Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
-
Hublot
őstag
Remélem lesz sniper limit a pályákon.
-
pandras83
őstag

„Csillagok fénye
akkor is ragyog,
mikor Nap-világ rejti.”
(random haiku)
kép reddit -
Winne
nagyúr
Én éjjel kezdtem másik módot, addig a dominationt nyomtam, hogy szokjam, aztán azt vettem csak észre, hogy 5-10 perccel akezdés után könnyen hal az enemy, aztán akkor vettem észre, hogy rengeteg AI van. Nem voltam ehhez hozzászokva, dominationben sokszor az 1-es kd-t is alig tudtam meglőni, itt meg ez lett:

Semmi értelme a botoknak. -
Zsolesz1885
tag
10 órakor a meccsben lévőket hagyta a szerver csak új kört nem tudtak kezdeni, bár lehetnek kivételek.
jozefgucci1
A steam csak az elindított játékot mutatja, azt nem hogy ténylegesen játszol is vele. Miért ne lehetne hiteles? Vagy az EA fizetett a steamnek hogy írjanak be oda x számot?
-
goccer
aktív tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Mert mégis mi a ló*aszt kéne mérnie? Steam mindig is azt mutatta hányan vannak in-game az adott játékban, soha senki mást nem állított.
-
-
goccer
aktív tag
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Engem 9:59kor kidobott

bul07: Attól, hogy a szerverek nem mennek, még az exe futhat. Azt is játékosnak mutatja a Steam.
-
-
guftabi96
addikt
Bízom azért benne, hogy a többi pálya azért nagyobb lesz ezektől.
48 fő bőven elég lenne erre a 3-ra. A CQ kb egy kicsit megbolondított tdm-nek érződött. A körök jelentős része csak egy agyatlan darálás volt.Liberation Peak-en szerintem kb 2 normális kört játszottam, a többi az óriási különbséggel ért véget.
A menürendszerrel nem sikerült megbarátkozni a 4 nap alatt, remélem erre is fordítanak némi időt.
-
gali777
őstag
-
bul07
nagyúr
válasz
Rony949
üzenetére
Azt láttam hogy van állítási lehetőség hogy milyen távolságra legyen pontos.
De én hiába állítottam messzebbre nem tapasztaltam hogy akkor felé lőne, mert ugye ha feljebb állítom akkor felé kellene hogy lőjön egy közeli célpontnál. (vagy olyan kicsit ment felé hogy az nem számított)Ugyan így nem számított hogy alappal milyen távolságra lőttem(csak akkor nem találta ha nem is rá céloztam), bár az is igaz hogy olyan kicsik voltak a pályák hogy lehet azért nem számított.
-
.LnB
titán
A Steam szerint 520k ember próbálta ki a bétát. Erre rájön még az EA, Epic játékosszám is ugye.. (Csak a PC-ről van most szó)
Namost, a hétvégén olvastam valahol, hogy valami 300 ezer játékost fogott meg az anticheat. De nem emlékeztem pontosan rá, ezért most megkerestem. Az IGN.hu állítása szerint, az EA azt állítja, hogy 330ezer csalás kísérletet akadályoztak meg. Ezen a kifejezésen lehet rugózni, hogy kísérletet. De az szerintem /player gondolom. Na most, ha mondjuk 1 millió ember játszott, akkor az a 330 ezer az iszonyat, borzasztó durva arány.
Szal' vagy én értek valamit nagyon félre, vagy ez nagyon szomorú adat.
Igaz, nekem egyetlen gyanús csaló sem tűnt fel, amíg játszottam vele. -
gali777
őstag
Amúgy az csak engem idegesít, hogy ugyanazzal a kaszttal kezd az ember, amivel az előző körben volt? Ha pl. cairon assault voltam vagy recon és vált liberation peakre a szerver, akkor ott engivel szeretnék kezdeni, de bedob az előzőleg kiválasztott kaszttal. Vagy van erre valami?
-
sZapu
csendes tag
14,5 órát raktam a bétába, engem messze jobban lekötött mint az eddigi megjelent xir-xarok. Ha megjelenik azt hiszem ez le fog kötni egy jó ideig. Csak halgassanak a játékos bázisra és úgy fejlesszék tovább.
-
-FreaK-
veterán
válasz
xandrush0831
üzenetére
Amúgy ha megfigyeltétek, az alap fegyvereknél még van elég nagy recoil, illetve pontatlanság, aztán ahogy ráraksz különböző kiegészítőket, hamar lézer lesz belőle, ahogy Rony949 is írja.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Szóval a pálya széléről camp-elni, az a tankélmény?
Hú, bazi öreg vagyok már.
-
xandrush0831
senior tag
válasz
nanofocus
üzenetére
Szerintem a hátba/oldalba lövés az skill issue a helyezkedéssel és mozgással. Nekem sokszor az van, hogy ahogy elkezdek valakire lőni, egyből becsatlakozik egy harmadik fél és esélyem nincs még azt sem ledarálni akit elkezdtem. Idegesítően sokszor történik meg. De ez már BF1-ben is így volt velem. Ha meg profikat nézek Jutubon, kb rájuk sem lőnek és egyesével szednek le mindenkit mintha megrendezett lenne az egész. De nem az. Mondom is mindig amikor ilyen videót látok, hogy rám már lőnének.

-
nanofocus
tag
válasz
nanofocus
üzenetére
Kb 20 órát sikerült belefektetni, majdnem kimaxoltam mindent. Meg kell mondjam, engem elkapott rendesen a gépszíj, úgy néz ki ez lesz a kedvenc játékom, így elő is rendeltem, mint ahogy az eddigi összes BF-et. Számomra nagyon BF4 utánérzése van, csak kicsit mintha jobban casual lenne a játék. A kinézetre nemigen lehet panasz, elég jól is fut. Az atmoszféra nekem speciel bejön, reálisabb mint a sok csilli villi környezet más hasonló játékokban. Sok mindenre gondoltak a fejlesztők, de persze van még mit javítani. Engem a hangulat vett meg, kifejezetten tetszik hogy full overload módban kell mindig lenni, nincs egy perc nyugtod sem ( sokan erre panaszkodtak ). Érdekes módon engem sosem lőttek hátba, én meg voltam elégedve a spawn pointokkal is. Volt 1-2 ütősebb Tyler Rake féle mozzanat is, folyamatosan jöttek rám egy házban az Ibériai offenzíva nevű pályán "A" ponton, 2 bejárattal, lelőttem kb 10-12 embert, a végén már csak kézifegyver maradt
Összességében bétához képest teljesn jó amit hoztak, és tudvalevő hogy ennek ellenére sok változást a 2 hónap múlva érkező release-től sem kell várni, max némi balance meg bug javítás. -
Aventador91
őstag
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Aventador91
üzenetére
Túl sok van C4-ből?
Hármat pakoltam rá, nem vitte szét a pszh-t. -
gali777
őstag
Na, kipróbáltam én is. Az öreg vas még a minimumot se teljesíti, de küzd, 1080p-ben lowon, ultra mesh-sel játszhatóan viszi. A BF4 után a járművezést szokni kell, sokkal megfontoltabban kell menni velük, hogy ne kapjanak szét azonnal. Remélem a teljesben majd lehet a loadoutot állítani a járműveknél is. Valamint a járművek "képességeinek" a kiosztását át lehet állítani másik gombra? Az elején folyton azért haltam meg, mert a 3-4-ben megszokott gombot nyomkodtam a smoke-hoz, flare-hez. Eddig egyébként úgy néz ki, hogy visszatérek és vétel lesz
-
kriszpontaz
veterán
Én is többször halok mint ölök de le is sz*rom, megyek foglalok, berambózok mindenhová
. A BF3/4-hez képest totál más a gombkiosztás vagy nem tudom, de semmit nem találok 6 év kihagyás után. Mintha nulláról kellene tanulni. De majd talán egyszer. PS5-ön még mindig über béna vagyok, hát még PC-sek ellen crossplayben. -
nofi
addikt
Összefoglalva nagyon jót szórakoztam a bétával. Utoljára BF3-al játszottam, utána párszáz óra CS, majd utóbbi években koca CoD ment.
A hétvégi premade csapatban sok nyöszörgés elhangzott, ami hátha egyeseknek itt is hasznos infó. Nyilván ez inkább azoknak lehet érdekes akik hozzám hasonlóan kocagamerkednek, nem érnek rá gyerek/munka mellett többszáz óra streamet nézni és fújtatnak amiért sorra halnak BF-ban
Bár régi BF-hez képest CoD-osodott a game, baromi nagy hátrányba kerülsz ha azt a játékmechanikát követed.
Mind a movement, mind a spray pattern teljesen más. Nem éri meg ugrabugrálni, mozogni, meg elhasalni minden lövés után mivel teljesen szétviszi a célzást.
Fura is jelenleg a játékmechanika ezzel a TTK-val, pedig kifizetődőbb, ha gyalogolsz, guggolsz mielőtt belekerülsz egy tűzharcba.
A spray pattern is azonnal szétesik ha folyamatosan nyomod a burst mode-ot, szépen szakaszosan kell adagolni.
A ballisztika is teljesen eltérő, akik sorra szedtek le távolról Liberation Peaken azok mind figyelembe vették a távolsággal változó röppályát. -
-FreaK-
veterán
válasz
Zsolesz1885
üzenetére
Illetve átalakítják a fegyverek recoil-ját, mert eddig nem nagyon volt, ezt a változtatást már nem volt idejük implementálni az első körre. Biztos lesz még sírás miatta.
-
venom8888
őstag
Koszonom a valaszokat. Nagyon tetszik a game, gondoltam ma is felmegyek,de nem jott ossze.
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Csak hetvegen van open beta? Most probaltam jatszani,de nincs semmi jatek mod, meg play opcio a jatek menuben.
-
Aventador91
őstag
Nekem a repaires nem lett meg, mert nem fogom azzal tölteni a drága időmet hogy másokat javítgassak
a többi meglett magától.
kár hogy csak tegnap toltam először reconnal, és rájöttem hogy ez a nekem való kaszt. a c4 kurvajó, és durva hogy magától töltődik.
szerintem a teljes játékra ezt ki fogják venni, + nerfelni a dobás távot, ahogy az eddigi bfekben is.
Vicces amúgy, hogy minden bf-ben elkövetik ugyanazokat a hibákat. minden bfben gond a túl erős c4, az hogy messzire lehet dobni, túl sok darab van kezdésnek, stb.
Nincs ezeknél a stúdióban egy nagy tábla, ahova ki lehetne írni, hogy az eddigi bfekben mi az amiért sírtak az emberek, hogy legközelebb már ne kelljen ilyeneken gondolkodni?
-
jjohn
aktív tag
Pár képet lőttem én is, igaz nem 4K.
-
Laraxior
titán
Marvel kapitány is tóta a Béeffet
-
zebra_hun
veterán
Sajnos ez így nem kerek, meg is mutatom miért. Biztos vagyok benne, hogy nem 10 FPS-ed van.
Ezt nem lehet mérni pontosan megszakításokkal. Menü több száz, és kapcsolásokkor 10-re leeső jelenettel. Csak a játékmenetet
-
stoon
addikt
Na , reggel megcsináltam a maradékot!
-
warcat
veterán
Nyilvánvaló exploit, azért béta szoftver még.
Persze nyilván szándékosan felengednék oda a védekező felet akiknek eleve van tankja, hogy totál biztonságban respawnoljanak a védendő bázis felett még akkor is amikor az ellenfél totálisan befoglalta, miközben -a szögből adódóan- célzás nélkül is a fejeket lövik fentről lefelé miközben jórészt takarásban vagy, az ellennek meg másfelé KELL figyelnie.Hardveres banánnal jutalmaznék mindenkit akit elkapnék ott a béta végéig, egy intő figyelmeztetéssel, hogy játék indulása után hasonlóért végleges búcsú jár és vehetsz új játékot.
-
Winne
nagyúr
válasz
zebra_hun
üzenetére
Az érdekesség kedvéért én is mértem egyet, semmi extra, ultra beállításon quality fsrben, több meccs egyben:
11-08-2025, 00:30:05 bf6event.exe benchmark completed, 592262 frames rendered in 2797.969 s
Average framerate : 211.6 FPS
Minimum framerate : 89.4 FPS
Maximum framerate : 1334.3 FPS
1% low framerate : 135.1 FPS
0.1% low framerate : 10.0 FPS -
zebra_hun
veterán
válasz
Aventador91
üzenetére
Teljesen korrekt mérés.
Talán mert nem játszik vele a tulaj. Egyszerű.Bemutatta, hogy mennyit megy így. Nem ismerte a menüt. Az a három vacak nem fogja meg. Nv reflex meg semmire sem való.
255 fps-t mutass másikat. Igaz 180W+ amibe kerül, de ez ennyi.
Mindegy, az fps mérés témához dobtam be, hogy a min fps-ekkel pontos. Aki nem méri, az nem tudja, nem is érti.Bocsesz, nem zavarok ilyen jellegű témával.
-
r6man123
senior tag
Régen húzott be ennyire FPS, launchkor tálán össze is verbuválódik a BF4-es team, lehet e squadra való is
23 órára megcsináltam az összes challanges-t, remélem a köv béta hétvégén újak lesztek, mert a vége már nem esett jól félálomban .
-
bul07
nagyúr
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Nem állítgatom, beraktam és ott van.
#1604 anubis6
Az is a pálya része, ha nem lenne az akkor visszaszámolna
És nem falon keresztül vagy bármin keresztül lehet onnan lődözni(mint metro pályán volt ilyen), ki kell állni a szélre így a támadók is leszedhetnek
Védekező oldalon pont a kempingelés a lényeg, egy jó pozíciót elfoglalni és tartani tartani tartani -
zebra_hun
veterán
válasz
nesh_019
üzenetére
A cpu fps a lényeges. A gpu fps ha ilyen közel van a cpu-hoz, teljesen jó. 116 kocka ment ki, a gpu szinte alig tud többet. 121-et tolt ki, 5 db volt a "megismételt" rajzolás. Az akkor van, ha nem kap újat, így kirakja mégegyszer az előzőt.
A cpu fps-t nézd, az a géped teljesítménye. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
jozefgucci1
üzenetére
2042-nel mar a beta is egy silany, ures szar volt. Ez van amikor a marketingesek keszitik a jatekot, nem a fejleszto brigad.
Betanal meg mas dolgokat figyelnek, tesztelnek a fejlesztok, nem azt nezik, hogy mennyire lett elallitva a shoti, hogy mindenki azzal rohangal kb.
Most, ha ez a teljes jateknal lenne, 1 het mulva jonne ra a nerfeles.
De ki tudna mi lesz jovo het csutortokon. -
F_Zolee
nagyúr
Ultra grafikán, DLSS Quality és FG mellett is stabil 144FPS kijön. Lehet kicsik a pályák, hogy jobban megizzadjon a vas, mert 2042ben többször előfordul, hogy 100 körül van csak.
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jah hát láttuk az utóbbi két BF-nél milyen jó lett a béta után a játék , jah nem
Szóval meglátásom szerint szokás szerint megint sokan felültek a hyp vonatra aztán ne hogy pofáraesés legyen.Amúgy meg senki nem írta sehol , hogy ez így szar csak jeleztük -kérdeztük , hogy másnál is ilyen e ? Nem tudtam , hogy csak jókat lehet írni .
-
bager13
senior tag
15-20 akart lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagy pályákon meg valahol alul voltam folyamatosan, de legalább a snipereket élvezet volt kiszedni a hegyről a fix légvédelmi toronnyal.
Ez ment egy darabig, aztán nem érdekelt, én is váltottam sniperre.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szóval meglátásom szerint szokás szerint megint sokan felültek a hyp vonatra aztán ne hogy pofáraesés legyen.
FollowTheORI