Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Dtomka
üzenetére
Fekete képernyő itt is megvan, meg a hang anomáliák is.
Hang hiba is szrteágazó, nincs hangja amibe ülök, random hang egy irányból. Néha túl hangos effektek, mondjuk mikkor eltallálják a páncélost amibbe vagyok. Semmi hang pár pillanatig.Mivel én ritkán vagyok gyalogos hitreg annyira nem érint.
Bf5-ben még lehetett egyedül foglalni páncélossal, a gumikerekűvel, mozgékony volt es nem is volt annyjra gyenge a gyalogosok ellen.
Én egyedül szoktam játszani.
Random csapattársak meg hu húúúú
Volt olyan hogy mentem másik páncélos mellet kapott egy vagy két találattot erre kiugrott és gyalogosként elfutott. Persze ilyenkor kénytelen vagyok a otthagyott járművett lőnni hogy ne vigye ell az ellenséges játékos, persze én se élem túl.
Vagy mikkor csak arra használja a páncélost hogy előremenjen és ugrik is ki belőlle, ezt bármilyen helivel is rendszeresen megteszik. -
bul07
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Mondjuk igen ezek a falat pályák tényleg hozzájárulnak ehhez
....
Amúgy meg busz gyalogos katapult

-
bul07
nagyúr
válasz
Gainka
üzenetére
Nem a kill a lényeg
Hanem az hogy két gyalogos ellen nincs esélye a tanknak, nem tud elmenekülni.Más részekben(BC2-BF1 közötti részek) a gyalogosok nem cod szintű rohangászásba voltak a tank körül mert tudták hogy a tank halálos rájuk, és ha sejtették a tankot akkor már kerülték.
Na most eben a részben nem hogy kerülnék hanem rohamozzák mert tudják hogy esélye sincs a tanknak, már egy gyalogos meghátrálásra kényszeríti ha nem akarja kilövetni a tankot maga alól. (Úgy nézve hogy nincs aki javítsa) -
bul07
nagyúr
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Csodálod?????
32 játékos a túlódalon, ha mindenki lerakja az 96db akna(jó persze mind nem fogja
). És akkor még ott vannak a elhárító rakéták. Javelin vagy mi a neve villág végéről befogja és már küldi is a rakétátt. Akkor ott van amivel elég csak felé lőnni mert automatikusan befogja. RPG meg mint isten nyila olyat sebez a páncélosokon.Így elenyészően kevés játékos elég hogy a tank tiszavirág életű legyen.
És ezt a legtöbb tankos tudja is így nem fog támadni tankkal, csak hátréből kempingezik.
Ha nagyon gyenge az ellenség, vagy ha 2-3-an javítják folyamatossan akkor talán eredményesen tud előre menni. De amúgy esélytelen.
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Van ingyen nyomorúság

-
bul07
nagyúr
Megint volt pár fekete képernyőm, szokásos Alt+F4 oldotta meg
Viszont találkoztam ilyennel és nem is egy körben, változó helyekről
Mi a fenne ez?

Meg volt egy kör hogy bárhova bújtam mindenhol bemérte valami a páncélost.
Nagyon furcsa volt. -
bul07
nagyúr
Hopp ezt nem ide akartam
-
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem is azt írtam hogy felvesznek valakit is, hanem hogy hamarabb küldik el őket vagy rakják át más projektre, mint aki a skineket csinálja
Mert játék kiadása után lehet valamennyire toszni a játékosokra, na de a skin az kel hogy jöjjön hogy kisgyerekek megtudják venni(felnőtt nem tudom miért költene ilyenre) -
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem, de lehet hogy egyik helyre vesznek fel plusz embert másik helyre meg nem, és nincs ki csinálja, vagy ép onnan nem rúgnak ki annyi embert
-
bul07
nagyúr
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Én tuti nem fogok csinálni vele semmit, nem ér annyit hogy akár egy percet is kínlódjak vele
Most max nyomok egy Alt+F4-et és vagy újra elindítom vagy nem.
Valahogy nem érdekkel ez a rész annyira mint az előzők, de tényleg, még a BF1 és BF5-el is sokkal nagyobb ingerem volt játszani -
bul07
nagyúr
De ilyen nyomorúság az kell bele, de stabilan működő játékra arra nincs erőforrás

-
bul07
nagyúr
Nálam meg fekete képernyő hibám lett
Ha kilépek egy pályáról nem megy vissza a menübe, hanem egy fekete képernyőnél marad
Most is volt egy
Alt+F4 oldja meg -
bul07
nagyúr
Jól veszem érszere hogy kivették azt hogy ki lehet lőni a rakétákat.
Eddig páncélos AA-val ha láttam hogy jön felém rakéta simán ki tudtam lőni még a levegőben, most semmi
És mintha megnövelték volna a sebzési távolságot is, messzebbről elérnek vele -
bul07
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hol van ez a egér macro mellet
-
bul07
nagyúr
Van ingyen nyomorúság

-
bul07
nagyúr
válasz
VágniValó
üzenetére
Pont ez szokott lenni nálam is, elviszi a AA-t és semmit nem tud lelőni
Na ekkor én kivárok egy tankot és szépen eltolom előre a harcba, vagy felborítom hogy robbanjon fel.
Na igen ez még bosszantóbb, csak simán felrobban a tankkal két pillanat alatt az még hagyján de hogy átadja.
És van aki képes helikoptert átadni. -
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Lehet készülni hogy mit hogy variálnak meg. És hogy miben esnek túlzásba.

-
bul07
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
És ha nem titok mennyire volt trágár
Gondolom nem egy:
Noob player XYCsak hogy mi volt az a határ ami miatt már bűntettnek
-
bul07
nagyúr
válasz
Polllen
üzenetére
Hiába öl sokat egy két játékos ha a kör során állandóan 1-2ponttal több van foglalva a másik csapatnak, akkor bukó lesz a kör. És akkor lehet döngetni mellkast hogy mennyit ölt valaki ha a kör bukó lett, és ő nem foglalt egy pontot se.
És ezt nézhetjük úgyis hogy ha egy csapatba van sok jó játékos aki megy és foglalja a pontokat, akkor semmi szükség arra hogy valaki rambózon és csak ölje az ellenséget, mert nélkülük is nyernék a kört
Persze mindenki úgy játszik ahogy akar nem is erről van szó, de akkor ne magyarázzuk bele a dolgokat. Ha valaki toszik a pont foglalásra és csak ölésre megy vállalja fel.
Én is ha AA páncélosba ülök nem megyek pont közelébe, így ha győz a csapat az nem miattam lesz. Legyek én bármilyen jó légelhárító attól még nem lesz pont foglalva és bukó lesz a kör. De én ezt fel is vállalom.
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
Lendova
üzenetére
Na persze.
Attól nem lesz megnyerve a kör hogy sokkat öl az egyik oldal. Ha nincs olyan játékos aki foglalja a bázist és nem a KD-re megy és akkár meg is pusztul a foglalásért akkor biztos bukás az adott kör.
Na meg ölhet sokkat valaki ha pont azokat öli aki pont olyan mint ő, hogy pont közelébe se megy, és amúgy se foglalna pontott. -
bul07
nagyúr
Mondjuk a BF szeria rég nem tudja a hűha faktort.
Mint amit a BC2 és a BF3 tudott.
Talán ez a rész hozza a kötelezőt, és ennyi. -
bul07
nagyúr
Gyenge ellenség ellen van jó kör.
Egy aknát nem talált egész kör alatt, most komolyan ahhoz nagyon gyenge ellen kell hogy legalább az aknákat ne szórja ki, főleg a kereszteződésekbe vagy töltő pontokhoz.Nagy számok alapján, aki sokat játszik az előbb utóbb hoz egy jó kört.
Én gyenge gyalogos vagyok de néha megesik hogy rambóként tudom osztani, egy egy periódusba, aztán meg én halok még ha mellém lőnek már akkor is. -
bul07
nagyúr
válasz
bager13
üzenetére
Ha a hordával mozogtok és meg se próbál a jármű megvédeni egy adott pontot akkor nem is fogják kilőni
Na de ha aktívan támadják a pontot biztos hogy nem éli túl.
És úgy kell ezt nézni hogy lövik is a járművet és el is találják, az nem játszik ha nem is lőnek rá, és el se találják, akkor persze hogy nem szedik ki
-
bul07
nagyúr
Hát inkább úgy fogalmaznék, ha kicsit is képbe van a gyalogság akkor nincs esélye járműnek legyen bármilyen jó a tankos(meg a páncélos AA-ba ülő hogy mennyire tudja mi a dolga)
És nem arra értem ha százan javítják mert épen van olyan feladat van és semmi mással nem törődnek a gyalogosok, csak mennek a feladatra és javítják, akkor persze hogy nehéz kiszedni
Egyszerűen egy tank nem bír el pár darab gyalogossal.
Egy gyalogos vígan kiszedi a Bradley-t, két találat és vége, hátulról. És ha megy előre se perc alatt mögé teremnek. Nincs esély a menekülésre.Én is fogtam már ki olyan gyenge ellenséget hogy nem tudták kilőni alólam, pedig én nem vagyok jó játékos
-
bul07
nagyúr
válasz
Dave567
üzenetére
Hát most járműbe nem is lehet mást csinálni, ha valaki megy előre kb két pillanat alatt vége is
Repülők is kb semmit nem érnek gyalogosok ellen, úgy tudtam gyalogost ölni hogy elgázoltam repülővel
De az is sokszor megesik hogy ott a tank és a gyalogos simán elfut mellette, esze ágába sincs beülni. És a kezdő leéledős tankokat se viszik el sokszor, pedig azt halál után kattintással tudná vinni
De nem, annyira semmik a járművek -
bul07
nagyúr
válasz
Sz. Géza
üzenetére
A másik kettő nagyon lassú és hamar ki is fogy, messzire meg nehéz vele
És a növényzetet is sokkal több időbe telik kiirtani velük.
Gyalogosra meg ugyan úgy gyengeElőnye a középsőnek
sokat lő egy sorozatba és hogy ha pár is talál a helis már egyből keresi a fedezéket és nem fog tovább támadni
Nem fogy ki csak sok idő után, gyorsan töltődik és a töltő oszlop is hamar feltöltiMost jutott eszembe, bot
És ez most délután volt negyed ötkor
Kezdésnél
És kezdés után kicsivel

És tudjátok mi volt a legbosszantóbb
Kezdésnél beült egy Bot a páncélos AA-ba, messze voltam ő meg mellette így ő ült bele először
Odafutottam és beültem
És itt jön a bosszantó rész
Mivel ő beült az ő alap beállításai maradtak meg mikkor beszálltam. Tehát az az alap 6lövedékes ágyú.
Hát kösz
De ugyan ez van más jármű esetén is, bot beül akkor utána hiába ül be olyan akinek már minden fel van oldva és be van állítva, nem fog átváltani
-
bul07
nagyúr
Eastwood
Páncélos AA
Videó egy körről(Közepes vagy rosszabb kör volt)Növényzet letarolása fő cél az elején, akkor a légi járművek max a bázisukról lődöznek(na jó még a B pont környékén is), ha kijjebb jönnek akkor már minden repül feléjük
Járművek az A pont irányából nem tudnak jönni mert pár gyalogos is kivégzi őket, nincs takarásuk.
Gyalogosoknak is nehéz mert nincs semmi fedezék és lehet futni a túlélésért
9:03 Majdnem szerencséje volt a helisnek, mert a közben valaki más is betalált így esélye nyílt kilőni
Viszont, ahogy látszik az első rakétával amit rám küldött nem foglalkoztam mert tudtam hogy nem fog becsapódni, és hogy miért, mert a vezetékek felettem voltak és azok megfogják, mikkor a tank miatt hátrébb kellet húzódnom na akkor már muszáj voltam ellőni a terelőket.Legvégén meg látható hogy AA páncélossal miért nem lehet előre menni támadni, valami lyukból előbújik pár gyalogos és se perc alatt kiszedik

Amúgy így visszanézve ott voltak, de én akkor ott azt hittem hogy csapatársak, sokszor nincs nálam jelzés hogy csapatárs vagy ellenségJól látható hogy ezen a pályán a lényeg a növényzet legyalulása, és akkor ha kicsit is jó a gyalogság esélye sincs az ellenséges csapatnak. Ha ezen az oldalon kezd valaki.
Kb 10ből ha egyszer nyer a másik oldal. Ma volt egy ilyen menet éppenhogy de buktuk a kört de kezdő vagy gyenge volt a csapat. -
bul07
nagyúr
Egyszerűen nem tud győzni a másik oldal ha le van tarolva a pálya és a gyalogosok és helikopterek ki vannak véve a képletből
Trollkodni kiváló ez a pálya normális játékra nem igen
Helik gyalogosok megvannak lőve ha tisztítva van a terep, járművek meg olyan gyengék hogy azzal támadni lehetetlen

Na itt bújjon el egy ellenséges gyalogos

-
bul07
nagyúr
Ez a Eastwood hidden threat lenne az új pálya
Még viccnek is rosszLégvédelmi járműbe be kell ülni majd ide felmenni, piros ovális [kép]
És szépen le kell gyalulni a pályát így a gyalogosok nem tudnak elbújni
Még a A ponton lévő ellenséges gyalogosokat is lehet lőni mert elő odáig

Arról nem is beszélve hogy ahogy megjelenik bármilyen helikopter már be is fogja a légvédelmi rakéta
Olyan kicsi a pálya -
bul07
nagyúr
Ezzel az eszetlen aknadobálással kezdhetnének valamit.

Persze én is dobálom mit egy bolond, majd sokkal később egy váratlan pillanatba ömlik a pont mert valaki ráment. Szánalom az egész.
CQ Operation firestorm pálya egy vicc olyan kicsi
Térkép[kép] (alap képet az internetről loptam)
Ahova tettem a piros kört ott valahol van egy hegy, na annak a hegynek a tetejére kell felmenni tankkal és a légvédelmi járművel.
Tankkal az egész pályát be lehet lőni, még az ellenséges csapat kezdőbázisát is.
(alap képet az internetről loptam) -
bul07
nagyúr
Nem.
Csak példát kellet volna venni a BF3-BF4 időkből, de még BF1 is
Gyalogosok ki tudták szedni a tankokkal, de a tankkal is lehetett előre menni mert volt esély a túlélésre, még ha pár gyalogos támadta is a tankot. (Végére a bf5-ben is megoldották)
Ja csak ehhez olyan pálya is kell, jól megtervezett pálya ami nem lejt se a gyalogos se a járműves oldalára. -
bul07
nagyúr
Csak az nem mindegy hogy milyen az arány, és jelenleg ebben a BF-ben az én érzésem szerint olyan 70-75%-ra a gylogos oldalra van billinve a játék, és a maradék minden más.
Egy igazi BF-be kb egálba kellenne lenni.(vagy inkább 55-60% gyalogos)Legyen mindenkinek jó. De most nem így van.
Repülni vicc, ha már kettő gyalogos van másik oldalon aki vadászik a légi cuccokra akkor gyalogosokra támdani esélytelen. Max lehet kergetni az ellenséges repülő izzéket.
Páncélosok, ha nem hátulról lődöz valaki akkor két pillanat alatt vége. Rakéták tömkelege indul meg a járművek ellen, és van olyan amivel elég csak felé lőnni ráhúzza, még úgyis hogy nem lát rá csak felé lő. És akkor ott van a akna, boldog boldogtalan dobálja, mindenki midenhová.
Fedezékbe vonulva javítani se tudja aki vezeti(kiszálni javítani hát persze).Én már azt láttom hogy nagyon nem visszik a járműveket, csak a kezdők.

Simán futnak ell az ott lévő tank mellet, eszük be se jut beülni. -
bul07
nagyúr
Én is szoktam csalókkal találkozni, de ebben még nem. Mondjuk nem is játszok sokkat.
Majd ha kevesebb lesz a játékos, és olcsóbban adják a játékot. Na majd akkor megjelennek a nyilvánvalóan csalók.
Mert mondjuk 20-30$-ért csak azért megveszik majd hogy csalással tolják.(gyerek napi zsebpénze normális országban) -
bul07
nagyúr
BF az ez, hogy vannak járművek is, és számítanak is(bár bf6-ba még nem elégé mert gyalogosok fegyverei túl erősek)
És nem hogy gyalogos csak rohangálás, azt cod-nak nevezik
És véleményem szerint az a jó játékos aki megállja a helyét gyalogosan is és járművel is, mindegy hogy helikopter tank vagy bármelyik jármű.
Aki csak ezt vagy azt tudja az hmm (Szakbarbár) -
bul07
nagyúr
Nekem 4felett van de én nem vagyok jó játékos, meg járműves is vagyok
Az is igaz hogy bf6-ba még nem találkoztam egyértelmű csalóval.De az is biztos hogy vannak csalók, csak
Csak még olyan sok a játékos hogy nehéz összefutni velük.
Jobb csalások úgy vannak belőve hogy nehéz őket kiszúrni.Majd érdemes lesz megnézni ha olyan időszak lesz hogy díjmentesen ki lehet próbálni a játékot. Na akkor majd sokak fogják tesztelni a csalásokat.

-
bul07
nagyúr
válasz
Lendova
üzenetére
Csak vicc ugye hogy BF2042 ne lettek volna
fórumába is ezeregy csaló volt említveAmúgy elég csak a youtube rákeresni és nem hinni senkinek, csak egy BF6-os videó[link]
Hogy igen is vannak csalások, és vannak csalók isJó persze tudjuk, csalók nincsenek csak Pro játékosok

És aki csalót érzékel az gyenge játékos és csak azért kiált csalót.
-
bul07
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nemrég volt téma itt
[link] -
bul07
nagyúr
válasz
pRoject22
üzenetére
Csak az a bibi ezzel hogy én az esetek 90-95% elölről kapom a sebzést
Mert csak Breakthrough módba játszok, csak támadóként, és nem szoktam ész nélkül előre menni hátulról támogatom a támadókat(túl gyenge a tank és túl erősek a rakéták hogy előre lehessen vele menni támadni, és ezt sok nyomi nem érti meg és verik magukat hogy előre támadni)
Tehát oldalról néha szoktam találatot kapni de hátulról soha, és mégis van hogy egy egy rakéta olyat sebez hogy nem igaz, ilyen 60-70% de nagyon néha még többet
És már rég fullos a felszerelésem tehát plusz páncélzat is rajta van#7509 CptAdamica
Igen ilyenre gondoltam én is hogy van valami hiba a játékban
-
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Így van tank gyalogos ellen akkor ér valamit ha megvan a távolság, és el lehet menekülni ha megindulnak a gyalogosok a tank ellen
Mert ha tank közelebb van akkor se perc alatt szétkapja pár gyalogosFőleg hogy össze vissza sebzi
Én nem tudom hogy de van amikkor épen megsebzi a tankomat egy gyalogos által kilőtt valami, máskor meg egy találat 60-70% sebzést okoz.(Telesen felszeret tank)
E miatt nem is lehet a sűrűbe menni mert kiszámíthatatlan hogy mennyit bír ki a tank.Na meg ugye van az a rakéta is amivel csak felé kell lőni és úgyis eltalálja nagyon célozni se kell. Ez még úgyis eltalálja hogy rá se lát a tankra csak fedezék felett ellövi és ráhúz a tankra a rakéta.
-
bul07
nagyúr
Viszont ott lehetett választani hogy ki milyen szerverre megy.
Ha felment valaki egy szerverre elfogadta az ott lévő szabályokat.
Ha nem tetszett valami szabály nem volt muszáj ott játszani.Más volt a rendszer , nem ilyen random bedobálós, hogy sose tudsz távoli ismerősökkel játszani.
Régen egy szerveren volt sok törzs játékos bázis és mikkor belépet az ember névről látta hogy kivel játszik. Most meg ....... -
bul07
nagyúr
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Most komolyan számít ez?
És amúgy is meddig?
Egy két három hétig megjelenés után, mert aki játszik vele az előbb utóbb úgyis feloldja a dolgokat.
Meg mennyit is számít, talán körönként egyszer kétszer, hogy ezért tud megölni más, számít ez valamit.Sőt rémlik hogy régen valamelyik részben pénzért lehetett megvenni a feloldást, az se számított.
-
bul07
nagyúr
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Mit fáj az neked ha valaki így old fel dolgokat?
Azzal neked miért lesz kevesebb a játék?Egyáltalán mit számít ez az egész skin, meg stat meg ilyenek?
Én már az se értem ha valaki feladat miatt játszik egy játékkal, és nem maga a játék öröméért.
Stat is most tényleg, hogy valaki sokat játszik és sokat öl még nem lesz jó játékos. Kamionsofőrből ismerek olyat hogy sok sok millió kilométert levezett már, de amúgy nagyon rossz sofőr, töri a kamiont sőt még a saját kocsiját is. -
bul07
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Nem is játék közben, de még az elején. Mondjuk mikkor szedi össze a játékosokkat, vagy az első percben.
Így meg sorra lépnek ki az emberek, most még nem is annyia gond mert van játékos pótolni, de majd kicsit később akkor majd jön hogy a védekező oldal egy két fővel kevesebben játszik.
-
bul07
nagyúr
Tudnátok olyan oldalt linkelni ahol meg lehet nézni hogy pályánként mennyi jármű van.
Főleg Breakthrough és Rush játékmód támadó oldala érdekelne.
(ha védőre rak lépek is ki, mert olyan bonyolult dolgot nem tudnak belerakni hogy oldal váltás, bf1-ben még volt) -
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mint egy falat kenyér
-
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
-
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Lehet de minek, tank esetén én eddig azt tapasztaltam hogy semmivel se erősebb a páncéltörő lövedék mint a gyalogságira való másik tankon.
-
bul07
nagyúr
Én addig vagyok külső nézetbe míg elfoglalom a pozíciót, majd a vadászatnál váltok belső nézetbe.
Sajnos képes bármibe megakadni a tank, így belülről elég nehéz beakadás nélkül menni előre.Repülő járműbe még nem is ültem mert egyáltalán nincs Breakthrough és Rush párosba, ami elég nyomorúságos dolog amúgy
-
bul07
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
Így meg az a bajom hogy nincs ellenállás
És a jó járműves harcot szeretem, ahol a tank aprít de a gyalogosoknak is van esélye.
Ha más nem egy jól megtervezett pálya személyben, hogy a tankos nem tudja eltalálni a gyalogost mert van fedezéke.Az nem jó játék hogy a tankokkal nem lehet előre menni mert két pillanat alatt szétkapják, mert vagy túl gyenge a tank, vagy túl erős és sok a gyalogosoknál a rakéta.
Aknákról nem is beszélve, most volt olyan hogy drónnal felrepültem és 21db aknát számoltam össze ami le volt rakva, valamennyit hatástalanítottam mielőtt leszedték a drónt.
Nincs igazi javítás a járműnél.
Persze be lehet rakni a 3-as gomba, de az max 50% viszi fel, az semmi egy találat.
Előre húzódva gyalogos se fog javítani mert őt is leszedik se perc alatt.Ez a kapkodunk össze vissza kinek jó.
Egy kész valamit kell lerakni a játékosok elé.#5554 Dtomka
Hát repkedtek is a rakéták mint a veszedelem, de ha tankokat rakétázzák közben a pontokat nem tudják tartani.
Ott ahol 3-4tankunk is volt se perc alatt foglalva lettek a pontok. -
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Fú dolgoztak a fiúk

Most már van ám dögivel jármű

[kép], igen jól látjátok támadó oldalon 4db tank
Így ha véletlen ezen a pályán védekező oldalra kerültök akkor meneküljetek, semmi értelme még megpróbálni is az ellenállást.
Jól megjavították a játékot.Persze azt nem tudták megcsinálni hogy a tank járművek elleni lövedéke jobban sebezzen a tankon, mint a gyalogosokra való lövedék.

-
bul07
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Járművel nem lehet előremenni a pont közelébe. (Breakthrough és Rush)
Ha nincs tele aknával minden, tuti száz rakéta fog a jármű felé menni se perc alatt, és vége is a dalnak.Nézd meg hogy egy kezdő aki megy előre menny idő alatt pusztul meg, nagyon hamar.
Kicsit hátulról kell lődözni és támogatni a csapatott.
-
bul07
nagyúr
Röhej ez a rakéta zápor a járművek ellen
Rájöttek hogy nem kell még célozni se csak úgy irányba lőni és befogja a tankot és el is találja.
Na meg a RPG több mint 50% sebez úgy hogy mindennel fel van már szerelve a tank, erősített páncélzattal is.
Aztán az aknák, egyszer jelzi a rá való dolog de néha nem. Pár méterre előttem van rá is célzok de akkor se jelzi. De néha meg jó messziről is jelzi csak elég arra fordítani a tornyot. És végig egyedül vagyok a tankba szóval ne ma mellemet ülőn múlik.Azt hogy hol vannak a javítópontok nem tudom, van is valami a térképen de hiába álok mellé nem csinál semmit és nem jelenik meg semmi gomb hogy bármit nyomni kellene hogy javítsa.
Itt[kép]
Két Bradley jelez de csak egy van. Ahogy a képen is látszik ha az első kipurcan akkor az alsó kockában jelzi hogy jön jön, aha de mikkor megjelenik a felsőre éled, erre is érdemes figyelni mert tuti elviszi az aki ezt tudja és oda nyomkod.
Amúgy ezen a pályán a létra segítségével(ami az egyik felszerelés) se perc alatt fel lehet menni a épületek tetejére, és onnan kempingezni. Sőt ekkor a járműveknek semmi esélye mert onnan belátni mindent.Tank esetén van többfajta lövedék(pl gyalogosra, vegyes, meg páncélosra), de én azt vettem észre hogy lőhetem én bárhol az ellenséges tankot a rávaló lövedékkel, ugyan annyit sebez mint a gyalogosokra valóval.
-
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Így meglett(nehezen), köszi
Magyar nyelv felületen, Beállítás/Játékban/Átfedési Teljesítményfigyelő/Teljesítményfigyelő mutatása -
bul07
nagyúr
Nvidia vga-t használókhoz kérdés
Nektek működik a fps kiarattatás
Nálam tegnap ment szépen, ma meg nem jó
Fps-nél és a késleltetésnél, az van hogy N/A, ahogy látható ezen a képen[kép](jobb fent)Mi lehet ennek az oka?
[kép]
És tessék egy kör végi stat ahol szinte én voltam a leghasznavehetetlenebb csapatag, mert nem foglaltam egy zászlót se.
És igen nem rajtam múlt hogy megnyertük a kört, akkor számítana az én eredményem ha TDM-et toltam volna. -
bul07
nagyúr
Nem, mert mikkor kilőtték alólam és újra elvimet egy tankot, akkor már volt rendesen célkereszt.
#5108 oriic
Ez a drón valaki rajta és felrepül már BF2042-ben is jelen volt
Sőt a drón C4 szinte minden részben jelen van egy ideig, aztán kiveszik
Ha jól rémlik valamelyik nagyon régi részben még mikkor egy bétába benne volt a Metro pálya, na már ott is jelen volt ez a drón c4 páros
Amúgy nem csak tank ellen jó, hanem Rush módban mikkor a támadó oldalon a csapat élesíti, akkor is lehet vele védeni hogy ne tudják hatástalanítani -
bul07
nagyúr
Fú ebben a játékban annyi hiba van hogy nem igaz, és tuti nem találkoztam még minddel
Nálam előjött
-Van hogy nem jelzi a katonákat se úgy hogy barát se azt hogy ellenség, hiába viszem rá a célkeresztet. És ez igaz a drónra is. Itt[kép] ép ott fekszik egy csapatás hiányzik felőle a kék kis pötty.
-Fú hogy nevezem, nem tudom a nevét, leéledő képernyő vagy mit tudom én, mikkor ez van [kép]
Na ekkor nem volt kurzor, nem tudtam rávinni semmire hogy ott akarok éledni vagy azt a járművet akarom, vagy fegyvert akarok váltani semmit.-Tanknál ugrál a célkereszt, és nem tudom hogy miért, de olyan zavaró
Oda lövök ágyúval majd váltok gépfegyverre, mert természetesen nem halt meg a gyalogos, és hátha kivégzem gépfegyverrel, és erre elugrik onnan a célkereszt, mire meg visszahúzom a gyalogos elfut
Ebben a videóban 25-ik másodpercnélÉs akkor egy képes, tanba ülve
Na mi hiányzik a képről?
[kép]
Megfejtéshez, mikkor ott van
[kép] , [kép]Viszont lehet kénytelen leszek fejleszteni a gépemen, mert járműben igen alacsony a fps

