- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Aventador91
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
csinálnak új bugokat amiket a következő patch javít
-
nanofocus
tag
az Early Access Beta augusztus 7‑én indul azok számára, akik kaptak kódot vagy részt vettek a Battlefield Labs-ben. A pontos időpont:
📅 2025. augusztus 7., csütörtök
🕐 1:00 AM PT / 8:00 AM UTC / 10:00 AM Magyar idő (CET)
-
-
Rony949
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hála az égnek ezt is megéltük...már csak a Ubisoft játékokkal kéne ugyanezt.
-
.LnB
titán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen, integrálva van. Valóban, a Steam ablakban kellett bejelentkeznem a kétlépcsőssel. Aztán kipipálni, hogy megbízható gép. Szóval valószínűleg többször nem kell megcsinálni majd.
-
-
Rony949
őstag
Az igaz, hogy a Steam-es verzióhoz nem fog kelleni az EA App? Olvastam valahol, csak nem tudom mennyire vegyem komolyan.
-
.LnB
titán
válasz
Laraxior
üzenetére
Én tényleg nagyon örülök, hogy ilyen szintű védelmet raknak alá. Én is tegnap kapcsoltam csak be a Secure Boot-ot, mert elég új a PC, és azt se tudtam, hogy mi ez, de ugyan így kérte nekem is, mint neked.
De ez nagyon meg fogja fogni a casual réteget. Kíváncsi leszek, hogy ez mellett ki fognak e tartani a fejlesztők. Mert ebből lesz ám lázadás. És elhihetitek, azok lesznek sokkal-sokkal többen, akik ezt be sem tudják kapcsolni, mert még Bios-t sem láttak életükben.
-
Lendova
őstag
Van Radeon 25.8.1-es driver a bétához és az ígéret szerint a crash is megoldott a 2042-nél.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Twitch drop lesz megint.
▪️ 1 Hour: Mimic Weapons Package.
▪️ 2 Hours: Landslide Soldier Skin.
▪️ 3 Hours: Shattered Vehicle Skin.
▪️ 4 Hours: Imperial Soldier Skin
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hogy?
-
Aventador91
őstag
hát ezen meghaltam
[link] -
Eversmann
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
És milyen?
-
-
IntelKiller7
Topikgazda
En mar jatszok.
-
Van már arról tapasztalat, hogy 3070ti + 7800x3d elég lessz hozzá 1080p@144?
-
Dtomka
veterán
Fegyverek listája elérhető valahol? Ace 23 benne lesz? 4 ben nagyon kedveltem és az AEK -et is.
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Amiről bootol a Windows, az milyen partíciós táblán van (MBR vagy GPT) ?
cmd segítségével meg tudod nézni, diskpart majd után list disk
-
3L1T3
addikt
Battlefield 6 - Közösségi frissítés - Nyílt béta és az út a megjelenésig
Sziasztok!
Ahogy közeledünk a Battlefield™ 6 korai hozzáférésű bétájához, amely augusztus 7-én, csütörtökön indul, majd augusztus 9-én követi az nyílt béta, szeretnénk egy pillanatra megállni, hogy visszatekintsünk az eddigi utunkra a Battlefield Labs keretében. Megosztjuk, hogyan alakítottuk át a visszajelzéseitek alapján a játékot, és mire számíthattok a jövőbeni játékmenetek és fejlesztések során, ahogy közeledünk a megjelenéshez.
A nyílt béta időszak alatt a Battlefield Labs egy rövid szünetet tart. Miután ez lezárult, folytatjuk elkötelezettségünket a visszajelzések és a folyamatos fejlesztés iránt ezen a platformon keresztül. Büszkék vagyunk a Battlefield Labs fogadtatására, és továbbra is figyelemmel kísérjük és reagálunk a játékosok visszajelzéseire és az adatokra a fejlesztés során.
Battlefield Labs visszajelzések és változások a nyílt bétára
Zárt vs Nyitott fegyverek
Nemrégiben megosztottuk célunkat, hogy összekapcsoljuk az új és veterán játékosokat a Battlefield élménnyel. Folyamatosan zajlanak a beszélgetések a korábbi osztályrendszerekről, beleértve a zárt fegyverek visszahozásának lehetőségét playlist opcióként.
A különböző játékstílusok támogatása érdekében fejlesztettünk egy funkciót, amely lehetővé teszi, hogy válassz a zárt és nyitott fegyver módok között – ez már a nyílt bétában elérhető lesz. A bétában elindítunk egy Zárt Fegyveres Hódítás playlistet, amelyben teljes XP fejlődést kapsz, így szabadon játszhatsz a saját stílusod szerint.
Mivel a nyílt béta a legnagyobb játékmeneteket kínálja eddig, bátorítunk mindenkit, hogy próbálja ki mindkét rendszert, és találja meg, melyik működik a legjobban számára.
Pályák és játékmódok
Figyelemmel kísértük a játékosok viselkedését és mozgását a különböző pályákon a Battlefield Labs során – például a Siege of Cairo térképen. Az ilyen adatok alapján több területet azonosítottunk, amelyeken változtattunk, hogy javítsuk a mozgás folyamatosságát és a harcok ritmusát.
Közvetlen változtatásokat hajtottunk végre a célpontok elrendezésében is: jobb fedezékek, módosított célméretek és kiegyensúlyozottabb dizájn mindkét oldal számára. Frissítettük a célhatárok vizuális megjelenését, és áthelyeztük a gépfegyvereket a pályán, hogy még jobb legyen a játékmenet.
A következő tesztfázisban még inkább az objektív elrendezések finomítására és a játékos visszajelzések alapján történő iterálásra koncentrálunk. További módosításokra számíthattok a végső fejlesztési szakaszhoz közeledve.
A Domination gyors tempójú akcióját mindig is szerettük, és kerestük a legjobb módját annak, hogy a revive mechanikát bevezessük ebbe a játékmódba – ez a Battlefield csapatjátékának egyik alapvető eleme. A pozitív visszajelzések után örömmel jelentjük be, hogy a revive bekerül új mechanikaként, ami extra stratégiai és csapatmunka réteget ad az élményhez.
Fegyverek
A Time-to-Kill (TTK) és Time-to-Death (TTD) témák gyakran előkerültek a közösségi visszajelzésekben. A ti visszajelzéseitek alapján kiegyensúlyoztuk a fegyverek sebzését, és kíváncsian várjuk, hogyan érződik ez a béta során.
Fejlesztettük a fegyver testreszabási lehetőségeket is. A felhasználói felületet átalakítottuk, hogy átláthatóbb legyen, és könnyebben látható legyen, mely fegyverek működnek legjobban az adott osztállyal. Ezek a fejlesztések segítenek abban, hogy megalapozott döntéseket hozz a felszerelésed összeállításakor.
Az osztályok közötti különbségek erősítése és egyedi fegyverelőnyök biztosítása érdekében bevezettük a signature fegyvereket. Ha olyan fegyvert választasz, amely illik az osztályodhoz, akkor exkluzív előnyöket kapsz, amelyeket más osztályok nem élvezhetnek. Például a Recon osztályon kívül senki sem tudja olyan hatékonyan használni a mesterlövész puskát.
A megjelenés felé vezető út
A visszajelzések feldolgozása és beépítése időbe telik, és bár a nyílt béta lehetőséget ad arra, hogy korán megismerd az osztályrendszert, ez még nem a végleges változat. A nyílt béta után további lehetőségek lesznek arra, hogy együtt formáljuk az osztályélményt a közelgő Battlefield Labs játékmenetek során.
Ma egy kis betekintést szerettünk volna adni abba, milyen további változásokra számíthatsz a nyílt béta után, ahogy közeledünk a megjelenéshez.
Támadó (Assault)
Bár a Támadó osztályt eddig is a frontvonalon harcoló medikusként ismertük, és a magányos játékosok kedvence volt, most nagyobb hangsúlyt fektetünk a csapatjátékra. Az újragondolt tulajdonságokkal és kütyükkel a Támadó osztály passzív előnyöket nyújt a csapatnak, ezzel ösztönözve az együttműködést és erősebb támogatást biztosítva a csapattársaknak.
Az Adrenalin Injector, amely korábban öngyógyító hatást adott, most már eltávolítja és ellenállóbbá tesz a vakító és sokkoló hatásokkal szemben, növeli a robbanásos és gyújtósebzéssel szembeni tűrést, valamint javítja a mozgási sebességet. Ezzel csökkentjük az önfenntartó képességeiket, és jobban megkülönböztetjük őket a Támogató osztálytól.
Az új Signature Trait a Commanding Presence, amely leváltja az Enhanced Mobility-t. Ez a tulajdonság gyorsítja a célpontok elfoglalását a közeli csapattagok számára, és gyorsabban kivonja a játékosokat a harci állapotból. Ezzel újabb lépést teszünk a Támadó osztály csapatközpontú képességeinek fejlesztése felé.
Jelentős változás történik a Támadó osztály kütyükészletében is: a Spawn Beacon új nevet kapott – Deploy Beacon –, és most már a Támadó osztályhoz tartozik, nem a Felderítőhöz (Recon).
Bár a Deploy Beacon hagyományosan a Felderítő osztályhoz tartozott, gyakran kihívást jelentett, mivel magányos mesterlövészek használták nehezen elérhető helyekre való visszatelepüléshez. Az áthelyezéssel tudatosan csapatjáték eszközzé alakítjuk, amely a frontvonalon való flanke-elést és összehangolt csapatmozgást segíti.
A Deploy Beacon korlátozott számú használattal rendelkezik csapatonként, és megsemmisül, ha a Támadó játékos újra ezen keresztül spawnol, így taktikai és korlátozott erőforrássá válik, nem pedig állandó előnnyé. Ez segít kezelni azt az aggodalmat, hogy a Támadó túlzottan a szóló játékra épül.
Bemutatunk egy teljesen új kütyüt is: az Assault Ladder. Ez a sokoldalú eszköz lehetővé teszi a csapatok számára, hogy korábban elérhetetlen területekre jussanak el, és a telepítési szögtől függően létraként vagy rámpaként működik. Ez egy erőteljes csapatjáték eszköz, amely lehetővé teszi a Támadó játékosok számára, hogy ne csak a saját csapatukat, hanem az egész csapatot vezessék akadályokon át, magassági előnyt szerezzenek, vagy meglepjék az ellenséget új módokon.
Mérnök (Engineer)
Örömmel fogadtuk a kiegyensúlyozott visszajelzéseket a Mérnök osztályról, különösen a járműharcban és robbanóanyagok kezelésében betöltött szerepükről. Kíváncsian várjuk, hogy a Mérnök kütyükészlet mennyire támogatja vagy pusztítja el a járműveket, és mennyire hatékonynak érzik magukat a játékosok közvetlen harcban. Figyelemmel kísérjük a teljesítményüket a nagyszabású csatákban, és várjuk a visszajelzéseiteket arról, hogy értelmes és jutalmazó-e a Mérnök szerep.
Támogató (Support)
Általánosságban pozitív visszajelzéseket kaptunk a Támogató osztályról, de néhány kulcsterületen aktívan vizsgáljuk a fejlesztési lehetőségeket. Kiemelten foglalkozunk a ellátóládák újratöltési sebességével, valamint azzal, hogy a Támogató signature fegyver buffjai mennyire járulnak hozzá a játék ritmusához. Célunk, hogy a Támogató játékosok elengedhetetlennek érezzék magukat a csapatukban, mind az utánpótlás biztosításában, mind a harci hatékonyság növelésében.
Felderítő (Recon)
A Felderítő osztály esetében lehetőséget láttunk a félrevezetés és szabotázs szerepének megerősítésére. Ennek érdekében újradefiniáltuk az egyik kiképzési útvonalat: a Pathfinder helyett most a Spec Ops került bevezetésre – utalás a Battlefield 2-ben látott lopakodó, robbanóanyagokra fókuszáló osztályra.
Ez az útvonal azoknak szól, akik a csapat lopakodó funkcióját szeretnék betölteni, ellenséges vonalak mögött működve, és információt szolgáltatva a csapatnak:
Spec Ops 0: Alap kiképzés, csendesebb kivégzések, halkabb mozgás guggolva és fekve.
Spec Ops 1: Felderíti a közeli ellenséges kütyüket (kivéve sprintelés közben).
Spec Ops 2: Fekvésbe menés gyorsabban kivon a harcból, és eltünteti a spot jelzést.Emellett a Felderítő osztály 3. szinten egy aktív képességet kap, amellyel UAV-t hívhat be egy megjelölt pozícióra, amely passzívan spotolja az ellenséget, tovább növelve a csapat helyzetfelismerését.
A Felderítő Signature Trait-je, az Aim Spotting, automatikusan spotolja az ellenséget, amikor célzás közben vagy. Ezzel teljes mértékben fel vagy szerelve az információs és elleninformációs szerep betöltésére.
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hát újra kéne húzd a windowst is.
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Annó én is win alól áltam át UFEI-re.
Disket kell átkonvertálni hozzá.
https://learn.microsoft.com/en-us/answers/questions/2337087/(article)convert-an-existing-windows-10-installati?forum=windows-all&referrer=answers
Előtte érdemes mentést csinálni. -
Imilenni
addikt
Esetleg azt tudja valaki, ha van hozzáférésem már a "closed" bétához is ami mindjárt kezdődik, akkor összekapcsolt EA és Steam fiókkal, Steamen keresztül is tudok majd játszani?
-
boogie84
veterán
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Igazából CSM-et ír a bios most néztem ,de ha átváltom bármire akkor nem bootol be.
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Röviden ? Windows újratelepítés (de én nem akarom elhinni, hogy ilyen modern gépen tényleg Legacy-n fut a Windows.
) -
boogie84
veterán
576.88 a minimum nV driver. Remélem ez is stabil még mint az 572.70 volt...
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Da baszki
mi a szart tudok ezzel kezdeni ? Eddig ezzel nem volt gond.
-
apollo12
veterán
valaki erre
?
nincs is fent, és már inditotam újra
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Most ezt nem mondod, hogy neked Legacy-be van telepítve a Windows ?
-
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
[link]
Itt képekkel együtt elég jól érthetően le van írva.
-
-
válasz
jozefgucci1
üzenetére
BIOS-ban Windows UEFI-re állítom a Secure Bootot.
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Miért nem frissíted a drivert?
-
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Hát ez kalapkabát, mindegy egy próbát megért.
-
Laraxior
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem tudom, nekem elég sok gondom volt az 5090-nél a rendszeremmel, tiszta kínlódás volt elindítani. Akkor kapcsoltam ki minden faszságot biosban, ami nem kellett.
Hát mondjuk ettől biztosan kevesebb csaló lesz, igaz
-
Valaki aki pró XSX-en pls segítsen már, hol találom én meg az Open bétát? Csak a 2 fő játék megvásárolható oldalát találtam meg, bocs de bot vagyok a konzolhoz

-
-
Dtomka
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
A csalásvédelem miatt már a BF2042 ben is kellett egyik update után.
Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6 - PROHARDVER! Egyéb hír -
Laraxior
titán
Secure boot mi a ráknak kell a játékhoz?
-
-
Szedem EA appról, kérdés az ,hogy korai hozzáférés lesz-e pl steamen is ha az EA weboldalon reedemeltem a kódot, szerintetek?
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Itt vettem komplett konfigot és ez volt benne, most próbálom eladni épp.
A terv egy Ryzen 9 5900 vagy 5900X esetleg 5900XT, attól függ mi lesz épp jóárban, miután ezt elvitték.
-
Dtomka
veterán
Ha ma megveszem a játékot az EA appban ma már játszhatok vele?

-
-
Még 3/(5?) nap.
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Én nemrég upgradeltem i5 7400-ról meg GTX1070-ről Ryzen 7 5700G-re meg 6700XT-re, többek között a BF6 miatt.
-
Jelenleg nincs, év eleje fele váltottam egy ilyen APU-s ITX megoldásra mert nem igen játszottam (előtte Ryzen 5 5600 + RX 5700 XT kombóval nyomtam), most meg nyilván nyomnám ezerrel.
Mondjuk nincs veszve semmi, egy kicsit erősebb tápot meg vga-t kéne vennem aztán mehetne a móka.#627 GoodSpeed: Szívesen!
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Köszi

Csatlakozás ehhez: Glacier Playtest
Ehhe , ezt nem láttam :XD
Közben begyorsult
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Jajjj úgy más, azt hittem az csak a proci és van mellé vga-d. Hát magában lehet kevés lesz, de ahogy néztem, nem túl vad a gépigénye, egy 3060-at már egész olcsón meg lehet kapni használtan és szerintem azzal elduruzsol, igaz nem maxon, de játszhatóan.
Nekem most a hétvégén eldől, hogy fejlesztek-e gépet újra, vagy mi lesz.
-
-
Nekem sajna nincs dedikált GPU-m, azért is írtam hogy nem hiszem, hogy jó élményt fog nyújtani.
Mondjuk 2042-őt toltam rajta de már ott is a dynamic resolution scale-t kellett használnom, hogy meg legyen a 60fps (nyilván egy mosott xar volt az egész, de így is tudtam elég szép meccseket menni
). -
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Direkt link? Mert én ezt nem találom

-
sZapu
csendes tag
Leszedve steamen illetve a menüt átnéztem. Most már csak a türelmes várás van
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
beers
addikt
Az elmúlt 2 évben nem fagyott le úgy a gépem, mint a bf6 indításakor!

Basszus ezt mire beállítom (billentyűzet) , két hét minimum......
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nekem is 5700G van egy 6700XT-vel, szerintem elegendő lesz, legalábbis remélem.
-
CptAdamica
veterán
Open Beta Rewards és mi kell a feloldásukhoz.
És lesznek Twitch droppok is, 30 percet kell nézni hozzá.
-
-
Pár napja jött nekem is az email, hogy Augusztus 7.-én tudom majd tolni (jó kis szülinapi ajándék
), csak hát most éppen gép nincs hozzá (szegény 5700G kétlem, hogy jó élményt fog nyújtani, de azért megpróbálom
). -
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na ready \o/
Van amúgy Balanced mód is Quality és Performance mellett.
-
Aventador91
őstag
Elvileg akinek ea play pro-ja van annak is lesz early access

Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

mi a szart tudok ezzel kezdeni ? Eddig ezzel nem volt gond.

Mondjuk nincs veszve semmi, egy kicsit erősebb tápot meg vga-t kéne vennem aztán mehetne a móka.
Közben begyorsult