljen a lobby.
Totális infantilizmus a készítőknél.
Hangprofilokba is belenyúltak mert eddig a High Dynamic egész használható volt , frissítés óta ez is gatya.... fülesen/hangfalon egyaránt.#9416@rglaaf
Megjelenéskor legelső volt amit lehúztam nullára.
#9424LackoMester
Ennyire nem volt mindig elcseszve a sebzés, legutolsó két update ami hazavágta. Főleg az utolsó.#9406omfgk
Remélem karácsonyig jön valami javítás mert így hagyni a karácsonyi szezonra az minimum a játékosok xopatása.
Ne nekünk kelljen már tesztelgetni minden nemű elbarmorást amihez hozzányúlnak.
Hihetetlen számomra hogy nekik nem tűnik fel hogy rossz az irány ha figyelmen kivűl hagyják a hibákat de cserébe arra van kapacitás hogy a módokat/ticketeket/járművek számát/ sebzést és a fegyvereket állandóan csesztessék.#9424LackoMester
Megértelek! Nem mondom hogy nekem nem fordult meg a fejemben.
Pedig jó is lehetne a game de ez a minden egyes update utáni kamillázás már kezd idegesítő lenni. -
-
Valami eszmélet fosfasírt állapotban vannak a szerverek, nem is értem.
Tegnap játszottam és rendre a kovetkezo történt: első meccs rendben megy, indítok egy másodikat jön a gyenge kapcsolat ikon bal felső sarokba. Érezni is lehetett az 1v1 párbajokon. Kilépek, újra be majd az első meccs ismét probléma mentes és a második laggol, már nem is maradtam úgyis meccs eleje volt. Kiléptem és kezdtem egy újat, ezt 5X játszottam el. Elegem is lett, meg ki is játszottam magam.Amennyi pénzük van akár vehetnének 1-2 network csapatot is.
-
Winne
nagyúr
-
Veiled Bride
őstag
Azért hasznosak a sniperek és igaz hogy nem foglalnak de tesznek a győzelemért. Pl tegnap firestorm-on C pontból B-be kb lehetetlen volt az átjutás gyalogosan mert vagy lelőttek vagy pingeltek és onnan már tudták a csapattársaik hogy hol vagyunk. Mondom ezt úgy hogy soha egyetlen bf-ben sem sniperkedtem és nem is fogok, és szerintem is jó lenne azért egy limit. Nem konkrétan neked akartam címezni csak úgy általánoságban. :)
-
boogie84
veterán
Van egy masik pelda.
8v8 king of the hill, egy-ket ember 0 foglalasi idoven csak a statra gyurva az eledoket es azokat vadasszak akik a feladatot probaljak csinalni. Nyerni fognak, hisz a csapat tobbi tagja csinalja nekik a feladatot...
Ez is tonkreteszi a jatekot. Ki is lepek ha patkanyok ellen kell menni. A fair play manapsag mar nem divat. -
Gainka
őstag
Megvett a feelingje, hegy belsejébe rejtett "erdőditmény" rácsok, ki-be járatok stb, persze igen a darálos fajtábol való, de legalább nem csillivilli cucc mint ez a frissen locsolt golf pálya. Vajon mennyi esély van rá hogy egy összecsapás egy golf pályára essen, lehet fura de nálam ez teljesen kiverte a biztositékot.
Ja várj tuti valamelyik amcsi fönök kivánsága volt aki a haverokkal golfozni szokott...
-
Gainka
őstag
Az persze, szerintem ha ezek igazak akkor ez a Bf 6 inkabb lesz egy indentitas vesztett ri...c, mint sem egy uj jatek. Szerintem mindenki jobban birna ha uj egyedit maradandod alkotnának. Én remélem egy régi map se lesz már, ha igen, akkor esetleg a Locker vagy Zavod, azoknak van melysege komolysága méltó egy Battlefieldhez nem ugy mint ez a golf szar.
-
Anti vehicle fegyver nerf nagyon nem lenne jó. Hidd el az rpg-t leszámítva mindegyik egy használhatatlan szutyok. Igen az rpg jót sebez de az első sikeres lövésem után bárhogy helyezkedek szinte mindig kirektel a tank.
Ok a pressure mine tényleg erős aláírom, de azt se nerfeljék
-
bager13
senior tag
Látom már, hogy hol beszélünk el egymás mellett.
Én Conquest módról beszéltem az előző HSZ-ben.
Bár tegnap ittam pár sört, de azért csak nem halucináltam a dolgot. Random idegennel sikeredett ez is.Rushban azért nyilván nem így van. Egyszer, ha sikerült ezt összehoznom. Nagy százalékban, ahogy te mondod elég hamar szétkapták alólam a szekeret.
Conquestben elég jókat lehet vele menni, persze nem olyan, mint a pl. BF3-ban
-
omfgk
veterán
Sajnos ez is egy alapvető dolog lenne, amivel még jobban lehetne a játékosokat terelgetni a csapatjáték felé...
Illetve full charge revive-ért is több pontot kéne adni.
Azt már meg se említem ,hogy azért a revive-ért meg nem kéne pontot adni, ami után 2 másodpercen belül meghal a feltámasztott.
Mert mostanában ezekből a kamikaze élesztésekből van a legtöbb. Amiknek konkrétan több a kára mint a haszna.
PTFO-ra nevelni is lehet a játékosbázist. Csak nem nagyon van rá igény.
BFV-ben az attrition zsákutca volt, viszont a csapatjáték sokkal jobb volt mint most.
Persze azóta volt egy BF2042, ami aztán semmilyen szempontból nem tett jót senkinek. -
omfgk
veterán
Ha te is reportoltál 500 embert csalás miatt akkor igen. Konkrét példa. Tehát 500 darab beleírva a hsz-be.
Máskülönben nem.

Csak ismét feljött a csaló, nem csaló téma. Illetve lebukás.Ilyen hsz-eket lehetett itt olvasgatni az elmúlt 1 hétben.
Hogy valakit az egyik cheater lobby-ból a másik cheater lobby-ba teszi a játék.
Amikor ide jutunk, akkor kilóg a lóláb. -
emiki6
veterán
Ezzel egyet is értek.
Azért tettem ezt be, mert sokaknak hatarozott véleménye volt, hogy csalt, pedig valószínű nem csalt. Neked válaszoltam, de nem neked szantam elsősorban, hanem mindenkinek, aki vadáskodott vagy elhitte, hogy "kiderült, hogy csalt".
A cheatek minőséget tekintve meg van rá az esély (egy érdekes cheat dev post a témaban: [link] ), hogy csalt, de a kontextus teljes ismeretében nem valószínű. Hosszú aimtraining háttérel lehet csalás nélkül is úgy játszani, szóval ránézés alapján nem megállapítható, csak ha megnézik a gépét.
-
emiki6
veterán
Nemrég beleástam magam az aimtraining közösség világába és újra szembejött velem az a csalásos botrány RileyCS_-sel, kicsit utánaneztem, mert én is csalónak néztem.
A videó, amit pRoject22 linkelt Call of shame-től egy ai generált grift videó volt (link alapján leellenőriztem, hogy az volt). A csávó nem szakértő, sajat magának ellentmond és nincs hitele. Miután leleplezték kb törölte a csatornaját.
Szerintem annak nem öregedtek jól a hsz-eik, akik benyelték a call of shames videót (én is benyeltem, bár hsz-t nem írtam etémaban).
A törölt videó kritikája:
Call of Shame is AI generated slop, and lied about RileyCS_Viscose és penguefy videója riley-ról elég jó kontextust ad, hogy miért tűnt úgy, hogy csalt.
Itt egy reddit post attól, aki az elsők között meggyanúsította és bocsánatot kert: [link] kontextuskent linkeli a klipet, amiből a gyanús sziklalövős jelenet ki lett vágva. Teljesen jól látszott a minimapen, hogy vannak ott.
-
q13579
senior tag
Azt tudom javasolni, amit én is csinálok. Sz...ni kelle erre a challange rendszerre. Egyszerűen nem látom értelmét olyan marhaságokkal szenvedni, amik nem adnak semmi extrát a játékélményhez, csak a szenvedést, hogy ez meg az legyen meg olyan játékmenettel, amit nem élvezek.
(Arról nem is beszélve, hogy boomerként számomra az egész egy átláthatalan és követhetetlen fostenger. XP, BP, Path-ok stb. Ha fele ennyi energia menne mapdesign-ra sokkal bentebb lennénk. A kommentek fele arról szól, hogy ezt vagy azt hogyan lehet megszerezni. Ilyenkor sejthető, hogy egy körben az illetők már régen nem a team-ért melóznak, hanem hogy a napi simogatás meglegyen EA-től. No offense!)Ráálltam arra, hogy tudatosan azt a játékmódot játszom, ami nekem okoz örömet és még a squad, csapat is jól jár. A szokásos régi jól bevált, csapattal együtt mozgás, zászlófoglalgatás, védés. Azzal a kaszttal, amire szükség van, azzal a fegyóval, amit szereket... Én ezt javaslom mindenkinek, véleményem szerint egy így lejátszott kör a végén jóval nagyobb élvezeti értékkel bír, mint kiszenvedni a sz..s napi heti tökömtudja milyen challange-t. Ez nem egyéni játék, ez csapatjáték, ezért BF és nem COD.
-
Rony949
addikt
Hát az én értelmezésem szerint a 25 eurós csomaggal kapsz meg mindent, de én személy szerint ellenzem ezt. Már alapból nem vagyok híve ezeknek a mikrotranzakciós üzleti fogásoknak. A 10 eurót sem tudom eldönteni hogy kifizessem-e vagy sem, egyelőre még gondolkodok rajta. Ha igaz, hogy ki tudom farmolni a jövőbeli BF pontokat és soha többet nem kell érte fizetnem, akkor lehet lenyelem és kipengetem azt a 4000 forintot.
Viszont ahogy olvasom, nagyon levannak terhelve most a szerverek, jópáran azt nyilatkozzák, hogy nem kapták meg a pontjaikat.

-
Rony949
addikt
A 25 eurós csomaggal skippeled a Tier-eket és az én értelmezésem szerint megkapsz mindent egyszerre. (tehát magyarán, itt nem kell grindolnod)
A Starter Pack-kal (ami 5 euro) csak 500 BF pontot kapsz, azzal még nem tudod megvenni a Season 1 Battle Pass-t.
Most jön a (számomra) összekavaró dolog: Az Advanced Pack-kal (ami 15 euro) kapsz 1100 BF pontot, plusz pár extra cuccot. Na ezzel már meg tudod venni a Battle Pass-t, mivel az 1100-ba kerül.

Viszont játékon belül meg "csak" 10 euróba kerül megvenni azt az 1100 BP pontot. Szóval az EA szerint megér 5+ eurót az a pár darab skin meg charm?szerk.: Szóval ha akarsz Battle Pass-t, vagy megveszed játékon belül 10 euróért, vagy behúzod ezt az Advanced Pack-kot 15 euróért.
-
boogie84
veterán
Attack heliben ugyan ez. BF3-BF4-ben megoltek egymast az emberek csak h beulhessenek jarmube. Ket ertelmes leny egesz jokat menne akarmilyen jarmuben. Most latok lespawnolt ures helit, tankot, autokat...
Komolyan gondolom h a 31 csapattars kozul fixen vannak botok akar irja a feltoltesnel akar nem. Fura, mintha tenyleg csak par ember jatszana azt ami elore viszi a csapatot...SzlobiG:
Persze, gondolom ez is ficsor. Van h kulonbozo szervereken kulonbozo attachmentek vannak felszerelve, vagy berakva loadoutba. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Fitzgerald
veterán
Köszi!
Más: Valamiért nem tudok se a dedikált print screen gombbal, se a Win+Shift+S kombinációval screenshotot lőni, lerak az asztalra. Másnál is ez a helyzet?
Én ezt már megtanultam elengedni, nagyon ritka az olyan, hogy tényleg jól tud összedolgozni egy idegenekből álló squad/csapat.
