- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
LOGOUT
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
@rglaaf
üzenetére
Itt van pár (ha erre gondoltál
):
[Battlefield 4 Magyar Kupa] -
válasz
@rglaaf
üzenetére
Nos, lehet valami valahol beragadt és azért... de úgy tudom a mögöttes embléma cserélő/létrehozó rendszert lelőtték már.
BF1 meg utána meg nincs is már egyedi logo azt hiszem, amik voltak azok eltűntek és csak a játékban lévő belsők használhatóak/állíthatóak be.
De végülis szerintem mindegy.
Lehet tényleg rosszul tudom.Kár mert amúgy a WH logo nagyon király volt BF1-be, de eltűnt.
-
Popes
őstag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Tudod hogy én LAV-ot jobban csípem mert egy igazi bulimobil.(csak nem tudom hogy a pinky csajok nem-e hullanának le róla
) LINKSajnos nálam is ami sípol az mind a tourette szindrómát és bosszúszomjat eredményez.
(milyen nyugodt vagyok mióta én is hanyagolom a játékot
) -
válasz
@rglaaf
üzenetére
Én vállalom a tank hátulján is, csak legyen ammobox meg elsősegély láda, meg lézeres gunner...meg még átgondolom van-e valami kívánság.

Amúgy pár hónapja játszom 2 év kihagyás után (semmilyen game nem volt), de megérte visszatérni, pláne a Dragon Valley map miatt, gyalogosan szoktam ott tolni, az only DV szeron szoktak is lenni du.-este, és jól is szálltam vissza...a szero legjobb infantry játékosa fel is vett origin haladjunk együtt inkább.

-
-
Enigma1945
őstag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Megvan a baj! Fogalmam sincs miért, a BIOS 2 magot aktivált belőle! Ahaha! Ilyennel még nem találkoztam. Az volt, hogy behelyezés előtt kitakarítottam a gépem, kicsit poros volt már. Kapott új pasztát, 2 új hűtőt stb..
Szóval az elem is ki volt véve belőle, resetálódott a bios. De hogy csak két magot lásson belőle magától? Miután adtam neki +2 magot, helyreállt.
Köszönöm a tippeket azért!

-
Popes
őstag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Sajna Ohim Lancangon nem hibázott,
az AA-ben még meg sem láttam mikor jött az első bumm(tök mindegy hogy hol voltam vagy épp padlógázzal mentem e) mire kiugrok javítani már csak a killcamot látom.
Bár vagy kétszer eldobattam vele a jet-et de megölni nem sikerült.(majd legközelebb
) -
-
-
mackosajt
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
Nekem ingyen van. Így szórakozgatok vele.
Ma délelőtt toltam egyedül, és komolyan mondom, az adrenalin az egekbe szökött, mikor már csak 4-en voltunk.
Még az ujjaim is remegtek a WASD-n, ahogy próbáltam bejutni a zónába, és sajnos csak 3. lettem, mert megláttak idő előtt. -
Redneck
nagyúr
válasz
@rglaaf
üzenetére
BF a több sebből vérző netcodejával mint versenyjáték?
Olyan random dolgokra képes a Frostbite engine, hogy egyelőre nem tudom elképzelni. Azt nem vonom kétségbe hogy a játékosok ügyesek, és hogy van igény a pro BF-re.Ettől függetlenül örülök ha van ilyen, csak nem gondolom hogy a hazai eSport támogatásnál a BF felmerülne. Ha igen, jó nagy hülyeségre verik el megint a pénzt.

-
kisselandras
senior tag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Ott van azért a dragons is igaz ritka a 64 server de 48 mindég fullon van!
Mai nap is toltam jófej magyarokkal ismerösökkel általában mindég védtük egymást na ez az igazi csapatszellem! Mikor szóltak hogy mennyek x pontra igyekeztem sietni 😂ez a pubg vagy mi meg nem igazán köt le engem se 😂 64 servere vissza térve ha nincs ping limit akkor szar mert betéved 100 ping fölötti s akkor nehezebben kommunikál a server 😐 -
-
CJ4567
nagyúr
-
-
stoon
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
próbálj meg egy jeep-ben helytállni!
én mindig találok kihívást! pl: ott a medve, mókás kergetni! meg hát mrs lipton még jó móka rátb-zni!

van 2700+ órám a négybe sajna a 3 at nem tudom tulni win 10 anomália miatt! ott 1800+ volt és még ma is nyomnám bandart ha menne beleraknék 1000+ még

-
-
törölt tag
-
Prosector
addikt
válasz
@rglaaf
üzenetére
horec tviccs , 1:15:45-tol nezd
en nem ismerem fel a hangjat, te biztosan...talan tibi volt...rola mondjuk el is tudnam kepzelni
Ettol nyilvan nem fogom felvagni az ereim, de a hozzaallas es a stilus eleg tré...
Persze, h szarabbak vagyunk, mint ti hiszen nemzetkozi szinten is helytalltok, de ilyet akkor sem szoktak mondani az ellenfelnek.
Pont nektek nem kene igy viselkedni, hiszen ti vagytok az orszag legjobb csapata.
Persze tisztelet a kivetelnek, igy neked is.
(#97419) Gyula84: kb a razorbol van osszerakva, mate vezetesevel
-
válasz
@rglaaf
üzenetére
Mert csúnyább...

Ennyit számítanak a textúrák, meg a modernebb fénykezelés... néha énis meglepődök, mikor visszamegyek egy két régebbi címhez csak úgy "a játék kevéért". Aztán mondom magamnak... "úristen, hogy ez mennyit öregedett, sokkal szebbre emlékszem...". Ahogy öregszünk minden megcsúnyul... mi is.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NBA és kosárlabda topic
- Kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
):

)
(milyen nyugodt vagyok mióta én is hanyagolom a játékot ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(még +1300 óra az nekem még vagy 5év
)

az AA-ben még meg sem láttam mikor jött az első bumm(tök mindegy hogy hol voltam vagy épp padlógázzal mentem e) mire kiugrok javítani már csak a killcamot látom.
)