Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
Egyrészt, másrészt a DLC pályák fele simán felejthető volt, legalább is az alap pályákon kívül kevés DLC pálya van, amire emlékszem.
#9965 Pro!Petya
BF5-be is sajnos kár lett volna már pazarolni az erőforrást, már kábé akkor halott volt a játék, amikor megjelent a trailer és voltak benne nők, meg protézist viselő nők. Másrészt a sok sírás miatt ott is elbarmolták az egész fegyver balanszot a végére.BF6 jó game lett, nem tökéletes és bugos, de bőven van benne potenciál a jövőre nézve. Én is tudnék felsorolni egy raklap hibát, ami nem tetszik benne, de minek verjem a seggem a földhöz, amikor a karácsonyi szünetben mindenhol szabadságolások vannak és tuti nem nyúlnak az ünnepek alatt a játékhoz. Az más kérdés, hogy a DICE-nak is elkéne engednie ezt az ünnepi szezon előtti startot, mondjuk most valószínű nem volt más választásuk, mert ha a GTA6 idén jelent volna meg, akkor tavasszal kapjuk meg, de mivel tavaszra volt ígérve a GTA6 így gondolom 1 évet nem akartak várni az indulással.
#9958omfgk
Az extraction shooterek is addig lesznek népszerűek, amíg a játékosok nagy része rá nem jön, hogy 1 wipe-ig élvezetes, aztán ugyan azokat csinálod újra és újra és újra és újra. -
-
Na ja van ilyen sorry lemaradtam viszont én is ezen az állásponton voltam mint sokan mások is és szerencsére olyan vezetőt raktak oda aki nem inkompetens hallgat a játékosok igényeire:
Following the response to 2042, EA launched "Battlefield Labs", a closed-access worldwide playtest for Battlefield 6, allowing DICE to collect feedback from players and make gameplay adjustments.[19] Battlefield 3 (2011) and Battlefield 4 (2013), described by Zampella as the "heyday" of the franchise,[20] were cited by the team as their main sources of inspiration, and the team added that the game will have a "serious" tone.[21] Battlefield: Bad Company 2 (2010) influenced the creation of the "Tactical Destruction" system,[22][23] and the team made an intentional design choice to prevent players from destroying all buildings in a map.
-
Eversmann
aktív tag
Basszus
Ez most hogy... "Vince Zampella 2021 óta fogta össze a Battlefield-játékok fejlesztését, és a 2042 kudarca után az ő vezetésével született meg a Battlefield 6, ami az idei év egyik legjobb játéka lett."
Nyugodjék békében
-
Mivan??? Mivan?????????????????
Ilyen nincs b+
Tinédzser korom kedvenc FPS-e a COD2 volt, utána az egyetlen FPS ami teljesen berántott az a Titanfall 2 és most a Battlefield 6. Sose voltam egy nagy FPS fan de a Zampella féle gyors gunplay, a bunny hop, vagy az ahhoz szükséges térden becsúszás mindig berántott és a sound design is eszméletlen mindig ha ő a gaming director. Ráadásul 3 gyereke van...
Hát bennem még ismeretlenül is egy világ tört össze. Ezt a játékot is csak miatta vettem meg, mert tudtam hogy úgyis Zampella íze lesz, a BF név csak az aktuális körítés.
Kíváncsi leszek mennyi ideig marad olyan a game mint most...
Nyugodj békében Vince!! Nagyon sok boldog órát okoztál sokunknak! Karácsonykor laposomon elő is kapom a Titanfall-t.
-
-
-
Bitosíthatlak, hogy escalation és breakthorugh módokban is gyakran futni ilyen arcokba.
De a kedvenceim továbbra is:
- A magányos farkasozó magukat heal-elő support-ok
- A félős játékosok, akik tankba vagy jeep-be pattannak, majd az első kanyar előtt megállnak és nem mernek továbbmenni
-
Én engineer vagyok multiban is meg BR-ben is, instant 2 rpg van nálam mindig, ezért mondtam ,hogy ha nem szednek le közben akkor kiszedem a tankot, amúgy kb 10 winem van eddig ha jól számolom, de hiába van sok eszed ha a nyitott területen közre fognak, ott kidobhatod az iq tesztet

