Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Danke, be is nyeltem
-
CptAdamica
veterán
Twitch kód, aki kapja marja:
GREL-C5AZ-H7YC-EPGK
Beváltás: [link] -
Ha valakinek van egy felesleges code-ja, az dobjon meg pls, mert valamiért nem jön a Twitch drop...
-
wjbhbdux
veterán
RUSH majd teliholdkor lesz 3 órán át a menüben?
-
Nahh, pár meccs utánm crossplayben két Xbox playerrel PC-ről megy probléma mentesen, a game meg király
-
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
CPU-GPU közül az alacsonyabb lesz a mérvadő, mert az a bottleneck.
4090-et WQHD-ban 5800X3D kicsit visszafogja -
i7 13, rtx4060 (105W) laptop. LOW-on 60fps-re korlátozva stabilan megy, ritkán van csak fps drop. Jól sikerült az engine.
-
Raidon
őstag
5800X 4070S Közel ultrán FHD simán megy
-
Dtomka
veterán
válasz
WATERDACA
üzenetére
A 4.
Nem váltottak UE motorra maradt a Frostbite.#982 Eversmann
Igen a frissítés lehetett a probléma. Na szuper.
Elég jó a játékmenet de meg kell szokni, ebben is lesz legalább 2000 órám
"Van benne Performance overlay, fps-től kezdve, memórián át, mindent kijelez."
Az jó hír.
#985 WATERDACA
Azzal is szép lenne de azért sokkal gépigényesebb mint a jelenlegi. Bár van 1 stratégiai játék ami UE (Manor Lords) az nagyon szép és a teljesítmény is okés.
De itt biztosan a 20/30 sorozatű vga playerek most bajban lennének, mert 30-50 fps lenne dlss-sel is. Nekem most ~100 van 2 k-ban auto-ra állítottam. -
IntelKiller7
Topikgazda
Végre olyan jól lehet sniperezni mint a BF V-ben.
-
Eversmann
aktív tag
Akkor frissítés megoldotta
Na, én is bejutottam. 2060-al mentem neki, de simán hozza a 70-80 fps-t. Mindent beállított magának, nem is kellett állítani. Még jobban fut mint a 2042. Szóval patika a game.
Maga a játékmenet elég jó, fegyver visszarúg, épületek dőlnek be, kocsik robbanak fel mellettem. 2042 mellette egy statikus játék
Van benne Performance overlay, fps-től kezdve, memórián át, mindent kijelez.
-
Chosen
addikt
Ezek a sokat várakozós dolgok hol vannak? Beléptem a játékba és Conquestbe kb 30 mp után bedobott.

-
boogie84
veterán
Ma is vannak kulcsok twitchen. Nezzetek, jatszatok!
Lanw:
Ott a proci lenne a keves?
4070ti-on eleg jol fut a streamernek...Olvasni olyat h siman jobb az x3d procikon! 4070ti superrrel 2k-n siman fut. Procit nem tudom hozza.
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
a menü nekem is olyan hogy nem tudom mit indítok, amíg el nem indítom

a legutolsó mód az egy 8v8 kisebb pályán, nekem az is tetszett , most már lehet idénre félre lehet rakni a cod-ot
a 8v8 ról egy videót csináltam, afterburner is megy gond nélkül
-
Most rögtön beenged. Nincs váròlista!
-
Rony949
őstag
Nekem tökéletesen megy Afterburner-rel.
-
Raidon
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hálásan köszönöm!
-
boogie84
veterán
5800x3d+rtx3080 komboval jatszik valaki? Nala hogy fut?
100 hsz van... -
Eversmann
aktív tag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
A SecureBoot miatt nem megy az Afterburner. De elvileg van beépített fps számláló, gondolom amd szoftverében is van. Legalábbis nVidiánál van.
-
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
"...sajnos az Afterburner nem megy valamiért."
Na, kezdődik...esetleg aki bejutott már, az megnézné, hogy egyedi esetről van-e szó, vagy tényleg nem képesek ezt megoldani.
A 2042-ben is néha működött a Rivatuner OSD, néha nem.Sittes: van képed esetleg, hogy miket monitoroz?
-
sittes79
addikt
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Menuben be tudod kapcsolni a monitoringot, eleg jo kis adatokat mutat, 6 milliardnyi beallitas van ebben a jatekban durva.
-
Raidon
őstag
Sziasztok! Megvettem az alap verziót! Azt ma nem lehet tolni bétába? Valamiért semmilyen játékmódot nem enged... köszi a választ!
-
Zsolesz1885
tag
Véleményem 1,5 óra játék után:
Nagy nehezen bejutottam, nálam a menü szétesett, nem látom mire nyomok rá.
Conquestet toltam az 64 playeres a Break/rush meg valamiért csak 48 player van.
A hangok nagyon jók, a rombolhatóságból mintha egy kicsit visszább lenne véve. A karakter mozgása sokkal lomhább mint a 2042-be, így lassabb a játékmenet, nekem annyira ez nem baj de szokni kell. Pályából csak 3 van, ebből nekem a Cairo jön be a legjobban de a többi is elmegy. A TTK szerintem nagyon jó, nincs az hogy darálod az enemyt aztán te meg fekszel egy lövéstől. Gyors, érzésre nagyon fluid, kapja az enemy.
Nagyon vicces amúgy az egész, kb senki nem ismeri a pályát futkosunk össze-vissza, de jó meccsek lettek belőle és amúgy meg lehet szokni a pályákat is relatív gyorsan. A fegyverek, kasztok még nekem ismerkedés alatt áll, de folyamatosan nyílnak ki a cuccok ahogy lépkedsz a szinteken felfele. Összességében szokni kell nekem még, de rendben lesz ez a gém.Gépügyileg egy Ryzen 5 5600+ RX 6600 + 32GB rammal tolom FHD ultrán szépen viszi de levettem mediumra, FPS-t nem tudok mondani sajnos az Afterburner nem megy valamiért.
-
Rony949
őstag
Még annyit panaszkodnék, hogy a csapatok közti balanszolás szinte nem létezik. Eddig minden conquest meccs egyoldalú volt.
-
SZKEBE75
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
CptAdamica
üzenetére
Passz. Egyet már kaptam, mindjárt megnézem. Itt lehet kiváltani egyékbént őket: [link]
-
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Állítólag az X3D cpu-k, megeszik, majd kiszarják reggelire az Inteleket, BF6-ban.
30%-ról beszélnek:
[link] -
CptAdamica
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
És be is lehet állítani a játékban ezeket a skineket?
-
-
Rony949
őstag
2042 bétájához képest ég és föld. NAGYON stabil a játék és már most release ready-nek érződik technikai szempontból.
A teljesítmény is okés. Medium és high beállításokkal, FSR és FrameGen nélkül, 1440p-ben (tehát natívan) megvan az átlag 80-100 fps. (5800x3D, 32 GB RAM, 6800 XT)
A TTK nekem egyelőre gyorsnak érződik, legalább is BF1-hez képest (azzal játszogattam az elmúlt napokban). A gunplay nagyon élvezetes, viszont nem annyira érzem azt a nyers, erős visszarúgást, kicsit codosnak érzem a fegyvereket.
Az új revive rendszer is érdekes. Ez a vonszolás nagyon menő, de medic-ként használhatsz defit is természetesen, az instant felszed.
De ha már revive, már ez alatt a másfél óra alatt vagy 10x meghaltam, mert mentem volna valakit felszedni, de mire odaérek, skippeli a drágám, én meg ott állok a semmi közepén mint egy hülye és persze le is lőnek. De olyan is volt, hogy mellettem halt meg valaki és egyből ment volna a revive, de a csóka INSTANT skippelt, pedig biztonságosan fel tudtam volna szedni.
Emberek, ha látjátok hogy van a közelben medic, NE SKIPPELJETEK már abban a másodpercben!
-
Az kapom, hogy requires early access... ami jött ea appban hogy töltsem toljam az nem ez volt?

-
bager13
senior tag
Én kivártam a sorom, de egyik játékmódban sem dob be seholva.
Valami disconnected akármi pirosan megjelenik felül és a keresés leáll 3-4 perc után.
Ilyenkor mi van? -
bandi0000
nagyúr
Rájött már valaki hogy lehet kikapcsolni ps en az adaptív triggereket?
-
IntelKiller7
Topikgazda
Hát biztos. Ha ráengednék ezt a mennyiséget, ki is lőnék a szervereket az fix. Volt már rá precedens.
Egyébként a váróban 100k alatt már rohamosan csökken. Pl most 100k-ról 2 perc alatt lement 43 ezerre.
Twitchen a droppoknál lehet követni, hogy mennyi kell még a skinek feloldásához
közben be is dobott 43k-ról a játékba.

-
Dtomka
veterán
& #939 CptAdamica
Értem, köszi szépen a válaszokat. Örülök, hogy végre egy jó BF-et kapunk.
Már várom, hogy kipróbáljam belépéskor 230k most 93k kb 20 perc alatt csökkent le. De van, hogy 5 perc alatt több ezret csökken.Szabin vagyok a héten, de mindenki?

-
Def26
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Lehet direkt terhelik most a szervereket. Fura hogy 200.000k jétkos vár és megoldás nincs. Sztem ennyien bőven elő is rendelték, és ezekkel a számokkal kell valamit kezdeniük szerver szinten is.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Egyébként, ha már ma ez van, mi lesz délután/este, vagy szombat, vasárnap?
-
Nálam is szintén ugyanez volt.

Szarrá FSR-ozva egyébként majdnem hozható a 60fps 5700G APU-n, nyilván nem egy jó élmény én nem is ajánlom de mindenképp ki akartam próbálni.
Van itthon egy RX 580-as, majd azzal megnézem mit tud, de én már most kijelentem hogy azon játszható lesz. -
ubbconfig
aktív tag
-
Rony949
őstag
A time to kill csak szerintem nagyon alacsony. Gyorsan meghal az ember.
-
Butaság? Tele van AI-val a szerver, mégis van aki órákat vár hogy kipróbálja.
Ez még ebben a formában így "stress testnek" is necces. Attól hogy a fiad el tudta indítani viszonylag gyorsan, attól ugyanúgy áll egy helyben másnál.Mások is írták, ez a hétvége előrehaladtával csak rosszabb lesz.
Attól mert valami populáris, és más is így csinálja, nem indokolja, hogy a 10. is sz*rul csinálja.
Én pl. átadom a helyem másnak így, de kellett volna húzni egy határt vagy más szervereket is izzítani. -
sittes79
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nem
-
sittes79
addikt
Az info az, hogy aki meg mindig sorban all, az azaert van mert nincs hozza ferese, majd szombaton jut be.
-
nanofocus
tag
EA admin írta hivatalos BF discordon 1 perccel ezelőtt :
# Early Access Queues
The team is now working on a substantial increase in server capacity, which will reduce your time in the queue. Thank you for your continued patience as we work to get as many of you into the game as soon as possible.
We're looking forward to seeing you experience Battlefield 6, and we appreciate your patience! -
.LnB
titán
válasz
WATERDACA
üzenetére
Minden egyes ilyen, populáris multiplayer játék megjelenésekor, vagy nyilt bétájakor ez van. És mindig van valaki, aki megírja ezt a kommentet.. Csakhogy butaság. Ez semmit nem befolyásol. Százezrek állnak sorba így is.
Fiam viszonylag hamar elindította. 120k körül volt, majd amikor 30k-nál tartott a sorba, elment a net 1-2 percre( az a net, ami nem is emlékszem, hogy mikor szakadt meg útjára nálunk, olyan ritka ez). Mikor visszalépett 300k fölé került..
Az ég világon nem történik semmi, ha pár órával később fogsz tudni játszani. Nem kell emiatt rage-elni, meg pánikolni.
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
redingitell
üzenetére
i5 12600kf rtx 5070
ultra preset dlaa avg 100fps 1440p be -
wolf13
őstag
válasz
redingitell
üzenetére
Vagy ír , vagy játszik
-
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Közben már bekerültem én is.
Sok jóra mondjuk nem számítok, nem a játékot illetően hanem hogy mit bír majd a hardver.
-
Def26
félisten
aki bejutott még a menübe se lépjen ki, mert utána lehetetlenség visszajutni. /
-
Ez az eszetlenség magasiskolája.
Gyakorlatilag bárki szerezhetett már béta kulcsot, a szerverek lehalnak, órákig tartó várakozás.
Szerintem ez az egész beta visszafelé sült el máris, mert ilyen toporgással csak negatív reklámot fognak kapni a nyakukba. Húzni kellett volna egy határt, de nem!
Részemről ez egyelőre érthetetlen csalódás.
-
redingitell
senior tag
Szívesen olvasnék arról is, hogy aki játszik már, az milyen konfiggal és milyen
beállításokkal -
Mizol29
senior tag
Épp nézek egy stremaert, de rengeteg AI van a játékban szinte csak azokat öl, 1-2 real player oszt annyi
Lehet a korai béta miatt, de akkor is. -
CptAdamica
veterán
Csak steamen 263k játékos, kemény.
-
Ha már most 250e hosszú a sor...
Estére ez csak jobb lesz
-
@rglaaf
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Kár már hozzá szoktam
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz
Kalacskepu
üzenetére
20 perc után én 70 ezer helyett jöttem előre, szóval kitarás

-
IntelKiller7
Topikgazda
Elso meccs lose. De atya eg. Vegre nem ilyen porgos szar…
-
Eddig én tartom a rekordot ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
WhiteAngel89
aktív tag
haladunk...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kicsit durva a különbség

Lehet a korai béta miatt, de akkor is.

FollowTheORI