- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Már annak is?
Következő mi lesz? 20 rakéta kell majd a kisautóba is,és lesz nálad 4 rakéta? Tiszta szánalmas már ez a játék is. Sok Justin Bieber benyávog a DICE-nak hogy nem jó ez,meg az,aztán legyengítenek mindent.
Az ilyeneket ki kellene küldeni Afganisztánba,ott nincs ilyen hogy mekkora sebzése van egy AK-47-nek,vagy egy RPG-nek..........ott darabokra szednek mint a foxi a lábtörlőt. -
mackosajt
addikt
Na az ilyeneket kéne hanyagolniuk, és kijavitani pl. hogy "noshar canal" masolatan a sárga útburkolati jelek ne villogjanak, tunjenek el, ha mellettük forgolodik az ember.
Meg a felső részről a baloldali felhajtot nézve valami van a talaj felett 1,5 méterre. De mellette állva nem látszik.
Vagy Sanghajban ha ledol a torony, a hvm fent lebeg a levegőben. -
kisza25
félisten
ez az én tapasztalatom, nem szent írás, de sokak szerint a 60Hz monitorhoz semmi értelme 100+ FPS-nek, pedig én ahhoz tudnám hasonlítani a v-syncet, mint totalcar-os Karotta az egyik kocsi váltóját, mikor a gyerek orrából az orrszívóval lenyert váladék közepébe beleszúrunk egy fogpiszkálót és abban mozgatjuk, na nekem annyira nyúlik az egész, de én UFO vagyok, szóval ezt te nem értheted

Na és ugyanezt tapasztaltam a 120Hz szervereken csak még fokozottabban
prokxy: tegnap te még ott is tankoztál ahol nincs is jármű, igaz mini tank volt
-
@rglaaf
veterán
max nem fogok igyekezni annyira hogy foglaljak zászlót, meg menjek be a romok közé takaritani majd szépen kellő távolságból termal-al lehet apritani, helikre se kell már vadászni a gyors sabot-al mert az is nerfelték
tényleg lassan kisirják a járműveket a bf-ből csak ezt nem értem aki nem birja a gyűrődést mért nem megy codozni vagy a bf4-be is vannak csak inf modok -
-
Megnéztem énis és nem ajánlom... marad a mexikói.

Ehhez a brazil pénzügyi közvetítőhöz kell adószám meg ilyesmi... szóval nem fog menni.

(A CPF number (Cadastrado de Pessoas Físicas) is the equivalent of a Brazilian tax registration number.)
(#77524) NetTom
Ezt meg elrontottam mert x és y -ból még gyököt kéne vonni, szóval az ott x^2 meg y^2...

A lényegen nem változtat. A 24 colos 16:9-es magasabb (29,961 centi / 11,7969 col) egy picivel, mint a 29 colos 21:9-es monitor ( 29,016 centi / 11,4237 col). Szóval majd ~1 centi. -
zzola
titán
Pár ezer összejött neki! Mondjuk az ottani társadalomnak azért nem egy nagy érvágás 10-100 dollárt adni ilyenre...nyilván ott sem mézeskalácsból van a kerítés és nem fenékig tejfel az élet.
Kíváncsi lennék, hogy mit és mikor dolgozik, mert elég random módon megy fel a rengeteg video a csatornáján... -
Colos1
őstag
Köszi, megvan, és fasza lett

(#75553) iMaverick: Szerintem amikor elkezdi letölteni, akkor írja be ezeket az értékeket. Nálam csak ellenőrzött, ezért nem írta be. Érdemes lett volna kipróbálni - most már utólag ugye okos az ember
-, hogy az Xpack könyvtárakból kitörlök egy pár MB-os fájlt mert, akkor elvileg azt letölti, és lehet beírja. -
guftabi96
addikt
-
törölt tag
Majd ha beszálltál a szerver finanszírozásába megtapasztalod, illetve tudom ,hogy a köv. 3 hónapot egyedül szeretnéd kicsengetni, szóval ne szerénykedj, hanem küldd a lét. Proxy a bankárunk ( bár egy könyvvizsgálat nála is kell majd előbb utóbb ,mert feltűnően költekezik mostanában, új verda, új jó seggű csaj, szóval gyanús )

(#75542) kisza25 Tud élni, így kell ezt csinálni.

-
sensejke
aktív tag
Pedig a legutóbbi patch alkalmával kiadott egy videót, hogy az UTS instant killt adott bárhová lőttél(kar, láb nem kellett telibe), hirtelen minden TDM-en azzal nyomták. 1 millió feliratkozóval, pedig lehet.
Btw felőlem mindenki azzal tolja amivel akarja, de az egyik igazán noob dolgok egyike
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ez csak saját vélemény.(#73932) pohár: persze de tudod mennyi retardált van és sokan csinálják amit a youtuberek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Max tényleg valaki olyan, aki ilyenekkel foglalkozik, de aligha egy átlagos BF játékos..

A Dragon Valley-nak egy része, a kikötő lesz ugyanolyan, mint BF3-ban volt a Canals TDM.

sok jó ember kis helyen is elfér hátránya