Revelésnél amúgy nyilván az is szempont, hogy a killzoneban fekszel-e vagy sem. Killzoneban el kell engedni a k/d fétist, és illik is elnyomni a dolgot, és nem óbégatni hogy húzzon fel valaki, csak hogy utána kifektessék őt is, meg téged is még 1x. Persze ettől még vannak nagyon láma medicek, akik akkor is csak elszaladnak melletted, ha senki sincs a közelben.Köszi, EA appos és AMD-s vagyok, de csak találok majd valami megoldást. Megkeresem az Adrenalineban a megfelelő billentyűkombinációt (nem használtam még soha ezt a featuret).
-
Pro!Petya
addikt
"Akkor lenne értelme, ha az, aki akár 1 botot is lelőtt valaha, az már nem szerepelhetne a listán."
Teljesen egyetértek. Engem rendesen ki idegel hogy pl a tiktok is ilyen xp farmos contentet dob fel. Bot meccsből nem szabadna nemhogy XP-t de még fegyvert és skint se kapni.
A legszomorúbb hogy emberek meg remegnek érte..., hozzászolásoknál rendesen megy a sírás hogy már nem tudnak így "játszani" mert nem működik már.
Ezt nagyon elrontották hogy ilyenre nem figyeltek. -
BandiHUN
veterán
Most jönne... de hogy a 30 injekciós killhez levittem az 1.1 k/d-met 0.77-re,az zorall...
Jó, mondjuk nincs is sok killem. Esetlegesen adja, volt cq köröm, ahol 1-re tippeltem, és kaptam 5-öt,míg az utolsóhoz 4 kört mentem, és mindegyikre tutira mondtam volna, egyszer bejött meccs közben, aztán kilépve a főmenübe a kör végén meg 29
De megvan, mondjuk a spawn miatt hajtottam, akarna a fene ennyit assaultozni, support+engi(földi jármű) fekszik+nagy módok... -
-
-
bul07
nagyúr
Én addig vagyok külső nézetbe míg elfoglalom a pozíciót, majd a vadászatnál váltok belső nézetbe.
Sajnos képes bármibe megakadni a tank, így belülről elég nehéz beakadás nélkül menni előre.Repülő járműbe még nem is ültem mert egyáltalán nincs Breakthrough és Rush párosba, ami elég nyomorúságos dolog amúgy
-
sZapu
csendes tag
Csak erre az adrenalinos marhaságra elkoptattam legalább 4 órát és a végén már csak azt néztem hogy Berserker-e vagy sem, annyira letojtam az egészet…PSR-t még előtte csináltam meg, de ott botokkal ( szánom - bánom is, bőven ráért volna ).
De egyet tudok érteni ezzel, ez a része egy kalap túró -
sZapu
csendes tag
Adrenalinos küldihez : Berserker kill kell hozzá, feliratban írnia kell a kill-nél. Én arra jöttem rá, hogyha beadja a szurit magának, akkor nem szabad bekapnod semmi féle sebzést és úgy kell ölni vele 10 másodpercen belül. Nekem ma délelőtt sikerült megcsinálnom és csak így sikerült.
-
Semmit nem tehetnek veled, azaz a pénzeddel ha felveszed. Gondolj rá úgy, mintha egy webshop elírná egy termék árát, te meg megveszed/előre kifizeted elfogadod a vásárlási kötelezettséged, ők meg cseszhetik. Annyi hogy itt majd ha észreveszik egyszerűen csak kiszedik a profilokból ezeket a skineket.
Megyek is vissza ránézni én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Linux kezdőknek
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Cyberpunk 2077
- Samsung kuponkunyeráló
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 512GB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- USB Switch 2IN 4OUT KVM kapcsoló
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

HF, HF
Máskor meg várunk 1-2 percet hogy megteljen a lobby. 

Főleg amíg nem volt lerombolva a felhőkarcoló.
Jó, mondjuk nincs is sok killem. Esetlegesen adja, volt cq köröm, ahol 1-re tippeltem, és kaptam 5-öt,míg az utolsóhoz 4 kört mentem, és mindegyikre tutira mondtam volna, egyszer bejött meccs közben, aztán kilépve a főmenübe a kör végén meg 29
FollowTheORI
IntelKiller7