Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
3 item után megállt a pro mini season, lesz ezzel valami ?
-
Gainka
őstag
válasz
Dtomka
üzenetére
+1 ez itt a legnagyobb probléma. Gyalogosként sokszor megállok mert lépteket hallok persze barat, az ellenfelél lépteit meg nem hallom. A hitreggel baj van, de nem ugy mint ahogy azt sokan gondoljak es föleg pc-n. Müködik az csak kiszamithatatlan nem tudsz rátanulni. Arra jöttem rá hogy pont ezert megyek sokat a tr 7 el, azon csapodik le ez legkevésbé. A többi probléma pitiáner, ha ezen javitanak *5, ha nem sikerül akkor egy bizonyos szintu jatekos felett mar nem lesz túl szorakoztató. Néztem TheBrokenMachine-t konzolon nyomja ott elégé megbizhatobbnak tünik ez a téma ( ő is kimondja hogy a mapok kicsik es nem jok egy nemregi videoban), nem javul a hitreg ez a jatek inkabb főleg konzolosok és a kompromisszumkepesebb pc-s jatekosok jateka mardhat.
bul07 #10096
Akkor csak az a baj amire ravilagitottam, hogy nem tudsz egyedül vegig tankozni egy mecset.
-
bul07
nagyúr
válasz
Dtomka
üzenetére
Fekete képernyő itt is megvan, meg a hang anomáliák is.
Hang hiba is szrteágazó, nincs hangja amibe ülök, random hang egy irányból. Néha túl hangos effektek, mondjuk mikkor eltallálják a páncélost amibbe vagyok. Semmi hang pár pillanatig.Mivel én ritkán vagyok gyalogos hitreg annyira nem érint.
Bf5-ben még lehetett egyedül foglalni páncélossal, a gumikerekűvel, mozgékony volt es nem is volt annyjra gyenge a gyalogosok ellen.
Én egyedül szoktam játszani.
Random csapattársak meg hu húúúú
Volt olyan hogy mentem másik páncélos mellet kapott egy vagy két találattot erre kiugrott és gyalogosként elfutott. Persze ilyenkor kénytelen vagyok a otthagyott járművett lőnni hogy ne vigye ell az ellenséges játékos, persze én se élem túl.
Vagy mikkor csak arra használja a páncélost hogy előremenjen és ugrik is ki belőlle, ezt bármilyen helivel is rendszeresen megteszik. -
Dtomka
veterán
Van esetleg hír mikor jön a következő update ami javítja tényleg a hitreget? Mert a legutóbbi az nem sokat ért, csak rontott több dolgon. Chat nem működik, fekete képernyő a menübe lépéskor... és korábban hang problémák (a tank hangja megszűnt létezni)
Nem fitoktatásként de ~20 éve játszom a sorozattal, de bizton állíthatom ilyen random\instabil hitreg még egyik részben sem volt. Mert van amikor bármilyen fegyverrel pikk-pakk leszedem az ellent majd a következő percekben hiába lövöm én fekszem.
A haverom azt mondta az sem mindegy ki az ellen. Tapasztaltam. Vannak akiket 3-4x leszedek, és vannak akiket a fentiek alapján nem lehet. Nem mondom, hogy csalók, de valami nagyon nem koser a játékkal - és tuti nem a ping számít igazán. Hiszen van amikor 30 as és jobban érvényesülök mint amikor 14.
Ha nem javítják a hitreget még többen fognak elpártolni a játéktól, pedig végre ez már majdnem a régi BF lett amire már sokan vártunk\vágytunk. -
bager13
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
-
-
bager13
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
1. Pontosan, ugyanígy egy bullshitre.
2. Nem én álltam beléd, szóval inkább neked kéne! -
Dave567
veterán
válasz
CJ4567
üzenetére
bf3/4 ugyan ez a szar volt, 6 előtt játszottam egy BF3 nostral-t, tdm persze, m16-al voltam, elvileg az volt a legjobb, az enemy meg a másik AK, pont ugyan ez a szitu, direkt rám pályázott, megjelentem, sorozom, felém se nézet, úgy lőttem, fél fordulat, és már feküdtem is...
De végig lehet nézni a FOSBUTLET, miatt hova lett a Medal of Honor is..... BUG halmaz a egész MOTOR... -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Lendova
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Az.

A felskálázást nyugodtan lehet használni, viszont a frame generálásnak ára van. Nem csak az input latency-t növeli, de minnél gyengébb kártyán használva egyre kevesebb frame-et tud magából kipráselni a kártya.Az ellenfél pingje tud csodákat művelni, füleg ha már 70-80 feletti. Hiába követed le jól a mozgását a fegyverrel, ő már nem ott van. Vagy úgy lő le a leglassabb fegyverrel, hogy reagálni se tudsz.
-
Az miért van, hogy néha a halálomat hivatalosan nem írja annak a statban? (Assault). Szerverproblémákra gyanakszok, nem élesztettek fel medic-el, mégis előfordul, már feltűnt.
Ez esetben mit jelent? A meccs végén se megy a teljesbe?
-
Veiled Bride
senior tag
Nekem a legutolsó nagy patch óta nincs semmi bajom a hitreggel. Előtte elég gyakran volt, írtam is miatta már ide. Én nem használok semmi féle hókuszpókuszt (anti lag, felskálázás és társai). Aki ennyire rossznak érzi az felskálázással játszik? Nem lehet hogy a sok mesterségesen létrehozott képkocka okozza azt hogy az illető azt látja hogy az ellenfelet lövi de az közben nem is teljesen ott van valójában? Mármint a szerver szerint? Lehet hogy oltári baromság a feltételezésem de másra nem tudok gondolni hogy valakinek semmi baja vele valakinél meg ennyire rossz.
-
bager13
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Kicsi fiam!
Van sok bug persze, meg alkalmatlan a komolyan vehető online játékra, a szánalmas netcode miatt
Erre hoztam fel a CS-s példát, mert ez a kijelentés egy bődületes bullshit. De ne zavarjon!
-
ridiculous
aktív tag
válasz
Beaumont
üzenetére
Csak ő ezt teszi pár naponta. Idejön, beírja, hogy meghal a játék hamarosan.
Vágom, ezért írtam hogy ők a két véglet.. mert bager meg ha leírod hogy sz*r a hitreg egyből neked ugrik és elkezd mutogatni a cs-re hogy hát az meg... wtf

..de persze csak hülyeségekre reagál. -
Winne
nagyúr
A tankoknak együtt kell mozogni, a korábbi szériákban is kettővel mentünk együtt, foglalni is könnyebb úgy, meg védeni is tudtuk egymást. Nyilván ehhez az kellett, hogy discordon kommunikáltunk egymással, egyedül ezt nem lehet itt, mert nem számíthatsz arra, hogy a másik is figyel rád úgy, ahogy te rá. Nekem azzal se volt bajom, ha csak 1 tankunk volt mindig, akkor az ősidőkben b1zarre vezetett, én meg gunnerkedtem és hegesztettem mikor komolyabb volt a harc, néha arcba raktam egy plusz rakétát nekik. Olyankor sokszor lefeküdtem pihenni egyet, de még vissza tudtam spawnolni és ment tovább.

-
Beaumont
aktív tag
válasz
ridiculous
üzenetére
A negatív kritika rendben van. Én is játszok vele, látom a negatív dolgokat. Tisztába vagyok vele, és nem tagadom le. Sőt én is anyázok rendesen néha emiatt.
Csak ő ezt teszi pár naponta. Idejön, beírja, hogy meghal a játék hamarosan. Közben ránéztem az ő általa játszott Black Ops 7-re. Fele annyian játszák kb Steam-en jelenleg mint a BF6-ot.
Ezzel egy BF játékos is mehetne oda, és írogathatná, hogy hamarosan ki fog halni az is.Holott nem. Ennyi marad az átlag mindkét játékban a kezdeti lelkesedés után. Marad egy stabil mag, aki fog vele játszani. Ahogy írta valaki korábban ez nem egyedi, mindig is így volt...
Játszottam egyébként a BO7-el is. Az eddigi legszarabb SP volt a COD történetében. Ezt leírtam oda is.
A multi meg egy másik sztori. Ég és föld a 2 játék. Nekem a BF után olyan, mintha egy szobába zártak volna 11 másik emberrel kergetőzni egymást.
Klausztrofóbiás leszek.
Pedig az összes COD-al játszottam és meg is van nekem, nem csak GP által. És ott is voltak normális méretű pályák a korábbi játékokban. Talán a MW4-ben végre lesznek is. -
bager13
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Tévedés, ha valaki hülyeséget ír, arra reagálok.
Kicsit el van túlozva ez a divat rinya. Unalmas egy kicsit a nettó baromság, amit itt egy-két egyén nyomat. -
CJ4567
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Nem védem őket, csak olyat állítasz, aminek mindenhol az ellenkezőjét állítják, még a videót is küldtem. 2013-ban a BF4 kijött 10Hz-es tickrate-el, amit 2015-ben frissítésekkel feltornásztak akár 120Hz-re, de a szerverek nagy része 60Hz-en futott.
Szeretném látni, hogy hol, mikor, miben volt a tickrate duplázva 120Hz-re, szavaiddal élve, "kb 13 éve" (szóval 2013-ban). -
bager13
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Bocsánat, hogy nem sírom tele napi szinten a fórumot.
Eddig semmi olyat nem írtam, ami nem tény lenne.
De látom már ez is baj.
-
válasz
CJ4567
üzenetére
Nem is 2015-ben kezdtem BF-ezni ráadásul a BF4 2013-as
hát akkor védjed őket mi vagy te az ügyvédjük...
régen elég sokat foglalkoztam a tickrattel nekem nem kell megmagyarázni hogy fillérbaszók mind a legszarabb legolcsóbb gépeken a lehető legtöbb klienst futtatják aztán még régen pénzt is kellett fizetni saját zsebből a bérlésért a marketing az jó volt teljesen mást hazudtak de neked úgy látom lehetett is én akkoriban a szar szerveket felmondtam
-
hadam98
senior tag
Ez a játék nem a frissítési ráta miatt szar, hanem mert a kódja egy spagetti. Pár napja rá próbáltam ismét, haverral is RedSec-en. Mivel már csak ő tolja a baráti kör közül így mondom nyomjuk. Át estünk az épületen, az ajtón és sorolhatnám. Aki nem tudja mit jelent szívesen elmondom. A játék két hónapja van kint ha jól emlékszem kb. Ez jelenlegi formában menthetetlen. Ahogy más írta korábban, el fogják hagyni a játékot valószínűleg.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
BF-ben 2015 óta vannak 10Hz feletti szerverek, a szerverek nagy része 60Hz-ig ment fel, 120Hz ritkaság volt. 2015-ös videó.
Csak mondom, 13 éve még nem 2015 volt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Lendova
őstag
A napokban megjöttek az XP boosterek, amik az október 10-ei EA App-os malőrért jártak.
Csak laza ~2.5 hónap késedelem.
Menek közben a Battlepass-t megvettem, így nem tudom, hogy azzal lesz-e valami. -
Lendova
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem gyakori, de vannak botok. Aki mást állít, az nagyon keveset játszott a játékkal vagy a scoreboard-ra se néz rá.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
BerserkGuts
üzenetére
13 éve a BF3 10Hz-es szervereken üzemelt
És a BF4 is 10Hz-el jelent meg. Később (2015-ben) megoldották, hogy 144Hz-ig bármeddig üzemeljen, és a legtöbb szerver maradt 60Hz-en, nem volt sok 120Hz-es szerver
Értem én, hogy problémák vannak a játékkal, de azért túlozni se kellene. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen. Illetve néha van HC CQ/breakthrough az alap modok között is.
-
bager13
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nálam még egyszer sem voltak botok.
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ok, nem 2, hanem 3 mp.
A BF2042-ben meg legalább 6 mp és ott a gomb megnyomásakor azonnal aktiválódott.
Plusz még a thermal smoke-ot is használhattad. -
nincsnév007
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
hc szerverek csak portálon vannak ?
-
bager13
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Mondjuk ez engem is zavar, de nem lepődtem meg rajta. Ezeknek a cégeknek ez az életük, hogy mindenen spórolnak.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
astrojoe12
üzenetére
Áhhhh dehogy. Van hogy kibírsz simán 3 fejlövést is és mész tovább mintha semmi sem történt volna.
#10040petymeg
Nálam is ugyanez, hiába némítod. Sokaknak problémája reddit alapján is.
Az sem megoldás ha komplett kikapcsolod mert vannak jópáran akik tudják normálisan használni akkor meg azokat ignorálod. -
bager13
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
A hivatalos szervereken váltogatják a játékmódokat closed weapon módban vetésforgóban, portalban bármikor megtalálod.
-
bager13
senior tag
válasz
BerserkGuts
üzenetére
Sajnos ez megy minden játéknál. Spolrolnak, minnél kevesebb költség legyen.
A CS:GO-ban sem cserélték le a hivatalos szervereket 64-ről 128-ra. Hiába ment miatta a sírás. -
Veiled Bride
senior tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Nekem ez időnként magától visszakapcsolódik.
A másik meg tegnap az egyik kör végén kaptam a jet-hez is pontokat pedig nem is ültem benne.
Meg olyan fegyverhez ami a kezemben sem volt.
Van baj most. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
astrojoe12
üzenetére
Nem. Csak sniperrel maximum.
Illetve HC-n.
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
A headshot azonnali halált eredményez?
A headshot indikátor színét megváltoztattam lilára a fehér helyett és nagyon sokszor felvillan, de csak az esetek harmadában lesz kill a vége.
-
petymeg
addikt
Nálam van egy olyan "bug", hogy némely rajtagokat nem tudom elnémítani és általában ezeknek folyamatosan be van kapcsolva a mikrofonjuk és hallgathatom a szuszogást, krákogást, dörmögést. Már arra is gondoltam, hogy ez valami direkt kib*szás. Van rá megoldás?
-
meszike91
senior tag
Azért két gyalogost ki tud nyírni egy tank, de az igaz hogy kb 4 találat és annyi, azt meg nem nehéz pár gyalogosnak össze hozni. Ilyenkor smoke és menekülés vissza.
Active protectiont nem használok, kb semmit sem ér, olyan sok idő míg újratölt. Az első beméréstől megvéd, de a második úgyis elkap. A smoke meg bármikor takarást tud adni és hamarabb újratölt.
Az aknák nem vészesek ha be van állítva az akna spotttoló bigyó a gunnernek. Vagy pedig nem szabad az úton közlekedni.
-
-
bager13
senior tag
válasz
sixpak
üzenetére
Van lehetőséged zárt kaszt módban játszani. Egyébként azokon sokkal jobb a csapatmorál.
Ha ez alkalmatlan komolyan vehető online játékra, akkor mit szóljon szegény CS??? Ahol ennél sokkal durvább hitreg és netcode(subtick csoda) probléma van. Ahol csak 5v5 van mégsem sikerült megoldani normálisan. Jah meg kliens oldali és szarrá lehet csalni benne magad emiatt.
Értem én, hogy most ez divat ezt kell írni, ezen kell sírni.
De azért hülyeségeket ne irogassunk már! -
-
@rglaaf
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
BF4-ben semmit sem utáltam jobban a Slam-nél
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Csak a BF4-ben volt normális Active Protection a tankon, ami azonnal bekapcsolt és nem 2 mp-ig működött.
-
bul07
nagyúr
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Mondjuk igen ezek a falat pályák tényleg hozzájárulnak ehhez
....
Amúgy meg busz gyalogos katapult

-
Veiled Bride
senior tag
Bf4-ben is ugyanilyen könnyű volt kilőni a tankot. 2 rpg hátulról és vége is volt. Ugyanúgy mint most. A hatalmas különbség a pályák mérete és a felépítése. Bf4-ben sokkal nagyobb nyílt terek voltak. Infantry-ként egyenlő volt a halállal kifutni a nyílt területre a tankhoz. Itt meg szinte bárhol találsz fedezéket.
-
Gainka
őstag
Ha neked tenyleg ez a tapasztalatod, beszelgetesünkből az jön le hogy te low vagy én meg pro. Tehat persze van hogy kiszed kettő ugyes, viszont sokszor op a tank legalabb is nalam meg sokaknál is, tehat ha nagyon rossz a tapasztalatod de azt látod másnak nem, akkor gyenge vagy tankkal. Gyakorlas, bele kell menni a csatába.
-
bul07
nagyúr
válasz
Gainka
üzenetére
Nem a kill a lényeg
Hanem az hogy két gyalogos ellen nincs esélye a tanknak, nem tud elmenekülni.Más részekben(BC2-BF1 közötti részek) a gyalogosok nem cod szintű rohangászásba voltak a tank körül mert tudták hogy a tank halálos rájuk, és ha sejtették a tankot akkor már kerülték.
Na most eben a részben nem hogy kerülnék hanem rohamozzák mert tudják hogy esélye sincs a tanknak, már egy gyalogos meghátrálásra kényszeríti ha nem akarja kilövetni a tankot maga alól. (Úgy nézve hogy nincs aki javítsa) -
Gainka
őstag
Érdekes, leirom hogy túlerő és hogy 10x annyit lősz ebből az előbbit emeled ki lehet forditva kellett volna irnom.

Na de a csapattársaiddal elfoglaltok egy pontot ahol sok ellen volt, kezdesnel pl lesz 10-1 statod es neked az lenne a bajod hogy oda lett a tank? Persze ez csak fikcio de kb ez igy szokott menni. Én ugy vagyok vele ez igy rendben is van, had menjen más is a tankkal. Persze van mikor hamar rotty, benne van mint minden mással is, na de többet tanulsz a nehez helyzetekböl mint a kezdő kempből. -
Gainka
őstag
Ezzel nem értek eggyet, 10-20 kill-t össze lehet hozni ha támadsz vele, és ugy ugranak a csapattársak hegeszteni mintha ez lenne a büntetésük, egy jatekban sem tapasztaltam még ilyet. Szoval annyi, hogy el kellene fogadni hogy menni kell a tankal es ha tul erő van igen oda lessz a tank na de addig 10x annyit lösz vele mint infként.
Gyalogoskent is elhullasz, a tank sem azert van a jatekban hogy god modban lavirozzon a mapon le-fel. Szoval igen is menjen az a tank ne kempeljen.BerserkGuts #10023
Na igen...
-
bul07
nagyúr
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Csodálod?????
32 játékos a túlódalon, ha mindenki lerakja az 96db akna(jó persze mind nem fogja
). És akkor még ott vannak a elhárító rakéták. Javelin vagy mi a neve villág végéről befogja és már küldi is a rakétátt. Akkor ott van amivel elég csak felé lőnni mert automatikusan befogja. RPG meg mint isten nyila olyat sebez a páncélosokon.Így elenyészően kevés játékos elég hogy a tank tiszavirág életű legyen.
És ezt a legtöbb tankos tudja is így nem fog támadni tankkal, csak hátréből kempingezik.
Ha nagyon gyenge az ellenség, vagy ha 2-3-an javítják folyamatossan akkor talán eredményesen tud előre menni. De amúgy esélytelen.
-
Pro!Petya
addikt
Utolsó 3 meccsem mind orbitális defeat, mivel az összes tankosunk úgy gondolta hogy az a legjobb hogy ha bázis és az első pont között de inkább a bázishoz közelebb kempingeznek.
Írtam is az enemynek jöjjenek nyugodtan mert mind a 4 tank ott baxxa az anyját már vagy 10perce.
Kb egyedül rohangáltam a pálya közepén golyófogóként.
Kezdem úgy érezni hogy nyerő széria után direkt kinál meg ilyen retárdaltakkal a játék. Nehogy már jó ízűen tegyem le.
-
-
bozont
veterán
Jó ez így játszhatatlan, ilyen szar még nem volt a hitreg egy Bfnél sem, még ennél sem induláskor.
Próbáltam játszani megint kicsit, de inkább hagyom amíg javítják. Ha... -
Eversmann
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Mindkettőben stroke-ot kapok
BF6-ban többet, mert lővöm, és már konkrétan tárat cserélek. Erre én halok meg. Arc Raidersben is, csak ott kevesebbszer. Mikor belemegyek olyanba, amibe nem kellett volna. És meghalok, ugrik mindenem.
-
Gainka
őstag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen, mint minden mást ezt is a mértékkel kell, én is kihagytam karácsony után pár napot teljesen jo volt, a punnyadás után ugy keltem fel a géptöl pár perc jatek után mint aki megivott egy pohár stresszt.
-
CptAdamica
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Lelkem nem készült fel rá, hogy ezt kiszámoljam.
-
nincsnév007
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
mennyit játszól naponta hogy már van 329 órád a bf-be? nem mindig játszok napi szinten de most kb 102 órám még 100-as szintű se vagyok
és már most kicsit kifulladt nálam a bf6
a hangulata az még mindig jó, meg még mindig imádom a játékot, de néha jó egy kis szünet. -
CptAdamica
veterán
válasz
sixpak
üzenetére
Újdonság a nagyközönségnek az extract shooter, mondjuk nálam pont fordítva van, BF 329 óra, Arc 85. Mind a kettő jó játék, de valószínűleg nálam azért is fulladt ki hamarabb, mert csomó extract shooterrel játszottam már és a műfaj legnagyobb gondját nem sikerült megreformálnia, ráadásul alig jött érdemi tartalom a megjelenése óta.
-
-
-
Pro!Petya
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Gondoltam hogy elveszni nem fog.
Akkor csak a szokásos, várunk a "javítás" javítására.
Alapvetően nem vagyok egy türelmetlen alak, csak kezd már sok lenni az a bénázás amit produkálnak akárhányszor hozzányúlnak a játékhoz. -
-
Pro!Petya
addikt
BUÉK!
Annyira remek hogy megpróbálták utólag kompenzálni 85 tokennel heti küldetésben a Pro Path beragadását, de azokra már nem gondoltak akik még aznap pl 2 meccs alatt megcsinálták az egészet.... így még mindig ugyanott tartunk páran.

Aznaposan és alig 5 óra alvás után azt hittem esni kelni fogok az első meccsen (mivel a gyerekek felkelését nem zavarta be a szilveszter
)
BattleDadlife RLZ!
-
lalipinto
csendes tag
Sziasztok!
A Complete a countermission in battle royal-hoz mit kell csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(mint Destiny pl, vagy a Warzone, na utóbbinak van spagetti kódja inkább

Ott csak closed-et játszottam. Portal-on nem játszok az össze vissza módosított szervereken.