Már már játszhatatlanul kevés.
Kiszolgált ez a jó kis vga, még 2017-ben vettem
-
bul07
nagyúr
Az a legszebb mikkor K/D veri magát valaki és közben nem az adott játékmód célját csinálja, nem begy bázist foglalni, vagy élesíteni a robbanószerkezetet(rush), vagy nem megy védekezőbe a bázis közelébe visszafoglalni vagy hatástalanítani(rush).
Persze ha valaki TDM-et játszik na ott igen, ott fontos a K/D, de csak TDM-be
-
bul07
nagyúr
Breakthrough és Rush módok bármelyik pályáján van bármifajta páncélos, vagy repülő, vagy helikopter?
Nem mindegyik pályát próbáltam még, ebből a pár darabból
, de én sehol nem találkoztam járművel. -
bul07
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nem volt időm játszani egy vagy két kört toltam, egész nap öregem kocsija után mentünk meg bütyköltük, de nem jött össze. Végül elvontattuk 27Km-re egy szerelőhöz, aztán öcsém születésnapját ültük meg.
Talán majd holnap délután lesz időm többet tolni, mert reggel vihetem az öregemet munkába meg utána 10-től megyünk az Újirázi búcsúba
Így a mélyebb játék majd lesz, és majd meglátjuk hogy milyen, mert a járművezésről eddig nem sokan írtak, de ez a fentebbi berakott kép nem biztató

Azért nem is írtam még hogy szerintem milyen.
-
bul07
nagyúr
Amúgy legalább a Claymore mine nem csak sebzi az ellenfelet hanem meg is öli
Kényszerből használtam és bele bele futottak és kampec
Én azt hittem hogy egy nap alatt lesz itt vagy 3-500hozzászólás de nem
-
bul07
nagyúr
Végül nem volt esélyem 5körül kipróbálni
Először a steam babrált valamit vagy fél órát, aztán jött a telefon és öregem lerobban kocsiját mentünk hazahúzni

Most beléptem mentem egy vesztes kört, de még ezt az be kell állítani
Mi a tapasztalat a járművekkel vannak egyáltalán?
-
bul07
nagyúr
válasz
pRoject22
üzenetére
Lehetne más példát is hozni
De akkor se azért fizettem jó sok pénzt hogy ne tudjam használni amiért fizettem.#4044 omfgk
Ha most megteszik megtehetik később is.
Majd mikkor kicsit többen játszanának, nem bérelnek aktiválnak még szerver kapacitást hanem bekapcsolják hogy várjál -
bul07
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Hát azzal ha visszakérem nem vagyok előrébb.

Ha így indul, hogy ezt nem tudták megoldani akkor milyen lesz később, egy bug javítása hónapok lesznek.#4040 pRoject22
Jobb helyen ilyenkor részlegesen vagy teljesen visszatérítik a fizetett pénzt, ha nem tudják nyújtani azt amiért fizet a p@raszt
-
bul07
nagyúr
válasz
BandiHUN
üzenetére
Hát pedig jönnie kellene hamar
Mert eleve kevesebb pályával indít
És nem DLC lesz hanem nagyon kevés pálya egyszerre, egy/kettő, meg egyéb kis tartalom. (ha tartják az előző részek menetrendjét)
Már rég a sokadik plusz tartalmon kellene dolgozniuk, és már rég ez ügyben is megszólalni.Nekem nem jelent jót hogy nem mernek ígérni előre, mintha a kiadó se bízna a játékban és inkább nem ígér ne tudják rajta számonkérni.
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Amúgy pont a csalókhoz tartozik
Olyat olvastam hogy a konzolosoknak lesz olyan kapcsoló hogy kizárják a PC-s játékokat.Ez az elején még nem is lesz hátrány a PC tábornak, de majd ha csökken a játékosszám akkor PC-ként lehet majd pislogni hogy még csúcsidőbe is örökkévalóság lesz mire feltelik egy szerver, főleg nem felkapott módokban.
-
bul07
nagyúr
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nekem szerencsére kártyázásból volt még fent 25euro a Steam-en de így is levont még ha jól rémlik 18.5e Ft magasságában.
Remélem nem pénzkidobás lesz mint az előző rész.
Azért BF5-el és BF1-el egyes pályákon jól ellehettet szórakozni. -
bul07
nagyúr
válasz
pendre54
üzenetére
Lehet kellet volna próbát tenni friss win rendszerrel, simán lehet hogy a régi telepítésű win11 okozott problémákat.
Olvasva még amd-re váltásnál se akarsz telepíteni.
Legyen bármilyen modern a win11 azért anomália simán jöhet, amit amúgy másnak tulajdonít az ember és közben csak a win akad magába. -
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Az lesz szép ha kalapáccsal egy ütéssel átüti a vasbetont, tankkal meg rakétával meg kel majd több lövés
Amúgy úgy meglátszik hogy megjátszott jelenetek, kíváncsi lennék hogy hányszor vették újra egyes jeleneteket
Pl nem is lőnek rá hiába látják mint itt is [link] -
bul07
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Most miért, vérében van a BF.

-
bul07
nagyúr
válasz
vaakuum
üzenetére
Az elején mikkor sok a játékkos nagyon megoszlik, így kisebb az esély összefutni egy csalóval
De ha
Ingyenes időszak van, na akkor som szokott megjeleni tömegével.
Meg mikkor már kevesebb játékos van, és nem gyerek időben játszol délután kora este, hanem hajnalba és délelőtt akkor könyebb összefutni velük.Legrosszabb az egészben hogy olyan csalások vannak már hogy szinte észre se venni hogy valaki csal, na ezzeket kiszúrni.
És ki tudja ilyen mennyi van. Kb egy két napi zsebbpénzért tud venni egy hónapra profi csalást -
bul07
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ez így igaz.
Mint a közúti közlekedésnél is. Attól hogy valaki sokat megy nem biztos hogy jól is vezet.

Ismertem olyan kamionsofőrt hogy olyan rosszul vezetett, szinte minden héten volt plusz sérülés a kamionon.(És nem egy két éve kezdte a kamionozást) -
bul07
nagyúr
Multiba minek a ilyen olyan csicsázott grafika, árnyék a levélnek meg ilyen balgaságok, low beállításon legyen szép és annyi.
Én még ha tehetem is némely játékban hogy magasabb grafikán fusson biztos hogy mindent low-ra fogok állítani.
Minél kevesebb hátráltató tényező a játék céljának az elérésében, és füst vagy lövés közbeni homályosítás igen nagy hátrátató tényező az ellene lenyomásában.BC2-ben is low grafikán hiányosabb volt a bokor meg fák és sokkal hamarabb észrevehető volt ez ellenséges játékos.

-
bul07
nagyúr
válasz
pRoject22
üzenetére
Egy fejlesztő az otthoni szabadidejében simán tudja mit hogy lehet kikerülni amit munkaidőben bent csinál, és ír egy csalást.
Aztán titkosított csatornán hogy ne lehessen hozzá visszavezetni átküldi a kirakatembernek aki üzlettel vele.
Ő meg mondjuk kriptóba kapja a jutalékát. -
bul07
nagyúr
Egyes Intel cuccokhoz BF6 adnak
Aki amúgy is fejlesztene annak jó
Aki amúgy is megvenné most a bf6-ot annak egy akciós 70-90e Ft-os processzor az ára annak 20-26e Ft-al olcsóbbra jön ki -
bul07
nagyúr
válasz
Enigma1945
üzenetére
Ha jön hamar, mert erről még semmi hír.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

). És akkor még ott vannak a elhárító rakéták. Javelin vagy mi a neve villág végéről befogja és már küldi is a rakétátt. Akkor ott van amivel elég csak felé lőnni mert automatikusan befogja. RPG meg mint isten nyila olyat sebez a páncélosokon.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)