Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
De legalább jobb játék, mint amik a BF4 után készültek. Lehet, hogy szerencse, de a Kairón és a Liberation Peak-en viszonylag sokat kerülök járműbe is. Más kérdés, hogy ha nem javítják folyamatosan, akkor hamar szarrá lövik RPG-vel. Az Empire State-en tényleg túl nagy a káosz Conquest-en. A heli hitvány irányítását viszont sajnálom, remélem majd javítják, meg azt is, hogy lesz majd kis heli is.
-
Laraxior
titán
válasz
Locutus
üzenetére
Megvárom én is amíg kijön, aztán steamen behúzom, kipróbálom a nagy mapot, ha oké, akkor marad, ha nem, akkor van 2 órám, hogy visszaadjam a steamnek
De azért vicc, hogy egy betába, ráadásul pont az előző rész sikertelensége miatt, véletlenül se került bele egy igazi BF map, amit mondjuk jelent ez a játék, nem ezt az infantry vackot. Ez CoD.
Erőltetik ezt, ugyanez lett anno a Crysis veszte is. Az első szuper nagy mapos multi volt, utána behozták az ugrabugrát, el is búcsúztak az egész szériától. -
válasz
Laraxior
üzenetére
Sajnos teljesen egyet kell értsek. Túl gyors, túl kicsi, túlzottan nem battlefield az egész. Legalább 1 igazán nagy mapot berakhattak volna a bétába.
Nem tudom mi lesz így ebből, főleg amelett, hogy a youtubeosok mindezek ellenére az egekig szo... izé, magasztalják. Előrendelést eleve nem terveztem az előző BF miatt, de így még úgy általában is rezeg a léc, hogy megvegyem-e majd. -
-
válasz
noPublicFG
üzenetére
16 GB-os változatod van? Nekem upscaling nélkül viszi 60-70 fps-el simán, de cserébe ronda a játék. Ultrán van minden, natív 2560*1440.
A gameplay még tetszene is, de ez a játék legalább 8 évet visszamaradt grafikában. Videók után érthetetlen, de szerintem valami itt nem kóser.
-
Laraxior
titán
Komolyan, Battlefield beta, de csak infantry mapok elérhetőek? Mindegyik akkora, mint a tenyerem.
Tehát kaptunk kipróbálhatónak egy CoDnyócat.
-
pandras83
őstag
válasz
Sanyi19
üzenetére
Azt is írják hogy ha nem megy a reinstall után, újra meg kell ismételni az törlést és a telepítést. Kipróbálni egyelőre nem tudtam, de hátha.
Szerk: többen írják hogy nvidia app uninstall (nem reinstall, csak törlés) után van dlss, de ha újraindítja a játékot, megint nincs. Kabaré.
-
.LnB
titán
Nem szeretnék károgni, mert semmi érdekem rá, de van némi véleményem a tegnap látottak után.
Nem igaz, hogy a fejlesztők nem látják, hogy ez a gameplay amit kitaláltak ebbe a játékba, az egyszerűen úgy lesz egyre játszhatatlanabb, ahogy zsugorodik a játéktér. Baromi érdekes az, hogy ez a játék mondjuk Rush-ban igazából full alkalmatlan a taktikus játékra. Mert a játéktér zsugorodásával, hatványozottan nő a káosz. És amíg Conquest-ben úgy ahogy működik ez a movement, movement speed, kasztok, fegyverek. Rush-hoz ez túl gyors, és élvezhetetlen. Ha fáj ezt olvasni egy BF topikban, hanem, ez bizony nagyon hajaz a COD-ra. Már amivel én utoljára játszottam..
Tegnap a Rush foglalós challenge-ből 13-at megcsináltam, de nem mondanám, hogy élveztem. A másik, hogy én nem tudom, hogy nerfeltek e fegyvereket. Mennyit alakítottak a recoil-on, de érzésre valami változott. Mert azokkal a fegyverekkel alig tudtam lelőni valakit, amiket az első beta körben használtam. Így hát elővettem a... shotit. A 200 kill hamar meg is lett.. Beteg az a fegyver. De még középtávolra is!
-
IntelKiller7
Topikgazda
DF teszt. PS5/Pro Xbox Series S/X [link]
-
-
F_Zolee
nagyúr
Én ultrán tolom és viszi rendben. Kisebb az igénye, mint a 2042nek. Érzem, hogy nem fűt annyira a gép.
-
pandras83
őstag
Azt írják redditen, hogy az nvidia app uninstall, aztán újra install és elvileg lesz dlss.
-
Nem tudom nálam van-e a hiba, de 4060 Ti-vel ultrán nagyon szarul néz ki a játék. TAA-val, FSR-el is, életlen, borzalmas.
DLSS nincs a játékba, de nem hiszem hogy az segítene rajta.
Jó az optimalizálás, de a grafika nagyon életlen. A színek is egysíkúak. Videókon jobban nézett ki.
-
nanofocus
tag
Nektek sem talál meccset?

-
Dtomka
veterán
válasz
shotika
üzenetére
Igen? Nem tudtam. Alt+tab -ra befagy a játék fsr bekapcsolása előtt ilyen nem volt.
#2074 Sanyi19
#2076 Sz. Géza
Na szuper, szívesen!
Azért a 60 hz az már nagyon elavult játékokra. Min 100-120 hz kellene legyen az alap. Főleg úgy, hogy már több 100 hz-es monitorokkal villognak a gyártók.Na 100%, hogy az fsr miatt fagy le, már a menüben is. Akkor nálam off-on marad mert gyakran "altabozok" és nem szeretnék mindig kijelentkezni a winből. Csak ez oldja meg, a feladatkezelőre sem reagál.
Vki tapasztal már ilyet?
-
shotika
őstag
válasz
noPublicFG
üzenetére
Lowon játszható. De nem szeretnék megvenni egy olyan játékot, ami csak lowon játszható.
-
-
Dtomka
veterán
Bekapcsoltam az AMD FSR-t a DLSS Ballance mellé, eddig nem próbáltam.
Meglepett, hogy milyen sok fps-t ad és sokkal nem lett rosszabb a grafika.
DLSS
DLSS + AMD FSR
-
Dtomka
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Jaja az a megoldás, csak a borderless-t megláttam és nem is olvastam lejjebb

-
kisza25
félisten
Mert mindenki a bf6-ot nyomja
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
A BF2042-ben 180-at tud.
-
-
-
Sz. Géza
senior tag
Az miért van, hogy a rate-en nem enged állítani? [kép]
-
boogie84
veterán
válasz
Enigma1945
üzenetére
[link] ezekkel megy, igen.
-
válasz
Enigma1945
üzenetére
Nekem igen.
-
Enigma1945
őstag
nektek mukodik az msi afterburner kiiratasa?
nekem nem mukodik semmi -
3L1T3
addikt

-
Rony949
őstag
Egyre ellenszenvesebb a DICE hogy ennyire el akarja rejteni a Closed Weapon játékmódot. Én már attól tartok hogy a teljesben nem is fog létezni.
-
boogie84
veterán
Ha jó a csapat tapsolj nagyokat...
-
Még egy pró player, irtuk neki ,hogy ki kellene kapcsolni de csak vihogott
Rush mód volt, pár perc alatt vége lett

-
CptAdamica
veterán
Annyira szeretem a bétában, hogy tök jó tűzharcokat vívok, aztán jön egy shotis...
-
Rony949
őstag
Jó ez a Rush mód. A BC2-s időket juttatja eszembe.

Plusz most már biztos vagyok abban, hogy Liberation Peak egy Rush pálya. Ezért nem nagyon működik Conquest módban.
-
.LnB
titán
Monden játékmódban van az új map? Ha nincs, akkor melyikben van? Conquestben van?
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Tudnátok nekem segíteni.
Steamen próbálnám a gamet índítani de ezt a hibát dobja a játék.
Megnéztem a Steam/Beállítás/Játékban engedélyezve van a Overlay.
-
Dtomka
veterán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Itt van egy másik összehasonlítás:
Battlefield 6 - Steam vs EA App - Performance Test
Na most melyik a jobb?
5-10 fps különbség még hihető is lehet -
kisza25
félisten
válasz
xandrush0831
üzenetére
Igen, szinte nem tudtam még járműben ülni
-
Pro!Petya
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Mondjuk betehették volna még az objective-s statokat is mert az többet elárul a playerről mint a shot accuracy, vagy a kd mivel ezek nem tükrözik a csapatjátékhoz való hozzállását a playernek.
Sokszor 1-es k/d-ra jövök ki de 90% ban nekem van a legtöbb objectives elfoglalva és így win a csapatnak.
Most nyomtam Rush-t a fegyó miatt , de vicc hogy még oda is csipával jönnek be , de ez csak hab a tortán. Sokan vannak akik félnek játszani és bekuporognak egy pontra vagy a pálya szélére módtól függetenül.

-
Dtomka
veterán
🔧 BATTLEFIELD 6: Dramatically increase performance / FPS with any setup! *BF6 Best Settings* 🖱️🎮✅
Steam vs Ea app összehasonlítás eredménye azért meglepett. -
kisza25
félisten
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Sokat, régebben a legkisebb ekkora pályákon volt 1-1 tank, 1-1 IFV, 1 rakétás, 2-2 heli, + az autók
-
Rony949
őstag
A TTD tényleg bugos/netcode hibás? Elképesztően gyorsan halok.
-
ciricica
tag
Másnak is csinálja, hogy meccs közben fogja magát és bezárja a játékot?
Megáll a kép és mintha ALT F4-eznék. -
xandrush0831
aktív tag
Pfú de ótvarul néz ki ez az FSR.
Bluetooth fülessel nekem nem jól működik a játék. Múlthéten még jó volt. Ahogy elinditom a játékot, ilyen basszus nélküli táskarádió hangja lesz, és nem csak a játéknak hanem mindennek a Windowsban. Reset után teszteltem Jutubon egy zenével, oké volt. Elinditom a BF-et, és a fél perce bezárt Firefox Youtube zenének lejátsza az utolsó 1 másodpercét a játék menüje (
), majd megint táskarádió. -
Enigma1945
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ha lesz hajó, az az enyímé😂
-
venom8888
őstag
Gyertek DC re, legyunk tobben. [link]
-
kisza25
félisten
Nem tudom, csak nekem kevés a jármű és kicsik a pályák?
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Enigma1945
üzenetére
Most mar van. Custom search modra ramesz, ott ki tudod valasztani.
-
mcwolf79
veterán
A városi pályán a sok gyökér felmászott na tetőre, onnan lövöldöztek. A csatát buktàk, de jól elvoltak. Remélem ezt javítják véglegesbe, mert így elég rotty a játék.
A fegyverek is eltűnt menet közben, a levegőt fogtam a kezemben. Nem volt mókás. Tudok ,csak béta. -
venom8888
őstag
Bosszanto hogy 3 tar az ammo, es ha ki urul akkor nem adnak ujat, es rohangalhatok pisztolyal. Se a medic se a supportok nem segitenek, el futnak ammo kero emberek mellett, es a medic sem szed fel.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Az tényleg elég komoly lenne. Most pont elkezdtem vele játszani így 1.5-2 év után, háát, elég sok fegyver meg kiegészítő megváltozott, úgyhogy újra ki kell találni megint, hogy mi a használható/legjobb.
-
Enigma1945
őstag
Van olyan lehetoseg, ahol en dontom el melyik palyan akarok jatszani, vagy itt is be ad amit o akar?
-
Sz. Géza
senior tag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Abban a játékban a Tank Superiority ér valamit.
Remélem a BF6-ban is lesz hasonló.
Csak több pálya kellene hozzá. -
venom8888
őstag
Melyik az uj map, es melyik modban talalni meg?
-
Nahh, DLSS nélkül igen szar az egész, továbbá a hitreg talán még hitványabb mint volt, egyelőre nem játszok vele, így kuka
-
.LnB
titán
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Köszi.
-
Bossp
addikt
Szép fsr-t kell használni nvdiiával :D
-
.LnB
titán
Vannak mától új challangek?
-
Most olvasom, hogy a játékban nincs RT. Akkor ezért is fut ennyire jól. És cserébe még k*rva jól is néz ki.
Szükségünk van az RT-re???
-
jjohn
aktív tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Frissítést fel sem ajánlott. Most került elő a repairing menü a Manage-ből, eddig nem volt. Most futtatom aztán meglátom mi lesz.
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Nálam még mindig nem jó, bármilyen fixet próbálok semmi, nincs dlss
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Hm. Nem dobta fel a posztját. Ő elég pontos dataminer, szóval lehet benne valami.
-
front3r
őstag
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Alapvetően a játék sikerességén múlik a támogatás hossza. Ha a BF6 valóban ennyire sikeres lesz, akkor évekig kaphatunk hozzá tartalmat, ez nem kérdés.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ezt hol láttad? Én semmi ilyesmit nem láttam X-en. Pedig ott van pár BF influ..
-
Veiled Bride
senior tag
Most olvastam hogy lehet jön még egy nagy update a 2042-höz. Map (iwo jima), fegyverek, A10, Su25. Az komoly hogy ha tényleg igaz és ez a jövőre nézve (bf6) is jó előjel a támogatási időt illetően. Mondjuk ezt az update-t még erős fenntartásokkal kell kezelni amíg nincs hivatalos infó.
-
jjohn
aktív tag
Most nekem kellene egy kis segítség. Az első nyílt napon semmi gondom nem volt meg voltak a pályák most ez fogad. És semmi más.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Játékos statisztika (tracker):
Battlefield 6 Stats, Leaderboards & More! - Battlefield 6 Tracker
Fegyver statisztikák, összehasonlítás:
Battlefield 6 Meta & Loadouts - Battlefinity
Battlefield Discord
(nemzetközi hivatalos)
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
Másik magyar discord:
[BF 6 Hungary]
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Lightyear - befektetési app
- Gumi és felni topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Óra topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tehát kaptunk kipróbálhatónak egy CoDnyócat.
Tegnap a Rush foglalós challenge-ből 13-at megcsináltam, de nem mondanám, hogy élveztem.

FollowTheORI