Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
veterán
Milyen beállítást használtok, azaz mi a best nálatok?
Illetve a képjavítókat ti bekapcsoltátok?
-
lowzor
veterán
Másnál is van olyan bug, hogy ki van kapcsolva a vsync, mégis megakad az FPS a monitor frissítési frekvenciáján?
A másik, hogy sokszor hiába nyomogatom, hogy quit to main menu, egyáltalán nem reagál rá. -
lowzor
veterán
Én azt sajnálom, hogy a game pass-ben nem lesz bent a játék, így vehetem meg külön, ha játszani akarok vele. Lehetőleg lesz majd valami akció, bár az elején biztos, hogy nem.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Én voltam 180 valahány ezredik is. Lemegy az 2-3 perc alatt. Egyszerre több tízezret levon 10-15 mp-enként. Legalábbis tegnap még ez volt.
Kikell várni.
Engem jobban zavart este a brutál lag. Nappal jó volt, este viszont már szinte játszhatatlan. Ide-oda teleportáltam a pályán...
-
Laraxior
titán
Miután sikeresen letudtam a secure boot gondját, ez a nyomorult arra is rákényszerít, hogy a bevált VGA driverem cseréljem le. Ez egy vicc.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
pendre54
üzenetére
Nekem az az érték akkor vált pirosra, amikor bekapcsolom a framegent.
Érdekes ez egyébként, talán a régi VGA miatt (RX 5700): a natív/sima FSR AA-os értékhez képest framegennel az alapfps leesik ~30%-ot és nekem ezt duplázza fel a framegen (a játék saját fps-kijelzőjét és afterburnert egyszerre futtatva ez látszik). És a natív érték nálam játszás érzésre jobb, alacsonyabb késleltetésű, mint a framegen: 80-100 fps natív vs 130-140 framegen (60-70*2).
-
petymeg
addikt
Nektek hogy sikerül bejutni? Pénteken éjszaka meg tegnap reggel sikerült 1-1 órát játszani, azóta fullon van az összes szerver.
A kb. két óra játék alatt nekem pozitív az élmény. Gondolom karácsonyra jó is lesz az első pár peccs után. -
Rony949
addikt
"Infantryztam, kicsit sztem túl gyors a játék (vagy én vagyok már lassú
) és túl gyorsan regenerálódik az ember."
Mindkettő igaz. A gyors regenerálódás azért is gázos, mert így félig-meddig feleslegesség teszi a medic/support kasztot. BF3-ban meg 4-ben kellett vagy egy teljes perc hogy visszatöltődjön a HP, itt vársz egy 10 másodpercet a fedezékben, már mehetsz is vissza harcolni, ez NEM JÓ, ez codba való.A másik, amit én személy szerint nem is nagyon figyeltem, redditen írta az egyik srác, hogy a suppression effect gyakorlatilag lószart nem ér. Kiírja a játék, hogyha valakit lövök suppresszálva lett, de egyébként semmi negatív hatása sincs. Újfent emlékeztek mennyire elhomályosult a kép BF3-ban, mikor rátok lőttek? Na az suppression.
-
Winne
nagyúr
Na végre volt kicsit időm játszani, így alkotok véleményt. Infantryztam, kicsit sztem túl gyors a játék (vagy én vagyok már lassú
) és túl gyorsan regenerálódik az ember. Egyelőre azt látom, hogy amikor én lövöm, folyamatosan hitelek és 4-5 hit után hal az ellen, de én sok egy hitest kapok nem csak shotiból, ez gondolom változik majd. A játék szép, jól fut, nem is eszi meg a gépet ultrán sem, de ahogy írtátok többen túl sok extra nincs benne. Ugyanazon típusú emberek is játszanak. Megvan a sok összevissza futkozó, pontot nem foglaló, csak tdm-et játszó, rpgvel és gránátvetővel futkozó hero itt is. 
Dejavum volt, de egyelőre nem estem hasra tőle, nyilván most nem csapatban megyek fel, ez sokat ront rajta. A járművekre kíváncsi vagyok.

-
bul07
nagyúr
Viszont csak 1680x1050 felbontást kell kiszolgálnia

(Nem vagyok hajlandó kidobni egy tökéletesen működő monitort, várom hogy elromoljon, de nem akar)
És érzésre több FPS-em van mint 2042-ben, olyan 70feletre tippelem, és ami lényeg nem is esik be, mert 2042-ben van hogy ingadozik
Sajnos se az EA app nem jelzi ki, se a zöldek programja még nem jelzi ki a fps-t, így pontos értéket nem tudokNa meg mikkor egy konzol annyiba kerül mint egy közép kategóriás vga, az elég furcsa dolog.
És én baleknak érezném magamat ha csak egy játék miatt ráköltenék a gépemre egy konzol árát, nem hogy több konzol árát
Bár nemrég volt hogy nézegettem hogy mennyit kellene rászánni egy nekem újabb vga-ra
Amúgy lehet azért érzik sz@rnak, mert nincs benne semmi újdonság
Semmi ami eddig még nem volt
Olyan mintha egy BF4 DLC lenne sok sok évvel később, kicsit kiherélve
BF4-ben volt sokfajta jármű itt meg csak pár van, remélhetőleg a teljes verzióban lesz sokfajta jármű akár HIMARS rakétavető többfajta rakétával.
De akár Drónok, és itt nem robot kutyára gondolok hanem irányítható robbanó drónraAmúgy én mintha most egyszer láttam volna a pályán behívható csapást.
Van valamelyik karakternek ilyen képessége?
Behívható UAV azt tudom hogy van -
Dtomka
veterán
1050 TI-vel jászol 2025-ben egy AAA kategóriás játékot. Ami nem probléma, de ne várd el, hogy sok fps-ed legyen. Eléggé elavult a rendszered és emiatt nem tudsz érvényesülni (talán egy pro player sem azon a vason) és azért elég sokszor a játékot hibáztatod\okolod\szidod és elégedetlenkedsz.
Lehet ebben a játékban érvényesülni gyalogosként, tankban. Helit próbáltam de space-re nem reagált a tüzelés így azóta sem próbáltam.
A hitreg sokkal jobb mint a korábbi részek BETA-iban. Lövöm az ellent messziről és lefekszik, nem halhatatlan. A fedezékbe vonulás után a karakter lefekszik - én is tapasztaltam. De nem olyan rossz a helyzet mint a BF4 BETA-ban. Ott látványos és nagyon idegesítő volt.
Én sok hibát és problémát nem tapasztaltam. Az szomorú és bosszantó, hogy már vannak csalók, de szerencsére nem futottam össze velük.Vki itt írta korábban ez is olyan sz..r mint az előző részek. Ha az akkor miért?
Ami furcsa az a gránátdobás, még szokni kell ezt is.
Close beta-ban vettem részt, és 7.-e óta tudok játszani a játékkal. Csak 20-as rangig jutottam. 2 challanges kivételével megvan a többi. Leginkább Breakthrough-t játszom és a Sige of Cairo map tetszik leginkább.

Én leginkább a BF sorozat és a GTA miatt fejlesztem a gépem. Ezért jövőre a 3070-et egy 5070 Super -re cserélném le. -
Rony949
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Felesleges összehasonlítás, ez egy ingyenes béta és full új játék.
-
bul07
nagyúr
Nem vicces
Egy az az egy kört tudtam menni és megint lefagyott pálya kilépésnélDe
ÁÁÁÁ nem feküdtem végig a jármű hátán és javítottam ész nélkül, mert úgy repkedtek a rakéták mint egy augusztus 20-ai tűzijátékon.
#1469 Memphis79
Nézd meg hogy mit mennyire használ, mondjuk Aida64 naplózás
Én ezt látom, nálam a vga az erősen korlátozó, de így is megvan a nekem kellő fps
Csak ezért a játékért nem fogok fejleszteni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Segíti tényleg op nagyon.
-
Memphis79
aktív tag
Kicsit lassan forog a jármüvek tornya...
2 ember 2 irányból már simán megesz reggelire...
Más:I9 12900-at vajon megéri 14900re cserélni?Majd kiderül mit faragnak még
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Kocajátékosként megnéztem én is. Vállalhatóbb lett a 2042 után szerintem. Már van is értelme a jármű harcnak és nem betépett hiperaktívként kell rángatni az egeret a harcok közepette, hogy 1mp alatt két ellent is le kell ölni.
-
bul07
nagyúr
Hát ez nem kicsit bosszantó
Elindítom, várakozás 180.000-ről, olyan 10perc
Indítom a Breakthrough-ot, háromszor ép hogy a vége előtt szerverre dob be, ki is lépek
Negyedjére konkrétan 1tiket van és vesztes kör, és persze a két pálya között lefagy a játék, Alt+F4 megoldja
Játék újraindít és jön a várakozás 210.000-ről
Hát kösz
Hát így kell ezt csinálni.

Megyek meglocsolom a paradicsomot míg várakozik a gép.

-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
CptAdamica
üzenetére
Meg is elozte a BO6-ot. Es ezzel a 18. az egyszerre jatszo jatekosok ranglistan.
egyebkent mar 520k
-
Rony949
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Amúgy viccen kívül ezzel a "sniper glint"-tel kezdhetnének valamit. Értem miért vezették be a korábbi részekben, de emlékszem BF3-ban pl. azért rendesen ki kellett nyitnid a szemed, hogy észrevedd a célzó snipereket. Itt BF6-ban akkor is észreveszed, ha még csak nem is a monitorodat nézed.
Ez már nem távcső tükröződés, hanem xenon lámpa.
Más téma: A főmenüben SZÜKSÉG van egy FPS limitálóra. Semmi sincs ott aminek szüksége lenne 100+ fps-re, ezzel csak feleslegesen pörgeti fel a GPU-t és fogyaszt 250+ wattot.
-
Rony949
addikt
-
vaakuum
addikt
Én ezt nem értem.. engem a bokrokon-fákon-füstön keresztül is úgy lelőnek, mint a huzat. Illetve kicsit olyan érzés, mint ha késleltetéssel játrszanék

nyilván már vén vagyok nulla reflexekkel, de na. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
CptAdamica
üzenetére
akarod mondani codnite után

-
glspeter1
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
És a hígf*s 2042 után
-
CptAdamica
nagyúr
513,865 játékban - kemény számokat hoz a játék, látszik, hogy az emberek mennyire ki vannak éhezve egy jó BF-re a csillámpónis COD mellett.
-
Tomix24
addikt
válasz
Arsenal1886
üzenetére
Nem lehet hogy mivel laptop leszabályozza magát és vissza veszi az órajeleket hogy essen a hőmérséklet? Én tennék be figyelő programot erre
-
warcat
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ha viszonteladónál kel el a játék, akkor a bolt részesedése olyan 20-30% az árból.
Ezért tudnak 15-20% os kuponnal preordert hirdetni, mert alcsony működési költség mellett még így is van hasznuk és kb ennyi kell hozzá hogy a vásárló spórolás végett őket válassza az online 3 kattintás helyett (99 euró helyett jól hangzik a 75-80 az árérzékenyeknek mint pl az országunk többsége)
Csak azért van Steam opció mert a saját bolt erőltetése után visszasomfordáltak Valvéhoz, nem tudták lenyomni őket.
Plusz x eladott összeg után steam csökkenti a neki fizetendő részesedést az átlépett összeghatár után elkelt darabokra.Márpedig egy BF könnyen meg fogja ugorni.Lényeg: több pénz jut EA-nak ha nincs fizikai
-
bul07
nagyúr
Battlefield™ 6 Standard Edition és Battlefield™ 6 Phantom Edition között ugye csak pár haszontalan skin a különbség?
Semmi lényeges, mondjuk plusz fegyver vagy jármű amit máshogy nem lehet megszerezni?Persze kerestem meg megnéztem mi hogy, de nehogy elnézzek valamit inkább kérdezek.
-
Arsenal1886
csendes tag
Sziasztok! Játék közben egy idő után leesik az FPS. Amikor belépek tök jól fut, aztán elkezdett leesni az FPS. Valakinek van valami ötlete? Laptop, rtx 3080, Intel I7 12700H, 32 gb ram.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hát, akkor ez preorder nekem úgy tűnik...
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
hellomi
üzenetére
Passz. Gondolom konzolos is csak azért van, mert ott benne van a lemezolvasó a gépben. (már amelyikben persze
)Én is borzasztóan sajnálom. BF3 óta minden verziót összegyűjtöttem, a BF1 USA steelbook nincs csak meg, egyébként minden verzió megvan dobozosan. BF1 Collectors, BF3-4 könyvek, BF4 artbook, BF4 dogtag, BFV dogtag és még sorolhatnám.
Mondjuk Xboxom van, majd veszek egy dobozt, mert digitálisan veszem én is meg. -
Imilenni
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
A vadvilágban ezt hívják balanszolásnak

-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Hogyhogy?
Valami limited edition kéne legyen, fizikai perkekkel, pl BF1 Exclusive Collectors Edition mintára. Tuti megvenné jó pár ember.
Egyébként én is jobban örülnék egy dobozos verziónak, csak legyen benne egy kártyán egy redeem code, amit felhasználhatok úgy, hogy én beírom, telepítem, játszok, ha megunom és eladom a játékot, ha más beírja a kódot, ő tudjon játszani, engem ne engedjen azzal többet játszani. Tehát továbbértékesíthető kéne legyen.
-
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Én eddig egyetlen egy botot sem láttam

-
bul07
nagyúr
Jól kerestem hogy nem lehet előrendelni a PC verziót fizikai verzióban?
(Doboz, miegymás)Kerestem volna hogy fizikai előrendelésbe mennyi az ára, de sehogy nem találok nem digitális PC verziót.
-
glspeter1
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Ez mondjuk tényleg visszalépés a 2042 után, de hát ez van
-
-
Ellia
addikt
válasz
Aventador91
üzenetére
Száz pontnyi cuccot tudsz felpakolni.
-
Aventador91
őstag
Én is úgy gondolom hogy egy rakás szar, de ez lesz az új bf, meg kell szokni. így voltam a 2042-vel is, most azt gondolom izgalmasabbnak
a legközelebbi bfnél meg majd ez lesz a mérce 
egész belejöttem már, ha nem 95%-ban agyhalott a csapat hanem csak 80% akkor még egész játszható.
ezzel a játékkal sem a balance a gond, mert a buta embereket nem lehet kibalanceolni.. -
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Én azóta se próbáltam ki, de majd talán egyszer.

-
glspeter1
őstag
válasz
Aventador91
üzenetére
Minden kiegészítőnek van egy értéke (pont) amik a fegyverre pakolva összeadódnak és a 100 a maximum felhasználható.
eeXaa:
Nem is kell, hogy mindenkinek tetszen. De a BF veteránok többségének SZERINTEM igen is bejön! Hulladék? Akkor a CoD mégis mi?
-
Veiled Bride
őstag
Én azt nem értem hogy ekkora játékosszám mellett minek kellenek botok? A mostani körben a meccs végéig volt pár.

-
eeXaa
addikt
Nem értem a hypeot. Hogy ez mennyivel jobb az előzőeknél.
...Ugyanolyan hulladék mint az összes többi...
-
Aventador91
őstag
vannak cuccok amik feloldódtak, de azt írja pont kell hozzá. milyen pont?

-
VinoRosso
veterán
Sziasztok,
BF1 óta nem játszottam. Hol találom a menüben a key bindingeket?
A pie menüben hogyan tudom kiválasztani melyik bázist támadjuk? Akármit csinálok nem gördül le a listában, csak az A-t tudom kiválasztani.
-
Másnál nincs ilyen probléma, vagy csak én vagyok ilyen kivételezett állapotban?
Az elmúlt bő félórában, vagy ötször próbáltam fellépni, de mindig ezzel szembesülök, innen csak kilépni lehet. -
Sontir Fel
őstag
Üdv,
Érdeklődnék, hogy van már valami megoldás unbind problémára? Úgy láttam nem egyedül nekem okoz problémát, hogy hiába törlök alap beálltásokat, azok mégis maradnak. Konkrétan a C-ről nem tudom eltüntetni a gugolást
-
IntelKiller7
Topikgazda
Nekem Razer Deathadder Essentiallal tokeletes.
-
Ez az egérprobléma nálam is jelen van, egy Logitech MX518 (Legendary)-val. Sokszor tényleg olyan, mintha egy üvegfal miatt nem tudnék elfordulni, és a kinézett irányba nézni. Jelzem egyébként, hogy ez a probléma nálam már régebb óta megvan a PUBG-nál is, csak nem ennyire brutálisan.
Az egér szoftverében lehet állítani a DPI-t, van is három profil elmentve( 650, 850, 1100), de általában egy profillal játszok csak, és itt a játékban is beállítottam az alapértelmezetthez érzékenységhez képest, egy jóval alacsonyabb értéket. -
válasz
gainwardgs
üzenetére
Már nagyon tervbe van véve a procinak a cseréje, amúgy is már több mint 5 éves, egy i5 14600K van kinézve utódnak, meg persze akkor már lapcsere(Z790) + DDR5. A VGA az majd jövőre, valamilyen Nvidia 5000-re.
Más, ha már a spotolás szóba jött, itt melyik billentyűre van kiosztva alapértelmezetten? -
Nekem azután jelenítette meg miután steamre töltöttem le, EA appból én sem láttam, esetleg még próbáld manuálisan hozzáadni az exe filet, hátha úgy jó lesz.
Én itt nem kapcsolok semmi féle FG-t, azok jók story gamekere, itt bőven elég a DLSS balanced, így ultrán nekem fix 143 fps 4K-ban, megvagyok elégedve, jól is megy és nincs input lag sem
-
sZapu
csendes tag
válasz
pRoject22
üzenetére
Force-olnám én szívesen ha az app megjelenítené a részleteket, de sajnos nem teszi meg vagy én vagyok ilyen szerencsecsomag ?

CP77-et én csak leszedtem, mentem benne egy karikát amikor meglett a kártya és ámultam - bámultam hogy kimaxolva így néz ki 4x-el, viszont ott én sem éreztem a " hátrányát ", de azért multiba MFG-t bekapcsolni... hááát lehet majd megnézem mit produkál
-
Burki
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az egéren én nem is tudok DPI-t állítani, legalábbis dedikált gomb nincs rajta ilyen célból. Megpróbáltam a játékon belül állítani az érzékenységet, de nem igazán éreztem változást. Olyan, mintha lenne egy "láthatatlan vonal" mindegyik irányba, ami megakasztja / lelassítja a mozgást. Furcsa. Remélem a végleges verzióban javítani fogják. Kipróbálnám madzagossal is, de már 10 éve nincs a közelemben kábeles egér. Minden esetre köszönöm a tippet.
-
Azért jobb forceolni az appból amit csak lehet mert DLSS4 és DLSS4 között is lehet különbség, a készítők bele pakolják aztán nem mindig frissítik, az appban meg mindig a legfrissebb verzió van.
MFG is játékfüggő, pl Cyberpunkot MFG4x-el játszottam full ultrán fix 143fps- el és nem éreztem semmi késést, de volt olyan szarul optimalizált UE5 game ahol bekapcsoltam és olyan input lag volt ami majdnem 1 másodpercig tartott

-
Amennyiben az adatlapodon lévő kártyád van akkor a DLSS4-et támogatnia kell, csak a multiframegen rtx50 limitált.
Én simán beállítottam:
-
petymeg
addikt
válasz
gainwardgs
üzenetére
A DLSS-t hol lehet bekapcsolni a játékban? Vagy az Nvidia programmal vezérled?
-
Sz. Géza
senior tag
Ha lelőnek és miközben a földön fetrengek revive-ra várva, közben az ellenfeleket
spot-olom, azt a csapattársak is látják, vagy csak én? -
warcat
veterán
válasz
gainwardgs
üzenetére
Ha nem sérültek akkor csak a direct body hit öl ami szerintem jó, mert szinte semmi dropja nincs az rpgnek (egyszerű használni), snipereket szoktam lőni vele.
Karl Gustav életérzés.
Amúgy ez az egész egy újragondolt (mai korra) bfbc2, még az SVK is ugyanaz lényegében amikorra felmodolod. -
gainwardgs
veterán
Hitbox-on remélem még csiszolnak, belövöm rpg-t 4 ember közé aztán senki nem hal meg...nyílván...

-
xandrush0831
senior tag
Én ezen filózok 2 órája. De mitől piros?
Ha megapixel, akkor gondolom GPU related cucc. Feleségemnek 3080-al FHD high-ban állandóan piros, nekem meg 4K ultrában 4080-al állandóan zöld. Azért azt tudnia kéne FHD-ban a 3080-nak, mint 4K-ban a 4080-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Autós topik
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 5290,12.5",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az elmúlt bő félórában, vagy ötször próbáltam fellépni, de mindig ezzel szembesülök, innen csak kilépni lehet.

FollowTheORI