Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Szólánc.
- MárkaLánc
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula84
veterán
válasz afrojack1 #53215 üzenetére
kit érdekel mennyi hs adott, nem erről beszéltem
(#53225) =HG=
(#53226) regener(#53216) soultrapp
értem én ezt nem nekem kell megmagyarázni[ Szerkesztve ]
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Svájcinéger
őstag
válasz @rglaaf #53241 üzenetére
Még jó, hogy tankban ültem mikor írtad, hogy hallottam-e jetit, mert biztos befostam volna.
Hülye gyerek elvitte a tankom, pár perc várakozás után kiléptem a csába.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
afrojack1
senior tag
-
gali777
őstag
válasz Bjørgersson #53253 üzenetére
Az autobalance már csak ilyen. Amúgy nem tudom miért nem úgy oldják meg, hogy a halottak közül válogasson...
-
lowzor
veterán
Miért lehet, hogy a játékban Full HD-nál csak 59,94 hz-et lehet választani, 60-at nem? Mikor még win7-et használtam ott volt a 60 hz is. Idegesít, hogy a monitor mindig átvált...
-
lama_lamm
aktív tag
Közben megoldódott...
[ Szerkesztve ]
-
stoon
addikt
válasz @rglaaf #53263 üzenetére
nem értem én sem hogy miért nem járműre csinálták , a játékmód nekem jobbára mind1 , infiben pont olyan szar vagyok mint járművel , bár vannak néha jó pillanataim!
(#53264) Cris99 :a pain szerintem ez
[ Szerkesztve ]
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
deadwing
addikt
Na eddig imádott mantlim elkezdte a szarakodást. Fél percenként 10 fps... Nem értem.
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
kisza25
félisten
válasz lowzor #53270 üzenetére
te azért egy kitartó emberke vagy, attól függetlenül, hogy most feladtad
már hónapok óta szenvedsz a dologgal és mégsem adod fel
Ráadásul nem gyenge a vas amit használsz, így pláne idegesítő lehet, hogy nem úgy fut ahogy szeretnéd
BF4 alá én úgy tapasztaltam meg, hogy erős proci kell, 4 mag minimum az sem baj, ha húzva van, és mellé olyan VGA amit 90-100%-on hajtasz, mert különben elfogy a proci és jönnek az FPS droppok lagok, ezért is tolom 750ti-vel, mert ugye erősebb kártyához magasabb részletességet kell állítani, hogy meglegyen a 90-100% és ebben a játékban az sajnos hátrányt jelentEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
törölt tag
-
M@rdel
őstag
válasz lowzor #53270 üzenetére
Annyit nyomtátok ezt a mantle-t, hogy tegnap én is kipróbáltam.
A max fps-m nőt is úgy 10-15 fps-t.
Aztán megrögzött infantry-s létemre, az omanon, belementem egy attack heli vs attack heli harcba és egész jól ment..... amíg ki nem fagytamez kb 1 sec-l előzhette meg a halálomat a játékban
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
Ez mi már? gyerek zúz rám jet-el pofán lövöm,beadja a killt a jet pedig szépen sértetlenűl landol előttem
PSN:BiZzare_0 ️
-
kriszpontaz
veterán
válasz afrojack1 #53278 üzenetére
Mert a hitboxot maga után húzza mint a kondenzcsíkot vagy az orrával tolja maga előtt.
Régebben pont prokxy mellett ültem gúnárként, és rálőtt egy attack helire. Ő úgy látta telibe lőtte és be is adta neki a killt, én meg azt láttam gúnárként hogy mögé lőtt, és úgy robbant fel a heli. Ez az amit nem szeretek a BF-ben, hogy marhára nem azt látjuk még ha egy járműben ülünk sem. Pedig az én pingem 23-30-as volt az övé meg 50. Csak úgy látszik az ADSL net jobban adja neki mint az én csodás UPC-m.[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
válasz afrojack1 #53278 üzenetére
Azt már nem is mondom, viszont van hogy olyanokat viszont be ad amit nem kéne tisztán látom hogy mellé megy de akkora tré a hitbox hogy betalál ez van bf3 is meg voltak ugyanezek a bugok, sőt most helinél is ujra előjött hogy berobban a TV rakéta és killed in action
PSN:BiZzare_0 ️
-
-
CsonkaImo
addikt
asdxv, szunya1: Mantle-t csak R9 290/X-en és a többi hawaii gpu-s Radeonon érdemes használni. Csak ezeken működik egyenlőre normálisan. Kisebb-nagyobb problémák persze még vannak az api-val, de nálam pl. tökéletes Bf4 alatt 290X-el, akár tuningolva is.
-
CsonkaImo
addikt
válasz kriszpontaz #53283 üzenetére
Kivétel van szerencsére, de jóval több a gond Tahitis Radeonokkal mantle alatt.
-
prokxy
veterán
válasz kriszpontaz #53279 üzenetére
Igen, erre emlékszem...érdekes volt.
Még ki sem próbáltam a Mantle-t R9290 alatt, ma kiderül, h mit produkál!
Kis tanulság: felraktam a chrome x64-et, pöpec, stabil, gyors, de a BL kiegészítők közül nem mind működik, pl. az amelyik a szervert infót mutatja, azaz a scoreboard nem megy. De BF3 alatt is vannak gondok vele, szóval ne frissítsétek be a 64 bites bétára (egyelőre)!
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
prokxy
veterán
válasz lowzor #53295 üzenetére
4770K előtt 2600K volt, kb semmi különbség, max annyi, h jobban melegszik és benchmarkokban elveri, de játékban kb semmi. Ment az enyém 4.5-4.7-en is, de visszavettem alapra, még az is bőven sok egy R9 290-nek.
szerk: nálam változást a 280x vs 290 hozott, az FPS nálam is úgy alakul, mint szunyánál. Nincs már FPS beesés, meg folyamatosabb az egész.
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
-
CsonkaImo
addikt
válasz prokxy #53297 üzenetére
290/X topicban volt róla szó nem rég. Ott pedig elég jelentős volt a különbség 2600k és 4770k között minimum fps-ben Battlefield 4 alatt. Amíg elöbbinél 40 körüli, addig utóbbinál 60+ volt a min fps. Nem mondom, hogy ez miatt értemes váltani, de nem is elhanyagolható a különbség.
-
törölt tag
Ami még érdekes ( bár lehet,hogy agyi ödémát kaptam) ,de mióta az Intel proci van,mások az effektek is.Nehéz ezt megfogalmazni pontosan,sokkal szebbek a robbanások,jobban van térérzete a tűz effekteknek és ' gyorsabban le is játszódik.Vagy menjek sürgősen ambulanciára?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Összefog az x86-ért az AMD és az Intel
- Jövedelem
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Rendszergazda topic
- Clock Tower: Rewind teszt
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- További aktív témák...
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest