Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Spizzi
aktív tag
Na pénteken jön is a béta utáni első playtest a Labs-re, kívancsi leszek az új mozgásra.
-
bul07
nagyúr
válasz
pRoject22
üzenetére
Egy fejlesztő az otthoni szabadidejében simán tudja mit hogy lehet kikerülni amit munkaidőben bent csinál, és ír egy csalást.
Aztán titkosított csatornán hogy ne lehessen hozzá visszavezetni átküldi a kirakatembernek aki üzlettel vele.
Ő meg mondjuk kriptóba kapja a jutalékát. -
Én nem hiszek ezekben az összeesküvés elméletekben, eleve logika sincs benne mert ha ők amúgy némi pénzt és erőforrást fordítanak arra ,hogy adjanak el csalást akkor utána kockáztatják, hogy játékosok lépnek le plusz még dollár százezreket költenek anticheat fejlesztésre is, ez nekem egy logikai bukfenc, de biztos van aki érti a lényegét
-
SipiBcs
őstag
Amikor bekapcsolva marad a Chrome fordító
:
-
vitya81
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szia! Köszönöm szépen a segítséget. Hazaérek, kipróbálom. lag-ot nem tapasztaltam eddig sehol.
-
vitya81
tag
Üdv! Amíg van egy kis csend október 10-ig, szeretnék segítséget kérni tőletek. Egy előző hozzászólásomat idézem nektek BT füles hangproblémával kapcsolatban:
"A következő a problémám. BT-s fülessel játszok/játszanék, a játék indítását követően az első 5 másodpercben tök jó a hang, vannak mélyek minden rendbe, de egyszercsak megváltozik és egy fos lesz. Eltűnnek a mélyek, minden hagngszín megváltozik, élvezhetetlen lesz. Füles nélkül játszva okék a hangok. Csak akkor szaródik el, ha fülest használok (2 típussal is próbáltam). Régebben a COD-oknál volt ugyanez a prblémám. Mi lehet rá a megoldás/orvosság?"
A probléma megoldható akként, hogy a BT füles szolgáltatásoknál kikapcsolom a 'Telefonkihangosító' opciót. Helyreáll a hang, tök jó minden. DE! Ezt minden egyes Windows indítást követően (játék indítást előtt) meg kell tennem. Engem ez nagyon zavar, és nem akarok ezzel foglalkozni. Azt szeretném, hogy alapból jól működjön a hang fülesen keresztül.Kérdéseim:
1. miért van ez a hanghiba csak ennél a 2 játéknál (BF, COD)?
2. hogyan lehetne orvosolni (végleges megoldás érdekel)
3. ha a probléma a fejhallgató típusához, márkájához kapcsolódik, akkor ajánljatok olyan gamer, vezeték nélküli fülest, amivel nem lesz ilyen problémám.Köszönöm
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ezt csinálják ezek a többi játékban is, már-már rosszabbak mint a szovjetek
-
válasz
deadwing
üzenetére
Pedig a Valorantos HWid-ban igen jól működik, szerintem pont ez a jó benne, hogy nem tudod melyik alkatrészre / alkatrészekre kapod, talán ezért is tud radikálisabb lenni picit a többinél mert ugye ők kinaiak ( tencent ), ott még annyit nem tökölnek mint a nyugaton, csaltál akkor mehetsz.
Igen, én is ezt írtam ,hogy egy lenyomatot generál magának az anticheat a hardverről és az alapján tíltja ki a szolgáltatásból, a lenyomat megmarad akkor is ha eladod a cuccot.
Szerintem azon kellene jogilag dolgozni, hogy aki így csal neki ne nagyon legyen joga a továbbiakban, amíg törvényileg, jogilag nem lesz ez valahogy szankcionálva addig marad ez a macska-egér játék a cheat és a game fejlesztők között.
-
válasz
deadwing
üzenetére
ott vannak a kínai cuccok vga, pendrive stb... simán hamisítják
ha egy szoftveres kiolvasásról van szó akkor azt könnyen lehet átírni
mac address changer, hider stb... az alaplapra van külön program
a modemekben meg alapból van klónozás hogy rejtve maradjon és az anonimitás megmaradjonha beindulna a vga-ra, cpu-ra akkor meg külön ipar lenne ilyen szoftverekből HA létezne sorozatszám szoftveresen de ilyen jelenleg nincsen amit összekevert a fórumtárs
de azóta se írt róla hol található ha annyira biztos benne
-
deadwing
addikt
Azok most lapítanak...

Hwid témához szólnék kicsit hozzá
A hwid, minden vizsgálódó cégnél más mélységű. Valakiknek elég egy alaplap+cpu-ból összerakott ujjlenyomat, akik ezen kívül nem néznek mást. Bios verziót sem. Szériaszámot sem. Ez tapasztalat. Vannak akik még ennyit sem, csak a lapot nézik. Lehet azért, mert ez jogilag aggályos. Pont azért amit írtatok már. Eladás, stb... Szóval ez a hwid ban sztem sosem lesz olyan, mint ahogy mi elképzeljük. Sosem fogják meglépni. Szerintem... Legalábbis úgy, ahogy mi elvárnánk, nem
-
stoon
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
főleg hogy randomok is belesponnolhatnak!
-
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Ugyis kell 3-4 javító a seggébe... senki nem marad munka nélkül a squadban, ha járművezés van...
Nem lesz már nagyon olyan, hogy egyedül rambózol a tankkal meg elbújsz és javítgatod magadnak...
-
bul07
nagyúr
Egyes Intel cuccokhoz BF6 adnak
Aki amúgy is fejlesztene annak jó
Aki amúgy is megvenné most a bf6-ot annak egy akciós 70-90e Ft-os processzor az ára annak 20-26e Ft-al olcsóbbra jön ki -
rottenbull
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igazad van, Karkand is johetne
-
válasz
rottenbull
üzenetére
Előbb csináljanak új pályákat, ne régi pályákat hozzanak, ami már "kicsit unalmas"...

-
-
prokxy
veterán
válasz
Locutus
üzenetére
Az ea play pro-val 1 hónapig megnézheted milyen. Az nem akkora tétel azt ha úgy döntesz, hogy bejön, onnan folytatod ahol abbahagytad.
Ha nem, akkor még ott van benne egy rakat game. Btw lesznek majd Intel procihoz is kuponok, onnan olcsóbban szerezhető majd be az alap játék. -
Enigma1945
őstag
Vannak most szivargasok? Tudjatok van az a labs izé 😄
-
prokxy
veterán
Arról van mrá hír vagy lehet rá számítani, hogy maga a release ugye okt 10, de előtte pl. a Phantom csomaggal lehet-e hamarabb játszani?
Ill. az okt 10-ei kezdés az reggel vagy csak este?
Van még egy rakat szabim, lehet kiveszem rá.
-
-
bul07
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ha jön hamar, mert erről még semmi hír.
-
nanofocus
tag
Sziasztok! A battlepasst meddig tart kb kifarmolni a 2042-ben? nagyon nincs kedvem vele játszani amíg kijön a BF6, de elveszteni sem akarom az "ingyen cumót".
-
boogie84
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igazatok van, ez elkerülte a figyelmem.
-
prokxy
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Na igen, BF6 után (is) nehéz vele játszani, ezt sokan írják

-
boogie84
veterán
Varhatjuk a tankokat, es a nagy palyakat. Ugy nez ki ez inkabb infantry lovolde lesz mint BF3. (Ne legyen igazam)

9-bol egy nagy palya.
-
Novver
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nagyon remélem hogy több eszük lesz most mint a 2042-vel volt...
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Igen tudom. Én onnan tudom hogy Dc-n témáztuk a game pass dolgot. Simán csak elírta game passt battle pass-ra

-
Mr.Csizmás
titán
2042-ben csinálom az unlockokat, hát nem akarom megsérteni a törzsutasokat, de ez olyan, mintha a classic bf-eket forzásították volna

-
sZapu
csendes tag
Hát majdnem game pass. Inkább úgy van, hogy EA Play Pro-ba már day 1 jön a teljes csomagjával, a sima EA Play-ben viszont csak 10 órát lehet vele játszani. Game Pass-ba jelenleg a sima EA Play van berakva és ha emlékeim nem csalnak akkor egy év után fog érkezni a sima play-be, de ha beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor lehet hogy 2 vagy 3 év után rakják majd bele a simába, így én erre nem várnék.
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Gamepassra gondolt a kolléga. Megjelenés után mennyivel kerül be oda?
-
bul07
nagyúr
-
Azharel
aktív tag
Battlepassban csak skinek meg egyéb marhaságok szoktak lenni, vagy fegyverek is amit csak azon keresztül lehet unlockolni?
-
Rony949
addikt
Én pedig arra lennék kíváncsi a Battle Pass-szal kapcsolatban, hogy aki élt vele a 2042-ben, az megmondaná hogy megérős volt-e? 31 éves vagyok, én még a kiegészítők és DLC-k világában nőttem fel és nem igazán rajongok az ilyesféle live service modellekért. Egyértelműen nem szívesen fizetnék 2-3 havonta 15-20 eurókat, pár vacak skinért.
Szóval a 2042-ben megérte fizetni a BP-t? Jó jutalmakat lehetett kapni?
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Pattle pass ban mikortol lesz elerheto? Egyik haverom mondta hogy nem day 1 on lesz benne, akkor mikor?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jó de most meg kb semmit nem ér járművek ellen.
Ami vicces amúgy az anti-material lövedékkel. -
fejlődni kéne igen jól látod
2002-ben azért még nagy szám volt a Battlefield1942 azóta meg sok víz lement a Dunán de egy kreatív csapat sincsen náluk xD állandóan csak játszadoznak a ttk-val
Lehetne akár PvPvE hogy legyen mit öldösni és ne sajnáljuk már szegényke játékost akit találat ér és sajnos meghal ha eltalálná egy ilyen kis lövedékecske. -
Sz. Géza
senior tag
"ott is volt, hogy gyalog kellett menj, mert nem jutott tank"
Azért a tankon kívül akadt ott még pár szállítójármű is.
Ja, csak hát az nem menő!
(mint kb. az egyik kollégám, hogy: Nehogy már ő egy Suzukiba üljön, minimum VW)
Egyébként ha squad-ban dolgoznának az emberek (ahogy illene) mindig lehetne kire (megfelelő helyre) spawn-olni.
-
Gainka
őstag
válasz
Sz. Géza
üzenetére
Pontosan emiatt hoztam be a képbe fentebb ezt a 20 évvel ezelötti megszépült emlékes dolgokat amiben benne ragadtak páran, már azt sem tudják a nagy ratro hangulatban mit beszélnek. Szeriény véleményem szerint a BF 2 sem volt jobb jatek anno mint mostaniak ma, ott is volt hogy gyalog kelett menj mert nem jutott tank, és max azon ájuldozhattal hogy 200 méteren at nem löttek le mert a fene sem jart rajtad kivül a pusztában...
#2722bul07
Minél realiszikusabbá teszik a tankot annál kevesebb lesz a játékban. Minél ügyesebben lehet kezelni annál gyengébbre tekerik.Megmondták csapatmunkára mennek (jogosan) szoval amelyik csapat tankos akkor azok hegesszek is segitsék egymást. Az nem csapat munka hogy te beülsz a tankba es egyedül szét lövöd a szervert, na de akkor ez mitöl is lenne Battlefild? Másik irányból, lehet egy csapatra lenne szükséged, nem pandorra szelencéjére. Valamit felhúznak, az te ellened is erös lesz majd egy masik helyzetben.
-
Kontrafake
lelkes újonc
Fú de várom már a megjelenést, erős függőséget okozott a béta. már 1 hete "tiszta" vagyok
-
bul07
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Miért az realisztikus hogy páncélos gépágyújából ami 50kaliberes(wiki[link] 200 méterről 23 mm homogén páncéllemezt átüti), nem is kettő hanem sok találat kell a gyalogosba
-
-
Sz. Géza
senior tag
Karkand járműves map volt?!
Na azért ne essünk túlzásba. Voltak járművek igaz de az akkor is egy tipikus infantry, városi környezet volt (sok szerveren ki is vették a páncélosokat, csak a kis terepjárók maradtak).
Ami valóban járműves volt: Oman, Wake, Dalian, Dragon, Tampa, Zatar. -
Ellia
addikt
-
hmb
aktív tag
válasz
rottenbull
üzenetére
bf2 karkand, jalabalad jarmuves mapok voltak,es karkad talan a legnepszerubb. bf3-44 alapbol nem volt mar olyan sikeres mint a BF2, a kalsszikus mapok rajtuk az ujratervezesek miattt szarok voltak.passz. bf3 es bf4 mar keveset jatszottam a nyomaba sem ertek mar az elodnek, metro tenyleg nepszeru volt de csak mert ott a benaknak is volt sikerelmenyuk es gyorsan lehetett uj csili-vili szarokat unlockolni a sokaid szar feegyveredre...ami teljes egeszeben mar COD koppintas,ahogy a bf3-4 is mar alig kulombozott az activision lovoldejetol.a bf3 meg elorendeltem, a 4-est mar nem, talan 5 fontt volt mar amikor megvettem,mert tobbet nem ert.az 1.es az v-rol beszelni sem erdemes. bf6 felkeltette az erdeklodesemet,de nem rendelem elo,megvarom amig kiderul milyen palyak lesznek,mennyi lesz a nagy,jarmuves palyak es mennyi tok folosleges fegyvert meg karacsonyfadiszt raknak hozzajuk.hat baszki ha neked ezek a kicsi,zebkendonyi palyak remekmuvek akkor egeszsegedre..tenyleg csili-vili,de hogy nem fognak vele 20 ev mulva jatszani ahogy ma a bf2-el az tuti.mondom ne legyen igazam,es vegre megint egy jo BF-nek orulhetunk,de szerintem megkozeliteni sem fogja meg a BC2-ot sem.
-
Gainka
őstag
válasz
Rony949
üzenetére
Én még mindig a BF 4 metrot ajánlom reflex gyakorlasnak. Igaz minden részben változik a hitregtöl kezdeve a hogyan "adja" dolog meg a mozgás, tehát biztos át kell majd szokni. DE Nem hittem hogy még ennyi ora után is lehet fejlödni, azt hittem megöregedtem már ehhez
elkezdtem egy kör alatt 100-at lőni, mivel egy ideje feljarok észre vették a többiek is. 
[kép]
Ugyan itt kérdés, miért nem menti a screen shotot? -
válasz
zebra_hun
üzenetére
Maga az anticheat generál egy úgymond lenyomatot az adott hardverre, hiába rugózik a kolléga a sorozatszámon, nem az a mérvadó, ezért fordult már elő az, hogy valaki vett használtan egy hardvert aztán nem tudott játszani mert banolva volt adott játékból, vannak ezek a spooferek amik vagy működnek vagy nem, meglehet velük próbálni kikerülni a tiltást de ahhoz nagyon komoly biztonsági kockázatokat kell vállalnod, tehát onnan kezdve nem kell arrról a gépről sem paypallal fizetni sem bejelentkezni akár egy nagyobb értékű fiókba, szóval azon felül, hogy ugye nem értjük azokat az embereket akik csalnak ,hogy miért tetszik ez még tetézi, hogy konkrétan csak egy kifejezetten erre a célra össze pakolt géppel tetszik, a hülyébbjei meg ugye majd mennek a steam stb supporthoz, hogy hoppá valaki vitte a fiókom meg feltörte a gépem stb.
A másik meg, hogy ugye ott a tpm 2.0 meg a secure boot ami külön megnehezíti az egészet, sokan árulnak és reklámoznak különféle cuccokat, spoofereket de a nagy részük egyáltalán nem működik
Nem tudom elképzelni ez, hogy éri meg valakinek, elképesztő
-
Rony949
addikt
ON
Ti hogy készültök majd a megjelenés előtt? Én tervezem kijátszani a modern részek sztori kampányát. (Bad Company 2, BF3, BF4) Tudom, hogy a legtöbb BF rajongót nem nagyon érdekli a kampány, de nekem mindig is bejöttek.
-
válasz
BerserkGuts
üzenetére
ok, mostmár értem, bocsi már
-
válasz
pRoject22
üzenetére
szerintem meg te ne kezdjed el tanítani a marketing propagandáját
mondjad légy szíves meg hogy hol van regisztrációs száma a cpu-nak vagy a vga-nak?
A win regiszterben nem ezzel kötik össze a hw-t ezt a chat gpt-nek is elkéne mondani szerintem.only spoof your HWID if you are banned
spoof-errel érdemes foglalkozni van százféle nézz utána
HWID meg a winből jön ha nem tudnád és így néz ki de ezt is megtalálod a regiszterben pl: DESKTOP-472RCA3 ehhez jöhet egy win sorozatszám tiltás vagy mac szám tiltás stb... amihez hozzáférnek de nem létezik hogy a cpu-dat majd lebannolják ezt kéne megérteni
-
zebra_hun
veterán
Én érzem magam hibásnak, én kezdtem a kérdezősködést.
Nem ám összevesztek ezen. Inkább bontson mindenki egy sört.
Az jó, ott nincs csalás
-
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Nah, hiába teszel 15 xd-t, tudatlanul pls ne állj bele szakmai dolgokba, illetve néha érdekeljen a chatgpt vagy google stb mert talán talán okulsz is belőle

-
válasz
pRoject22
üzenetére
Nem érdekel a chatgpt Az egy dolog hogy a modemet vagy az alaplapi hálókártyát az internet miatt regisztrálni kelljen de nem az egész gépedet cpu vga-val együtt xD Modemnek,hálókártyának van MAC száma és ennyi amit tökéletesen lehet klónozni. A windows lehet tiltani annak van sorozatszáma meg az alaplapi hálókártyának.
Annyit tudnak a win registry-ből hogy a cpu az milyen típus meg a vga azt kész ennyi. -
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Olvass vissza, ez csak egy pro player és azért ennyire ügyes, mert sokat gyakorolja a célzást, emellett még napi 8-10 órát is játszik.
-
válasz
BerserkGuts
üzenetére
A HWID ban (hardware ID ban) azt jelenti, hogy egy program vagy szolgáltatás a számítógép egyedi hardverazonosítói alapján tilt le. Ez nem mindig ugyanaz minden szoftvernél, mert a fejlesztők döntik el, hogy mely komponenseket veszik figyelembe.
Általában az alábbi hardverekről gyűjthetnek egyedi azonosítókat:
Alaplap (Motherboard) – sorozatszám, gyártó, modell. Ez az egyik leggyakrabban használt.
CPU (processzor) – típusszám, egyedi azonosító.
GPU (videokártya) – modell, gyártó, device ID.
RAM – ritkábban, de előfordulhat (gyártó, modulazonosító).
Merevlemez/SSD – sorozatszám, típus. Nagyon gyakori, mivel stabil és egyedi.
Hálózati kártya (MAC-cím) – egyedi azonosító minden eszközben.
BIOS/UEFI információk – verzió, ID.
Fontos:
Egy HWID ban nem mindig az összes hardvert veszi figyelembe, általában csak pár kulcsfontosságút (pl. alaplap + CPU + storage).
Ha bármelyik főbb komponens cserélődik, előfordulhat, hogy már új HWID-t látnak (tehát a ban „megkerülhető”).
Vannak fejlettebb anti-cheat rendszerek, amik több hardverből készítenek kombinált ujjlenyomatot, így nehezebb kijátszani. -
-
zebra_hun
veterán
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Akkor naív vagyok
Azt hittem vmi azonosítója van a gépünknek, és arról már nem enged új kulcs vásárlása esetén sem.
Elgondolkodtató amúgy, hogy mennyi vásárlót nyernének egy ilyennel, és mennyit a csalók újravásárlásával.
Magánvélemény:
El tudom képzelni, hogy profitot hozna a csalómentes verzió.
De fogalmam sincs, nem figyelem már régóta az online lövöldéket. Igazából csak érdeklődés volt a kezdő komment. -
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Innen a topikból is sokan állították ,hogy a srác nem csal

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Elemlámpa, zseblámpa
- PR-Telecom
- Hálózatokról alaposan
- Mozilla Firefox
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

: