Hirdetés
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hedon
tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Nemtom, hogy a BF3 vagy a BF4 még él-e, de a BF3 Minden idők... tudod. Meg a BFBC2. A 2042-ben az a jó, hogy lehet nosztalgiázni ezekkel a régi mapokkal. Biztos vagyok benne, hogy lesz ebben a BF6 (7?)-ban is régi map.
Ez a COD-os fluiditás nekem amúgy nem jön be. Ehhez kapcsolódik a mozgáson túl a recoil is, amit kisebbnek érzel, de a találatokat (vagy a sebzést) még nem ismerjük teljesen - mindenesetre kicsit kisebbnek érződik a recoil.
Engem ugyanúgy lelőnek a picsába, mint eddig, de az nagyon tetszik, hogy az első két napon már többet öltem, mint haltam. Egy ilyen öreg vassal. (A 2042-ben sztem 3x többet ölök, mint halok.)A recoil jó dolog, ez hozzá tartozik a BF-hez. Enélkül nem kényszerülnénk rövid sorozatokra, márpedig a valóságban is úgy szoktunk automata fegyverekkel érvényesülni. Ha valósághű, akkor pedig valósághű lesz a taktikánk is, amit alkalmaznunk kell.
És közelebb áll majd a hangulat is a valóságoshoz. -
gainwardgs
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ne add ki rá most azt a pénzt, nem éri meg, én már megbántam, nagyon gyenge lett szerintem, jó a 3-ik résznél jobb, de azt nem nehéz überelni
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
gainwardgs
üzenetére
akkor várok, szerencsére abban az életciklusban vagyok, hogy pénz, energia van, idő kevésbé
plusz megfontoltabban vásárlok, van pár eurós backlogom is vagy ~10 éve. -
BandiHUN
veterán
Én örülök, hogy bf3-4 feeling, mert nekem kimaradt, a többi rész megvan, viszont sok streamet néztem mostanában ezekről, de inkább ezt veszem meg... a 2042 meg hagyjuk. Számomra tönkretette a kontrolleres aimassist+norecoil, hogy egérrel fullos fegyóval se lehetett mit tenni. Itt most nem érzem, az üres fegyver recoilja olyan, mint a 2042 fullosa. Vagy csak én akartam "okosság" nélkül boldogulni ott...
Középtávon kb. lehetetlen volt lelőni bárkit. Itt a map is kisebb, jobban is adja. -
gainwardgs
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Mafiához vehetsz akármit, jó kis unreal 5, teljesen indokolatlan gépigénye van, ahhoz képest amit nyújt
Én most fejeztem be, hát hangulat nem rossz, de minden más igen.
Végén már iszonyúan repetitiv az összes küldi, gunfight eléggé meh, szerintem ez egy felkész produktum, lehetett volna még bőven hegeszteni.
Nekem egyelőre csalódás
-
Hedon
tag
Üdv!
7700K 1080 8GB 16GB Ram kis létszámú meccsekere tök jó lowban, nem gondoltam volna. 64 fős partikban azért előfordul lassulás.
Úgyis elcseszik, a de a következő vasra jó lesz.
Nekem a rendszer és a megjelenés COD-t idéz, a játékmenet meg régebbi BF-re, talán BF3-ra hasonlít. Tegnap kezdtem, most szálltam ki. Mivel béta, kevés a cucc, meguntam.
Ja, át kellett konvertálni a rendszerindító partíciót GPT-re, hogy engedélyezni tudjam biosban a biztonságos rendszerindítást. (Ami meg szétcseszte a helyreállítási partíciót, amit meg nem volt erőm rendbe tenni.) Tehát szopással indult.
A blogomat olvastátok, bocs

-
Laraxior
titán
.
-
bozont
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én most azt csinálom, ha védekező oldalra kerülök egyből quit, csak akkor maradok a támadó csapatban vagyok. Így már 14 megvan a 15-ből. Mikor előbb írtam, még 1-nél jártam.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Attack heli.
Liberatio Peak
C-rol Stinger, Nato HQ-ra. Meghaltunk. 😂😂😂😂 -
BandiHUN
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Jobbak a hangok, mint a Delta Force-ban, és mégse olyan, mint a cod, hogy ha kell, ha nem, teszek hangtompítót, mert egyszerűen zavaró a fegyverek hangszíne. Érződik az "erő", de semmi felesleges dübörgés(2.1 hangfal, lineár beállítás), teljesen átélhető. A terep meg nem olyan mesterkélt, mint a Deltában, hát volt, hogy nézelődtem...
Szerencsére a hátulról bekerülősdi most még jól működik, sok mászható pont van, sok az útvonal. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lendova
őstag
-
BandiHUN
veterán
Nos, én is letoltam pár karikát... hát instant get.
amd 3600-as proci 4.2 Ghz, +3050 OC, high, full hd, árnyékok levéve, DLSS balanced, vajsima 70-80 fps van, semmi akadás, tearing, a stat szerint ez egyenletesen terheli is a cpu-vga-t... én nagyon elégedett vagyok, persze hangolok még egérérzékenységen, keybinden, de azért sikerült azt csinálni, amit akartam, nekem a TTK se volt rossz, főleg a default medic AR-el, ami gyenge, M4 kiderül persze. Mindenben jobb, mint a Delta Force, bár az most nagy kedvencem, de mire az kifullad, megjelenik a játék, lehet day 1 kezdeni

-
pandras83
őstag
Az a pálya maga a pokol 64 játékossal. Az első meccs alatt még élveztem a látványt meg a hangulatot és talán még a zúzást is, de hamar elköszöntem. 16v16 hardcore módban jó lesz majd, de addig kizárt. Az erőltetett auto eye adaptation effekt teszi igazi pokollá az egészet, nem látni se ki, se be.

más: Az egyik legbetegebb frag, amit láttam. Directed by Micheal Bay.
-
omfgk
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Azt azért tessék belekalkulálni ,hogy egy bolti 7600x már 70k.
Ez hozza az 5800X3D-t.Tehát az új platformra kapásból lesz +30k. A régi meg nyilván eladásra.
-
Ellia
addikt
válasz
Devilstudio
üzenetére
Menj rá a játék fájlainak ellenőrzésére/javítására. Utána jó lesz.
-
Rony949
addikt
Kit kell leszopjak hogy a matchmaking berakjon végre egy Closed Weapon Conquest-be? Most lenyomtam három Breakthrough-ot egymás után, mikor meg végre conquest-et adna, akkor meg berak Empire State-re (instant quit).
-
Chosen
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
5600X -> 5700X3D váltás friss tapasztalatok:
Eddig nekem megérte, de nem a BF6 miatt.
Éppen múlt héten váltottam, így még kicsit ezzel is, azzal is játszottam a bétát. BF6-ban én őszintén nem vettem észre masszív különbséget egy RTX 4070 mellett, ~High beállítások és ~1440p környékén. Úgy tűnik, hogy bőven VGA limit van.
Nem mondom, hogy rettenetesen tudományos teszt, de érzésre 5600X hozott kb 110-130 FPS-t, 5700X3D pedig 130-150-et. In-game ebből én nem érzek semmit.
DE! Én CS2 miatt váltottam és ott brutális a különbség, össze se hasonlítható. Kb 150-190 FPS-ről (5600X) ugrottam fel 300-350 FPS-re (5700X3D). Megduplázódott kb az FPS-em, mintha egy másik játékkal játszanék.
Összességében nekem simán megérte a váltás, az összeg amit rá kellett dobnom teljesen baráti egy komplett lap+ram+cpu+cooler cseréhez képest. Így AM4 kimaxolva, nyugodtan alhatok, hogy ennek ez a vége és ha most elfogy, akkor már fixen csak egy lépés van hátra.

A héten jött hír, hogy beszűntetik az 5700X3D gyártását is, akinek ez a teljesítmény elég, én bátorítom, hogy lépje meg az ugrást. Feleges azért AM5-re váltani, hogy egy rakás hercehurca után pont ugyanott legyél teljesítményben. Ha több kraft kellene, az más tészta, akkor simán van értelme már most platformot váltani.
