Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Áh, azt meg se néztem még, köszi. A defi is nála van?
-
válasz
gainwardgs
üzenetére
"A piros érték az fogalmam sincs hogy mit mutat
"
Semmi gond, akkor már ketten vagyunk tudatlanok.
Egyébként ténylegesen azért érdekelne, mert végignéztem már jó pár videót, és azokon ez az alsó érték is, mindig zölden jelent meg, ezért is tűnt fel, hogy nálam meg szinte folyamatosan pirossal jelölt szám ez az érték, hogy akkor most mi is a dörrenet? -
Winne
nagyúr
Itt assaultként lehet magam alá dobálni a healpackot és van defim is? 3 kört mentem, de nem találtam. Talán ma éjjel lesz kicsit időm végre.
-
Azért az jó lenne ha majd figyelembe venné, hogy férfi vagyok... mert eléggé gáz, ahogy női hangon kommunikálok!

-
gainwardgs
veterán
válasz
pendre54
üzenetére
Cpu fps/ maximális processzor által számolt képkocka szám
Gpu fps/ videókartya által számolt képkocka szám
Mp/s - gondolom megapixel/sHa logikusan gondolkodom a cpu fps-nek magassabnak kellene lenni mint a gpu fps-nek.
Ha jól gondolom nálad enyhe cpu limit van, mivel a kártya képes lenne 148fps kirajzolni, de cpu csak 139-et tud logikusan gondolva.
A piros érték az fogalmam sincs hogy mit mutat
Ez nem hivatalos magyarázat én csak józan paraszti ésszel gondolom hogy ez így logikus.
-
Adatok kiíratására használom alapból az MSI AB-t de most a kép jobb felső sarkában is megjelenik 4 db akármi érték. Kérdezném, hogy a legalsó az mit jelezne pontosan, mert olyan apró, hogy nem látom
, és nálam szinte folyamatosan piros.
Mit, és hol kellene állítani, hogy normál zöld értéket kapjak? -
sZapu
csendes tag
-
A nagy pályán tényleg esélytelen támadóként, az első és az utolsó pont a legrosszabb.
Még mi sem tudtunk nyerni támadóként, lassan 10 óra után.
Talán ha több tank lenne....
De mindegy is, egy rpg shot szétbassza a 100%-os tankot (többször megtörtént).
C4 szintén....itt valami nagyon nincs rendben.
Mint tankmatyi mondom ezt, a másik oldalról nincs tapasztalatom. -
-
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem tudom én vagy 20kört letoltam már de nem volt még olyan hogy a támadók nyertek, lassan statisztikailag is lehetetlen hogy egyszer se nyerjenek a támadók mikkor ott vagyok

Még ha a védők oldalán is vagyok és a játékommal hátráltatom a védekezést.

-
bul07
nagyúr
Aki Breakthrough módba szeret játszani.
Volt már hogy támadó oldal nyert, én letoltam már jó néhány kört és még nem volt olyan hogy a támadók nyertek volna, pedig egyszer volt hogy érezhető volt hogy sokkal jobb játékosok vannak a támadó oldalon de visszatartottuk őket.
Egyszerűen a támadóknak szinte semmi esélyük sincs. Talán ha tényleg annyira gyenge a védekező fél.
A városi pálya olyan kicsi hogy már szinte akkor lehet lőni a támadókat amikkor leélednek, és annyira egysíkú a pálya hogy nem lehet taktikázni, egy városi pályán miért nincs föld alatti út, mondjuk csatorna, vagy alaksor vagy egyéb ilyenek.Jármű a városi pályán szinte esélytelen
Most is volt hogy ketten hasaltunk a járművön és folyamatosan javítottuk, de annyi rakétát lőttek ki rá hogy még így is hamar szétkapták, esélye se volt visszavonulni mikkor érzékelte hogy ömlenek a rakéták.A "nagyobbik" pályán meg még rosszabb ott talán ha egyszer sikerült az első ponton átjutni
Ilyen azért nem volt semelyik előző BF részben se hogy sok sok meccs után a támadók sose nyertek, inkább a védekező oldal kicsit hátrányba(előző részekben 6:4 támadók oldalára)
Vannak még más gondok is de hátha azon még reszelnek
Hitbox lemarad már rég a fedezékbe vagyok de mégis lelőnek, bár lehet ez azért van mert ki tudja milyen ping van a szerveren, lehet ép azon a szerveren nekem van vagy 200 másnak meg 20
Na meg volt hogy rávittem a ellenséges játékosra a puskát és nem jelezte hogy él, szépen le is lőtt, hegyibe hátába voltak a hullák kis piros pötty nélkül esélytelen kiszúrni hogy ki él -
IntelKiller7
Topikgazda
Közben Steamen majdnem eléri a 400k-t a játékos szám. [link]
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem vicces.
Ha nincs sniper limit és minden fűszál mögött egy sunyi puhapöcsű sniper lapít, akkor ne legyen tank limit sem.
-
Fitzgerald
veterán
Optikákkal mi a szar van ADS-nél? Már sokadik videóban látom ezt a dolgot, el vannak mosódva a színek...
Amúgy az egyik map kajak Grand Bazaar, egy másik meg Golmud így első blikkre (ennek örülök). -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
rx580, part2
mindent levettem a minimumra, fsr, és társai performance dolgok fel, és sokkal fluidabb lett, egyik cq-ban 20-7-et hoztam (magamhoz képest kiváló, bf3 aranykorban voltak hasonlóim)
boogie84 ez a dögkamerás spotting jó dolog, meg a revive-el lehet zsákolni a pontokat rendesen.
-
De olyanok, legalább is Operation módban.
Játszhatatlan gyakorlatilag.
Támadod a pontot, nem látni mást előtted, csak 30 világító pontot.
Ha nem lesz sniper limit, akkor ennek lőttek....mondjuk én az egész játékból kivenném a szánalmas snipereket, de ezt minden résznél elmondom.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Szerintem is jo. Oke, van amikor latom, hogy telibe lovom a gyereket, es alig sebzi, de tobbsegben van amikor instant halal.
BF V-ben ereztem hasonloan jonak a snipert.
Biztos lesz majd olyan sniper itt is ami 1hit, 1kill. Paran ugy irnak velemenyt a jatekrol mintha ez a mennyisegu jarmu, fegyver, palya lenne a vegleges.
-
boogie84
veterán
Nap képe számomra. Spotolom az enemy-t. Kb 1-2m-re van tőle az ember és nem képes lelőni.
Sajnos sok ilyen prő pléjer van...
Ugyanakkor van jó csapat is..
Még mindig nehéz feldolgozni h a squad társak nem húzzák fel a társukat ha nem supporttal mennek. Lehet h nem is tudják h bármelyikkel fel lehet?

-
.LnB
titán
Írták itt már páran korábban, hogy a sniper rifle gyenge. Én tegnap csináltam a Recon challange-et, és az a fegyver kurva jó. Én olyanokat lőttem vele, hogy sokszor felnevettem. Egy golyó - két hs. Flickek, nozoom, minden. Én nagyon élveztem. Mondjuk én alapvetően nem a sziklán campelős játékstílust követem, és a pályák se olyanok.
-
Horec
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi, visszavettem 800dpire, ezt kezeli.
-
Zsolesz1885
tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen az egeret be kell állítani, illetve érdemes a járműnél is beállítani mert lassan fordul alapon, főleg repcsiknél.
-
Horec
tag
Ps5-ön egérrel, ha nagyot rántok gyorsan, akkor egyszerűen beakad a karakter. Más is tapasztalja ezt?
-
nesh_019
senior tag
válasz
nesh_019
üzenetére
Lépésről lépésre megoldás:
Secure Boot bekapcsolása BIOS-ban
Lépj be a BIOS-ba (F2 vagy DEL indításkor).
Kapcsold ki a CSM-et (Compatibility Support Module → Disabled).
Engedélyezd a Secure Boot-ot (állítsd „Standard”-ra).
Mentsd a beállításokat (F10).Secure Boot ellenőrzése Windows-ban
Nyomd meg a Windows + R billentyűt, írd be:msinfo32
A „Biztonságos rendszerindítás állapota” legyen Be.
Ha „Ki” van, hiába kapcsoltad be a BIOS-ban, akkor a Windows beállításait is javítani kell (pl. újraépíteni a boot bejegyzést).
Bioson belül a Secure bootot customra kell rakni és felkell telepíteni.Anticheat kézi futtatása
Nyisd meg a játék telepítési mappáját.
Keresd meg az anticheat (pl. EasyAntiCheat_Setup.exe) fájlt.
Jobb klikk → Futtatás rendszergazdaként.Daemon Tools eltávolítása
Gépház → Alkalmazások → Daemon Tools → Eltávolítás.
Újraindítás után ellenőrizd, hogy nem maradt futó folyamat. -
nesh_019
senior tag
válasz
Eversmann
üzenetére
megoldottam a hibát.
-ELÖSZÖR IS bekell kapcsolni a secure boot-ot [ eltérő lehet gépenként ]
-msinfo32 is ellenőriznem kellett mert hiába volt a Biosban bekapcsolva, mégse volt a windows-on belül bekapcsolva, ezt is megoldottam utána
-Utána a játék mappájában az Anti Cheat-et rendszergazdaként elindítottam.
-és a végén letöröltem a Daemon Tools-t is mert az is zavarta a játékot...Vicc volt az egész körtúra.

De most már megy.
Amúgy a játék nem rossz, de szerintem nem nagy szám, tipik BF.
SOK BUG VAN MÉG BENNE
OPTIMALIZÁLÁS SZERINTEM JÓ habár nekem vadiújgépem van.
-
xandrush0831
senior tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Sikerült. A Win fiókot kellett helyire változtatni, online helyett, hogy elfogadja az online jelszót.
Sok hűhó, aztán ugyanúgy csitelnek...jjohn: köszönöm!
De nálam máshol ment félre. -
jjohn
aktív tag
Egy sikeres küldetés után azt mondom, tetszik ez a játék.
-
jjohn
aktív tag
válasz
xandrush0831
üzenetére
Szia! Amikor BIOS-ban a secure boot-ot enable-re állítottam. Utána.
-Key Management-ben
-Restore Factory Default Keys
Mentés
Persze a partició GPT. -
stoon
addikt
Beköszönös!
-
laragirl83
őstag
Noh kérem. Kis élmény beszámoló

LvL 12 perpill, szóval annyit nem toltam, de a kép kialakult.
Határozottan tetszik.
A fegyverek jól balanszoltak, assault soti mondjuk kicsit beteg
TTK rendben, attól kicsit féltem, de sima.
A rombolás nagyon móka, anti-camp solution!
A kis mapok (dom, hp) szerintem jók, van sok opció, és végre nem ész nélkül 360ban szaltó hipfire heccsát....
Nagy felüdülés ez most CoD után! -
xandrush0831
senior tag
Feleségem gépén nem sikerül... Nagynehezen kisakkoztam mit kell összetökölni a secure boothoz. Erre állandóan visszadobált a biosba. Itt az lenne a megoldás, hogy a particiót kell átállitani MBR-ről GPT-re, speciális rendszerinditásos paranccsorból. Na ott meg nem fogadja el a Microsoft fiókja jelszavát, még azt sem amire most változtattuk meg.

-
CptAdamica
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Hosszan nyomd a gránát gombot, akkor messzire dobja.
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok. Secure boot bekapcsolva mert ilyen hibára hivatkozott az Open Béta,
most pedig már olyan hibám van hogy:
EA Anti Cheat error message when I try to launch the game, code (2) and (1052)
I get this error message: "EAAntiCheat encountered an error. Please restart your PC.: C:\Program Files\EA\AC\EAAntiCheat.GameService.exe ( 2 )( 1052 )"Steames verzió.
Valakinek volt még ilyen hibája?
-
glspeter1
őstag
Hát "gyerekek". 3 meccs után azt kell mondjam, hogy ez biza megvett kilóra.
2042 után pontosan ez az ami kellett! Ahhoz képest ez már most ezerszer élvezhetőbb.Mentem is vissza. Pá
-
jjohn
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi! Én úgy értelmeztem hogy 8 -tól. Most indítom.
-
AsakuraDave
őstag
Pozitívum: BF3-4 vibe
Negatívum:
- gránátot olyan erővel dobja el a karakter mint egy izomsorvadásos
kb csak maga elé gurítja
- C4 nagyon gyenge, eldobom az összeset egy tankra és megmarad min 25% -on
- hit regen csiszolni kéne illetve vizuálisan azt látni hogy a golyók szanaszét szórnak de közbe meg mintha kicsit lézerfegyvered lenne mert mégis beadja miközben vizuálisan azt látni, hogy rohadtul mellé mennek a golyók a szórás miatt de közben meg nem
- 0 team balance, emiatt a körök 99%-a mindig nagyon egyoldalú lesz, nagyon hamar megunhatóvá válik így mert vagy dominálsz vagy küzdesz mint malac a jégen(esélyed sincs)
- grafika sajnos egy az egyben BF2042... csak a DLAA segít hogy ne olyan élesítés(sharpening 0%-on van, igen..) legyen rajta amitől kikaparom a szememet, az effektek jók meg minden de az összkép egy gyenge közepes
- rombolhatóság mondanám, hogy nagyon limitált és scriptelt, de inkább örülök hogy ennyit is visszahoztak, viszont a törmelékek lehetnének halálosak mert ez így jelenleg csak vicces, hogy rámomlik az épület de simán kisétálok belőle
- kicsiknek érzem a mapokat, nagyobb map is valahogy egy helyre összpontosul a csata -
duckload
aktív tag
Nekem 1 óra után ismét kiderült se célozni sem helyezkedni nincs érzékem ezekben az online FPS ekben. A nagy "14-15 éves" menők darabokra szednek a reflexeikkel együtt. Kellene 1000 órát belerakni a sikerélményhez. Kinek van ennyi ideje?
Amugy már ez a beta is jobb mint a bf 2042 valaha volt. -
Def26
félisten
válasz
Locutus
üzenetére
A ttk -n és a járműveken állítanak. Sajna tényleg gyengék a járművek de nem mind. A nagyobb cq pályán pl. a járműveken lévő gépágyú tök erős, simán leszedek vele egy jetet vagy helit. De pl. dominationben a klasszikus basszunk c4 -et a pontra, majd lőjük el amikor húzzák nem olyan buli. Alig sebez.
Túl kicsi ez a két pálya, a nagyobbik túl csőrendszerű. Azt veszem észre az érvényesül, aki vagy csapatba megy, és ide oda húzza a pontokat vagy campel valahol. A magányos farkasok hamar elvéreznek, ami szerintem nem jó, mert rtikán talál az ember normális squadot. Régen bf3/4 -ben (főleg bc2 -ben) simán lehettél egyedül rambo, ha kicsit jobban helyezkedtél és lőttél. A mai online fps -ekben már nem. Itt a koncert szerű tömegben mozgás a menő.
Nekem, az is fura, hogy a supportos lmg fegyverekkel simán leszedem a csípőből az ellent, aki mondjuk smg -vel jön. De ez valamiért visszatérő probléma bf játékokban.
Sokat jelent majd, hogy milyen fegyvereket erősítenek, meg miket nerfelnek. Azokat kell fighyelni, és akkor te lehetsz a király.
De ettől függetlenül jó a játék, nekem tetszik. -
@rglaaf
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az már rég rossz ha csak ilyen vackokért teszik a dolgukat
-
Nektek nem túl pörgős egy kicsit ez a játékmenet?
Persze biztos én öregedtem már ki belőle, de valahogy kicsit túlzásnak tűnik. BF5-tel szoktam nyomni azóta is, és ott is van pörgés néha, de azért közel sem ekkora káosz.
Egyrészt szerintem egy hangyányit túl gyengék a járművek, igen gyorsan szét lehet szedni őket, és ezért nincs bújkálás előlük, nincs igazi jelentőségük. Meg ha fél méterrel a gyalog mellé lősz ágyúval, már nem hal meg. Ezen azért lehetne csiszolni. Másrészt éppen ezért mindenki rohan mindenhova mint az állat, mert lehet. Ja, mondhatjuk úgy is, hogy egy kicsit kevésbé battlefieldes a feeling, mint a régebbieknél. Nem mondom, hogy rossz, kis fiatal rángatózós OCD kölköknek biztos fekszik nagyon, de én már kicsit megfontoltabb játékmenetre vágynék. Nem sokkal, szóval azért ne HC legyen, de...
(bár végülis BFBC2-ben és BF3-ban is HC-t toltam, azóta is a kedvenceim, szóval ki tudja? lehet itt is az lesz) -
Aventador91
őstag

-
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
xandrush0831
üzenetére
Most inditottam. 86k 😂
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Beallitasok, settings, crossplay
-
xandrush0831
senior tag
Az nem sok.
-
Mr.Csizmás
titán
óriási noob kérdés: crossplayt hol lehet kikapcsolni? vagy szinttől függ?
-
Nem tudni ,hogy mennyire éles az anticheat illetve ,hogy az adott személyeket hány meccs után banolják ki, engem jelenleg az idegesít fel a játékban ,hogy a lövedékek nem regisztrálódnak, full desync az egész game, a bemutatón ugye a streamereknél azért nézett ki olyan kurva jól az egész ttk mert ők lanban játszottak egymás ellen, online már más a dolog, nagyon remélem, hogy majd lesz rá valami megoldás
-
@rglaaf
veterán
Minden engineer javit mint a kisangyal mi történt?
-
Veiled Bride
őstag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Remélem ez nem azt jelenti hogy a gépigény is nőni fog a teljes verzióban.
-
BaLee
addikt
Nem úgy volt, hogy ma már open beta van?
Nekem require eary access-t ír minden játékmódnál...
* Ja látom elvileg utc 8:00-kor indul...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyire rottyan meg a rendszer induláskor

-
jjohn
aktív tag
Sziasztok! Most próbáltam meg játszani vele de még mindig zártak a pályák. Kell még valami hozzá?
Köszi előre is. -
Fitzgerald
veterán
Bassza meg, ez az első BF béta BF4 óta amit ki kell hagynom, nem tudok játszani. Esztétikájában eléggé a BF4-re hajaz a játék, ami nagyon jó. Hangokról, gunplayről, TTK-ról írna valaki picit, mondjuk a BF4 viszonylatában? Streamereket elnézve eléggé pofára van esve mindenki, hogy ez hú de mennyivel jobb mint a 2042, meg annak kellett volna ilyennek lennie kb. De ilyesmit már nem nyalok be, lehet fizetve vannak.
-
Rony949
addikt
Közvélemény kutatás:
Melyiket szeretitek jobban, a sima Conquest-et vagy a Locked Weapon Conquest-et?
(Én személy szerint a Locked weapon-ösen játszok, mert sokkal autentikusabb hogy minden kaszt a saját fegyvernemével harcol)
-
-FreaK-
veterán
válasz
noPublicFG
üzenetére
És az a "nagy" pálya is csak negyed akkora mint mondjuk BF1-ben a legkisebb map
-
Burki
aktív tag
Sziasztok,
Tegnap sikerült kipróbálni a játékot PS5-ön (nem pro). A legnagyobb kérdés igazából amire kíváncsi voltam a billentyűzet és egér támogatása, mert nem tudok FPS-t kontrollerrel játszani. Örömmel nyugtáztam, hogy működik, a menüben való lassú egérmozgás nem zavart, viszont a játékon belül furcsán akad. Főleg akkor ha gyorsan kellene jobbra vagy balra rántani. Találkozott valaki ilyen jelenséggel? MX Master 3S-ről van szó. COD alatt gond nélkül üzemel. Ha ez csak a bétának betudható bug, akkor már menne is a preorder a játékra, mert előhozta a BF3-hoz kapcsolódó nosztalgikus élményeket.
-
Nagyon meghozta a kedvem a játékhoz! Utoljára a BF 3-4 -ben éreztem ezt! Jó!

A technikai része még finoman szólva kiforratlan. Van, hogy 161ms pinggel és 80% packet loss-al csak pislogok, mi történik, van, mikor 11ms ping és 0% packet loss. Olyankor hentesnek érzem magam! 😅
Szomorú, hogy a háromból csak egy a "nagy" pálya. Így inkább CoD utánérzésem van, mint BF, de remélem érkeznek a Conquest Large-k is, és minden rendben lesz!
-
kicsako
őstag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
szerintem ez full random. Volt hogy állt az enemy, hátba lőttem, és felém repült
-
szabesz0524
tag
Sziasztok! Találkoztatok már olyan jelenséggel a bétàban, hogy a gpu eldobàlja a frekvenciàt ezáltal egy marha nagy fps drop lesz és úgy is marad, majd újra felveszi a fonalat. Rx9070xt és a legújabb driver van fent. 330w leesik 100w-ra a fogyasztás is.
-
Zsolesz1885
tag
válasz
boogie84
üzenetére
Optimalizálni bőven fognak még, de ezt írták is hogy az engine nem teljes a bétában. Több funkció még nem elérhető a játékban, illetve ez egy butított béta amolyan kedvcsináló, meg várják a visszajelzést a néptől. Októberig még változik egy pár dolog. Pályák is még változhatnak, meg ugye jön még a többi is. A második béta hétben plusz egy pályát bedobnak ha jól emlékszem Empire State a neve.
-
boogie84
veterán
válasz
freeapro
üzenetére
Legy inkabb a vizilovakkal!

Beszamolod alapjan olyan mintha kb mindig egyedul futottal volna esz nelkul. Squadban jobb, bar az teny h annyi agyuk nincs az embereknek h rajojjenek fel tud huzni mindenki mindenkit.
Probalj meg ismerosokkel egyutt menni squadban. Ez azert nemi csapatmunkat igenylo jatek, nem mellesleg jo ha van mind a 4 classbol egy-egy a squadban.Heli iranyitast egyszer probaltam, nekem sem tetszett kulonosen, meg sem kozeliti a bf3 v bf4 kivalo iranyitast. Nem tudom h lesz e valtozas a vegleges verzioban...
Ha mar irok rakerdeznek a tobbieknel is, h szerintetek mi az ami a beta utan valtozni fog? Pl performance optimalizacio, stb...
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Te még szerencsésebb vagy mert akkor rendes UEFI módban volt telepítve maga a Windows (ugye vannak olyanok akiknek nem igy van / volt). Sajnos igen ennél is át kell írni, pedig azt hittem majd, hogy nem.
-
vitya81
tag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
köszi. sajnos nem segített
annyira borzasztó ezzel a gyenge hangminőséggel játszani a játékot (olyan mintha sok hang is hiányozna)... nem tudom mi a megoldás? Vegyek egy gamer vezetékes fülest?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Kalacskepu
üzenetére
ja és a secure boot nem volt benyomva nálam, pedig úgy emlékeztem hogy igen, de tutoriallal 2 perc volt (újraindítás shift gombbal, recovery, uefi módosítás, bekapcs biosban, működik) + persze az amd verziót is át kellett írni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 4*** "Renoir" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"
Egyébként ténylegesen azért érdekelne, mert végignéztem már jó pár videót, és azokon ez az alsó érték is, mindig zölden jelent meg, ezért is tűnt fel, hogy nálam meg szinte folyamatosan pirossal jelölt szám ez az érték, hogy akkor most mi is a dörrenet?

Sok hűhó, aztán ugyanúgy csitelnek...
TTK rendben, attól kicsit féltem, de sima. 
kb csak maga elé gurítja

FollowTheORI