Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
Egész mókás ez a mód, csapatban még jobb lehet.
Majd rájössz idővel, hogy nem biztos az.
Sokszor csak tdmbe képzelik magukat. Legjobb amikor tankos rész van aztán annyira sügerek, hogy se tankokat nem szednek elő vagy nem lövik ki őket. Aztán egyedül izzadok fél percig amíg kilőnek aztán semmit se tudok tenni kb. -
F_Zolee
nagyúr
Na volt egy jó gauntlet kör, nyertünk simán kb. Jó squaddal, mindenki a feladatot figyelte. Kár, hogy nem igazán nyomnak rá, hogy maradjunk együtt következőre is.
-
F_Zolee
nagyúr
-
F_Zolee
nagyúr
Sokszor nekem is csak úgy van esélyem ha én lövök először és nem szembe vagyok vele.
Tegnap is csak az ember feje lógott ki egy tárgy mögött...mást el se találhattam de mégis én haltam. Csak kérdés, hogy a fegyver útjában ott van a "fal" akkor miként lő át rajta mégis...tegnapelőtt összes gauntlet körbe agyhalott társak voltak. Feladatot egy se ismerte, mindegyik kör tdm volt nekik.

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Azt láttam, hogy kapott meg két darabban volt de akkor se tűnt ekkorának az ütközés. Nagyobb eséseket éltek már túl. Ennél erősebbnek hinném az autót.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Nem tűnt akkorának az ütközés, hogy végzetes legyen.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Jónak kell lennie. Nekem is működik azóta.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
laragirl83
üzenetére
Nekem ajánlottak megoldást rá. Keress utána.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Jack Oneill
üzenetére
Majd 10-15 környékén elgondolkodok.
-
F_Zolee
nagyúr
Ingyenes időszak után elég kalap ... a redsec. Bármilyen távról leszednek de én hiába találom el 5-6x nem elég. Na meg az erőltetett gauntlet módok és a csodás spawn rendszere is díjat érdemel. Még jó, hogy felmérték milyen legyen ez a játék és mégsem sikerült megoldani, hogy hű legyen a gyökereihez. Miért kell ezt is erőltetni, hogy fél percen belül kilőjenek. Na meg a jármű nélküliségről nem is beszélve. Lassan érik az uninstall.
Plusz ha járműhöz is jutok annyira gyík sebzést ad, hogy semmi értelme használni. Előbb szednek ki engem belőle, mint én bárkit is. Plusz amit írtok, hogy minden féle szirszar "küldetéseket" találnak ki vagy mit. Minek az is? Játék a lényeg vagy ezek a hülyeségek(tudom magától is meglesz)? Mondjuk kihagytam jó pár részt ezidáig de lehet végleg le kell tenni, mert nem cod másolattal akarnék játszani. Tényleg többet érne valamilyen remastered sokszor, mint ilyeneket kitalálni és nem is olcsón...
Kicsit kiírtam magaból de az a baj nem végleg.
Lassan tényleg nem lesz mivel játszani, adhatom el a gépet.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Micsurin
üzenetére
Egyik sincs. Ellenben Alan2 vgara jó volt. Bár ott is vissza dobtam gyárira, mert az legalább kiírta azzal lehet a gond.
De hogy itt a menübe lépés is ekkora probléma legyen...de a legjobb, hogy ha csak a beállításokba akarok turkálni ahhoz is várólistába kell menni ha sokan vannak fent.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
UV van inkább.
Elfelejtettem, hogy a crossplay kikapcsolást hova tették át? System részen már nincs. -
F_Zolee
nagyúr
Amúgy random ilyen üzenetekre van valami megoldás? Azt hittem alvó mód után van csak gyíkja de most nem abba volt.
[kép] -
F_Zolee
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Kicsit az. Nagyon túltolták a szekeret bár a sok idegbeteg játékost legalább kiteszik. Mondjuk a csetet ki lehet kapcsolni szóval akit zavar az írás de amúgy meg nem lehet cseten összedolgozni amúgyse így ki is kapcsolhatnák alapban. Inkább csatlakozás előtt kéne írkálni vagy ismerősök között, hogy ne másik platformot kelljen használni.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
SoulReaver
üzenetére
Mi volt az első?
-
F_Zolee
nagyúr
Játszanék kicsit erre nem hibaüzenetet dob csak. Updatelt valamit...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Nem ez volt a kérdés, hogy mit mutasson hanem, hogy amit beállítottam azt lássam is. Már a bétánál is kellett módosítani az alapbeállítást rivatunernél de most el sem indul a játék javelin miatt valszeg.
-
F_Zolee
nagyúr
Amúgy mit kell állítani msi ab-n, hogy kiírja a dolgokat? Beta-n működött de most már el se indítja a játékot inkább.
-
F_Zolee
nagyúr
Kipróbáltam a gauntlet módot. Nem is rossz. Volt több sikerem, mint eddig összesen.
-
F_Zolee
nagyúr
Na sikerült egy BR dou kört nyerni végre. De ez a cod féle fél tár kell az emberbe annyira nem tetszik. Tankot viszonylag könnyen ki lehet szedni de az meg nem igazán sebez. Tegnap egy fazon állt egy teraszon, bemértem a fejét...odalövök azt kb még sebzést se jelzett.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
(achievement/challenge-t szamol BR-ben is?)
Jó kérdés. Pörögnek számlálók de ezek engem hidegen hagynak. Csak ez a BR van meg nekem. Majd később talán meglesz a 6 is.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Igen megtaláltam. Eddig csak a mapot néztem. Pár küldetést megcsináltam. Fegyverek elég szarok bétához képest. Úgy szór meg hiába lövöm előbb én feküdtem.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
M-et írja de az meg csak a térképet hozza be. Na majd jobban megnézem hátha hosszan kell nyomni.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mondjuk ilyenekért pénzt kérni/adni. Aztán még nem is olcsó a játék.
-
F_Zolee
nagyúr
Én ultrán tolom és viszi rendben. Kisebb az igénye, mint a 2042nek. Érzem, hogy nem fűt annyira a gép.
-
F_Zolee
nagyúr
Ultra grafikán, DLSS Quality és FG mellett is stabil 144FPS kijön. Lehet kicsik a pályák, hogy jobban megizzadjon a vas, mert 2042ben többször előfordul, hogy 100 körül van csak.
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Kocajátékosként megnéztem én is. Vállalhatóbb lett a 2042 után szerintem. Már van is értelme a jármű harcnak és nem betépett hiperaktívként kell rángatni az egeret a harcok közepette, hogy 1mp alatt két ellent is le kell ölni.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Gitáros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sokszor csak tdmbe képzelik magukat. Legjobb amikor tankos rész van aztán annyira sügerek, hogy se tankokat nem szednek elő vagy nem lövik ki őket. Aztán egyedül izzadok fél percig amíg kilőnek aztán semmit se tudok tenni kb.
Én is egy fegyverrel megyek kb de kanyarba se vagyok, mert alig van időm játszani.

Plusz ha járműhöz is jutok annyira gyík sebzést ad, hogy semmi értelme használni. Előbb szednek ki engem belőle, mint én bárkit is. Plusz amit írtok, hogy minden féle szirszar "küldetéseket" találnak ki vagy mit. Minek az is? Játék a lényeg vagy ezek a hülyeségek(tudom magától is meglesz)? Mondjuk kihagytam jó pár részt ezidáig de lehet végleg le kell tenni, mert nem cod másolattal akarnék játszani. Tényleg többet érne valamilyen remastered sokszor, mint ilyeneket kitalálni és nem is olcsón...
FollowTheORI