-
Dehogy easy, általában többen veszik körbe, nem egyedül megy, ahhoz piszok nagy szerencse kell ,hogy oda tudj menni és feltudd rá tenni a kitet, nekem sosem sikerült, viszont rpg-vel már lőttem ki, ettől függetlenül amiről én beszélek az egy teljesen más történet, a pálya karakterisztikájából adódóan amikor futsz a nagy nyílt terepen és egyszer csak egyik oldalt ott a 2 sniper a másik oldalt meg egy squad tankal, akkor ott vége is van a történetnek, nem tudsz hova menni, a másik logikai bukfenc a kocsi, beszállsz de annyi fal meg árok meg törés van a pályán, hogy 50 méternél többet nehezen mész vele, szinte használhatatlan nagyobb távolságra, futnod kell, bárki is tervezte ezt a mapot az egy kókler volt, steam értékelések sem véletlenül olyanok amilyenek, a sima multi meg jó lenne a siege map az olyan szinten hangulatos és gyönyörű, hogy nekem map ennyire utoljára cod4-ben tetszett, de akkor még mindig ott a szar hitreg ami miatt nincs kedvem játszani :/
-
Respect, én is ilyen K/D-t akarok

Kérdés, mert nálam nem működik: Nálatok mindig a karaktereteket mutatja "Profile" alatt, másnál is ezt láttam nálam miért mindig a fekete Recon-t mutatja?
Szerk.: Gugliztam kávé közben:
"To change the class shown in your profile in Battlefield 6, you need to go to the "loadouts" or "customizations" screen, select the class and operator you want to feature, and then choose the "Highlight on Profile" option, which is usually located in the bottom-left corner of the screen. "
-
Én megvettem a BF Pro-t, de nekem sincs meg, életem legjobban elköltött 30€-ja volt ez.
De azok után, hogy nálam már egy challenge-et sem azámol, meg sem lepődök.
17/20-nál megállt a "kill or assist concussed enemies" folyamatosan dobja a enemy stun és aftershock xp-ket, de egy hete áll 17-en....le is álltam ezzel a szarral, Arc Raiders megy ez miatt. -
q13579
senior tag
Kis nyavajgás megint, de ne mondja senki, hogy jót tesz a taktikai fps-nek, ha a játékosok jelentős része a teljesítményét nem mondjuk egy conquest menet megnyeresére összpontosítja, hanem arra, hogy az adott achievment-et elérje, challange-t megcsinálja. Ne arról szóljon már egy alapvetően csapatmunkáról szóló játék, hogy grindolj egy újabb skinért, vagy fegyóért, ha a szakaszod, vagy csapatod sikere többek között rajtad is múlik.
-
Fitzgerald
veterán
K/D csak egy metrika a sokból. Ha jó csapatjátékos vagy, akkor általában nem nagyon van instant gratifikáció. Nálam a kicsi, infanty orientált mapok húzzák a K/D-t, ezeken a mapokon a gameplay gyakorlatilag CoD. Illetve Firestormon scout-tal egész jó vagyok, sok helyre el lehet bújni.
-
Enigma1945
őstag
Nekem volt olyan hogy a sata kabel miatt leegett az akkori hd 7870-es kartyam, mert hozzaert a hutohoz a kabel, es nem hallottam a zajt, mert fulesen jatszottam..De na, azota van nallam ez a kiiratok minden a kepernyore dolog..
Meg tok jo hogy latod a kihasznaltsagot stb. -
Fitzgerald
veterán
Nálam is folyamatosan fut overlay, mondjuk én már a HWINFO64-el használom a RivaTunert, nem az Afterburner-rel. És nem középen, hanem a bal felső sarokban, nem foglal sok helyet a hasznos képernyőterületből. Hardverhasználatot jó ha folyamatosan látom, a stuttering, nagyobb dropok azonnal látszanak a frametime grafikonon. Én 10+ éve játszom így, már az lenne a furcsa, ha nem menne valamilyen overlay.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Arc Raiders
- One mobilszolgáltatások
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez most hogy...

Várj, szerintem félreérted. A challenge azokra vonatkozna akik nem vették meg a Season Pass-t. Pl én
FollowTheORI
IntelKiller7