Az 5800X3D árai az egekbe lőttek ki mióta nem kapható, ezt is addig kell venni, amíg lehet...
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Én annyit szenvedtem vele, már nincs rá dedikált playlist, csak a custom search, aztán mindig betesz védekezőnek, vagy a játék legvégére...
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
CptAdamica
üzenetére
Elso nap megcsinaltam 1 ora alatt.
-
CptAdamica
nagyúr
Ez a foglalj el 15 szektort BT vagy Rush módban mekkora egy ótvar feladat...
-
Undorító ez az AK205, hát mit lehet lőni vele
-
válasz
Laraxior
üzenetére
Szintén ugyanilyen széles monitorom van, de engem néha már zavar, hogy a széleit nem látom át a játéknak.
Munkára tökéletes, 5. éve használok 49"-es ultrawideot, de először ez az a játék, ahol zavarni kezdett, hogy túl pörgős az akció és nem látok át mindent egyszerre.
-
bozont
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Az is idegesítő pont ez miatt, hogy automatán lespawnol kezdésnek. Mire végzek a loadaouttal már simán az első pontoknál lehetne leéledni.
Amúgy jó hogy van challange rush és breakthrough foglalásra, csak a játékmód hiányzik. Ha néha all-out warban van olyan map akkor vagy védekezek, ha nem akkor meg a csapat gyenge.
-
Laraxior
titán
Amikor vége a körnek és mutatja a scoreboardot meg a nyereményeket, akkor nem lehet valahogy a loadoutban matatni? Hogy ne kelljen akkor amikor elkezdődik a következő kör... mire befejezem az első pontok el is vannak foglalva
-
sZapu
csendes tag
Hát no.Csütörtökön délután mentem utoljára egy karikát vele akkor még semmi gondom nem akadt, gondoltam egyet akkor most leülök és játszok egy két karikát és akkora ALT + F4 kombinációt vertem a játékra, hogy szegény billentyűzetet sajnáltam... Olyan szinten talicska a hitreg, hogy már azt hittem én valami bábu lennék nekik, de ellenem szinte mindenki egy acélember lenne, mert alig tudtam őket likvidálni...
Azért ezt minimum ki kell(ene) javítaniuk megjelenésig, mert ha nem akkor lesznek gondok.
16 órát belefeccölve elvonul a pihenőjére. Remény hal meg utoljára de ha van esze a fejlesztői csapatnak akkor szeptemberben is tarthatnának egy tesztet a kijavítások után. -
Rony949
addikt
válasz
Devilstudio
üzenetére
Steam/EA Play/PC reset megvolt gondolom.
-
Veiled Bride
őstag
válasz
Devilstudio
üzenetére
Nálam rendben van. Ott vannak a játékmódok és simán lehet játszani továbbra is.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Devilstudio
üzenetére
Frissítésed nincs? Akkor szokott eltűnni.
-
Devilstudio
tag
Belépek a játékba, de csak a BULETTIN menü fogad, hova lettek a játékmódok vagy most mi van ezzel?
Már vagy 5 x próbáltam ma játszani, de semmi, ugyan az fogad. -
bul07
nagyúr
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Ó ott csak fel kell menni egy csúcsra és felváltva lehet hol a repülő dolgokat lődözni, hol a pálya másik felén lévő páncélosokat.
Főleg ha van egy kempingelő squad társ ott fent, és mikkor kifogy a rakéta jön a öngyilkosság, újra leéledve egyből ott van a rakéták armadája
-
Laraxior
titán
válasz
Enigma1945
üzenetére
Megy ammég'
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Helivel még az a katasztrófa - legalábbis Liberation Peaken - hogy az egyik oldalon még el tudsz tűnni a rakéták elől, ha lehúzódsz a fennsík alá, a ködbe, viszont ha a másik csapatban vagy, állandóan be tudnak mérni, hiába viszed le akár a földtől 1 méterre.
-
Enigma1945
őstag
sziasztok
ennyi volt a beta?
nekem nem jon be semmi
-
Rony949
addikt
Volt már ennél szorosabb meccsetek?
-
Rony949
addikt
válasz
pandras83
üzenetére
"20%-kal lassabb gyógyulás (medkit nélküli auto self-heal). Jelenleg telepumpálnak ólommal, félreállok, kiköpködöm a töltényeket mint a meggymagot ás már zúzok is tovább. Nem lenne mindenki olyan bátor, kicsit lassulna az egész játék."
Ezzel annyira egyetértek. Már-már feleslegessé teszi a medic szerepét. -
-
pandras83
őstag
3+1 dolog tudta volna tudta volna igazán jobbá tenni a bétát
- 20%-kal lassabb gyógyulás (medkit nélküli auto self-heal). Jelenleg telepumpálnak ólommal, félreállok, kiköpködöm a töltényeket mint a meggymagot ás már zúzok is tovább. Nem lenne mindenki olyan bátor, kicsit lassulna az egész játék.
- Unlocked és locked class meccsek a főmenüben és a pálya/mód keresőben egyenrangúan megjeleníteni.
- Nem egy közepes méretű és három zsebkendőnyi map, hanem egy bazi nagy, egy közepes és egy clusterfuck kellett volna.+1 - Full 3D spotting system rework. Semmilyen autospotnak nincs helye ebben a játékban, a villogó-virító piros háromszögeket is diszkrétebbre venni. BC2-BF3 érában ezt nem gondolták túl. Ez jelenleg easy mode. 3D spotting for dummies.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Az is rossz benne, hogy a javítást csak akkor tudod alnyomni, ha már full lowos. Akkor meg már túl késő..
Tegnap Peak-en próbálkoztam a helivel, ha alacsonyan szálltam, stinger+gyalogság+ felettem a heli darált.
Ha magasan, akkor stinger+ jet+ heli.
És így születtem ezek az 1 percig repülök játékok...
-
omfgk
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen, a Heli-nek szerintem több flare kell.
A Jet elég gyors ahhoz ,hogy kihúzzon a range-ből. És így tud körözni. Berepül, ledobja a bombát, kilövi a rakétát a tank-ra, bemérik, flare, pucolás.
Heli ugye nem lehet ugyanilyen gyors, tehát több flare.
#2349 goccer : Helyette most marad az Assault-nak az M4 vagy M417 és Sniper.
És egy launcher még. A biztonság kedvéért.
Brutál OP.Ez lett a Hero class gyakorlatilag.
-
goccer
aktív tag
Most a casual emberek 10 óra játék után milyen classokat választanak azzal sokat nem foglalkoznék. Egyébként a nyitott fegyverek miatt Breakthrough / Rush-ra hihetetlen op-k a recon gadget-ek, ha mellé egy assault riflre-t raksz be. De rajtam kívül nem sok embert láttam ezt csinálni még. Meg is van az eredménye a win %-omban az elmúlt napokban.
Az meg teljesen nonsense amit írsz hogy az engineer classt kikukáznád és assaultnak adnád még pluszba anti vehicle cuccokat, Wtf. Minden modernkori bf-ben volt és lesz engineer, nehogy már a bf1 legyen a követendő, ahol még lóháton kellett lövöldözni
-
omfgk
veterán
Egyébként ezért nézek furán azokra a hsz-ekre, amikben tank buff-ot kérnek az emberek reddit-en.
Nem. Ameddig egy tamagocsi is el tudja vezetni őket, addig nem lesz buff.Repcsiknél inkább. Ott most tényleg izzadniuk kell ha minden rakétát el akarnak kerülni.
De a tankoknak egyelőre lóf@sz jár, nem buff. -
omfgk
veterán
válasz
torma1981
üzenetére
Az ,hogy a tank splash damage és az rpg splash damage ilyen alacsony, a balance miatt van.
Továbbra se tudták ezt a fejlesztők megugrani.Tőlem például lehetne a tank tripla ilyen erős, de akkor tényleg kelljen hozzá skill is.
Kezdve azzal ,hogy nincs third person camera. Egyáltalán. Csak belső nézet.Ez a tank lényege. És pont ez vész el. Nagy HP, nagy armor, nagy tűzerő, de könnyű flankelni. Na meg ez a - több engineer fekszik rajta hátul és spamolják a javítást... vicc.
Ha az RPG splash damage nagyobb lenne, akkor a rakéták számát kéne visszavágni. így is durva az explosive spam.
Egyébként a recon-t is könnyedén lehetne fixálni.
Egyszerű. Nincs sweetspot, de cserébe 20 méterig 1 hit kell.
Eredménye az ,hogy távolra kell némi skill (fejre kell célozni), és ösztönzi a snipereket arra ,hogy közelebb merészkedjenek. Mert közelre is van esély.Persze ez mind vágyálom. Mainstreamnek készül a rész.
Ha ezt felrúgnák, akkor rengeteget lehetne ezen még csiszolni.
De a sweetspot marad. -
Rony949
addikt
Én vagyok béna, vagy a késelés valóban kifejezetten nehéz? Több alkalommal próbáltam már valakit leszúrni (hátulról) és a karakterem csak megdöfte, ami ugye nem instant kill.
-
torma1981
veterán
Háát jobbak kisebb csomagok valóban.
Kicsit fura nekem is. Szerintem jó ez Class system. Nincs vele baj. Max lehet kicsit variálnak vele. Szerintem a sebzés kicsit alacsony most mindennek. Főleg a tank, stb. Nevetséges. Amúgy ahogy olvastam lesznek nagy pályák is. Igazi tankos, helikopteresek. Nem szeretem ezt a zsúfolt pályákat, ahol sokszor azt sem tudod mi merre van. 
Tank meg a hegyi pályán a legfontosabb, de sokan azt sem tudják merre menjenek. Ha javítanak folyamatosan, simán fel lehet tartani az ellenséget. De pl valahogy a BF2-ben sokkal masszívabb volt a tank. Meg, ha szerelővel voltál akkor simán lehetett javítani a másik tankot amikor bent ültél. Elég masszív kis sereg volt.

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Rony949
üzenetére
Nem hat. Csak kevesebben adtak hangot ennek, es ezeket a hangokat os kevesebben ertek el.
BF V-nek pl ilyen szamok mentek anno.
most ennek a duplajat hozza a steam lazan. Es az 500k-ba nincs benne az EA Play, PS5, Xbox jatekosszam.
De a BF1-ben is megjelenes utan 1 millio felett volt az ossz jatekos egyszerre.
Nagyot ugrott a jatekos bazis. Sokkal tobb a kritikus is. -
omfgk
veterán
Persze jön még gondolom class-onként jó pár gadget, de a gerince a class system-nek marad.
De egyszerűen az 1-1 Assault, Support, Engineer és Recon, egy csapatként mozogva egy vicc. Nem működik.Igazából onnantól ,hogy a Support-nál van a medpack is, onnantól ez el lett szarva. Innentől lavina ,hogy a maradék ,hogy van szétosztva.
-
omfgk
veterán
Nekem egyelőre bejön a játék. Persze rengeteg kisebb javítást igényel.
Ami viszont nem tetszik, az a jelenlegi class leosztás.
Én visszatérnék a BF1-es class-okhoz.Supportnak ammo és maradhat az a mobil fal.
Engineer kuka, helyette Medic, medpack és mehet a mostani Assault féle launcher, választható lövedékkel. Explosive, vagy dupla annyi smoke (nyilván azért ,hogy ösztönözze az embereket arra ,hogy inkább a füstöt vigyék és a játékmenetnek is jót tenne).Assault-nak meg mehetne az RPG és a föld-levegő rakéta. Meg persze ő kapná a javítót (de itt nyitva hagynám ,hogy support-nak inkább).
Recon maradna így.Egyszerűen totál szétesik jelenleg a balance kisebb módokban.
12v12 Rush az kb 70% Assault, 30% Support lesz.A BF1-ben ezt kb tökéletesre csiszolták.
Talán a játékmechanika ami a legjobban hiányzik, az a kis medpack-ok és ammo packok dobálgatása.Fura ez a körbeüljük a supply bag-et szeánsz...
-
Veiled Bride
őstag
Igazad van szerintem. Mondjuk a bf4 bétában a shanghai pálya sem volt egy caspian méretű map de mégis lehetett érvényesülni tankkal. Itt a szűk utcák miatt csak akkor van esély ha legalább ketten javítanak folyamatosan. Nem is a mapok méretével van a fő probléma hanem a felépítésükkel. Ezek infantry mapok lényegében. És ahogy írtad aknák még nincsenek is. Tegyük hozzá hogy mondjuk reactive armor sincs. A légijárművek sem zavarnak sok vizet, kb a meccs kimenetele szempontjából lényegtelenek. Én azt mondom hogy várjuk meg a véglegest, a 2 hónap alatt még sok mindent módosíthatnak. Valahogy meg kéne találniuk az arany középutat. Elégedetlenkedők mindíg is lesznek mindkét oldalon.
-
Gainka
őstag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Saját tapasztalatom nincs, viszont rengeteg "anyagot átnyálaztam" legföképp Bf 2042-vel, mivel félkonfigot nekem is ujitani kell. Szerintem megéri váltani, fel nem irtam de ugy szemre 40-50%-ot hozott 2042-ben az x3d, és a +2 mag alpbol.
#2329bul07
Csak annyit kellene megérteni hogy ez egy béta teszt.Ha nekem kellen levezényelnem egy uj multi fps beta tesztjét, 2 kis mapon egymásnak ereszteném az embereket, nem sétáltatnám a határba. Minél több interakcio annál többminden kiderül. Ha be van tervezve még egy béta teszt, motivácio gyanánt adnék még egy map részletet.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Kontrafake
üzenetére
japp, alzán egy százas
én is qhd-ban tolom.
-------------------------------------
-
Kontrafake
lelkes újonc
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én is az 5700x3d-re váltást tervezem 5600x-ről. Úgy néztem videókban, hogy egy jó vga-val 200 körüli fps-t is tud 1440p felbontáson, szóval bfhez bőven elég.
-
Dtomka
veterán
válasz
Rony949
üzenetére
Látom nem keveset fáradoztál

Az ember ilyen, mindig sír valamiért... De ha a tökéletes játék el is készülne akkor is lennének akik abba is bele tudnának kötni.
Én nem a mapok méretére írtam hanem:
"Akkor még nem volt divat ez a "BF egy COD lett" szöveg."
Kevés jármű és ezáltal gyalogságnak kedveznek a mapok. Na de igen olvasom a map méretébe is belekötnek páran. De ez még mindig a BETA, és a nagyobb pályák a végleges játékban lesznek benne.
Azért a kis mapokon is el lehet bóklászni, hiszen épületekbe is be lehet menni. Ja, igen a tetőre is, és tök jó. Remélem így marad. Mert miért kellene ezt is kiszedni\offolni? Ez egy harcmező, és a katonák a tetőkre is képesek felmászni ha egyeseknek hihetetlen is.
Remélem lesz HC mód hiszen úgy az igazi.
Messze van még okt. 10. (majdnem várhatunk 2 hónapot)
Nekem már hétfőn hiányozni fog a BF6.
Mindenkinek jó játékot kívánok!
-
Rony949
addikt
Hááát...ez nem teljesen igaz hogy "akkor még nem volt divat":
Szóval régen is ment a sírás, csak talán nem akkora mértékben mint ma. Meg ha jól emlékszem 2011-ben kezdett el népszerűvé válni a YouTube, akkoriban még nem voltak streamerek, meg nagy videósok akik megmondták a "tutit" a milliós követőiknek.
-
Mr.Csizmás
titán
halp: 5600-ról 5700X3D-re megérné váltani? ok, hogy ~60k ráfizetés, de AM5-re váltani nem tervezek (ugye egyből cpu+mb+ram vásár, repülő szárnyaspénz emoji), mert nem vagyok akkora actual gamer, és a backlogra bőven elég az AM4, csak a BF6 miatt upgradelnék, főleg ha visszajön a vidikari (vagy ára) gariból.
-
Rony949
addikt
válasz
Kontrafake
üzenetére
Én azt betudom annak, hogy challenge van hozzá. Még én se fejeztem be a spottolásokat.
-
válasz
Kontrafake
üzenetére
Igen bizonyos mapokon a tető tele van velük ,de valami gusztustalan mód. Remélem ezzel csinálnak valamit , jön javítás-
-
boogie84
veterán
BF1-ben sztem nagyon jok voltak a jarmuvek.
Igaz amit itt irnak,h azok is nagyobb palyak voltak + azok a tankok sokkal kisebbek.
Varjuk meg h mi lesz a megjelenst kovetoen. Sztem sokaknak befolyasolo tenyezo vasarlaskor h mennyi olyan palya lesz ami felidezi a BF3-as (tobb jarmu) jatekmenetet. -
bul07
nagyúr
Már bocsánat milyen jogon küld ell bárki bárvova bárkit, ezen a fórumon.
Én se írom hogy aki gyalogos harcot kedveli menjen cod-ot játszani, és ne csessze szét a bf szériát azzal hogy tapsikol hogy csak a gyalogosok érvényesülésének.
Még bf1 városi pályáin is megtudták oldani hogy a tankknak legyen súlya a pályán.
Itt ennek nyoma sincs, és még nincs is benne a játékba az összes páncélos elhárító, mert akna még biztos lesz, és ki tudja még mi.
(ha marad így a városi pálya akkár a elzárt területen lévő jármű éledési pontott is meg lehetne szórni aknával, olyan kicsi a pálya)A régi jó BF-ben volt súlya a járműnek, repülőnek,(BC2, BF 3-4, még talán a BF1 és BF5 is valamenyire) most a gyalogosok nem menekülnek a páncélos előll hanem támadják, annyira nem számítanak.
És volt a pályán, nem egy és nem kettő. Persze volt gyalogos pálya is és jó is volt az, de a bf nem ezzel alapozta meg a nevét hogy csak gyalogos harc.
-
bul07
nagyúr
Conquest
Beül az ember a járműbe ha már kicsit előrébb van akkor száz felől jön a rakéta.
Na a hegyesfalus pályán meg a lenti pontok esetén a leéledő tankot is lehet lőni rakétával, a pálya szinte másik feléről. Hát kösz
És ha nincs egy "balek" aki javít a járműnek semmi esélye. És mostanra aki akarta megszerezte az ezért járó dolgot, és így már nem is javítanak.Pályák csak és kizárólag gyalogos harcnak kedveznek, nincs olyan része a pályának ahol kicsit is előnybe lenne a jármű.
És nem a egyes kivételes esetekről van szó amikkor egybites az ellenfél és rá se lőnek a járművekre, és lehet aprítani a gyalogosokat. Mert van ilyen, és akkor hú tarolt a páncélos jármű.
Légi járművek
Vicc kategória, semmi ráhatása nincs a játékmenetre
Jet vagy mifene gyalogságra nincs hatással
Helikopter se ha van aki akár egyszer is elkezd rá lőni légvédelmi rakétával, mert akkor egy gyalogos katona is eltudja zavarniÉs a pályák majd felét már láttuk
Ez így egy bf köntösbe bújtatott cod
-
bul07
nagyúr
Hogy ebben a nyomorúságban alig van jármú nem igaz.
Conquest pályákon sincs, vicc az egész
Egy egy cod így nem igazi bfRush mód még mindig nincs, bár ez is igazi cod szintű gyalogos öldöklés
-
Dtomka
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Moderáld magad senki nem kíváncsi az ilyen alpári stílusra.

Ilyen trágárkodásért már minimum 1 hét kitiltás járhatna, mert egyesek mit meg nem engednek maguknak, szégyen.
Ja és nem kell ezek után személyeskedni én sem tettem csak szóvá tettem, hogy viselkedj. -
Rony949
addikt
válasz
Kontrafake
üzenetére
20 órám alatt eddig eggyel találkoztam. Az ellenfél csapatában volt és még így is veszítettek.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
dettó nekem is, múlt héten volt hsz-em erről, és IntelKiller válaszolta, csak elfelejtettem beküldeni.
-
Kontrafake
lelkes újonc
Ea app nem számolja, de rengeteg órát beleraktam a bétába. Én még nem találkoztam gyanús játékossal.
-
válasz
torma1981
üzenetére
Én ma már kikapcsoltam volna párszor, aki gyanús az általában konzolról játszik, codos chronus prók megszállták a BF-et, milyen fura, hogy megfordult a világ, annó a PC volt a csalások mekkája, most meg a konzolos csalások mennek nagyot
-
torma1981
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Az miért baj amúgy?
-
AsakuraDave
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az k.rva furcsa mert nekem rohadtul nincs ilyen opcióm

Ha PC -sként ez fix akkor tövig bekaphatják és -1 vásárló

-
duckload
aktív tag
A beta után bf eztek valamelyik résszel amíg jön a megjelenés? Most elkapott a hangulat, de nem tudom melyikbe érdemes addig is beugrani.

-
torma1981
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
A sebzés elég vicces.
Tankkal ha telibe lövök egy embert akkor hal meg. Amúgy csak sebződik. Elégé kiábrándító. De már most látszik jó tank+ javítok eléggé győztes csapat. Sokan nem látják. De komplett támadást fel tud tartani jó helyre telepített tank, stb.
-
CptAdamica
nagyúr
Tegnap volt amúgy, hogy eltaláltam a helit tankkal, de csak csattant rajta a lövedék és nem sebzett semmit, ez egy ízig-vérig Battlefield játék lesz!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
[link] 8700k + 1080TI
-
Rony949
addikt
válasz
Enigma1945
üzenetére
A 2600X egy hatalmas CPU bottleneck. Mintha Trabant abroncsokkal vezetnél egy Ferrari-t...
Szóval javaslom hogy a barátod újítson be egy 5xxx-es szériára ha AM4-ben akar maradni.
-
Veiled Bride
őstag
válasz
Enigma1945
üzenetére
Iszonyat cpu limitje van.
-
gainwardgs
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
2600x a gond, az nagyon kevés, 5070 mellé
kicsit "túl" optimista a barátod 
Eléggé cpu igényes a bf6
-
Enigma1945
őstag
Az nem jump glicher volt?
van valami masik neve is zuzu vagy mi?! fhu de utaltam! csuszik a foldon szabalytalanul alig lehet leloni! itt is csuszkalnak loves elott folyamatban, minden sarkon, fhu de utalom ezt, bar itt nem olyan, mint a 4-benmas: sracok, baratom ma vett egy 5070 kartyat, de a jatek nagyon akadozik neki.
a kartya hibatlan, mas jatekokban nincs baj, itt meg szabalyosan le esik az fps. fhd-ban tolja, ryzen 2600x van melette. lehet az lenne a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Házimozi belépő szinten
- GTA VI
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És közelebb áll majd a hangulat is a valóságoshoz.
plusz megfontoltabban vásárlok, van pár eurós backlogom is vagy ~10 éve.
Középtávon kb. lehetetlen volt lelőni bárkit. Itt a map is kisebb, jobban is adja.
intel konfig erősen throttlingolva van 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amd 3600-as proci 4.2 Ghz, +3050 OC, high, full hd, árnyékok levéve, DLSS balanced, vajsima 70-80 fps van, semmi akadás, tearing, a stat szerint ez egyenletesen terheli is a cpu-vga-t... én nagyon elégedett vagyok, persze hangolok még egérérzékenységen, keybinden, de azért sikerült azt csinálni, amit akartam, nekem a TTK se volt rossz, főleg a default medic AR-el, ami gyenge, M4 kiderül persze. Mindenben jobb, mint a Delta Force, bár az most nagy kedvencem, de mire az kifullad, megjelenik a játék, lehet day 1 kezdeni

Belépek a játékba, de csak a BULETTIN menü fogad, hova lettek a játékmódok vagy most mi van ezzel?

FollowTheORI