Hirdetés
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
omfgk
veterán
válasz
@rglaaf
üzenetére
Azokat a pletykákat láttad, miszerint az EA vetésforgóban szeretné 3 stúdióval ömleszteni a BF-eket a piacra?
Vagy ,hogy a BO7 trailer mekkora pofára esés volt?
Itt a fejeseknek már beindult a nyálképződése.Szóval teljesen senki ne csukja be a szemét. Ha rá tudnak röpülni ezekre a játékosokra, megteszik. Ha a BR rész bevonzza a megfelelő játékbázist, akkor meg a multi rész is hasonul.
-
CptAdamica
nagyúr
COMMUNITY UPDATE - OPEN BETA DEBRIEF
Akkor tévedtem, megy tovább a Labs a béta változtatások alapján és jön tesztre a Mirak Valley és a Firestorm, hát kíváncsi leszek! -
Hublot
őstag
Dr Disrespect és a millió sniper!
[link]
Viccet félretéve remélem lesz sniper limit. -
Várható valami gyakorló mód a repülőkhöz? Helivel elsőre a bal oldali hegybe repültem, annyira fura az irányítása.
-
Lendova
őstag
BF 2042-ben látszik, hogy PC-n egyes nem túl jól működő fegyver setupok konzolon jól működnek, csak a recoil csökkentés miatt.
2042-nél még ott van az is (remélhetőleg a 6-ban már nem lesz így), hogy a konzolosoknak jól érezhetően nagyobb a pingje.
Az átlagnél ez nem fájó, aki ül a sarokban vagy fekszik valami totál random helyen, de olyannál, aki hajlandó agresszívan játszani...hát good luck! Az aim assist meg a latency gondoskodik róla, hogy rommá lőjjön. -
válasz
Kontrafake
üzenetére
Majd én leszek meló után, a sarokban a mortarral, aki szedi le a tetőremászott hülyegyerekeket

-
Kontrafake
lelkes újonc
face csoportban láttam
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A pubg pont a megjelenés után lőtt ki, mikor ingyenessé tették már rég leáldozóban volt.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
ingyen bármi jó feszlevezetőnek
pubg, cs, tf2 is akkor lőtt ki egy időre, amikor bejött a free szekció. -
omfgk
veterán
Battlefield 6 Recoil Comparison Mouse vs Controller
Ez nekem új volt.
Kisebb a recoil kontrollerrel.Addig nem zavar, míg nem tolják túl az aim assist-ot.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
20 milla az tudhatnád kevés ebben a szakmában
fosnájt 80 milló körül verekedett annó a csúcsidőszakában
persze még most is lazán van20milla játékos napontaUtána csekkoltam ne írjak már lejárt adatot mert kb 1-2éve nem néztem rá https://activeplayer.io/fortnite/?source=sidebar [link]
de lol csak nem megunta a sok kis f@sz már csak 1.5milla naponta az érdeklődő lol
Végülis a többihez mérten pubg overwatch stb...... elég jó az a 20milla játékos szám
de úgy tűnik kezdik unni az emberek multilövöldéket mert régen sokkal többen voltak
mondjuk a cod az ritka kevés lecsúszás anno azért ott is volt 1-2milla érdeklődő -
omfgk
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ami eleve egy rossz irány. Ennyi erővel legyen az ammo is ilyen. Hiszen nem kell ész a support-hoz.
Ugyanez az irány a Recon-nál is a sweetspot-al. Nehogy kelljen skill.
Volt itt már elég jó Support és Medic balance korábban. Csak minden BF megjelenésnél jön a nagy reset.
Tehát ha a Support hülye és nem rak ládát, akkor nyilván HP se lesz, helyesen.
Ha egy csapatban több a hülye, az veszítsen.
Itt a lényeg ,hogy ha nem hülye a Support, akkor tud-e Rush-ban, mozgás közben, támadás, bombalerakás majd átváltva védekezés közben heal-elni. De nem tud. Ládát tudunk körbeülni.Ez az ami már a BF1-ben jó volt. A sweetspot meg onnan ered sajnos... Aztán csodálkozunk ,hogy mennyi a sniper glare.
-
omfgk
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mert mozgunk. Le lehet táborozni és akkor a rush is egy mini breakthru lesz, lásd Empire State első szektor.
Ahol az a kérdés ,hogy ki őrli fel először a másik felet. Ugyanez Cairo első szektor. Na oda való a láda.CQ, kisebb csapatok mozgásánál vagy bármilyen más módban a láda rosszabb.
Mint ammo, működik a láda, de HP-ra kell a pouch. Nyilván így ,hogy Medic sincs, így ez nem lesz. -
omfgk
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Azt úgy jól látom ,hogy a defib helyére lehet választani a mortar-t?

2:20.
Az azért igazi big brain Dice moment lenne.
De tényleg. Miként lehetne még jobban elcseszni az egyébként már többször bevált dolgokat?Kezdve azzal ,hogy akkor a support-nál van a hp és az ammo is. Méghozzá egy fix, letehető dobozban, aki Breakthru-nál talán lehet előny, de minden más játékmódban egy hátrány. Például egy Rush-ban.
Bekucorodhat a pajzsa mögé egy sarokba és lebaszhatja a supply bag-et.
-
Aventador91
őstag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az emberiség majdnem 0,3%-át érdekelte a game, az nem rossz
-
CptAdamica
nagyúr
Legújabb BF Labs buildből némi testreszabhatóság leak
DMR felhozataltól nem vagyok elájulva, remélem azért még jön plusz 1-2 fajta. Amúgy valami elemző cég közel 20 millióra becsülte a béta játékos számot minden platformot beleértve. -
pandras83
őstag
-
Mizol29
senior tag
válasz
rottenbull
üzenetére
Azért ezt cáfolnám, az a kereső se volt százas, volt hogy tök random dobott be olyan mapra meg módra ami ki se volt választva.
-
-
SZKEBE75
senior tag
-
Laraxior
titán
Megy az még mindig

-
Def26
félisten
commander mód is volt bf4 -ben. Melóhelyen is nyomtam néha. Sztem tök jó volt, hogy lehetett babrálni, nézni melyik barát vagy a klánunk milyen meccseket játszott.
-
Rony949
addikt
Ti örülnétek ha a Battlelog visszatérne? Anno sokan nem szerették, mert CSAK innen tudtál szerverre csatlakozni (PC-n). De maga a koncepció szerintem jó volt, hogy fogtad a böngésződet vagy a telefonodat és onnan csekkoltad a statisztikáidat. Én szerettem ezeket nézegetni a BF3-as időszakokban.
-
JSaN
addikt
Udv regen nagy BF es Cod jatekos voltam. De az regen volt, BF bad company 2 (Port valdez forrever) es BF3 (caspian border uhhhh) amiben sok szaz oraim voltak. Illetve cod vonalon cod2-4 ill bo1. Azutan tobbi nem tetszett, MW2019 megint jo volt azt toltam sokat, BF1 ideig jo volt, 2042 nem tetszet.
BF6 viszont nagyon elkapott, nagyon erezni hogy ez most jo lesz, hetvegen bele is tettem 16 orat annyira elkapott a gepszíj. Vartam hogy milyen lesz az uj cod hat latva tegnap esti trailert marad a BF6 es elo is rendelem. Illetve mellete szol hogy nem jon minden evben uj resz mint a codnal, ami mindig zavart. BF6ban el leszunk 3-4 evig a felepitett multival. -
3L1T3
addikt
Gyorsan felejtőknek BF3 megjelenése:
- 3 tiny (Bazaar / Metro / Seine)
- 2 small (Tehran / Noshar)
- 2 medium/large (Damavand / Kharg)
- 2 huge (Firestorm / Caspian) -
CptAdamica
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Amúgy kábé mindig ez van, fúj, fúj, fúj COD, idén tuti nem vesszük meg, aztán rekord eladások, ez is az lesz...
-
Geresics
addikt
Kipróbáltam az Open Beta-t PS5-ön és PC-n is, és megtetszett a játék, ezért meg fogom venni. Először PS5-ön próbáltam (ott elértem pár dolgot), majd kipróbáltam PC-n is, ahol az EA app-on keresztül telepítettem. Ami feltűnt, hogy a PC-n ott folytattam, ahol a PS-en abbahagytam.
Ez azt jelenti, hogy ha megveszem PS5-re, akkor PC-re is megvan a játék automatikusan?
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Rony949
üzenetére
Lehet röhögni ezen, de a trailer valójában a vásárlói igényeket tükrözi. Amíg 20 millió példányban fogy ez a szar minden évben, addig akár brainrot karakterekkel is készülhetnének a Call of Duty-k. A Metallica feldolgozás akkora cringe, hogy ott majdnem kilőttem a videót.
BF6 kapcsán én most bizakodó vagyok, Vince Zampella vezeti a Battlefield csapatot, nem az egykori Tencentes akármilyen jewels faszságot fejlesztő nímand mittudoménki.
A bétás videók, illetve a meglehetősen pozitív fogadtatás engem meggyőztek, de hát nyilván nem rendelünk elő; várjuk meg a teszteket. -
AsakuraDave
őstag
[link] Én is ezen a véleményen vagyok.. a retek EA még mindig azt tűzte ki célnak, hogy átcsábítani a sok cod kölyköt battlefieldezésre és legyen ki előrendeli a játékot... ennek köszönhetően kapunk egy cod-bf hybridet ami se nem jó cod se nem jó bf
Akik meg abban vannak, hogy majd megjelenéskor minden jó lesz, eddig hol voltatok amúgy? Kezdjem el sorolni az EA által tönkre tett részeket, játékokat? Nektek ennyi tényleg elég, hogy majd lesz Firestorm pálya, tehát 0 munkával visszahoznak egy régi jó rész mapját és akkor minden jó meg hurrá? Bárcsak én is anno valami fejlesztőnek készültem volna mert akkor eladhatnám 100 dodoért évente ugyanazt más színben ha az embereknek ennyire 0 az igénye és szeretik a pénzüket kidobálni az ablakon
-
-
Enigma1945
őstag
[Volt már? Jónak tűnik]
[még egy]"Ismert főbb helyszínek (POI-k)
Marina (kikötő)
Gold Resort (luxus üdülő)
Fort Lyndon (erődítés)
The Docks (rakodó terület)
Jewel Beach
Military R&D (katonai kutatás-fejlesztés)
Sabotage Site
Upper Silo
Vista Del Mar" -
Gainka
őstag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Jézusom, ez még gyerekfejjel is nevetséges lenne. Most kellene egy uj Allied Assault haza vágná ezt a röhejes ugri bugrit marhaságot. Most nem azért de mi 15 évesen sem vágytunk soha az ilyen röhejes bohockodásra, vagy akkor most kik a célközönség a 10 évesek?... Inkább hagyjuk is..
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
"Megjelenesre ki lesz javitva."
Hol is hallottuk ezt már? Ja eddig bármelyik Battlefield megjelenés előtti hype-jában

-
SZKEBE75
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
"Megjelenesre ki lesz javitva"
kiváncsian várom!
-
omfgk
veterán
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Azért itt ki lett terítve a vörös szőnyeg a BF6-nak.
-
válasz
Zsolesz1885
üzenetére

This actually made me Pre-Order Battlefield 6. 28K
-
kisza25
félisten
Igen, szinte metro szint még nyitott pályáknál is, mert be vannak szűkítve a részek, hogy merre tudsz menni, járművekkel meg szenvedés, főleg pontokra bemenni.
Vagy alig tudsz bemenni, vagy nem is tudsz.
Meg nyílt terepen pörög, mint a ringlis, zárt részeken meg alig akar fordulni (pl tank) -
Rony949
addikt
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Tisztára Infinite Warfare vs Battlefield 1 vibe-om van. Az emberek tényleg nem tanulnak.
-
Zsolesz1885
tag
Bocs skacok, de ezen jót nevettem.
Meg a kommentek alatta..

-
Rajtam kívül más is érezte úgy, h a gyorsabb rpm-el a szerver kevesebb hitet adott meg? Volt, h 5-ből 3-at regisztrált a játék és én haltam meg...
-
v!ct0y
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
ezek se bírják ezt elengedni.
-
boogie84
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
TTK jobb mint a BF3-ban és a 4-ben. Mintha kevesebb golyó kellene az enemy-be olykor. Amit nem értek, mert néha meg fél, akár egy tár sem elég. Vagy lag, vagy nem tudom.
(Csak bízom benne, hogy olyan AI-t nem vetnek be a fejlesztők mint MW19 óta az EOMM-et a CoD-ban.)
Kimondottan utálom az SC-t fps-ekben, csak HC minden lövöldében, de ez egész jó volt! -
omfgk
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
A standard fegyverek jóval gyengébbek mint a kimaxoltak.
Más játékokban ez nem feltétlenül igaz.
De itt sok az olyan attachment, ami igazából csak pozitívan befolyásolja végül a fegyvert.
Szóval a végén lézer, de ennek ellenére egyáltalán nem lassabb az ADS.M4, M417 volt a két legerősebb fegyver a játékban a végén.
Szerintem egyébként az M417 jobb is volt. Ez 3 hit volt közelre. Ezzel arányosan kisebb rpm mellett. Tehát 900 helyett 650. -
Ellia
addikt
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Gyakorlatilag minden fegyverből lézer fegyvert lehetett csinálni, ha jól raktad össze + az M4-ből négy lövés kellett a testre 10 méterről és az ellenfélnek annyi volt.
-
STC Speed
őstag
Kíváncsi vagyok mikor lesz újabb bf labs event, jött ma patch és a beállítások is bővűltek a betahoz képest.
-
pandras83
őstag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Shroud kiegészítők nélkül is lehozza azt a 121 killt. Egyébiránt 3 fegyvert maxoltam ki, de eszembe nem jutna hozzá hasonlítani a teljesítményem
. -
Ki meddig jutott a fegyverek tuningolásában???
Én nem tudtam maxra tenni az M4-et azért érdekelne hogy most tényleg ennyire jó lett az az M4 mint shroud-nál??
Akinek mint tudjátok 800-1000dpi között van az egér és a játékban is 6-os egérérzékenysége van
https://www.twitch.tv/shroud/clip/RudePoliteWormANELE-6Jqb-7_RlQjfQWgF [link] videóban meg a keze meg se mozdul amikor szinte kitárazza az M4-et csak akkor ha fordulni kell de amikor lőni akkor meg olyan mintha no-recoil lenne az a fegyver wtf
csak mert én nem így éreztem
válaszokat élményeket előre is köszi -
Enton
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Plusz pályaszerkesztő is.
-
3L1T3
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Portal erre is jo
-
-
beers
addikt
válasz
Veiled Bride
üzenetére
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A vèglegesben valszeg ha belèpsz feltölti a helyeket Ai-val.
-
BaLee
addikt
Nekem régről a BF2 BC2, BF3 idejéből nem ez rémlik. Ott sokszor választottam azt, hogy inkább a HQ-hoz közeli ponton respawnoltam és indultam el gyalog, vagy járművel, nem lőttek le 2mp múlva a hátam mögül illetve iszonyat jó tankcsatákat is nyomtunk.
Itt ezeken a kis mapokon bárhol respawnoltál volt esélyed, hogy már a respawn pillanatában lelőttek ill. több alkalommal volt olyan, hogy a HQ-nknál úgy be voltunk szorulva, hogy szintén majdnem respawn után már haltunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Házimozi belépő szinten
- GTA VI
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Air M4 15 256GB Starlight Bontatlan + Új (Számlával!) 2 ÉV GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pubg, cs, tf2 is akkor lőtt ki egy időre, amikor bejött a free szekció.

Akik meg abban vannak, hogy majd megjelenéskor minden jó lesz, eddig hol voltatok amúgy? Kezdjem el sorolni az EA által tönkre tett részeket, játékokat? Nektek ennyi tényleg elég, hogy majd lesz Firestorm pálya, tehát 0 munkával visszahoznak egy régi jó rész mapját és akkor minden jó meg hurrá? Bárcsak én is anno valami fejlesztőnek készültem volna mert akkor eladhatnám 100 dodoért évente ugyanazt más színben ha az embereknek ennyire 0 az igénye és szeretik a pénzüket kidobálni az ablakon

FollowTheORI