Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honzi
senior tag
válasz Snip3r_HUN #53140 üzenetére
Már tudom miért volt olyan ismerős ez a név. [link]
Ryzen 3600 & GTX 1080
-
stoon
addikt
ez a roudkillezés nagy móka volt , jókat kacagtam közben! (bár mostanában csak a b + f betűs szavakat mormoltam) ez a kis móka felüdülés volt
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
-
regener
veterán
válasz RaPiDsHaRe #53153 üzenetére
A lapozófájl-ra gondolt.
A fizikai memóriát nem is tudod kikapcsolni. -
@rglaaf
veterán
válasz Snip3r_HUN #53140 üzenetére
szenvedek is mint a kutya játszok már össze vissza minden inf sz@ron
PSN:BiZzare_0 ️
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz @rglaaf #53159 üzenetére
Még 1 roadkill van hátra, de úgy felb@szott a játék hogy inkább hagytam a p*csába. Másnem holnap ledobok valakit SUAV-al aztán annyi.
(#53158) Zolar: de csak azért mert nullával osztani tilos és életveszélyes.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Snip3r_HUN #53160 üzenetére
Én csak SUAV-al öltem és meg is lett.
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
STC Speed
őstag
Érdemes szerintetek az fps-t fix 60 ra állítani?
-
STC Speed
őstag
válasz Bjørgersson #53164 üzenetére
Okés
-
fornettisuti
veterán
pár napja történt:
az most valami uj fícsör, hogy engi-vel megyek, váltanék rpg-re erre reconos pld-t vesz elő az emberem, mondom wtf?!a másik, hogy ugyancsak inf.-ként gyalogtúrázok, erre kiírja, hogy javelinnel megöltek...pfff
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
SkyS1gn
félisten
válasz fornettisuti #53166 üzenetére
Bug... nem kicsit gamebreaking! [link]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
STC Speed
őstag
Az létezik,hogy nálam minden HIGH-on van,de a texturát felvettem ultrára,és az fps em nem csökkent,csak a vga memoria nőtt?
-
CsonkaImo
addikt
Aki még nem szerezte be a Premiumot, itt a remek lehetőség.
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #53172 üzenetére
Mert a nagyobb felbontású textúra több vramot használ?
-
SkyS1gn
félisten
válasz Bjørgersson #53177 üzenetére
Nem erőforrásigényes, mint mondtam csak ram kell neki több.
-
jozefgucci1
addikt
Helló Urak !
Lehet volt már .de mivel lehet a legegyszerűbben videót felvenni kis adatmennyiségben ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Bjørgersson
félisten
válasz jozefgucci1 #53180 üzenetére
Neked például ott a ShadowPlay.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
pohár
félisten
még majdnem megijedtem, hogy mi az anyámnak van ekkora árnyéka egy olyan pályán, ahol nincs repülő
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Laraxior
titán
Elfogyott a ram a notebookban, cserélhetem ezt is
Remélem ez is hoz majd pár plusz FPS-t a játékba"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
afrojack1
senior tag
nekem nem fogadja el a kódot! már vagy 100x irtam be!
SC: Herczku_Death
-
Bjørgersson
félisten
válasz Rico45 #53187 üzenetére
Nyomj a leaderboards-ra, majd legalul lesz egy sötétszürke koponya, arra rányomsz, jön majd mindenféle kód, aztán ha megáll, oda beírod. De gondolom az előző kettőt sem írtad még be, úgyhogy előbb azokkal kezdd;
bumpinthenight
epic dream worlds
*számok*As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
afrojack1
senior tag
-
Rico45
őstag
válasz Bjørgersson #53188 üzenetére
Köszi szépen!
Ez a 3 kód van csak?
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
Snip3r_HUN
addikt
Az mi már hogy megnyitom az ingame battlelogot, rámegyek a trackelt assingmentek részre és 4-ből 3 alkalommal sikeresen kifagy a játék ott, újabb fícsőr ?
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
Mirman
őstag
Valaki tud tippeket adni hogy jettel picit sikeresebb legyek ? A fordulást átraktam spacere , van még valami egyéb tanácsotok ? Ahhoz a nyomorult SUAV-os assigmenthez kellene de az istennek se akar összejönni. Az előbb csináltam egy 0-9es air superiority-kört , ott untam meg.
[ Szerkesztve ]
-
soultrapp
senior tag
Hello!
Valaki nem tudja,hogy miért van az,hogy originbe betudok lepni,de a battlelogba nem enged be....azt írja,hogy bannoltak.
Nem játszottam mar vele vagy 2-3 hónapja.
Ötlet??? -
-
sensejke
aktív tag
válasz Snip3r_HUN #53193 üzenetére
DT és a DDos óta van ez. Nálam is kifagy csutkára.
ID: sensejkehun / steam: http://steamcommunity.com/id/Eeeyore
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz Mirman #53194 üzenetére
Ha jetes vagy,először a legfontosabb...........a térkép figyelése (mert alapból Air Radar van)
Forduláshoz 290-315 közti sebességet kell használni,utánégetőt csak akkor ha utol akarsz érni valakit.
Kitérés a repcsi gépágyúja elől pedig,ha van Ecm Jammer akkor zavarj be neki,igaz nem sokat ér,de kicsit segít az is,utána ha nem sikerült az enemynek eltalálnia akkor fektetett 8-ban mozogj és próbálj úgy kanyarodni hogy abszolút nem lásson a látószögéből,mert végül is a kondenzcsíkot mindenki lássa kanyarodás közben. Próbáld meg megtippelni merre megy,persze ehhez sok gyakorlás kell,de ha ráérzel megy magától.
Mikor már nagyjából tudod követni akkor se a törzsére célozz,hanem a hajtómű mögé egy nagyon kicsit.Videó egy profitól: [link]
Pár Tutorial videója jetről: [link]
[ Szerkesztve ]
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Hardcore café
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest