Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hiányzik a gamer érzés
-
LOGOUT.hu
OFF beszélgetős topic nyílt, a nem Battlefield 4 témákról kérjük, hogy ott beszélgessetek, ez a téma maradjon meg szakmainak! Cheatek a topikban szintén tiltottak!
Kérlek olvasd el mielőtt kérdezel, köszönjük!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz Dexter-2000 #1279 üzenetére
China Rising DLC. Meg ki tudja mit vágnak még ki .
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz Dexter-2000 #1281 üzenetére
Ha nem rendeled elő, akkor biztos nem lesz benne .
-
kriszpontaz
veterán
Azért kíváncsi leszek a PS4-el kapcsolatban mit villantanak. A BF4et már lehet csak arra veszem meg.
-
kriszpontaz
veterán
Hopp, ezt észre sem vettem. Viszont volt ez a PS3-ban is de a kutya sem foglalkozott vele a fejlesztők közül.
Mellesleg nálam ez meg sem jelenik. Tök más az oldal azon része.
Kíváncsi lennék milyen sírás lenne a többi kontrolleres szájából hogy nem egyenlő a küzdelem (bill+egér vs kontroller).
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Amúgy ha a tankban limitált ammo lesz hogy a fenébe fogod tölteni? Kérsz a supporttól egy ammo packet és felé állsz? Ordibálsz a tankból hogy "Áj nííd nyú ráááundsz!" "Számbádi giv mí fákkin emmó!"
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz Bjørgersson #1484 üzenetére
Vannak új képek? Vagy olyanok amin textúra is van? Nem hiába DICE, majdnem úgy festenek a képek mint a Mirror's Edge.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Hát ez nekem olyan mintha TOW-al kellene kiszedni a helit, nem egyszerű érezni a távolságot. Nekem azzal pl. még egyszer sem jött össze.
(#1494) aizen92 : csak jelen pillanatban a Centurion meg a Pantir egy rakás f*ssal egyenlő, mert nagyon közel kell jönnie akármilyen légi járműnek hogy egyáltalán eltaláld. Jó, nem is arra van hogy sniperezz vele, de tényleg gyengék.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Sose értettem ezt a sportjáték buzulást.....
-
kriszpontaz
veterán
válasz Dexter-2000 #1607 üzenetére
Lesz, mert valaki akkor sem venne konzolt ha a nyakához kést tartanának, viszont én erősen elgondolkodtam rajta, egy erősebb VGA ára oszt csók.
A 22-es BF4 csak egy nagy csali volt hogy végig üld a többi érdektelen játékot (mint nekem a FIFA, amit ki nem állhatok).
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
KEZDŐDIK!!!
Fasza! Commander mód iPaden!
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Elég langyi gameplay egy 64esnek. Baszki az egész banda kontrollerrel nyomja PC-n?
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Azért az tetszett ahogy beküldte a rakétát a Commander a két tankra. Milyen lehet már látni hogy u-ú itt bibi lesz, mert a fejed felett függőlegesen éppen pottyan a bomba.
-
kriszpontaz
veterán
Ez a saját csapattársait öli le?
-
kriszpontaz
veterán
válasz SkyS1gn #2000 üzenetére
Hát, a pénztárca kímélő megoldások közt még mindig a PS4 a nyerő. Talán ott nem fogok aimbot meg wallhack cheaterekkel találkozni, meg olyanokkal akik ammo boxal vernek fejbe a pálya másik végéről, vagy radio baconnal csapnak pofán ugyanolyan távolságból. Már csak egyet várok nagyon, hogy legyen billentyű+egér támogatás fixen, akkor tuti PS4 lesz belőle. Ennyit nem ér egy játék hogy egy valag pénzt beleöljön az ember egy normális gépbe vagy csak simán egy VGA-ba.
-
kriszpontaz
veterán
válasz leviske #2020 üzenetére
Ha nekem erősebb hardverre kellene ugrani, akkor ezt választanám és ott tartanék hogy AMD FX8350 = 54.000.-, RAM (Kingston HyperX 8GB 1866MHz DDR3) 27.000.- (vagy ha már veszek akkor 2X ennyit), ALAPLAP ~30-35000; VGA HD7950 ~90.000.-, +táp, ~20.000 (más minden megvan, amit nem cserélek) itt normális cuccokról beszélek, erős hardverről. Ez 1,5X, majdnem 2X annyi mint a PS4, és az emellett egy multimédia központ. A havi díja az online cuccnak ~1500 ft. Ha akarom veszek, ha nem, nem.
Ha csak PS4-et veszek, marad az asztali gép tervezésre, meg a többi meglévő Steam/Uplay˛Origin játékra, mert azoknak bőven elég. Anyagilag jobban jövök ki szerintem, bár mondom ezt úgy, hogy az életben nem volt konzolom, viszont ma is vettem 2 játékot Steamen, szóval ami érdekel, úgyis megveszem (de nem COD-ot ), így mindegy hogy konzolra vagy PC-re költök (vagyis nem, mert a fix hardver miatt szerintem időtállóbb a konzol mint a PC, de ez majd kiderül).
(#2026) Winne: tervezőprogramok alatt jobban teljesít mint egy i5 (ami ugyanennyibe kerül), egy közepes i7 szintjét hozza, viszont nem, 80ezerért. Nem csak játékra kell a gép, így ezt is szem előtt tartom. Van i7-es gép is nálam, de nem estem tőle hanyatt. Van ilyen procival szerelt gép az irodánkban, és teljesen meg vagyunk vele elégedve. Az i7 nem ér annyit amennyiért adják.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
Ez sem rossz, de nekem ez munkaeszköz is. Jelen pillanatban notin nyomom, de ezt tovább tuningolni nem lehet, csak cserével:
ASUS G75VX
Core™ i7 3630QM, 24GB DDR3 1600, GTX670MX 3GB DDR5 (a többi spec lényegtelen).
Ez most átlagosan közepes-magas beállításhoz épp elég BF3ban. Viszont semmivel sem gyorsabb mint amit leírtam fentebb AMD konfigot.Már egy ideje nem veszek Intel konfigot anyagi megfontolásból. Főleg amióta majdnem minden évben foglalatcserézik. Drágább proci, drágább alaplap......max 15%-al nagyobb teljesítményért.
(#2032) Def26 : csak annak látszik, egy asztali GTX650Ti szintjén van.
[ Szerkesztve ]
-
kriszpontaz
veterán
válasz leviske #2054 üzenetére
Ez az álláspont is teljesen igaz amit írsz, én sem győzködtem, és nem is akarok győzködni senkit. Az is igaz, hogy jelen pillanatban nem szükséges a BF4nek a next gen, de arra már jó, hogy ugyanazt lássam vissza mint egy high-end PC-n, kevesebb pénzért, és ez még fejlődhet is ha megtanulják kiaknázni a rendszer igazi erejét, valamint remélem hogy a PC-s heterogén programozásra is jó hatással lesz, amiből a PC-sek is profitálhatnak.
Az, hogy ki hogy jön ki jobban, egyénfüggő, mint ahogy írtad is.Viszont: nem látom valószínűségét annak hogy a mostani konfigokon ne futna el majdnem ugyanúgy a BF4 mint most a BF3.
-
kriszpontaz
veterán
Tegnap láttam Ati07-et gyalog, egy teamben, ott állt mellettem Supportként! Ezt is megéltem! Csak ez én squadom volt egy f@s. Nem tudtam csatlakozni, mert tele voltatok. Egy hét kihagyás után nem is ment úgy mint kellett volna, persze mindig akkor nem érek rá amikor dupla XP van. Kikapcsoltam a chat ablakot mert mindig ugyanaz a műsor ment .
gali777: amúgy szobatársak vagytok? Vagy egy albérlet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest