- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
"sokan kérték" (=senkise)
-
@rglaaf
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az a baj ezzel hogy ezeknek már több 10e óra kontrolleres game van a kezükben és egy az egyben átvenni a settinget nem biztos hogy müködik is
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Minden tök alapon, az zavart, hogy nehezebben tudtam körbeforogni, de biztos lehet hangolni, hogy érzékenyebb legyen. De ilyen 1-2 méteres oldalra mozgásokat úgy követtem le, hogy az analóg karhoz sem nyúltam szinte, vicc.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Kétlem.
-
Winne
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Erről jut eszembe, hogy nem írtam tegnapelőtt. Mentem pár hét után én is 2-4 órát, casual bt ment, sztem ugyanolyan fing az összes bot, néha úgy lőnek, mint az aimosok (ritkán), meg ugye látnak mindenhol a bokrokban is, de cserébe lesza*nak, mikor kéred az élesztést, előtte 4/5 ők élesztettek kb.
-
vg
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Vannak olyan portal szerverek, ahol 1:44 percenként kapsz 1000xp-t. Hagyd ott két három napig a géped.
Aztán legyél menő a fórumokon, hogy te 500-as vagy, pro pro pro játékos. -
válasz
nincsnév007
üzenetére
Gondolom aki beletolta a plusz pénzt a battlepassba, az több xp-t is kap, vagy nemtom

Mindenesetre így 4-5 hónap után elég szarul öregedtek azok a hozzászólások, amik megjelenés előtt instant preorderre, meg egyből a delux változatra szavaztak, és még értetlenkedtek is itt, hogy miért ne

-
CsabaSteel
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
BF7?🤔
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Csak a redditen megy a Delta Force-al a verseny, meg néhány sajtónál, aki átvette redditről, mert redditen éppen ezen lehet most picsogni.
-
bul07
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Régi pályákkal nem lehet megtartani a játékosokat.
Mert lehet elsőre hú, aztán eltelik pár kör és megint jön az érzés hogy unalom van.
(Mert előző részekben már annyit nyomta rajta az ember hogy nem igaz)Friss pályák és friss új dolgok kellenének.
És arról mit lehet kitárgyalni
Hogy szerencse kérdése milyen a csapat
Magáról a játékról nem lehet semmit beszélgetni mert annyira lapos, ötlettelen, és nem is ígérnek semmit, nem úgy mint az előző részeknél hogy legalább volt ígéret.#11761 vg
Na akkor kockázat nélkül tudják majd kipróbálni a csalásokat a érdeklődők.
-
bager13
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ugye most csak trollkodsz?
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ez a bünti amiért nem pc-n játszol fps-t.
-
vg
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Tegnap este toltunk 3 kört duo-ban battle royale-t, állandóan a borkorban feküdtem(nekem ez a stratégiám).
Szóval az a része működik, ez 100%. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ez a 2042-ben jött be nem? Ott voltak limitálva egyes járműveknél.
Itt amúgy kurva idegesítő. Elviszik a helit, aztán a gunner üres, de nem tudsz spawnolni... wtf.
-
Winne
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Beszállni be lehet, csak belespawnolni nem.
-
@rglaaf
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ugy rémlik hogy nem volt ilyen mindenki beülhetett mindenhova ha volt hely
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
A lassulás nem tetszik, a becsúszás tempója és távja majdnem a fele lett, és lassabb belőle felállni, valamint az animáció hogy hasra vágd magad majd onnan fel.
Mindig csak menekülésre használtam a becsúszást szinte. Nekem fáj, mert egy meccs alapján totál megváltozott a játék dinamikája. Amikor először játszottam a BF6-al valahogy egyből "otthon" éreztem magam, mostmeg fura szokatlan és ólomkatona érzésem van.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Amíg le nem lövik őket.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Eddig úgy van, valószínűleg jövő héten jön infó róla. Ajánlom, hogy 2 pályával induljon az 1 hónapos csúszás miatt...

-
ridiculous
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
attól függetlenül borzalmasan néz ki.. aki pedig ilyet dolognak áll nem sajnálja rá az idejét mert szórakozásból csinálja, élvezi, szóval nem áldozott fel semmit
-
bul07
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Attól még volt egy két előnye a macrónak, de tényleg kevesebb abbana részben.
De nem járt érte semmi, bár abban szinte semilyen védelem nem volt. -
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szigorúan bizalmas

Amúgy a season 2 pletykák elég jók. -
Dave567
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen, ez a játékban, most főleg ebben nagyon fontos, még a BOTOK is Hackelnek, teli van buggal, de ez hozzáad a játékhoz, ettől meg fog javulni.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen, a távcsövön belüli.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az optikákon a célkeresztet.
-
JSaN
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Az kemeny PRO-val, en is itt tartok kb, negyedikben van 8 pontom.
-
Lendova
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem gyakori, de vannak botok. Aki mást állít, az nagyon keveset játszott a játékkal vagy a scoreboard-ra se néz rá.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen. Illetve néha van HC CQ/breakthrough az alap modok között is.
-
bager13
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nálam még egyszer sem voltak botok.
-
Gainka
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen, mint minden mást ezt is a mértékkel kell, én is kihagytam karácsony után pár napot teljesen jo volt, a punnyadás után ugy keltem fel a géptöl pár perc jatek után mint aki megivott egy pohár stresszt.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Lelkem nem készült fel rá, hogy ezt kiszámoljam.
-
KD6-3.7
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Eddig egyszer fordult elő. Nagyon remélem, hogy nem géphiba lesz! Órakat toltam Cyberpunkot és meg se nyikkant.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ahogy olvasgattam itt-ott ezen a helyen szeretnek az alagút miatt gyorshajtani. Páran azt is írták, hogy maga Vince is szeretett gyorshjtani, meg is lett az eredménye.
-
omfgk
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Több map 32v32 helyett 24v24 lett.
Túl sok tankot kap a szektorokkal a támadó oldal. Legjobb példa Liberation Peak.
Elbaszták a capture zone-t is sok esetben. Annyira nagy lett ,hogy gyakorlatilag a támadók kempelve is tudnak foglalni. -
dudu5130
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
-
dudu5130
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ha otthon leszek, persze.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Pl incendiary gránáttal. Ahogy közelebb mész a tűzhöz, leszedi rólad a fagyást.
-
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
visszavonom, lehet tényleg javították.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Annyira ne remegj érte, jelenleg 10-ből 9 rakétádat simán kivédik ezzel a járművek.
Konkrétan 10x hatékonyabb az RPG7, ami mindig oda megy, és mindig talál ha jól célzol
-
rottenbull
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Es ha felodod akkor hasznalnad is? Nem igazan van ertelmes kozottuk.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
amire senki nem jött még rá nem írja hogy (bot) le kell ellenőrizni a játékost aztán láthatod
-
ridiculous
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
bf1942 volt az utolsó!!!!44!!!!4
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007
üzenetére
PC-n Q majd a comm wheel-en fent tudod kiválasztani, konzolokon D-pad fel folyamatosan és ugyanott.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Valami van, mert Escalationban nem vagy nehezen talál játékosokat...10en vagyunk, erre beteszi a botokat. Ki is léptem, így semmi értelme botok ellen játszani.
-
Veiled Bride
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Csak steam-en, ebben a pillanatban 180 ezer játékos van. Én kizárólag conqvest-et játszok, néha breakthrough de nem találkoztam még botokkal. Pc, 77 óra játékidő.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
elég idegesítő ölöd a botokat ami nem számít már

amúgy ennek se így kéne működnie hanem a gyengébb csapatot kellene boostolnia akkor lenne is értelme de elsőnek csak el kéne osztani a játékosokat két felé ha 25/25 van akkor is
meg a legalapabb mint cs2-ben nincs ki be lépkedés
megkérdezik játszani jöttél? Igen akkor játszál b+ ne ki be lépkedj ha elkezdted végig kell tolnod vagy vársz még nincs vége -
Eversmann
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
A kijelölt pontoknál vannak. Vagy támadni kell őket, vagy megvédeni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nagyjából miután megláttam a dobozokat két és fél másodperc volt hogy rájöjjek hogy lőni kell vagy védeni.
Támadáskor amúgy Engi nagyon OP a rakétákkal vagy a Recon a C4-gyel.Btw, profile fülön úgy látom levették statból a bot killeket
-
Enigma1945
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én csak szinte Conquest módot tolom, de szerintem lehet más játékmódban is tolni rajta
-
@rglaaf
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Csak az iranyitást vagy mindent?
-
Adi01
tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Z7YW6 ezen voltam utoljára. De ez már lehet nem jó.
GHOSTX youtuber szokott kirakni mindig friss szervert: Z713A azt hiszem ez a legutolsó.#7960 Dr V: De szokott.
-
bul07
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nemrég volt téma itt
[link] -
válasz
nincsnév007
üzenetére
Team Death Match win-ekkel sikerült úgy emlékszem.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
itt ad a játék xp-t?
-
Pro!Petya
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen, a ticket megnyitása után jön egy automatikus levél a beérkezésről ,rá 1 órán belül jön az ügyintézőtől is egy amire "tudsz" válaszolni.
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Persze.
A 25€-s Pro verziót....persze semmi nem érdekel belőle, ahogy nézegettem, de legalább megvan.
De a többit nem fogom, azok már meglesznek a játékpénzből.
Ebben volt 25 tier skip, ami nagyon jól jön, mert holnap jelenik meg az Arc Raiders, nem tudom mennyi időm lesz tolni a BF6-ot. -
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem, minek. Ez csak kozmetika, bárhogyan is tálalják. A fegyvereket anélkül is fel lehet oldani.
-
Laraxior
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nekem konkrétan a Secben még senkit nem sikerült leszednem. Jelzi a találatot, nem is egyet, de valahogy nemigazán. Jármű fegyverével igen, de kézifegyverrel...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
szerintem sokkal jobb lett, egyedül a shotis noskill kölykök zavaróak.
-
@rglaaf
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen megadta azonnal nézz be inbox
-
Lendova
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem az, hanem jogos kritika.
Aki ezt így kitalálta, az vajon látott már játék menüt életében? De tényleg...
Az se jó, hogy egyes UI elemek úgy vannak kitalálva, hogy 4 méterről, chips-et zabálva is jól észlelhető legyen a TV-n. -
válasz
nincsnév007
üzenetére
Engem is meglepett, mert kemény meccs volt és nagyon kiélezett. Gunplay-ben erősebbek voltak, mint tank vezetésben
Bár 1X kicsinált a tank, észrevette hogy sunyizni próbálok felé.
Nálam se ez a megszokott hogy ennyiszer ráfutnak, ha mégis azok általában a jeep-es idióták vagy a quados rokonaik. -
rottenbull
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ez jo nagy fostengernek tunik. Ezekkel a fenyekkel kb semmit sem latok majd, lehet a tv elott fel meterre ucsorogni.
-
Dtomka
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
Azon siman atlatsz. Sima szunyoghalo. Haver mehesz, parszor mentem vele. 😀
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem vagyok a dán speciális erők tagja, szóval nem tudom. De szerintem simán át lehet látni a hálón.

-
Hunner
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Már miért is ne?
Carbine-t closed weapon playlistben is felvehet, openben meg ugye bármit.
Van fél pontot lefogó mini spottere, kb amikor akarja -baromi hamar visszatölt-
Specops specializációval hamarabb lejön róla a 3D spot, ha majd végre működni fog az aktiv ability akkor meg rajta centralizált UAV-ot tud behívni.
Ezenkivül a claymore nem csak a tetőre jó a létra sarkába, hanem a házba a lépcsőre is.Rengeteget játszok recont a pontok körül, irtó hasznos és baromi effektív.
-
Hiei555
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Rangefindert rárakod és pontosan annyi méterre állítja be ahova célzol. 100 méterenként range finder nélkül tudod állítani magadnak.
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Hivatalos Bot szerver alatt a training ground ot érted ?
Miért azt kivették azt hittem csak szinthez van kötve, hogy mondjuk lvl 20 fölött nem éred el / látod már. -
BandiHUN
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Bezzeg a 2042-ben nem fájt a coop mód senkinek...
Azt 2 évvel később vettem meg, mikor bejött a thermal asszem' Ott 1 kör alatt meg lehetett a 100 killt csinálni hozzá...
Aztán a medic, support dolgokat csak kihúztam valahogy pirosra attól.
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nincs még loadoutjuk. Utolsó labs teszteken a jet balanszot próbálták beállítani, gondolom nem sikerült, de akkor még AA rakétája is volt a fighter jetnek.
-
BandiHUN
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Legegyszerűbb most a HC Breaktrough, ott tuti van bot, de kezdem nemérteni, mitől HC, mentem small mapokat, teljesen sikerült ugyanúgy lelőni mindenkit. Tár is szerintem ugyanannyi van most ott, előtte kevés lőszer volt, spotolni is lehet
Mondjuk szerverkeresőben nem néztem HC szerókat, viszont igazából nem értem a sok ilyen-olyan szerót, ami nem vanilla, kb. mindnél ott a restricted xp, meghogy mondjuk 150% a meccs befejezési xp, de semmiféle progressiont, assignmentet nem visz. 
Most akkor kb. semmi értelme sincs egyedi szerón játszani, avagy minek pl. sniperonly szeró, ha nem is fejlődik semmi? Vagy rosszul írja ki?
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Te is tudod, hogy mindenkinek nem lehet megfelelni, pláne ekkora játékos tömeg mellett.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
Összes season is ki lett farmolva.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem tudom mennyi az iso limit. A multkor pl 30 percnel vegetert a Kings Battery mapon a kor. Lejart az ido.
Tegnap meg 37 percig vertuk egymast firestormon.
a vege 12-0. Megnyertuk.
-
Hummin
tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
a Community alatt a filter segítségével keress rá a Custom Breakthrough-ra. Beléphetsz a pár fős szerverekre is. Ott megy a botok irtása.
-
emiki6
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ezzel volt némi sikerem, bár botok mellett van jópár játékos is, akikkel vigyázni kell:
Karesz0995 barátomnak sikerült full bot-os xfcp szerveren is farmolnia, ma megkérdezem hogy csinálta, aztán azt is megírom. -
pandras83
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
szia, olyan link nem kell amin a játék auto módban felold neked mindent? vagy olyan, ami instant max rankot ad minden kiegészítővel? vagy olyan ami közben teát és szendvicset is készít?
-
SoulReaver
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Conquest azért hosszabb szokott lenni, de általában. Tegnap is két olyan csatát buktunk, amiben 2x is fordítottunk az álláson, de végül pár ponttal kikaptunk... idegesítő volt ,de izgalmas.
-
SoulReaver
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én most az escalationt próbáltam, de kb 10 perc volt egy csata és 3x bukó...
-
emiki6
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Várd ki a battle royale módot.
-
Enigma1945
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ez akkora baromsag..
Minek vettek le a ticketet?
Nem hogy a kisebb bugokat javitanak, azt se hiszem el hogy nem vettek eszre, pld, hogy 0 ticketet mutat felul, vagy hogy ha squadban jatszunk egyutt neha egyikunk nem tud a meccsne bejonni, mindig k ikell lepni 3 embernek hogy ujra jatszhassunk -
Mr.Csizmás
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
2042-ben is így farmoltam csomó xp-t a road-hoz, tdm-ben elbújtam egy kukában, és zsinnyegtetés

-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Pontosan így van.
Én le sem szarom a K/D-t, ki nézegeti azt?
Az első nap már 17:10-kor játszottam, mindenki láma fasz volt, ezt kihasználva bepattantam egy tankba és véres aratást rendeztem késő estig.
Volt is 9 a K/D-m 4-5 óra játék után.
Ez már lement 3-ra, ahogy ébredeznek a népek, jövő héten meg lesz 2 vagy 1, le sem szarom, az izgalmas meccsek érdekelnek.Lara: rá se ránts, senki nem nézegeti a másik statját.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007
üzenetére
Gunnernél van a Countermeasures...
Hja igen tankozáshoz kell egy rendes gunner soloban felejtős
-
válasz
nincsnév007
üzenetére
Szerintem meg tök jó az assault, shotit imádom, állandóan váltogatok a két fegyót helyzettől függően.
-
vg
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Mi benne a fura? 80%-a bot, azokat lehet darálni
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nálam crossplay off, de tele van PS játékosokkal.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
Max
-
kzolee216
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Én maxon.
-
mcwolf79
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Most attól tekintsünk el, hogy ez ugye nem szimulátor. Tehát valamennyi balance/kompromisszum kell hogy legyen, hogy a tankok ne legyenek halálosztó terminátorok a gyalogosok ellen.
Kicsit olvass utána (gondolom katona nem voltál), hogy a tankok lövedéke milyen elven működik! -
lowzor
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Ez így jó, minden hülyegyerek azzal futkosna, ha könnyen lehetne vele irtani.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
de brooklynon miért teszik le??

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
De legalább nem a füled cseng.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nálam béta alatt volt ilyen, most teljes kiadással nincs gondom.
-
goccer
aktív tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Kés helyére tudod berakni a kalapácsot
-
Gainka
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nekem sem jön be, jol emlékszem hogy supporttal kell éleszteni?...vagy nem is ertem mi hogy van. xd
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
nincsnév007
üzenetére
mihez képest? a 2042/R6/cod féle mindenki vihet mindent káosz hiányzik?

-
prokxy
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
S(h)ame...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán legyél menő a fórumokon, hogy te 500-as vagy, pro pro pro játékos.
Azt 2 évvel később vettem meg, mikor bejött a thermal asszem' Ott 1 kör alatt meg lehetett a 100 killt csinálni hozzá...
Mondjuk szerverkeresőben nem néztem HC szerókat, viszont igazából nem értem a sok ilyen-olyan szerót, ami nem vanilla, kb. mindnél ott a restricted xp, meghogy mondjuk 150% a meccs befejezési xp, de semmiféle progressiont, assignmentet nem visz. 
FollowTheORI
IntelKiller7