- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
BeZol
őstag
Itt a reddit post a fagyásokhoz, meg benne a steames link is, de az EA fórumon is csapatják.
A lényeg, hogy nagyjából mindenkinek a mai mini-patch óta nem mükszik rendesen.
Tény, hogy nem gyári alapon használom a 9800X3D-t, hanem all core 5.3GHz 1,18V-on,
a memória pedig 6200MHz CL28, de ezek a stabil értékek már 1+ éve, a benchelős értékeim 5.4GHz 6400MHz CL28-al voltak, és ott dobáltak ki néha a játékok asztalra 30+ perc után.
(hozzászólások alapján másoknál alap beállításoknál is rossz, szóval nem ezen múlik)De ez, hogy komplett befagy az egész gép "menthetetlenül", ez vmi új csoda kódsor eredménye lehet csak

Elcseszett memória-oc általában asztalra dobált le.
Elcseszett proci-oc pedig kékhaláloztatott, kivéve ha nagyon extrém még bebootolok de amúgy azonnal vége van beállítás volt terhelésnél, na akkor fagyott meg a kép kékhalál nélkül.
Itt viszont semmi extremitás nincsen.
MSI AB sem ment első crashnél, másodiknál már ment h lássam vmi hőfokprobléma van-e, de minden tökéletes, úgyh utána a hozzászólásokat olvasva elég egyértelmű, h ez játékhiba lesz ez, de mégsem érint mindenkit, ami meglepett. Azt hittem többeket érint majd itt a topikban, de akkor a szerencséseknek jó kockulást
-
M123K. Nem az M121A2, az más.
Amúgy na és, ha lassan táraz. Van 100 golyód. Abból akár 10-nél is több embert le lehet lőni. Szinte sosem azért szednek le vele mert tárazok, ellentétben az SMG-kkel, ahol minden kill után tárazni kell. M123K-val szépen el lehet vonulni fedezékbe tárazni néha. Ahol igazán nagy gond a tárazás, az pl az M250. Na ott csak 50 golyó van, recoil is nagyobb, gyakran kell tárazni, és baromi lassú. Nagyon tönkretették azt a fegyvert a patchekkel. Pedig az elején az volt az OP LMG, mivel nincs dmg dropoffja. -
-
-
prokxy
veterán
Logikailag meg kellett volna legyen. 11 path-os ez a Nightfall rész és 6 vagy 7 volt meg fixen, teljesen kirakva a múlt hétről. Józan paraszti ésszel azt gondoltuk többen is, hogy ha múlt héten több, mint a fele megvolt, akkor most kedden meglesz az egész. De nem. Van még idő, persze, nem is akkora hűha, csak nekem pont az a középút SMG fegyó, ami tetszik és vélhetően ötvözi a gyors ROF-t és a normális méretű tárat. Emiatt vártam és gondoltam ma akkor ezzel csapatom este, hát vagy fizetek vagy még 1 hét.
-
Dave567
veterán
Mitől jó egy játék??
Itt az alap dolgok sincsenek rendben.....
Egy alap játékban a HITREG, HANGOK, PL CHAT, STAT SZÁMOLÁS, CHALLENGEK SZÁMOLÁSA, PONTOSAN, rendben meg legyen csinálva.
Kb BF BC2-óta a fele van meg, mert már a BF3 is gatya volt, egyedül a HANG meg a CHAT rendben volt... Azt is mennyire védték, URAM ISTEN...... -
vg
veterán
Jójó, biztos a crossplay miatt. Én pc-n tolom már, minden körben van max 4 konzolos. Mondjuk, az sem biztos, hogy konzolos, mert csak egy kontrollert mutat az eredménytáblán. Felesleges időpocsékolás ilyen "pro" infuenszereket nézni. Sok sok éve volt egy finn youtuber, annak a bf3-4 videóin szakadni lehetett a nevetéstől. Ma már csak ilyen pojácák vannak.
-
hadam98
senior tag
Hivatalosan nem volt erről szó.
Megcsinálták a Portal-ban és az a vicc, hogy a játék legjobb nagy méretű pályája lett.WATERDACA kérdése
"A RedSec-ben mit bízol? Az első naptól kezdve halálra van ítélve a F2P miatt."
Egyrészt a csapat aki csinálja jobb. Másrészt pedig pont az az előnye, hogy ingyenes és mindent tud sőt még többet mint a 6.
Biztos vagyok benne, hogy a játékos bázis is nagyobb. Sokan össze keverik a dolgokat, de a Redsec nem egy Battle Royale-t hanem egy ingyenes játszótér - kvázi egy platform. -
hadam98
senior tag
Egyrészt a legnagyobb pálya is sokkal kisebb mint a régi részekben. Mellesleg az általad említett pályáknak a negyede játszható. Nem véletlen sír mindenki ez miatt és teljesen jogosan. De annyi eszük nincs, hogy a legjobb pályát (RedSec) fel darabolják és berakják a többjátékos módban. Én már egyedül csak a RedSec-ben bízok, hogy az a része nem fog erre a sorsra jutni.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Meg ott annyira jól működtek az alap mapok, hogy mindenki azokon tolta.
BF3-nál is inkább csak a Close Quarters DLC pörgött.
Persze lehetett találni más DLC-s szervereket is, de ott elenyésző volt a játékosbázis, meg azért a szerverek se tolongtak. Az elején amikor megjelentek, majd szép lassan lecsengett.Számokból meg 1000%, hogy látják, hogy a skin pack jobb biznisz mint a DLC pack.
-
Spec én nem örültem neki, de annyira nem is zavart hogy sírós posztot írjak. Ha tényleg megemelik néhány pálya esetén a létszámot nekem elég, akkor majd csak azokra szűrök meccs keresésnél.
Az agyatlan hentről nem vitázok, te régi motoros BF fan vagy én csak és kizárólag a gaming director miatt érdeklődtem az új rész iránt és vettem meg. A gyors, reszponzív gunplay, a becsúszás, és a felturbózott tempó miatt vagyok itt, mert pontosan ezt vártam. Nekem kis pályán a 64 fős Breakthrough káosz maga a mennyország
-
Nem vagyok rambózós, sőt. Inkább középtávról szeretek lőni. (bár mostanában az SMG-k miatt rambózok sokat) De milliószor hatékonyabb egy KTS pl, mint ezek a szarok. Mire a másodikat belelőném vagy elbújik, vagy akkora a sway hogy mellémegy. Van száz assistom egy meccs alatt. Komolyan mondom egy AK205 a lepkefing sebzésével is jobb ezeknél. Abból 30 golyó beltalál az ellenbe, mire ebből kettő. Amúgy conquestet játszom csak, ezeket a másik módokat nem próbáltam. Max néha TDM-be megyek, de ott még ennyire se lehet érvényesülni vele. Fájdalmas az egész, hogy csak akkor van esélyem vele, ha tudok fogni valami kempelős pozíciót. Odáig eljutni meg 20x meghalok, mert ha szembetalálkozok valakivel a sarkon, akkor tizet lövök bele úgy, hogy látszólag rajta van a célkereszt, és egyik se találja el, olyan fasza közelharcra. Szóval feldughatják az összes DMR-t.
-
Pro!Petya
addikt
-
Pedig erre is pont jó a lőtér...

Azok a bábúk (elvileg) pont úgy viselkednek, mint egy "igazi" cél.
Fejlövés az fejlövés, test az az... meg tudod nézni (próbálni) melyik fegyver merre húz, milyen gyorsan tudod lelőni, célon tartani, stb.
Nézegethetsz statokat, de az nem lesz olyan...
-
bul07
nagyúr
Hát azért lenne mit belerakni
De ha BF2042 alatt létrehoztak volna egy ad tippet oldalt, ahol lehetett volna tippeket adni hogy mit lehetne berakni a következő játékba, lehet találtak volna olyan dolgot amit megvalósíthatónak tartottak volna, már ha nekik nincs ötletük.Mert azért van világban elég sok olyan fegyver ami be lehetett volna rakni.
Például
Miért nincs behívható csapás
UAV az van de miért nem lehet rakétát indítani róla, karakter előkapna egy táskát és egy rakétát behívhatna, és ehhez valami rendszer hogy mikkor oldja fel a lehetőségetAmúgy most jut eszembe
Van Eastwood pályán földről felvehető fegyver
Erről tudnátok írni hogy mi is ez pontosan -
bul07
nagyúr
Mert ott volt igazi tartalom, új élmények
Volt más téma is amiről lehetett írni, pályák rejtett zugai, hova lehet felmenni, akkoriban ez nem volt stigmatizálva. Meg ezer más dolog.Sajnos itt a tartalom gyenge, új dolgot ez a rész szerintem semmit nem hozott
De tényleg, BF3-BF4 sok sok fajta jármű fegyverek rombolható épületek, BF1-ben is voltak új dolgok(Elite Class), BF5 döcögősen indult de V1 rakéta berakása meg más ilyen behívható dolgok, BF 2042 már nem volt ilyen ha jól rémlik, és ebben a részben sincs semmi ilyen friss dolog(terv sincs).
Semmi fantázia nincs ebben a részben
Így mi marad, csak a hibák, mert abból aztán van még, sőt, van amiben a BETA jobb volt és ez az igazán bicskanyitogató -
-
bul07
nagyúr
Ó pedig volt az
Sok volt abban az időben is hiba, na meg a csalók(mikkor olyan csalás volt hogy egy helyre tudta gyűjteni a csaló a leéledőket és ott lőtte halomra)
Battlelog hiba, megy nem megy,
Hitbox hogy csúszik, futás közben hátrébb volt mint a katona
Így hirtelen ezek jutnak eszembe, de ott is voltak tárgyalva a hibákCsak mivel a játék maga jó volt, és lehetett sok pozitív dolgot is tárgyalni, na meg akkoriban még sok játékos volt aki ide is írt, eloszlott a nem volt ennyire feltűnő hogy vannak gondok.
Ugye akkoriban konkrét szerverekről is ment a társalgás, na meg a veszekedés ha valakit valami miatt jogosan vagy nem jogosan kitiltottak.
Sokkal változatosabb volt a téma. -
F_Zolee
nagyúr
Azóta eltelt kis idő és megváltozott a társadalom. Azelőtt a cégek diktálták a dolgokat de most már megfordult az irány mindenben. Legjobb ha valami random csoportba benézel és az megy, hogy amit keres az illető tegnapra legyen és álljanak sorba a kívánságait teljesíteni.
-
bager13
senior tag
Hogy nincs meta fegyver az pont azt jelenti, hogy nincs OP. Ami rendkívül jó dolog, nem úgy, mint más Fps-ben.
A stílusodnak megfelelőt tudod választani.
Mostában próbálgattam egy-két "lesajnált" fegyvert.
Hát, nagyon lehet velük gyalulni, ha beállítod magadnak és olyan szitukat teremtesz. -
Gainka
őstag
Pontosan ezzel van elcseszve az egész, mert nem annak kéne a lényegnek lennie hogy nálad milyen fegyver van hanem az ellenfélnél milyen fegyver van. Gyakorlatilag a skilled kukába dobhatod mert annyira random kesze kusza a game. Amelyen fegyver van nalad ugy játszol stimm, amilyen fegyver van az ellenfélnél ugy készülnél rá, de itt bámi lehet szoval mindegy, hiába szola squad társ hogy enginer a házmögött. Kasztonkén fix 4 fegyver célzoka távcsö variacio lehetöséggel és a többit a játék többi részének kellene adni nem ez a fegyver feloldás agyonvarialos marhaság. Bf 2-vel e nélkül is elvoltam évekig.
-
@rglaaf
veterán
-
JSaN
addikt
Igen, de akkor meg kell venni rendes penzert, de ha most ki tolom valahogy akkor meg lesz a BP coin amibol meg lenne a kovi season.
Persze nem maradok le semmirol, eddig sem hasznaltam semmit belole, BF2042 skinek a legjobbak, illetve fegyver skinbol is kek naval mindenen azt jovan.
-
-
JSaN
addikt
Hulyen szamolja a rendszer, ezt en is eszre vettem korabban. Meg adja amugy, csak amikor szamol addig megy amig egesz nem lesz egy BP szint, utana nem szamolja tovabb. De ha kulon bemesz a BP-ba akkor ott a vonalon ahol a sok kis piros poty van tovabb megy a kovetkezo BP szintre annyi pontal amit nem lattal elszamolni.
-
Pro!Petya
addikt
Assaultnál class-nál annyi a fegyverkezelési előny hogy az Assault feygvereknél van gyorsabb draw speed és sprint után egyből tüzelés. Ennyi. A lőszer nemsok főleg most az AK4D-nél pedig nincs is másodlagos fegyverem gadget helyett. Minden körben ugrálok mint egy elmebeteg a supportok előtt mert a Q-val való lőszerkérés úgy néz ki nem sokakat érdekel.
#10214WATERDACA
Így a végére kezdem megszokni amúgy. Még szerintem egy meccs és meg lesz 50-es.
Pontra való eljutáshoz több mint szuper, lehet vele tisztogatni rendesen , de ponton belül nekem sajnos nem effektív a gyenge hipfire és ROF miatt.. plusz a kevés lőszer és magas töltési idő sem kedvez ezek mellett.
90% soloban foglalok így univerzálisabb kell nekem , csapattal együtt mozogva még okés is lenne csak sokszor a csapat baxik mozogni.
Persze át lehet gépészkedni csak akkor, közelre is max csak közepes lesz és középtávra meg pocsék.
Na meg a lőszer , eddig az egyetlen fegyó aminél minden körben kifogy és ahol én járok ott sok csapattársal nem találkozok
-
-
Gainka
őstag
Volt egy jo helis nem tudom, foton vettem észre már csak, (amd szoftver nem akarta elkésziteni a képernyö képet.) Azt is utolag vettem észre hányan sniperkedtek ellenfelek közül de nem revalans mert lehet csak a vegere álltak be többen mikor már be voltak szoritva hegyen tulra, nem birták C-t sem visszafoglalni. Jo kis taktika volt hogy a bacont oda raktam kis szikla mögé gyakrlatilag azonnal ujboléledve tudtam támadni a squad tarsakkal c pontot.
-
F_Zolee
nagyúr
Egész mókás ez a mód, csapatban még jobb lehet.
Majd rájössz idővel, hogy nem biztos az.
Sokszor csak tdmbe képzelik magukat. Legjobb amikor tankos rész van aztán annyira sügerek, hogy se tankokat nem szednek elő vagy nem lövik ki őket. Aztán egyedül izzadok fél percig amíg kilőnek aztán semmit se tudok tenni kb. -
ProEvoFan
nagyúr
Rengeteget játszol.
Heti challengeket megcsinálod, ez 6tier/hét. Elvileg 3 hónap a szezon, az minimum 12x6=72tier a 110ből.
Plusz megveszed a BF6 prot (kb 9,5K), és kapsz egyből 25 tiert.
Ha nem veszel BF6 prot, akkor kösd fel a gatyádat, mert nekem jövő héten lesz maxos a battle passom, ami kb 175 óra játékidőmbe telt. Eddig 2 heti challangem nem volt maxos....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG LCD és LED TV-k
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Billentyűzet gondom van
- Filmvilág
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Tényleg behalt, semmit nem tudok már írni. Megpróbálom akkor majd újrarakni.

FollowTheORI
IntelKiller7