Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- Szólánc.
- MárkaLánc
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
-
marilllyo
veterán
válasz laposonly11 #53496 üzenetére
Valahogy úgy! Én sem panaszkodom....
[ Szerkesztve ]
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
törölt tag
válasz deadwing #53505 üzenetére
Irónikusan-cinikus voltam az előbb ( kis költői túlzással,csak ezek szerint jól lepleztem ) Jah jah végül leesett Amúgy nekem tényleg javult a multi I7 alatt.még ha levonjuk a váltáskor kötelezően érzett placebó és fan hatást, akkor is.
(#53507) Laraxior Van ilyen,de fordítva is amikor is hozzáad 1-2 killt érdemtelenül.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Azért látom, hogy az még mindig megvan, hogy ölök 17-et, a listában a játéknál látom is mind, de a battlereportba már csak 16 érkezik.... régebben is találkoztam ilyennel, hogy hozzádobott plusz egy halált..
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
regener
veterán
válasz #16729600 #53504 üzenetére
Persze ez nem mai driverekkel és mai teszt, meg csak átlag fps-t jelent (mégha kétlem is hogy vga limit lenne 290X-el hogy 97 FPS-nél kiakad wtf), illetve nem mutatja a minimum és maximum értkeket (meg az AMD-s droppokat sem ).
Csak azért linkeltem neki mert szerintem hülyeség ez miatt i7-et venni, főleg ha megveszi azt az i7-et akkor abba a platformba már nem tud fejleszteni, az említett i5-öt meg tudja 1150 miatt.Különben meg nem egy nagy gép szaki afro, ezért próbáltam tanácsot adni a 4690K-ra, ami azért nem egy kispályás proci.
(#53507) Laraxior
Az se rossz amikor egy meccs végére beérsz, még sikeresen lelősz párat, van 0 halálod, de a battlereportban már van 1[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz regener #53500 üzenetére
ezzel csak az a baj, hogy single-ben lett mérve, nem multiban, ahol kijönne a difi
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
mackosajt
addikt
Ez de nagy...
Játszom a GyG szerveren, kocsival hasítok a térkép szélén, és kidob a szerver tétlenség miatt.
Mert 5 perce nem lőttem le senkit (tudom, sz@r vagyok), de éppen nem a harc közepében rohangáltam.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
SkyS1gn
félisten
NaBmmeg... 1hétig ingyenes a BF4... Origin gametime... mennyetek noobokat lövöldözni!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
™MØИ$T€R-EИEЯGY™® || ИVIĐIA® || ᴺᴵѕѕᴀᴺ ᴳᴛЯ The Best ||
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz SkyS1gn #53515 üzenetére
Most a héten ingyenes, gyors kib@sszák az uccsó dlc-t, egy hónapra rá megy fel a humble bundle-ra 5 dollárért és fél év múlva ingyen megkapja mindeni. Történet vége.
[ Szerkesztve ]
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
laposonly11
senior tag
Most váltottam laptopról asztalira corei5U 2x2,6Ghz/GT740m - corei7 2600k 4x3,8ghz GTX660OC!
És hiába van most tripla annyi képkockám, nyugodjatok meg a játék kód szar és a szerverek pingje!
Most is lépten nyomok beleszaladok mikrolaggokba, vagy látszólag alacsony pingű szervereknél(30-70) iszonyatos késleltető időre lásd. lövöm az ellent, hasra vágom magam fedezék mögöt, rá egy fél másodpercre hallom a lövés hangját erre meghalok, vagy ugynez fal mögé futással: miután a fal mögé bújtam ezután hallom a lövést és meghalok a fal megett kklassz!!! Nem tudom mi van a hitboxal de mintha szarabb lenne, vagy ez is placebo?Ordo est anima rerum.
-
Jeollam
aktív tag
jön valaki játszani? vegyetek fel: armoredgamer
mehetünk ts-re is
0 és 1 között végtelen mennyiségű szám van.
-
jety91
őstag
válasz laposonly11 #53520 üzenetére
i5u-s procival hogy futott? (milyen beallitasokkal, fps)
-
laposonly11
senior tag
-
laposonly11
senior tag
Ez OFF de érdekes: https://www.youtube.com/watch?v=ZMLszxp4Js0
Ordo est anima rerum.
-
laposonly11
senior tag
válasz laposonly11 #53523 üzenetére
Mondjuk amiért pipa vagyok hogy a laptoppal maxon 50W ot pazaroltam most az asztalival ez cirka kb. 250-300W lesz, és mivel napi több órát játszom ez megint a villanyszámlámom fog meglátszani a másik meg a 40 fokban az asztali ontja a hőt és hangos mint egy porszívó(a 14" laptophoz képest) pedig extra halk cuccok vannak benne...
Ordo est anima rerum.
-
marilllyo
veterán
válasz laposonly11 #53526 üzenetére
Ezért (is) maradtam a notinál.
Amúgy...engem igazából 1 hiba van...ami már a kezdetek óta van...és nem javítják...pedig annyira bagatell.
Coyote + 2x magnifier. Ez nálam alap. Viszont ha meghalsz...és újraélesztenek akkor a kettő felcserélődik és a Coyote ami zoommol.PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
pohár
félisten
válasz laposonly11 #53526 üzenetére
hát igen, durva lesz az a havi +1000ft
még jó, hogy nagyon max 200W-ot fog enni a géped...[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sabre
őstag
na megvolt az első mantle kör a 280x-el, minden ultra és tartja a 60 fps-t úgy néz ki, viszont vannak be-be szaggatások, egy 800 ticketes pearl marketen volt 2-3 összesen. Ez mantle bug vagy valami más, sosem volt ilyen korábban.
-
CptAdamica
veterán
Egy kis OFF: Nincs valakinek egészen véletlenül felesleges Logitech oldalon felhasználható kuponkódja? Egér beruházást tervezek.
Megyen!
-
kisza25
félisten
válasz laposonly11 #53496 üzenetére
az utolsó linken i7 + 860M van az már hasít
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
pohár
félisten
JackFrags Top 5 Plays Episode One - Battlefield 4
hát nem nyertem, volt nálam mázlistább a C4-et illetően
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
CTE-ben is olyan az attack heli mint rendesben?
-
iMaverick
addikt
Szerintem ezt tapasztaltad Te is... Most nem akarok ronda lenni, de ha megintcsak a highend kategóriának fog működni a Manlte, akkor szvsz le is állhatnak a fejlesztésével, mert felesleges...
A HD7790-et a BF4 és a nem rég vett 24" Dell moncsi miatt cseréltem a HD7970-re... De erre is csak úgy voltam hajlamos, hogy használtan vettem itt az Aprón... Azért van egy anyagi keret, amit nem tudok (és akarok) átlépni...
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
prokxy
veterán
válasz iMaverick #53542 üzenetére
Átváltottam tegnap Mantlera, publicon toltam, RS szerver, Rogue-n, kb. 3-4x haltam a lag miatt (42-9 lett a vége és ha nincs lag, hogy rohadjon meg, akkor fele ennyi halál sem lesz ), eközben semmire nem reagált sem a tank, sem a katonám. Köv. körben Golmudon 1-2 volt csak, de ott nem zavart annyira, nem harc közbe csinálta.
FPS stabilabb, több ,+20 kb, de ez a lag ez gáz, megy vissza a DX. Mi a szar kell ez alá, h menjen rendesen? Kössem alá paksot vagy mi a picsa??
Beleuntam már az állandó driverekkel való szívásba, most a 14.4 WHQL van fent, most rakjam fel a 14.6-ot-7-et?Tegnap meg már a Mantle 2-ről beszéltek, holott még az 1 is vacak.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Dtomka
veterán
válasz prokxy #53543 üzenetére
Én is Mantle-t használok, és nagyon-nagyon ritkán találkoztam micro laggal. Igaz az én kártyám csak 280x. Ha tuningolsz akkor tedd alapra, próba szerencse. Jah és a 14.7 drivert használom.
Korábban írtam: (Hátha valakit érdekel....)
Játszhatatlan lesz. i5 4570 (azt hiszem) + 8 gb ram + 6870 + win8.1 x64
Driverből a 14.4 , 14.7 próbálta. Mondtam neki tegye fel a 13.12-t.
Megvan a megoldás. A 13.12 driverrel működik, nincs lassulás nincs kilépés. Tehát akinek 6870, vagy ennél régebbi kártyája van annak, nem hiszem , hogy érdemes lenne a 13.12 drivernél újabbat feltennie. Tervezett elavulás.... -
törölt tag
válasz prokxy #53543 üzenetére
A legújabb béta driverrel is beesik az fps néha diavetítés szintre 280X alatt. ( ráadásul házimozin megint pattog a hang terheletlenül vele ) Ez a hiba pénzfeldobásos alapon hol megvan, hol javítva van a driverekben.Pont tegnap töprengtem el rajta,hogy ha már nyugdíjaztam az FX 8350 et,lehet dvga ügyileg is átnézek a zöld oldalra.
-
prokxy
veterán
válasz Dtomka #53544 üzenetére
VGA nincs húzva, felesleges...
Nem hiszem,h ez a gépem hibája, mert DX-szel nincs gond, más játékban is atomstabil a PC.Ki-milyen driverrel használja a mantle-t hiba nélkül?
Ezt az esélyt megadom még neki, utána vissza DX-re![ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
prokxy
veterán
válasz @rglaaf #53547 üzenetére
Tegnap eltűntél TS-ről, Golmudon, Rogue-n jó lett volna! No majd legközelebb, mondjuk ma!
Gondolkoztam, h zöld leszek, nemrég vettem a kártyát, de ár-érték arányban jobb az ati, csak hát ez a driveres szórakozás...
#53548) Godlike79: tegnap is mondhattad volna, olvashattad, h szopok vele!
[ Szerkesztve ]
-
Sabre
őstag
válasz kriszpontaz #53548 üzenetére
de a 14.7 még beta, nem? Rég nem raktam fel nem whql drivert az az igazság...
De ha ennyi embernek ilyen a mantle tapasztalata, lehet én is visszarakom dx-re és a sok ultra-ból engedek high-ultra beállításra, csak ez a lagg ne legyen mert mindig lelőttek közben esély nem volt elbújni is közben...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- Spórolós topik
- Külpolitika
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest