Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
yodamester10
őstag
válasz Jeollam #38815 üzenetére
Gondolom valami kisebb felbontáson.Gtx 780+i 5 3570k+8 giga ram társaságában 1920x1080-ban minden ultrán kb 70-90 fps-t tudott pályafüggetlenül 64 fős szerveren.Szóval kétlem,hogy a 7790-nél minden be lenne kapcsolva viszont akkor már nem maxon tolja.Remélem tudtam segíteni
Más:
Még nincs hír a balance patch-ről,és a net kód javításról?Addig biztos nem veszem meg az új dlc-t,pedig az új stukkerek tetszenek -
Laraxior
titán
válasz Jeollam #40078 üzenetére
Super Mario nem fagy,és a Tetris sem.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Kevin's
senior tag
válasz Jeollam #40223 üzenetére
Az ítélet akkor is halál az ilyen játékosokra akik csalnak és most nem a szerencsétlenül járt ph-s tagra értem, hanem az összes macro huszárokra és aimbot-os wh-s noobokra! A lényeg az mind csaló csak egy dolgot nem értek mi élvezet van ebben Mit számít a stat,ha nem 3.7 hanem 0.45 a K/D arány ettől jobbak lesznek vagy farok méregetésre megy a dolog ?
[ Szerkesztve ]
♥♥♥HTC One M8 Grey 16Gb ♥♥♥--->★A nő olyan, mint az autó néha le kell cserélni a kisebb fogyasztás érdekében ... :DDDD
-
pohár
félisten
válasz Jeollam #47569 üzenetére
igen, 3 év múltán... nehogy elsírjátok már magatokat, mert "megvettük a megjelenéskor, most meg ingyen adják, brühühü"... nem megérte megvenni?
amúgy meg Premiumos szerverekre kell menni, probléma megoldva
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kisza25
félisten
válasz Jeollam #47650 üzenetére
i7-2600k volt utoljára, az feleslegesen erős volt(40% -on malmozott CPU limites beállításnál), csak olcsón jutottam hozzá, eladtam és akartam venni helyette egy i5-3470-et (20eFt meg zsebben maradt volna), de átvertek nem kaptam meg (2hete történt), így a maradék pénz egy i3-ra volt elég, most építkezek, a tetőt cserélik, arra kell a pénz, ráb@sztam ez van
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz Jeollam #49376 üzenetére
i5-3470 ami lett is volna, csak ugye fizetés után nem kaptam meg, most találtam jó áron, ha meglesz összerakom a gépet és körbehegesztem, komolyan amit idén variáltam rajta még tőlem is sok
yodamester10: ha belegondolsz itt csak 10 liter levegőt kell folyamatosan cserélni, míg egy nagy házban 40-et, nálam táp elöl szedi levegőt procihűtő tolja hátra hátil meg egy 12cm szívja
i7-7600K 4Ghz-en 55-60 fokos volt VGA 7870 1150-re húzva nem ment 65fok fölé
így nézett ki mikor még nem voltam olyan barom, hogy nekiálltam variálni[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
devilinsid3
addikt
válasz Jeollam #49802 üzenetére
lehet, hogy pont ez volt a célja nem gondolod? én is utálom a csalókat, de szerintem ő meg pont nem az a fajta, mint akiket látsz lockeren vagy máshol inf huszárkodni...
/// Origin: ati07 /// Youtube channel : http://www.youtube.com/user/widow1024/videos?shelf_index=3&sort=dd&view=0
-
@rglaaf
veterán
válasz Jeollam #54261 üzenetére
support ticket to Even Balance itt lehet panasszal élni
PSN:BiZzare_0 ️
-
r-chee
őstag
válasz Jeollam #55162 üzenetére
1:05-nél írja egy tag, hogy ő Battlelog modi, és gyorsan elintézi az illetőt. Már nincs is ilyen nevű BF4 játékos
Durva amúgy, hogy miket lehet csinálni, illetve látni csalással. Pölö spawn helyeket is jelöli a program pálcikaemberekkel stb.
[ Szerkesztve ]
Origin (BF3, BF4) nick: r-chee *** BFBC2 game nick >> r-chee [HUN] --- Logout blog bejegyzéseimnél >> BFBC2 és Battlefield 4 PH! játékosnévsor és magyar szerverek listája
-
yodamester10
őstag
válasz Jeollam #55185 üzenetére
Nem semmi,de van ilyen magyar csoda is,de ő nem csal.Kettő kérdés merül fel az emberben,hogy lehet 93%-os nyerési aránya,és mindig nyerő csapatban van?Ha csal is egyedül nem váltja meg a világot vagy mégis?Én 800+ óránál járok és 54%-ról nem tudok elmozdulni igaz 4,63-as k/d arányom sincs.Sajnos egyre több az ilyen "pro" játékos akik más szórakozását teszik tönkre.Kíváncsi lennék,hogy egy lan partyn is ilyen jó lenne-e?
Ez egy 9 napos felvétel,szóval vannak csalók bőven.
[link]
Van még: -
marilllyo
veterán
válasz Jeollam #56094 üzenetére
Még egy BF3-mas map pack?!
Hmm. Azt a qva Kharg Island-ot nem akarnák áthozni? Vagy a Canals-t?B52-es bombázó? Bombázó van a China Risingben...és dob Cruise Missile-t. Most akkor lesz egy nagyobb? Vagy ugyanaz?
Hát én nem tudom...
Zombie mód az van már azt hiszem..láttam róla yt videót.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 10
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest