Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Linkelje be mindenkit milyen fejhallgatóval játszik.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
hibavissza
veterán
Elvett vagy két órát az életemből az ea....most utoljára.
Ezzel az egy hetes próbával belecsapnak a lecsóba és szereznek maguknak pár őszinte hatert.[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
válasz Bjørgersson #53701 üzenetére
Én várom mindenkitől az összes perifériát!
-
DeadMeat
nagyúr
-
afrojack1
senior tag
-
Jeollam
aktív tag
Na, ilyennel sem taliztam még:
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player 'XZY' (for 1 minute) ... Your GUID must be known to the GGC-Stream.NET more than 7 days to play on this server. Contact the server owner. [Admin Decision]
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
laposonly11
senior tag
válasz hibavissza #53691 üzenetére
NO akkor az egyik ikont told a tálcára(ha 64 bites oprendszered van akkor érdemes a 64 eset), majd menj fel a battlelog.com ra valamely böngészővel, ott a multiplayer menüpont alatt tudsz servert választani kattints valamelyikre duplán akkor egy kék sáva megjelenik ha minden ok( ha nem akkor piros) a kék sáv el kezd villogni ekkor tölti a pályát, amint betöldődött valamennyi akkor a tálcára rakott ikonod négyzete kiemelkedi, ha ez megtörtént rákattintva az ikonra elidnul a játék töltő képernyője vagy kb. 2 perc után maga a játék is...ha SSD vinyót használsz akkor hamarabb!
[ Szerkesztve ]
Ordo est anima rerum.
-
deadwing
addikt
Na végre Prokxynak hála láthattam 1-2 ph-st játszani. Jó volt
Lehet gyakrabban kéne jönnöm. SUNA-nak csináltam szobát TS-en, ha valakinek van még ilyen igénye, szóljon. Esetleg lehetne egy PH szoba is. Battlezone.hu a TS szerver címe, port default.[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Fire14
újonc
Sziasztok!Az lenne a problémám,hogy amikor Origin-en csatlakozok egy szerverre (Battlefield 4) és kicsit tőlt és ki dob (lefagy,nekem kell ki lépni) azzal,hogy ,,Battlefield 4 működése leállt".Ebben tudnátok segíteni?Előre is köszönöm!És azt még hozzá tenném,hogy mielött el inditanám ki írja valami driver-es hibát.De szerntem nem az a hiba,mert máshol is kőrül néztem ezzel kapcsolatban.De azért kösznönöm a segítséget előre is!
Gépigény:
Processzor:Amd Atholom 4x 2,6ghz (Bocsi a röviditési hibáért)
Videókártya: Nividia Geforce GT640 2GB
RAM: 8GB
Windows: Windows 7 Ultimat 64bit-es.[ Szerkesztve ]
-
robyg
senior tag
Hát Skacok.
Kipróbáltam a BF4-et nekem nagyon nem jön be.
Minimum grafón hébe-hóba értem el 65 fpst. A DirectX-el meg a Mantle-lel is próbáltam.
Szerintem baromira nincs optimalizálva.
-
laposonly11
senior tag
válasz Fire14 #53711 üzenetére
1. Ne originen próbálj csatlakozni szerverre hanem böngészőn keresztül!
2. Driver hibát ír: 1. ezt gyakran csinálja-csinálta másoknak is lehet másnapra jó lesz...
2. szerinted nem ez a hiba, lehet hogy pont ez a hiba! Tehát driver update vagy
downgrade(értsd újabbal vagy régebbivel próbáld, bár a játékot ismerve a hiba üzenet
általában az szokott lenni, hogy csak a legújabbal hajlandó elindulni)Ordo est anima rerum.
-
pohár
félisten
hát egy ősrégi quad procival jóhogy... mellette az a 270x, szép kis procilimited van
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Gyula84
veterán
-
Fire14
újonc
válasz laposonly11 #53713 üzenetére
Ha úgy csinálom,hogy be nyomom Google-n,hogy ,,Battlelog" és ott be loginolog,és azon keresztül lépek be a szerverekre ott ezt írja ki ,,Could not communicate with BF4. Please use the Task Manager to close it down."De ezt még ez elött is valamikor ki írta...És rá csatlakoztam egy szerverre és ott tőltött egy darabig utána meg jelent a kúlzorom(egér) és nyomtam egyet és ki lépett de azt is csinálja,hogy ,,Battlefield 4 működése lállt" erre mit csináljak?Battlefield 3-al meg simán tudok játszani,ahogy kell (úgy csinálom a csatlakozást BF4-be mint 3-ba.).
[ Szerkesztve ]
-
robyg
senior tag
Nem is igazából a teljesítmény izgat.
Maga ez a rendszer nem jön be.
Amúgy meg érdekes hogy a BF3 meg full grafón meg akkor hogy van ez.
Meg kipróbáltam a Mantlet pont az ilyenre jó, gyenge proci de erős a vga.
Na mindegy nem akarok megbátani senkit de nekem ratyi a BF4.
[ Szerkesztve ]
-
laposonly11
senior tag
válasz Fire14 #53717 üzenetére
,Could not communicate with BF4. Please use the Task Manager to close it down."
-Ilyenkor csak frissítsd az oldalt, és próbáld újra!
,,Battlefield 4 működése lállt"
-Nálam ezt akkor csinálta ha valami futtot a háttérben és összeakadta kártyával. youtube video, fraps, tálcára rakott divx lejátszó/egyéb lejátszó...
Szerintem ez utóbbihoz tölts le egy gameboostert és indítsd el!
Ordo est anima rerum.
-
Fire14
újonc
válasz laposonly11 #53720 üzenetére
Nálam álltalában a Skype megy és ugye a böngészőm...Meg ugye az Origin!
-
Fire14
újonc
Hogy tudnám megoldani ezt a ,,BF4 működése lállt' dolgot?
-
prokxy
veterán
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Dtomka
veterán
válasz Fire14 #53727 üzenetére
Köszi, no problem. Szóval Nvidia....ritkább mint az AMD-s panasz... (persze leginkább a mantle miatt...)
A kollégámnak a vga driver volt a ludas abban, hogy kidobálta a játék. Visszarakott régebbit és azzal minden ok. Lehet, neked is előszór meg kellene nézned melyik driver ajánlott a vga+BF4 kombohozde még probléma lehet:
régi win...
instabil tuning
"problémás" vga driver
vírusirtó[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
"Could not communicate with BF4. Please use the Task Manager to close it down."
Ilyen legutobbi peccs óta nekem is előjön, kb 2 másodpercig, aztán eltűnik és jön helyette a kék sáv, hogy csatlakozik a szerverre, onnantól meg játék.A random képfagyások, amin csak az bf.exe kilövése segít bosszantóbb -ez is csak legutobbi peccs óta van.
Más:
Kellene egy kis free kill deagle unlockjához, ez vizben ölés nem jön össze.
Silk roados vagyok befagyott pocsaján kivül nem sok viz van ott.Aki vállalkozik segiteni, irjon privátban, köszi.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
huby80
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
-
kriszpontaz
veterán
Mindenki linkelje be a csaját. Az Amcsi ég Görög barátnő nem számít! (Casey és Marokbatosz)
[ Szerkesztve ]
-
afrojack1
senior tag
-
kisza25
félisten
válasz laposonly11 #53688 üzenetére
ott van minden az adatlapomon Amúgy azt hinné az ember ez nem ide tartozik, de ebben a játékban tényleg nagyon sokat segít, hogy hallod honnan jönnek a lövések, a léptek a járművek, főleg zárt pályán nagyon hasznos
ja ez lemaradt
Creative Soundblaster X-Fi 5.1 PRO
BOSE Companion 2[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
SkyS1gn
félisten
Tegnap arattunk, sok kezdő, lövöd őket vagy megállnak vagy lefekszenek
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest